Şimdi Ara

Pioneer XV-BD422B (BCS-424) Altyazı Sorunları Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihaz da USB den film izlemek istediğim de orjinal film MKV (1080) filmin FPS si 23,976 Türkçe altyazısınıda aynı şekilde indirdim lakin İ,ğ,Ş gibi harfler farklı simgelerde çıkıyor Home Media Gallery de ki ayarlar da Subtitle kısmını Turkish, Ottoman yaptım gene düzelmedi. Konuyu açmadan önce araştırdım fakat bir sonuç bulamadım. Bilenlerin yardımcı olmasını rica ederim.

Teşekkürler..

• Kimsenin fikri yok mu arkadaşlar?.. Bilgisayarda izlerken sorun yok cihaza taktığım zaman sapıtıyor bazı harfler..
  • Güncel
  • merhaba siz Pioneer bcs 424k mı kullanıyorsunuz nasıl memnunmusunuz tavsiye edermisiniz bende bu cihazdan almak istiyorum
  • Merhaba;

1,5 yıldır kullanıyorum gayet memnunum bir de şu subtitle olayını çözersek daha mutlu olacağım.. cihazın tek eksik yanı Karakter Seçim Seti koymamışlar sadece Dil Seçeneği var.. Version u 52 idi 62.62 ye yükselttim sitesinden çekip gene düzelmedi veya ek bir menü gelmedi.

Sorunu hala çözemedim..
  • Cihazı alacaksanız son versiyonunu indirmeyi unutmayınhttp://www.pioneer.eu/tr/support/software/BCS-424/page.html gerçi hala altyazı sorunu çözülmedi ama güncellemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Elma -- 6 Ocak 2014; 18:30:29 >
  • alt yazı sorununu çözebildiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türkçe altyazı sorunu için; .srt olan alt yazıyı açın not defterinde farklı kaydet yapın kayıt türü "utf8" olsun. sonra kumandanızdan tools tuşuna basın bişey açılacak sonra tekrar basın kapanacak ve sorun çözülecek
  • Tek çözüm yolu olarak altyazıyı filmin içine gömmek olduğunu tahmin ediyordum ve doğru çıktı :) çünkü neyi değiştirirseniz değiştirin veya cihazı da güncelleseniz değişen birşey olmuyor çalışma mantığına ters düşüyor neyse bende her filmi gömüp te izliyorum sorun ortadan kalkmıştır.
  • sesteki cızırdamalar sende yokmu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.