Şimdi Ara

pionerr ts-a6911 yardııımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun baslıkta dediğim hoparlörleri aldım. kullananlardan acil yorum bekliyorum. iyimi ettim kötümü ettim bide amfisiz bu kolonlara yetecek bi cd-mp3 calar önerebilirmisiniz.

• Birde hocam ben bu işlerde yeniyimde, amfiyle teybi aküye dogrudan baglasam seste artış olurmu? amfi 4*30 blaupunkt teyp de kamosonic. yeni bi teyp alana kadar idare edecez işte bu arada yuksek seste teybin lambaları yanıp sönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desperr -- 12 Ekim 2006; 4:41:40 >
  • yüksek kaliteli ve güçlü hoparlörler.Tek başına tam olarak besleyebilecek güçte ana ünite yok.Ama pioneer kenwood sony gibi bildik markaların mp3 çalabilen modellerinin çıkışları tatminkar düzeyde.
  • teşekkürler rahatladım şimdi
  • bende cd calar aldıktan sonra bunları almayı dusunuyorum .....sen ne kadara aldın taksıtlemı aldın..??

bıde benım anlamadıgım sey arabanın orjınal hoparlor lerınden cıkan bas la bunlardan cıkan bas arasında hıssedılebılecek kadar fark oluyomuuuu.........???????????*******
  • bıde sormayı unuttum bızım araba vw polo classıc arabanın arkada hoparlor yerı war ama ıcı bos we yuvarlak bunlar ıse yuvarlak degıl takılırken nası olcak bunlar.......??????
  • @ErdaLSS

bunların bas vermesi için arka pandizota koyman gerekir ancak orda güçlü bir bas sesi verir,kapılarda pek vermez.
    arka kapının yerleri yuvarlak demişsin,sen de alacaksan kapılarına uygun ölçülerde alacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok abıcım arka kapıya degıl hanı arka tarafta bagajın usutu war ya orasını demıstım bennn...orada hoparlor yerı war ama ıcı bos we bu kolonlarla aynı boyutta degıl....kesılcekmı sımdı orayaa uyması ıcınn..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErdaLSS

yok abıcım arka kapıya degıl hanı arka tarafta bagajın usutu war ya orasını demıstım bennn...orada hoparlor yerı war ama ıcı bos we bu kolonlarla aynı boyutta degıl....kesılcekmı sımdı orayaa uyması ıcınn..

ancak kesilerek olur ama hoş durmaz eğer almadıysan aracına uygun bir hoparlör al,aldıysan da arkaya uygun mdf kestirilip te yapılabilir.
  • bunu fıyatına bunun gıbı ses weren hangı hparlor alınabılır ....sanırsam 13 cm .......
  • quote:

bunu fıyatına bunun gıbı ses weren hangı hparlor alınabılır ....sanırsam 13 cm .......

pioneer veya jvc nin 13 cm modellerinden alabilirsin daha ucuzdur 6911 den ama sen sesten çok bas istiyorsan 13 cm bir hoparlör ovaller gibi bas vermez.
  • yaaaaaaaa nası olcak sımdı ...component takımı olsa olmazmııı.................
  • quote:

yaaaaaaaa nası olcak sımdı ...component takımı olsa olmazmııı.................

13 cm hoparlör bas vermez,sen nasılsa subwoofer koymayacakmısın?ufak hoparlörlerin vereceği bası ne yapcan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.