Şimdi Ara

Pioneer vsx520 için hoparlör tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, ev sinema sistemi almak istedikten sonra hazır sistemlere bakmakla başlayan araştırma maceram, en sonunda beni buraya getirdi :)

Pioneer VSX-520 de karar kıldım ancak hoparlör konusunda karar veremedim henüz. Aşağıdaki alternatiflerden kullanıcısı olup memnun kalan veya teknik bilgisi olan arkadaşlardan yorum ve tavsiye bekliyorum.Bütçem alternatiflerden anlaşılacağı gibi 700 - 800 civarında....

1- JAMO s426 HCS3

2- PURE ACOUSTICS SPARK 5

3- YAMAHA NS-PA120

• quote:

Orijinalden alıntı: htintas

Merhaba Arkadaşlar, ev sinema sistemi almak istedikten sonra hazır sistemlere bakmakla başlayan araştırma maceram, en sonunda beni buraya getirdi :)

Pioneer VSX-520 de karar kıldım ancak hoparlör konusunda karar veremedim henüz. Aşağıdaki alternatiflerden kullanıcısı olup memnun kalan veya teknik bilgisi olan arkadaşlardan yorum ve tavsiye bekliyorum.Bütçem alternatiflerden anlaşılacağı gibi 700 - 800 civarında....

1- JAMO s426 HCS3

2- PURE ACOUSTICS SPARK 5

3- YAMAHA NS-PA120

Arkadaşlar bende vsx 320 de karar kıldım anfi olarak

Ama hoparlör seti tavsiyesi bana da lazım. 1000 liraya kadar çıkabilirim. Bana hoparlör seti önerin lğtfen.Kule olmalı önler en azından

Bu ürün hakkında yorumlarınız nedir
    http://www.denizfoto.com.tr/VSX-322-S-ES3TB-Ev-Sinema-Sistemi,PR-10309.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 4 Ağustos 2013; 5:38:57 >

• merhaba hocam öncelikle ben vsx-520 ve s-es3tb seti kullanıyorum set kuleler dışında işe yaramaz neden dersen bana göre merkezde tweeter yok bence büyük bir eksiklik net temiz diyaloglar zor surrounlarda öyle sürücüler ufak hassasiyetleri düşük güç açma gereği duyuyorsunuz bu seferde hoparlör yetmiyor anlayacağınız size önerim daha farklı markalara bakmanız yok bana yeter derseniz bi şey diyemem önerim merksezde tweeter olmalı surrounlardada öyle 1000 tl ye güzel setler var marka vermiyorum benim hoşuma giden size gitmez o yüzden sıkıntı yaşamanızı istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam öncelikle ben vsx-520 ve s-es3tb seti kullanıyorum set kuleler dışında işe yaramaz neden dersen bana göre merkezde tweeter yok bence büyük bir eksiklik net temiz diyaloglar zor surrounlarda öyle sürücüler ufak hassasiyetleri düşük güç açma gereği duyuyorsunuz bu seferde hoparlör yetmiyor anlayacağınız size önerim daha farklı markalara bakmanız yok bana yeter derseniz bi şey diyemem önerim merksezde tweeter olmalı surrounlardada öyle 1000 tl ye güzel setler var marka vermiyorum benim hoşuma giden size gitmez o yüzden sıkıntı yaşamanızı istemem

Peki twitter olduğu nasıl anlaşılır

• merhaba alacağınız hoparlörlerin teknik detaylarında yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba alacağınız hoparlörlerin teknik detaylarında yazar

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Peki bana bir set önerirmisin. pioneer vsx 320 anfiye
  • merhaba aslında marka olarak vereyim siz bakın yamaha jamo belki bulursunuz pure acoustics pioneer wharfedale gibi markalara bakın bir liste çıkartın ona göre kararınızı verin
  • Bu ise daldıktan sonra çıkışı kolay değil, ben bunu anladım. :-) hep daha iyisi ,daha pahalısı ,daha güzeli var. Fiyat/memnuniyet dengesini max. yakalamak çabası. Ben en son jamo 506 da karar kıldım, ama biraz daha para lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.