Şimdi Ara

PIONEER VSX-921 için 5+1 Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
11.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    uygun fiyatlı ve kompakt bir ürün
  • Vsx-921 Dali concept8 - concept1 - concept center (siyah) aldım. Deneme aşamasındayım ses kalitesi muhteşem. Sadece kablo bağlantılarını görmem polk audio dan vazgeçip dali almam için yeterli oldu. Ürünlerin tümünü Ankara Gsa Elektronikten aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barerkmen -- 3 Haziran 2012; 0:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

Hayirli olsun gule gule kullanin. Ancak Orhan bey'in Dali satmak uzerine kurulmus bir satis politikasi vardir. Zaten hemen her dali kullanicisin saticisi da kendisidir. Ben de gsa ya gitmis ancak baglanti yerlerine degil sesine bakip Polk almistim. Bu arada sadece Polk TSI500 un crossoverlarinda bir sıkıntı oldugu dusuncesiyim. Diger tum serilerden farkli olarak cok bos ve radyo gibi caliyor. 500 disindakileri dinlediginizde nasil yani diyorsunuz. En azindan Dali concept karsisinda. Orhan bey bize Conceptlerin demosunu yaptiginda Polk TSI500 haric digerleri sanki hiend urun gibi kaliyorlardi. Saskinliktan kalsin abi demistik. Umarim Tsi500 dinleyip karar vermemissinizdir.
    Tekrar hayirli olsun. Yanlis anlamayin yazdiklarimi sakin. Memnun olmaniz onemli.

sn mecanica bu konuda haklí concept serisini ve polk tsi serisini dinlemis biri olarak kesinlikle benimde polk tercihim olurdu.hatta 400leri kendisinden almak icin epey ugrasíyorum:)concept serisi bol vokalli parcalarda yavan kalíyor bence.polkun sürücüleri tiz ünitesi apayrí.tsileri ikonlar döver yalníz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video_Audio_Phile -- 3 Haziran 2012; 16:22:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

Tsi400 ve Ikon6 arasinda ciddi fiyat farki var. Her iki urunun de fiyati yakin olsaydi evet ben de kesinlikle Ikon6 tercih ederdim. Ancak bu fiyat farkiyla ben Ikon6 doverse cok da dayak yer. Cunku biraz daha verip ornegin Paradigm Monitor9 alirsaniz vay Ikonlarin haline, darmadagin olurlar herhalde:) Ikonlar gercekten cok guzel ama fiyat skalasinda cok cok daha iyi urunler var karsisinda. Tsi400 un avantaji o fiyatlarda rakibi yok. Yoksa harika bir hoparlor olarak gormemek lazim. Sonucta alinan hersey parasina gore degerlendiriliyor.

Burak abi bu fiyat performans takibin ve tercihlerini cok begeniyorum senin.ikonlara o para zaten verilince daha kaliteli ürünlerde ayní fiyata isin icine giriyor ve ortalík karísíyor.zaten bu yüzden Polk tsi modelleri tercihlerimiz arasínda yer almalí.

• polk rti a3 ler kaç tl ye alınır?
    ve subwoofer ihtiyacınız yok bu speakerlara diye yorumlar okudum. doğru mudur?

bir de bunlara uygun bir çift stand kaç tl ye alınır?

kefq300 var rakibi ama çok daha pahalı. ve polk sanırım dalii zensor ve concept in çok üstünde performans olarak. doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 3 Haziran 2012; 17:57:47 >
  • Merhabalar, Bende pioneer 921, almayı düşünüyorum, 1600 tl lik fiyat bulabildim netten, nerde 1300 tl öğrenebilirmiyim, 5.1 lik 1000 tl civarı ve arka 2 kule sistemli öneri alabilirmiyim, önceki tüm yazıları oludum, 1000 tl lik önerilerinizi yaparsanız seviinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drferhat

Merhabalar, Bende pioneer 921, almayı düşünüyorum, 1600 tl lik fiyat bulabildim netten, nerde 1300 tl öğrenebilirmiyim, 5.1 lik 1000 tl civarı ve arka 2 kule sistemli öneri alabilirmiyim, önceki tüm yazıları oludum, 1000 tl lik önerilerinizi yaparsanız seviinirim...

Gsa Elektronik-Orhan bey ile gorusun.Bu konuda size yardimci olacaktir yonlendirildiginii soylediginizde.

Ayrica sub ihtiyacini hissettirmeyecek hop. Neredeyse yoktur.Hicbiri sub.vazifesini gormez ve yaklasamaz.Ancak ust seri ve aktif hop.lerde bu ihtiyaci kismen karsilariz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahilliğim için şimdiden özür diliyorum, yaptığınız yorumla vsx 921'e 5.1 desteğinde sub. dahil değilmi, eklenmiyormu, bunu anlamam gerekiyor, sub. eklenmiyorsa sadece hop. ise; 5.1 sub. lu set mi almak gerekiyor...
  • quote:

Cahilliğim için şimdiden özür diliyorum, yaptığınız yorumla vsx 921'e 5.1 desteğinde sub. dahil değilmi, eklenmiyormu, bunu anlamam gerekiyor, sub. eklenmiyorsa sadece hop. ise; 5.1 sub. lu set mi almak gerekiyor...

921 de aktif sub çıkışı var aktif sub alıp takabilirsin istediğin güçte olabilir yani sub lu bir 5+1 set lazım sana
  • arkadaşlar ben de zensor 7 ve tsi 400 arasında sıkışıp kaldım. her ikisini de dinledim ve beğendim. fiyatları da pek farklı değil.
    2 x 17,78 cm zensorün hop çapları,
    3 x 13,34 cm tsi 400ün hop çapları.
    buna göre zensor daha iyi bas verirken 3 hoparlöre sahip tsi daha detaylı sesler veriyor ama bas daliye göre daha az oluyor. öyle mi? bi yorum lütfen!
    aktif sub almıyacağım için biraz daha bass için hengisiyle gidilmeli? bu arada amfi pio 520.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bass olayina pek takilma frontlarda ve ilerde mutlaka 2. El bile olsa bir sub eklemek lazim.

• Selamlar Herkese,

Salona 2x60W Klipsch RF-52 ve bir de ufak bir Subtan olusan set kuracagım, isin acıkcası cok fazla kablo ve hoparlör kalabalıgı istemiyorum ve sadece kaliteli güzel ses almak istiyorum.
    Sizlerden ricam bu konuya hakim olan birileri benim asagıda baglamak istedigim ürünlere göre uygun fiyatlı :) bir kac amfi önerebilir mi?

I phone'u wireless görüp ilgili müzikleri calabilecek
    Digitürk HD yayınları destekleyebilececek
    Play Station 3 ve Bluray destekleyebilecek
    Smart 3D Tv kullanıyorum

Pioneer vsx-921 alayım dedim güvenilir garantıli satıcılardaki fiyatlar 1700 TL civarı.

Fikri olupta paylasanlara tesekkürler
  • Dostum vsx 921 benimde düşündüğüm bir amfi fiyatları 1250-1350 tl (Proav,Dikmen, GSA elektronik)arasında değişiyor...

• anladıgım kadarıyla pioneerden baska anfi önerebilicek olan yok bu fiyatlarda :)
    peki bu önerdiginiz satıcılar Dogubankta Dikmen mesela güvenilirligi hakkında bilginiz var mı? 2 gün sonra garantisi falan patlamasın elimizde!
  • 921 disinda onkyo 609, denon 1912, marantz 1600 serisi olabilir. Proav den mutlaka fiyat al uygun ve guvenilir bir satici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertaçS -- 19 Haziran 2012; 17:27:20 >
  • Aldığınız ürünün garanti belgesi ve faturasını alırsanız sıkıntı olacağını sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: way_bee

quote:

Cahilliğim için şimdiden özür diliyorum, yaptığınız yorumla vsx 921'e 5.1 desteğinde sub. dahil değilmi, eklenmiyormu, bunu anlamam gerekiyor, sub. eklenmiyorsa sadece hop. ise; 5.1 sub. lu set mi almak gerekiyor...

921 de aktif sub çıkışı var aktif sub alıp takabilirsin istediğin güçte olabilir yani sub lu bir 5+1 set lazım sana

şimdi vsx 922 çıkmış, stereo amfi diye birşey varmış, 921 stereo değil 922 stereo diye anladım doğru mu anlamışım, arada kaldım, hala düşünüyorum yardımco olursan sevinirim.
  • Arkadaşlar selam. Ben sinama sistemi için vsx 1011 kullanıyorum 7x100watt.
    Kafamda vsx 921 var sırf 7x150 watt olup benim klipsch rf-7-II leri daha iyi doyururmu diye...
    Fakat vsx 1011 e halen 2. elde bana 1100 tl verirlerken bu vsx 921 in sıfırırnın 1200 tl olması beni düşündüryor.
    Kullanan arkadaşlar, acaba ürün çin malımı yoksa vsx 1011 gibi japonmu ve çıkış mosfet mi vsx 1011 gibi? Aksi takdirde bu takasa girdiğim an adı zarar ve hata olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 23 Ağustos 2012; 17:15:25 >
  • Vsx-922 stereo amfi değil.Vsx-921 2011 model bir avr dir.Vsx-922 ise 2012 yılı serisi bir avr dir.Aralarında çok büyük farklar yok.Fakat alınabiliyorsa Vsx-922 almak daha mantıklı.
  • Buradan kullanıcısını bulup cevap alana kadar satıcısından sordum bilgi aldım.
    mevcut vsx serilerinde üretim çin malı. Satıcı da eski ürünlere göre yenilerde özellik fazla ama özellikle hdmi decode sıkıntılıymış. Eski ürünlerdeki kalite çıtası çin işi ile malesef pıoneer da bile inmiş. El mahkum olmayıpta alacaklar seçme şansı olmadan tercih edecekler o da ayrı konu. vsx 921 9.9 kilo, vsx 1011 18.2 kilo. Mosfet özellik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 23 Ağustos 2012; 22:01:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.