Şimdi Ara

SONY STR DG-820 + JAMO E350 TOPLUYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SONY STR DG-820 + JAMO E350 hoparlör seti ile başlangıç için sistem kurmayı düşünüyorum. daha sonra bir tane aktif sub alacağım. bu şekilde sizlerin arasında katılmış olacağım.

sorum şu aslında ben ilk olarak logitech Z5500 almayı düşünüyordum. Z5500 ün en üst ses seviyesinde bile sesi bozmadığı söylenir hep. bizzat şahit olmuş denemiş falan değilim. yukarıda almayı düşündüğüm sistemi toplarsam Z5500 den daha iyi ve daha kaliteli ses almış olurmuyum..

not: teşhir ürünüdü olarak 280-300 tl ye buldum jamo e350 hoparlör setini alınır mı bu fiyata? sadec bir hoparlörün tozluğunda az yırtık varmış. bu şekilde uygun derseniz fiyatı alıp tozluğunu tamir ettirmeyi düşünüyorum..
    saygılar...

• jamo e350 ikinci eli 200 liraya bulunabiliyor
    tozluğu da sağlamdır
  • media marktta hoparlör takımı + avr paketler var.onlarıda incelemende fayda var
  • verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Z5500 ile karşılaştırırsak nasıl bir sonuç çıkar ortaya?
  • birde sony str dg-820 avr yi nerden bulabilirim. web den baktım kaç yeri aradım hepside yok çektiler.
  • sonuç kişiden kişiye değişir
    ben şahsi fikrimi yazabilirim
    zaten karşılaştırma da yapamam çok farklı ürünler
    sadece şunu diyebilirim
    bu tecrübeden sonra z5500 almam

quote:

Orjinalden alıntı: Akşahin

verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Z5500 ile karşılaştırırsak nasıl bir sonuç çıkar ortaya?
  • quote:

verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Z5500 ile karşılaştırırsak nasıl bir sonuç çıkar ortaya?

bak kardeşim hep biz dedikki ev sinema sistemleri farklı pc için üretilen ses sistemleri farklı.Bir kere ikisi farklı kulvarlarda.Bu iyi bu kötü diyemeyiz.Sadece senin alıcağın cihazı ne için kullanacağın önemlidir.Sen eğer ses konusunda ilerisini düşünüyorsan z5500 tarzı şeyler alma.Çünkü z5500 gibi bağıran,500 wattlık sistemler yüksek sesle müzik/film dinleyenler için ideal.Her zaman son ses müzik/film dinleyebilecekmisin evde?Eğer cevabın evetse düşünmeden z5500 al.Ama sen z5500 alıpta ertesi gün bir dükkanda gördüğün bu bahsi geçen jamo gibi frontların sesdeki netliğini farkedersen ozaman üzülebilirsin.

Dikkat ettiysen multimedia ürünlerde hz değerleri,distorsiyon oranları fln yazmaz.Sadece ya pmpo veya rms(çoğu aldatmaca) yazar.Eğer kağıt üzerinde karşılaştırma olanağımız olsaydı yukardaki jamolar açık ara öne geçerdi.Sen giriş seviyesi bir hi-fi ile orta seviyede bir pc sistemini karşılaştırıyorsun.Bence yanlış kulvarlardalar.

quote:

aktif sub alacağım. bu şekilde sizlerin arasında katılmış olacağım.

kendin demişsin zaten aktif sub alacağım diye.Seni bu işe meraklı gördüm.Ben olsam bahsettiğin jamoları alırdım.Cihazlar gayet güzel.Sen logi alarak başkalarına katılmaİyi günler kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum, bencede tercihini sony den yana kullan. Ev sinema sistemi olarak logitech ürünü alma, sadece pc tarafından bak o zaman çok iyi üründür,
    ama ev sineması ve helede özellikle sony STR-DG820 ile ve JAMO hoparlör ile karşılaştırma,
    ayrıca sony nin DTS-HD MASTER AUDIO ve DOLBY TRU HD codeclerine sahip olmasını asla unutma,

Ama öte yandan BU SONY STR-DG820 yi bulana aşkolsun sıfır imkansıza yakın, teşhirde bile kalmıyor mübarek.
    Bende aynen arıyorum senin gibi, bir arkadaş gelecek yenisi dedi SONY diye yazmış ama yeni ve daha pahalı model mi yoksa bu model daha ucuz veya pahalı mı gelecek belli değil
    şu sıralar 900 ytl kdv dahil gibi harika bir fiyata bitmiş sanırım stoklar,

yani uzun lafın kısası ya bu model yada muadil başka sisteme yünel 5500 ü unut..

quote:

birde sony str dg-820 avr yi nerden bulabilirim. web den baktım kaç yeri aradım hepside yok çektiler.

• arkadaşlar yapmış olduğunuz yorumlar için teşekkür ederim... öncelikle sinema, oyun, müzik diyeceğim kullanım şeklimi. bunu yazmayı unutmuşum özür dilerim. az önce gittim teşhirdeki ürüne baktım gerçekten berbat durumda yandan ezikler, tozluklar çok kirli, yartık vs.. kötü durumda yani almadan geri döndüm. gelirkende bir tane sony mağazası gördüm. sony ss-f6000 model çift hoparlör gördüm pazarlık yaptım 285 tl dediler sizin bu hoparlör konusundaki fikrinizi alabilirmiyim, f/p nasıl? jamo e350 ile karşılaştırırsak?...
    sony str-dg820 receiver önümüzdeki hafta stoklarımıza girecek fiyat konusunda bişey söylememiz yanlış olur diye cevap verdiler. ismimi not aldılar gelince arayacaklar...
    saygılar.
  • 820 yi sakın kaçırma derim..
    bu arada isteyenler vardı hangi mağaza ve ne kadar güvenilir bilgi olarak " önümüzdeki hafta stoklarımıza girecek " dedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

820 yi sakın kaçırma derim..
    bu arada isteyenler vardı hangi mağaza ve ne kadar güvenilir bilgi olarak " önümüzdeki hafta stoklarımıza girecek " dedi.

cumartesi uğradım sony bayiine tekrar nisanın ilk haftası belli olur dediler. sony de sayım var stokları göremiyoruz, nisanın ilk haftasını bekle dedi.
    dg-820 modelini ellerinde önceden bulunduğunu 850 tl den sattıklarını söyledi.
    saygılar...

edit: eksik yazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akşahin -- 30 Mart 2009; 12:49:12 >
  • imzamdaki sistemi kullanıyorum ben d bahsettiğin kolonlar için o anfi bayağa üst seviyede kalıyo + bulunmuo yeni ürünler gelicek o yüzden o cihaz gelmez piyasaya ancak 2 el bulabilirsen alırsın ben onun yerine imzamdaki anfiyi aldım gayet memnunum sesi açmak için zorlanıoyorum sub olmadığı halde sub alıcam buna ek olarak tavsiye ederim bu anfi işini görür 599 ytl mediamarketde sinema için gayet başarılı başlangıç olarak ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaP

imzamdaki sistemi kullanıyorum ben d bahsettiğin kolonlar için o anfi bayağa üst seviyede kalıyo + bulunmuo yeni ürünler gelicek o yüzden o cihaz gelmez piyasaya ancak 2 el bulabilirsen alırsın ben onun yerine imzamdaki anfiyi aldım gayet memnunum sesi açmak için zorlanıoyorum sub olmadığı halde sub alıcam buna ek olarak tavsiye ederim bu anfi işini görür 599 ytl mediamarketde sinema için gayet başarılı başlangıç olarak ...

gördüğüm kadarıyla anfiniz yeni nesil ses codeclerini çözmüyor; yeni nesil ses codeclerini çözen bir anfiye ihtiyacım var
  • bu kolonlarla o formatları çözmek istediğinizi düşünmediğim için yazdım giriş paketi kolonu onlar yeni nesil için yetersiz kalır 1.000 - 2.000 YTL kolon için bütçe ayırmanız gerekecek
  • O değilde DG-920 diye bir modeli var Sony'nin. Amazonda falan satışı patlatmış ben 2400es aldım ama bu 920'yi bulabilsem onu alacaktım. Fakat ürün çok satmasına rağmen üretimden kalkmış sanırım tüm teknik detayları 2400es ile aynı olduğu ve 2400es'ten 300 TL ucuz olduğu için 2400es'in satışını kestiğinden üretimini durdurdular.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaP

bu kolonlarla o formatları çözmek istediğinizi düşünmediğim için yazdım giriş paketi kolonu onlar yeni nesil için yetersiz kalır 1.000 - 2.000 YTL kolon için bütçe ayırmanız gerekecek

bi yerden başlamak gerekiyordu. hoparlörler zamanla değiştirebilirim diye düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabriaga

O değilde DG-920 diye bir modeli var Sony'nin. Amazonda falan satışı patlatmış ben 2400es aldım ama bu 920'yi bulabilsem onu alacaktım. Fakat ürün çok satmasına rağmen üretimden kalkmış sanırım tüm teknik detayları 2400es ile aynı olduğu ve 2400es'ten 300 TL ucuz olduğu için 2400es'in satışını kestiğinden üretimini durdurdular.

Sabri Bey,

Emin olduğumdan söylemiyorum ama bazen bir model amerikada 920x diye avrupada 2xxxes diye çıkabiliyor. Böyle bir model değil değil mi ?
  • yok değil. ikisi de ayrı satılıyor.
  • yönetici arkadaşlar bu topic silinebilir sistem alındı teşekkürler...
  • ne aldın, nerden ve kaça aldın, nasıl memnunmusun? vs. bunlarıda yaz ki alacak olanlara bi katkı da senden olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.