Şimdi Ara

Pioneer vsx-520 ? - Sony str-dh520 ? (hangisini almalı arkadaşlar ?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
10.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm beyler dün ben de str-dh520 aldım bugün gelecek inşallah. 2.0 bağlantı için kaç cm hoparlör tavsiye edersiniz? sonynin 17 cm eski hoparlörleri iş görür mü rxd10av gibi? 20 cm bulsam alıcam ama bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayfast

slm beyler dün ben de str-dh520 aldım bugün gelecek inşallah. 2.0 bağlantı için kaç cm hoparlör tavsiye edersiniz? sonynin 17 cm eski hoparlörleri iş görür mü rxd10av gibi? 20 cm bulsam alıcam ama bulamıyorum.

Öncelikle hoparlör çapına göre hoparlör tercihini unutmalısın.Öyle bir tercih kriteri olamaz.Onun dışında bütçeni bildirirsen fikir vermeye çalışırım.
  • STR DH 520'ye JBL Studio 190 kule alsam olu mu
  • selam arkadaşlar sony strdh520 amfiye microlabx14 amfili basını bağlamak istiyorum ama bağlayamadm bağlanırmı nasıl bağlanır acil yardımlarınıza hitiyacm şimdiden teşekr edrm cvplarnz için
  • O iki anfiden tercih pioneer olur iki markayida kullandim sony çok dijital ses veriyo tizlarda kulaklari yoruyo sony nin sesi degisiktir
    Pioneer anfide sesi daha dogal ve net çikar
    Unutmaki ses sisteminde pioneer sony den daha uzman olmus bir markadir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vsx-520 daha mantıklı bir seçim olur
  • Bu Receiver'lara 4ohm'luk 15W'lık PC hoparlörü bağlayabilir miyim? Uyumsuzluk ve benzeri şeyler görülür mü?
  • Yamaha RX - V 467 almayı düşünüyorum. birlikte uydu alıcımı ve mediaplayeri çalıstırabılırmıyım ses alabılırmıyım anfiden. Kullanacağım hoparlörlerde Creative Inspire T7700 kaliteli bir ses alabilirmiyim

• tabikide PIONEER babaaa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursat_53

tabikide PIONEER babaaa :)

Bir sene önceki soru bu haci

• bakmamışım olsun yorumum kalsın :)
  • str-dh520 kullanıcısı olarak bir öneride bulunmak isterim.

Cihazı benim gibi pc bağlantısı yada media player ile kullananlar genel itibariyle dts-dd dosyalar çalıştırır, cihaz tabiiki sorunsuzça bu dosyaları yürütür.
    Cihaz 7.1 desteklidir malumunuz ancak 7.1 kodlanmış filmleri edinmek bir miktar sıkıntılıdır ve açıkçası kendi sistemimde denediğim örnek dosyalarda aman aman bir fark hissetmedim tat almadım.

Taki şimdiye dek atladığım 6.1 dts-es kodlu dosyaları deneyinceye kadar arkada çalışan center filmlere apayrı bir hava katıyor ve cihaz 6.1 olarak ayarlandığında sıradan dts kodlu dosyalarıda efektif olarak işleyebiliyor.
    Tabi ki kaynağın dts-es olması çok daha iyi sonuç vermekte.

Sözün özü 7.1 şeklindeki denemelerimden keyif almadım ancak 6.1 bana bambaşka bir haz yaşattı denemenizi öneririm.
  • 500 e bulabilirmiyim bu cihazı istanbul da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayee

500 e bulabilirmiyim bu cihazı istanbul da?

araştırmak gerek, bulunabilir belki
  • selamlar pioneer vsx-520 aldım 4 ay kullandım sattım benim hoparlörlere uyum sağlamadı neden çünki kağıt üzerinde 130 watt ama üründe ses ve tork yok çok şey beklemeyin 520den şuan yine pioneer kullanıyorum ama vsx-921 amfi gerçekten amfi torku yüksek ses çok farklı 520 den hertürlü imkan varsa en kötü 921 diyorum pişman olmamak için tecrübe ile sabit iyi bayramlar herkese.
  • otorite54 O kullanıcısına yanıt
    merhaba bende size katılıyorum yalnız şu var eğer hassasiyeti yüksek olan hoparlörler kullanılırsa sıkıntı olmaz ama genede 921 daha farklı ve f/p ürünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: activ

str-dh520 kullanıcısı olarak bir öneride bulunmak isterim.

Cihazı benim gibi pc bağlantısı yada media player ile kullananlar genel itibariyle dts-dd dosyalar çalıştırır, cihaz tabiiki sorunsuzça bu dosyaları yürütür.
    Cihaz 7.1 desteklidir malumunuz ancak 7.1 kodlanmış filmleri edinmek bir miktar sıkıntılıdır ve açıkçası kendi sistemimde denediğim örnek dosyalarda aman aman bir fark hissetmedim tat almadım.

Taki şimdiye dek atladığım 6.1 dts-es kodlu dosyaları deneyinceye kadar arkada çalışan center filmlere apayrı bir hava katıyor ve cihaz 6.1 olarak ayarlandığında sıradan dts kodlu dosyalarıda efektif olarak işleyebiliyor.
    Tabi ki kaynağın dts-es olması çok daha iyi sonuç vermekte.

Sözün özü 7.1 şeklindeki denemelerimden keyif almadım ancak 6.1 bana bambaşka bir haz yaşattı denemenizi öneririm.

nefes film ini 6.1 dts olarak seyretmediyseniz muhakkak seyredin

• Sormak istediğim bir soru var elimde 6 ohm 92 db kule tipi kolonlar var 2 tane birde 3 tane 8 ohm daha düşük db olanlar var bu 2 iki amfi de bunları rahat kaldırırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayee

Sormak istediğim bir soru var elimde 6 ohm 92 db kule tipi kolonlar var 2 tane birde 3 tane 8 ohm daha düşük db olanlar var bu 2 iki amfi de bunları rahat kaldırırmı?

kaldırması gerek
  • merhabalar,
    arkadaşlar, kardeşime sony tv alıyoruz, incelemeler sonucunda da sony str-dh520 düşünüyoruz ama bu ürün şu an itibari ile tek bir yerde (büyük marketlerde) satılıyor ve fiyatı uygun sayılır, bu ürüne en uygun 200 tl. civarında 5+1 ses hoparlörü önerinizi bekliyoruz, konu acil bu hafta sonu sonuçlandırmayı düşünüyoruz,
    ankara dayız,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.