Şimdi Ara

Pioneer vsx-520 ? - Sony str-dh520 ? (hangisini almalı arkadaşlar ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
10.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bahsi geçen 2 ürün arasında kalmış durumdayım?

sony STR-DH520

7.1 kanal amplifikatör - Yedi hoparlör için amplifikasyonla çarpıcı dijital sinema surround sesin keyfini çıkarın ve aksiyon filmlerinin etkisini hissedin
    HD ses biçimleri - Dolby® TrueHD ve DTS-HD™ Ana Ses kod çözme biçimleriyle filmlerinizi gerçekçi seslerle izleyin
    Dolby® Pro Logic® IIz - Sol ve sağ ön yüksek hoparlörlerden ses alanına dikey bir yön kazandırır
    4x HDMI® - 1080p HDMI® Aktif Zeka teknolojisi, HD cihazları bağlar ve x.v.Colour, Deep Color ve Blu-ray içeriğini destekler
    HD Dijital Sinema Sesi - Hollywood ses dublaj salonlarında duyulan HD akustikleri yeniden üretmek için Sony Pictures Entertainment ile işbirliği içerisinde geliştirilmiştir
    Gelişmiş Otomatik Ses Düzeyi - Rahat bir dinleme deneyimi için ses düzeyindeki ani değişiklikleri otomatik olarak ayarlar
    3D video desteği - Bir Blu-ray™ oynatıcı/kaydedici veya PlayStation®3 ile 3D uyumlu bir TV'yi bağlayarak 3D ev sinemasının keyfini yaşayın
    Ses Dönüş Kanalı - İlave kablo olmadan alıcıya bağlanan hoparlörlerden TV sesinin tadını çıkarın
    DCAC - Esnek hoparlör yerleşimi ve en iyi ses kalitesi için tek tuşla otomatik ses ayarı
    BRAVIA® Sync - Yalnızca tek bir uzaktan kumanda ile BRAVIA® TV'nizi ve diğer uyumlu ürünleri kullanabilmenizi sağlayan basit, tek tuşla tümleşik kontrol
    RDS tuner - 60 istasyon hafızalı dahili tuner

*

Pioneer VSX-520

130W Her Kanal için Çıkış Gücü
    6Ω Çıkış Seviyesindeki Empedans
    5 Kanal Sayısı
    98 dB Sinyal / Gürültü Oranı
    Giriş Bağlantıları: 3 x HDMI(Repeater), 2 x komponent video, 4 x kompozit, 2 x dijital optik, 1 x Koaksiyel, 5.1 çoklu-kanal, Bluetooth Adaptör Girişi
    Çıkış Bağlantıları: 1 x Komponent, 1 x Kompozit, 1 x HDMI
    3D özellikli HDMI v1.4a
    MCACC
    HD Dijital Film Direct24
    Deep Colour (Zengin Renk Derinliği)
    x.v.Colour
    Bluetooth Uyumluluğu
    RDS
    30 ön-ayarlı istasyon
    240W / 0.45W Güç Tüketimi (Kullanımda / standby)
    8.9 kg Ağırlık
    Ebat (GxYxD): 420 x 158 x 348 mm.
    Çevresel Ses Formatları:
    Dolby Digital
    Dolby True HD
    Dolby Dijital Plus/EX
    Dolby Pro Logic II
    Dolby Pro Logic IIx
    Dolby Pro Logic IIz
    DTS
    DTS-HD Ses
    DTS-HD Yüksek Çözünürlük
    DTS 96/24
    Çevreleyen Ses Modları (8+1)
    Ses Özellikleri:
    Faz Kontrolü
    MCACC
    EQ Bant
    Gelişmiş Ses Düzelticiler (ASR)
    Otomatik Seviyesi Kontrolü (2 kanal)
    Ön Kademe Çevresel Ses Geliştirme
    Multizone Fonksiyonu (Zone2)
    Gece Dinleme Modu
    Dinamik Aralık Kontrolü

fikir verirseniz sevirim.

syg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravdan -- 9 Aralık 2011; 17:18:26 >

• Pıoneer
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupeR_MarıO

Pıoneer

nedenini de belirtir misin lütfen..
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravdan -- 10 Aralık 2011; 0:57:42 >
  • Yüksek anfi gücü sayesinde müzik dinlerkende keyfin tadına varıcaksındır. Bluetooth Adaptör Girişi olmasıda güzel bir özellik. Ben sony'e nazaran ileriye dönük olarak 1 adım daha önde gördüm.
  • bu arada alabileceğim fiyatlar

sony fiyat 575 TL

pionerr ise 600 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

bu arada alabileceğim fiyatlar

sony fiyat 575 TL

pionerr ise 600 TL

Yakınmış fiyatlar.
  • pioneer da hdmi uzerinden ses aktarimi var midir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

bu arada alabileceğim fiyatlar

sony fiyat 575 TL

pionerr ise 600 TL

Dostum Pioneer VSX-520 fiyatı nerden aldın 600 TL mahsuru yoksa..
  • bir abimizin aracilik ettigi bir elektronik magazasindan. lazimsa ozelden yazin lutfen, yonlendirim sizi
  • evet hocam bende almayı düşünüyorum pıoneer yada sony dediğiniz modellerden birini. özelden bilgide verebilirsin. sen hangisini tercih ettin buarada.
    saygılar.
  • bildiklerimi arkadaslarla paylasayım
    STR-DH520 Ev sineması AV sahibiyim

Sony de olup Pioneer da olmayanlar kısaca

sony 8ohm pioneer 6
    sony de 7 kanal pioneerde 5
    sony de 4hdmi girisi var pioneerde 3
    diger ozellikler hemen hemen aynı
    130w cıkıs ozellikleri eger cep sinema tarzı bir yerde degilseniz cok seyi degistirmeyecektir . sony 100w temiz yeterli
    ayrıca sony de goruntuyu 1080p olarak yukseltme ozelligi var ek olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: otorite54

evet hocam bende almayı düşünüyorum pıoneer yada sony dediğiniz modellerden birini. özelden bilgide verebilirsin. sen hangisini tercih ettin buarada.
    saygılar.

ben pioneer vsx-520 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellc0me

bildiklerimi arkadaslarla paylasayım
    STR-DH520 Ev sineması AV sahibiyim

Sony de olup Pioneer da olmayanlar kısaca

sony 8ohm pioneer 6
    sony de 7 kanal pioneerde 5
    sony de 4hdmi girisi var pioneerde 3
    diger ozellikler hemen hemen aynı
    130w cıkıs ozellikleri eger cep sinema tarzı bir yerde degilseniz cok seyi degistirmeyecektir . sony 100w temiz yeterli
    ayrıca sony de goruntuyu 1080p olarak yukseltme ozelligi var ek olarak

pio 6-16 ohm arası
    pio 7 kanal (sanal)
    pio 3 hdmi (giriş) 1 çıkış (3 giriş yeterli gibi)
    pio 130 watt
    pio (berrak sound ve orta seviyede hop.lar ile harkulade ses lezzeti)

STR-DH520 (vasat mı?) hayır tabiki.
    çünkü bu cihaz da vsx-520den çok aşağı değil

sonuç itibariyle iki cihaz da düşünülebilir..

• herkese teşekkür ederim arkadaşlar. bende oyumu pioneer den yana kullanıcam sanırım özellikler aynı hemen hemen ama pineer daha estetik geliyor bana. yanlız. birsıkıntım daha oldu. bu seferde hazır paket sistemlerle anfili sistemler arasında kalmış durumdayım. lg nin bir modeli var. hb906ta diye özellikler güzel yanlız usb den bir dts formatında müzik dinlemek istedim bayide çalıştırmadı. benim ps3 bile çalıştırıyor ses var ama tabi dts çözecek ve sesi vericek cihaz oladığı için şuana sadece net bir cızırtı olarak çalıyor ps3 de pionner a bağlayınca sesi alıcağıma eminim. tabi bu karasızlığa bir son verebilirsem eğer.
    Evet dost lar son kararım sizce nasıl olmalı. pioneer vsx+jamo s606 5+1 mi. yoksa lg hb906ta mı. yoksa lcd tv den ps3 e devamı.. lg olursa 2 bluray player sahibi olucam bu arada.

şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: otorite54

herkese teşekkür ederim arkadaşlar. bende oyumu pioneer den yana kullanıcam sanırım özellikler aynı hemen hemen ama pineer daha estetik geliyor bana. yanlız. birsıkıntım daha oldu. bu seferde hazır paket sistemlerle anfili sistemler arasında kalmış durumdayım. lg nin bir modeli var. hb906ta diye özellikler güzel yanlız usb den bir dts formatında müzik dinlemek istedim bayide çalıştırmadı. benim ps3 bile çalıştırıyor ses var ama tabi dts çözecek ve sesi vericek cihaz oladığı için şuana sadece net bir cızırtı olarak çalıyor ps3 de pionner a bağlayınca sesi alıcağıma eminim. tabi bu karasızlığa bir son verebilirsem eğer.
    Evet dost lar son kararım sizce nasıl olmalı. pioneer vsx+jamo s606 5+1 mi. yoksa lg hb906ta mı. yoksa lcd tv den ps3 e devamı.. lg olursa 2 bluray player sahibi olucam bu arada.

şimdiden teşekkürler..

neden pio?
    çünkü bu tarz konuların duayeni ve iddialısı olan bir marka..
    adamlar kulvarları dışına çıkıp bir panel ürettiler, pir ürettiler..
    kuro teknolojisiyle dünyanın en iyi paneli ödülünü aldılar.
    tabi sonra dükkanı kapattılar o ayrı mesele.. yani panelleri hala mum gibi aranıyor çoğu kişi tarafından.

son olarak bana göre, vsx-520 ve jamo s606 5+1 (10 numara 5 yıldız olur;)) imkanınız varsa

• cevap için teşekkürler üstadım.
    bende pioneer vsx-520 ve jamo s606 dan yanayım açıkcası. imkanları zorluycam. sonuçta iyi bir sistem olucak.. lg biryere kadar. ben oldum olası anfi kolon sistemleri sevdalısıyım zaten 12-13 yaşından beri anfili sistemim var. şuanda zaten kullanıyorum ama dts olayına girmem gerekiyor artık onun için sistemi değişmeye kara verdim. anfi için verdiğin numara ile görüşücem. zaten sitelerinide buldum daha önce konuştum o yetkili ile. 140 tane pioneer daha getirdi diye şuan tedarik sıkıntısı yokmuş anfide. ben kolonların peşindeyim şuan. bir iki yerle mesajlaşıyorum bakalım nasıl olucak.
  • kanal ve ohm gibi kıyaslamaları forumun basında yazan pioneer in ozelliklerinden alıntı yaparak karsılastırdım .
    hazır sistem ve anfi sistem konusunda ! anfi her bakımdan daha iyi bir secim coklu ihtiyaclar icin kullanılabilir .
    hoperlor konusunda surround , center ve sub kolon harici olan ana buyuk kolonların mumkunse agac olması cok daha kaliteli ses verecektir ! en az 5 kolon(2surround,center ve 2 baz) sinema keyfi icin cok onemli hepsinin 8ohm olması da cok onemli bu arada dip not olarak geceyim

ve kullanılan markalarıda anfi + hoperlor olarak beraber aynı tutmak ta fayda var (empedans ve sinyal kominasyonu icin )
  • pioneerların frekans yanıtını sonylerden daha çok beğeniyorum. o nedenle ben olsam pioneer alırdım
  • pioneer vsx 520 anfiye gidecek en uygun kule tipi hoparlör nedir?
  • şu amfilerin yanına sürdüğünüz hoparlör setlerini de paylaşırsanız bize çok güzel yol gösterirsiniz arkadaşlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.