Şimdi Ara

pionner ın içinden cd yi çıkaramadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 gün önce pionner deh 2850 model oto teyp aldım.aletten çok memnundum.2 gün önce dinlediğim mp3 cd sini teybin içerisinde bırakıp şehir dışına gittim.2 gün araba yattı,cd de teybin içinde durdu.bugün akşam arabaay binip teybi açtığımda cd yi çıkaramadım.cd içeride kaldı bir türlü çıkmıyor.ne oldu anlamadım?yarın servise götüreceğim ama bir sorayım dedim.pioonerlarda bu olağaan mı?

• yinemi aynı arıza.bu cd lerin mekaniklerini pioneerin hangi mühendisi yapmış acaba.bu sana denk gelmiş bir arıza değil adamım.bendekide aynı arızayı birkaç defa yapmıştı sinirlendim okuttum.servise yaptır yine bir süre sonra aynı olacaktır.servise sor ayda bu arızadan ona kaçtane denk geliyormuş.hatta ben cd yi kullanırken bir cımbız almıştım.cd tam çıkacak gibi oluyor ağzında kalıyordu.bu sorun sonylerin bazı modellerindede oluyor.
  • 2 sene önce aldığım pioneer DEH3600MP deki arızanın aynısı. Ben anahtarlığın ucuyla cd leri çıkartıyorum. Ben alıştım artık teyibin dökülmedik yeri kalmadı. ama ses mükemmel hala çalışıyor
  • aynısı bendede pioneer 5600 var kalite mükemmel ses şahane çıkıyor amma velakin cdyi çıkaramaması yok mu =))

• enn iiisi siz tornavidayla ğezinin arkadaşlar:))
  • sıcaktan mı oluyo acaba bu olay?
  • benim 6750'de bazen baya yavaş çıkarıyor.. ama normalde zırt diye çıkartır.. daha çıkarmamazlık yapmadı bakalım.. sıcaktan olablir belki okanisilak'ın dediği gibi.. havalar serinlediğinden beri yavaş çıkarma olayı yok.. zaten alet yeterince ısınıyor, bir de yaz sıcağı gelince böle yapıyor olablir..

• sıcaktan değildir yaw ozaman bu cd leri sadece soğuktamı kullanıcaz.forumlarda söylenenler doğru galiba pioneer eski pioneer değil.benim arkadaşımda sunny cd var 3 sene oldu çatır çatır kullanıyor.cd yide hüp diye alıp şak diye çıkarıyor.cd çıkarma olayında sunny mühendisleri pioneer mühendislerinden dahamı iyi yoksa pioneer bu işi eskisi gibi ciddiye almıyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerimogluu

sıcaktan değildir yaw ozaman bu cd leri sadece soğuktamı kullanıcaz.forumlarda söylenenler doğru galiba pioneer eski pioneer değil.benim arkadaşımda sunny cd var 3 sene oldu çatır çatır kullanıyor.cd yide hüp diye alıp şak diye çıkarıyor.cd çıkarma olayında sunny mühendisleri pioneer mühendislerinden dahamı iyi yoksa pioneer bu işi eskisi gibi ciddiye almıyormu

evet pioneer'ın cd çıkarma konusunda sunny'e yetişebilmesi için on fırın ekmek yemesi lazım..

• marka oturduktan sonra ilk zamanlardaki gibi kaliteli ürünler çıkarmıyolar ama gende pioneer sony bunlar yabana atılcak markalar değil sıcaktan dolayı böle problemler çıkardığını düşünüyorum ama daha hiç başıma gelmedi inş gelmezde
  • on fırın ekmek yemesi gerekmiyor.sadece ağızdaki fitilleri tek parça ve içten yapıştırmalı yapması gerekiyor.sıcakta fitiller değerini kaybediyor ve alttaki mil dödüğü zaman fitiller dönemiyor.fitiller hareket etmeyincede cd ağızda kalıyor çıkmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.