Şimdi Ara

Pipo M9 Aldım. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
5
Favori
14.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recepgumus

quote:

Orijinalden alıntı: scarl@

1- buyincoins her mesajına soruna cevap veriyor ben dün 3. Alışverişimi yaptım sorun yaşamadım. Aliexpress paypal kabul etmiyormuş uzak durulmalı.

2- buyincoins coupon code yazdiğinda google dan çok rahat %5 kupon bulunuyor örn. 5FeBay2013

3- kargo açıklaması için exstra birşey söykemek gerekmiyor. Ben 3 defa 60-70 dolar yazin dememe ragmen 17 dolar gibi bir rakam yaziyordu oradaki mevzuatla ilgili bir şey olabilir.

4- 4. Günde postaya verilip. arkadaşıminki 11 benimki 13. günde geldi, eğer ellerinde varsa 9-10 güne gelebilir.

5- us- eu dönüştürücü kutudan çıkıyor. Kılıfı kesınlikle al tr de bulman imkansız

Ayrıca arkadaşlar, arkadaşımın m9 u bozuldu gibi, epeyce hor kullanmasından kaynaklı olabilecegini düşündüğümden sizide işkillendirmek istemiyorum ama.
    İlk zamanlar açılmama sorunu yaşıyordu şimdi dokunmatiğin çalışmadığını soyluyor.
    Sistemi yeniden kursa düzelecek belki amabeceremiyor onuda,

Bilgilendirme için teşekkürler. Peki kılıfı da aynı anda aldıgımda beraber mi gönderiyolrar , yoksa ayrı mı geliyor ? Yani bizim trendyol mantıgı mı var ?

Aynı sepette aldıgınız tum ürünler birlikte gelir :)

Ayrıca anladığım kadarıyla ilk alış verişinizi yapıyorsunuz.

Tüm sorularınızın da cevaplarını içeren bir "uzak doğu tablet alış veriş, tavsiye ve aksesuar rehberi" yolladım size

Okumadan başlamayın :) Takıldığınız yerlerde yine danışırsınız. Selamlar...

• Alırken yanında kılıfın yanında hdmı kablo alım diyorum m9 için uygun kablo bu mudur?

http://www.buyincoins.com/new_en/details/10ft-3m-hdmi-to-mini-hdmi-v1-4-a-to-c-cable-3d-1080p-for-hdtv-camcorders-tablet-product-16848.html

Birde bu linkdeki pipo m9 altındaki aksesurlar ilgimi cekiyo ordaki ekran koruyucuyu filmi ve kalemi şahsem buyincoinsden bulamadım neden bu siteden almıyorsun diyenler için kanımca bu site fake site gibi bişi pandawill den buyincoinsden alıp alıp satıyorlar nerdeyse 50$ fark var fiyatda.

http://www.pipomall.com/m93gbpipo-max-m9-rk3188-quadcore-101-inch-ips-hdmi-2gb16gb-android-42-tablet-pc-wcdma-3g-black-p-403.html?cPath=317_544

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolucana -- 28 Haziran 2013; 1:24:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

Alırken yanında kılıfın yanında hdmı kablo alım diyorum m9 için uygun kablo bu mudur?

http://www.buyincoins.com/new_en/details/10ft-3m-hdmi-to-mini-hdmi-v1-4-a-to-c-cable-3d-1080p-for-hdtv-camcorders-tablet-product-16848.html

Birde bu linkdeki pipo m9 altındaki aksesurlar ilgimi cekiyo ordaki ekran koruyucuyu filmi ve kalemi şahsem buyincoinsden bulamadım neden bu siteden almıyorsun diyenler için kanımca bu site fake site gibi bişi pandawill den buyincoinsden alıp alıp satıyorlar nerdeyse 50$ fark var fiyatda.

http://www.pipomall.com/m93gbpipo-max-m9-rk3188-quadcore-101-inch-ips-hdmi-2gb16gb-android-42-tablet-pc-wcdma-3g-black-p-403.html?cPath=317_544

Doğrudur alacağınız kablo linkteki

• ya arkadaşlar retina ekranlılar varken neden düşük çözünürlüklü tabletlerden alıyorsunuz anlamış değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yme61

ya arkadaşlar retina ekranlılar varken neden düşük çözünürlüklü tabletlerden alıyorsunuz anlamış değilim

Kasıyor diye ya da ihtimaline karşı
  • Herkese iyi akşamlar
    Ben Pipo M9 ve Cube u30GT2 arasında kaldım. Izlediğim videolarda Cube'da kasmalar vardı özellikle internette. Hangisini önerirsiniz? Teşekkürler :)

• Arkadaşlar Most Wantedı tablete kurdum. Hiç takılmadan sorunsuz oynuyorum. Gayet güzel.
    Geçenlerde bataryanın stabil olmadığı hissi doğmuştu, bende üşenmedim kronometre ile ölçdüm 5 saatte %18 kaldı (oyun ağırlıklı).
    Ayrıca 3 satte şarj oluyor. Şimdilik bataryanın performansından memnunum.
    Kamerayı haftasonu denedim, beğenmedim.Optik zoom kaç bilmiyorum ama yetersiz geldi bana.
    Cihazı almayı düşünen arkadaşlara öneririm.
    Ayrıca bir arkadaş yazmış wifi analyser programını kurdum. Bu programı nasıl kullanacağız ya da neye bakacağız?
  • pipo m9 3gsiz için sdk 2.0 çıktı mı ?
  • Arkadaşlar pipo m9 tabletimi yere düşürdüm ve camı kırıldı bunu türkiyede değiştirebileceğim bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşımın m9 u bozuldu nedenini bilmiyorum kendiliginden ansizin kapaniyor ve acilmiyor resetliyormus bazen aciliyormus ben gormedim cihazı.
    Bic e mesaj attim gelen cevap şu

in this case, how about we refund you 10coins as compensation?
    and you can have it repaired by someone professional.
    what do you think about it?

Tazminat verelim. Sen tamir ettir diyor anladigim kadariyla

• quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

Pipo Max M9 Pro çıkıyor arkadaşlar. Full HD ekran, 32gb hafıza ve GPS alıcısı...

http://www.pipomall.com/presalem9prowifiwpipo-maxm9pro101-inch-hffs-ips-fhdrk3188-quad-core-16ghz2gb-ram32gb-rom19201200gps-p-519.html?cPath=317_570&zenid=jip9dk1udlh2ooohvvdk04kjg6

Ne zaman cıkacağı belli mi?

• Arkadaslar youtube da izledim cihaz asphalt 7 ve real racing 3 te kasiliyor mu yoksa banami oyle geliyo normalde boyle olmamasi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

Pipo Max M9 Pro çıkıyor arkadaşlar. Full HD ekran, 32gb hafıza ve GPS alıcısı...

http://www.pipomall.com/presalem9prowifiwpipo-maxm9pro101-inch-hffs-ips-fhdrk3188-quad-core-16ghz2gb-ram32gb-rom19201200gps-p-519.html?cPath=317_570&zenid=jip9dk1udlh2ooohvvdk04kjg6

Ne zaman cıkacağı belli mi?

Bilmem

• Pandawillden orjinal HDMİ kablosu ile birlikte getirtmeme rağmen tableti LCD ye bağlayamıyorum. Bir de Turkcell Wınn (E 176G) ile intenete bağlanamadım. Bilgisi olan var mı? Cihaz 3-4 ay önce 4.1.1. ile gelmişti..
  • Aldık sonunda aleti tercihim stabil bir cihaz görüntüsü vermesinden dolayı bu oldu yapılan testlere incelemelere baktım ekran konusunda retina ekranlar gerçekten etkileyici ama pipo'nun yeni çıkan m9pro retina ile bu modeli kullanan bir kullanıcı çok fark olmadığını belirtmesi de kararımı değiştirmiş olabilir aynı zamanda rk3188'in gpusunun retina ekrana yetmeyeceği konusunda da kendimi ikna etmiş olabilirim.Yalnız bir durumu anlayamadım bu model 1.8ghz retina olanlar 1.6ghz yazıyor güç tasarrufu mu yapılıyor yoksa iki farklı rk3188 modeli var bilen var mı?
  • Kesin olmamakla birlikte bir yerlerde okumuştum 1.8 Ghz e kadar ayarlanabiiliyomuş diye.
  • Beyler M9 Pro ve M7 Pro'yu şu sayfadan inceleyebilirsiniz. Çok iyi cihazlar.

http://tabletrepublic.com/forum/latest-tablet-news/pipo-m7pro-m9pro-1920%D71200-pls-gps-kings-rk3188-tablets-4632.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilland

Herkese iyi akşamlar
    Ben Pipo M9 ve Cube u30GT2 arasında kaldım. Izlediğim videolarda Cube'da kasmalar vardı özellikle internette. Hangisini önerirsiniz? Teşekkürler :)

ben pipoyu öneririm pipo m9 maxın görüntü kalitesi daha iyi cubeden (ekran olarak daha canlı ve daha parlak) cubede internette kasmalar oluyor pipoda olmuyo izlediğim videolara göre birde pipo m9 proda bluetooth 4.0 kullanılırken cubede 2.1 kullanılıyor
    yakında buycoins sitesinden m7 pro sipariş edeceğim buycoinsten inşallah sorun yaşamam 253 dolara geliyor
  • brahme86 B kullanıcısına yanıt
    Yok mu yardım edecek?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.