Şimdi Ara

Pipo M9 Aldım. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
5
Favori
14.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar paketin icinden cikan usb otg kablosunu bagliyorum ama hicbir tepki vermiyor.
    Kablo calisiyor cunku telefon baglar baglamaz goruyor. Dosya aktarimi da yaptim telefonda hic sikinti yok ama tablet gormuyor.
    Ne yapabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

Arkadaslar paketin icinden cikan usb otg kablosunu bagliyorum ama hicbir tepki vermiyor.
    Kablo calisiyor cunku telefon baglar baglamaz goruyor. Dosya aktarimi da yaptim telefonda hic sikinti yok ama tablet gormuyor.
    Ne yapabilirim?

Bu tür durumlarda sorun %90 kablodandır bilinir. Ama kabloyu telefonda kullanabiliyorsanız son ihtimal başka bir kablo ile yeniden deneyin.

Yok hala olmuyorsa cihazınızın usb portu arızalı demektir. (Eger yazılımdan portu kapatmadıysanız...) Aldığınız yerle görüşün, geçmiş olsun.
  • brahme86 B kullanıcısına yanıt
    Pandawillden orjinal HDMİ kablosu ile birlikte getirtmeme rağmen tableti LCD ye bağlayamıyorum. Bir de Turkcell Wınn (E 176G) ile intenete bağlanamadım. Bilgisi olan var mı? Cihaz 3-4 ay önce 4.1.1. ile gelmişti..
  • Pipo max M6 Q977 bu ismi geçen cihaz m9 a göre dahamı iyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abuz

Pipo max M6 Q977 bu ismi geçen cihaz m9 a göre dahamı iyi ?

Ekran boyutu 9.7", oranı (4:3), çözünürlüğü (2048*1536), bataryası (10.000 mAh) farklı, batarya açık bir avantaj ama diğerleri tercihe göre iyi veya kötü diyebiliriz. Ben 9.7 " ve 4:3 oranda bir ekrana kesinlikle tercih etmem.
  • Beyler cube u30gt2 nin yeni gelen android 4.2.2 sürümüyle ekran çözünürlüğü 1280x800 e düşürüleniliyormuş doğru mudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbsc

quote:

Ekran boyutu 9.7", oranı (4:3), çözünürlüğü (2048*1536), bataryası (10.000 mAh) farklı, batarya açık bir avantaj ama diğerleri tercihe göre iyi veya kötü diyebiliriz. Ben 9.7 " ve 4:3 oranda bir ekrana kesinlikle tercih etmem.

Bilgi için teşekkürler.

PIPO M9 Q106 en mantıklı seçim gözüküyor sizin önereceğiniz pipo modeli varmı 10.1 olan?
  • quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler.

PIPO M9 Q106 en mantıklı seçim gözüküyor sizin önereceğiniz pipo modeli varmı 10.1 olan?

m9 şu an için en doğrusu olur, 1920*1200, 32gb, gps, 3g'li olan M9Pro (Q107) var ama, malum mevzuat engeli var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 6 Ağustos 2013; 13:59:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler.

m9 şu an için en doğrusu olur, 1920*1200, 32gb, gps, 3g'li olan M9Pro (Q107) var ama, malum mevzuat engeli var.

Ben amazon vasıtasıyla getirtecem makinayı.Amerikadan arkadaşım getirecek.Mevzuat derken ne gibi sıkıntı var?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler.

Ben amazon vasıtasıyla getirtecem makinayı.Amerikadan arkadaşım getirecek.Mevzuat derken ne gibi sıkıntı var?

3g'li yani IMEI nolu cihazların postayla gelmesi yasak.

• bu ürünü türkiyede nerden satın alabilirim
  • fbkaya kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü, yani pipo max m9'ü, türkiyede artes q1003 olarak bulabilirsiniz. 3g modeli de var.
    Ben almayı düşünüyorum. Vatanda 661 liraydı galiba 3g olmayan modeli...
    Şimdi m9 yurtdışında ne kadar bilmiyorum ama... Türkiyeden almak bana iki nedenden dolayı mantıklı geliyor.

1- 2 yıl garantisi olacak
    2- 3g modeli alırsan eğer kayıt ettirmekle uğraşmaya gerek yok, 115 tl + pasaport...

Bir de artesin servisi iyiymiş diyorlar... Doğrudur herhalde diycem. Hatta burada, forumlarda, artes temsilcisi var diye hatırlıyorum...
  • Ürünü Buyincoinsten aldım 18 gün sonra elime ulaştı da ekranda nasıl tanımlasam bilemiyorum sanki bir hava kabarcığı tarzında şeyler var.Büyük bir alanı kaplıyor iki tane ekran koruyucuyu kaldırdım hala var.Buyincoins'e mesaj attım foto çekip göndereceğim.Ne problemi olabilir hiç bir fikrim yok.
  • Merhaba arkadaşlar ben de buyincoins sitesinden pipo m9 satın almış bulundum. Sadece aklıma takılan sistem bilgisinde #79 yazıyor. V1 veya v2 olduğunu nasıl anlayacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

• Arkadaşlar tablet oyun oynarken kasıyor. Oyunlar subway surf ve gta türk city

• yorumum niye silindi bilmiyorum ama tekrar yaziyorum m6 ve m9 modellerini tercih etmeyin hatta retinali olupda rk3188 chipi kullanan hic bir modeli almayin arkadaslar uzun suredir arastiriyorum bu konuyu youtubeda videolari var istiyen acip baksin m6 ve m9 un nasil kastigini veya tablet republicden arastirabilirler konuyuwww.topnotchtablets.com sitesinin avrupa sayfasinda 2 tablet var onlardan birini tercih edin incelemeleride var chuwi ve m8pro modelleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerosm1th

yorumum niye silindi bilmiyorum ama tekrar yaziyorum m6 ve m9 modellerini tercih etmeyin hatta retinali olupda rk3188 chipi kullanan hic bir modeli almayin arkadaslar uzun suredir arastiriyorum bu konuyu youtubeda videolari var istiyen acip baksin m6 ve m9 un nasil kastigini veya tablet republicden arastirabilirler konuyuwww.topnotchtablets.com sitesinin avrupa sayfasinda 2 tablet var onlardan birini tercih edin incelemeleride var chuwi ve m8pro modelleri

m9 pro kullanıyorum.Hangi konularda kasma yaşanıyor acaba ? 4 gb lık bir filmde herhangi bir kasma yaşamadım.Oyunlarda da pek sorun çıkmadı.Makina gayet hızlı geldi bana.Siz m9 Pro kullandınızmı ?

• Abuz A kullanıcısına yanıt
    4.2.2 kasıyor pipo m9 v2 de. arkadaşımda v1 var o da kasıyor 4.1 sürümüyle. 4.3 alıp almayacağını da bilmiyoruz veya Sailfis OS yükleyip yükleyemeyeciğimizi de bilmiyoruz. Tablette ekranla ilgili sorun olmaya başladı. Gri dalgalanmalar oluyor beyaz safyalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilic450

4.2.2 kasıyor pipo m9 v2 de. arkadaşımda v1 var o da kasıyor 4.1 sürümüyle. 4.3 alıp almayacağını da bilmiyoruz veya Sailfis OS yükleyip yükleyemeyeciğimizi de bilmiyoruz. Tablette ekranla ilgili sorun olmaya başladı. Gri dalgalanmalar oluyor beyaz safyalarda.

Dalgalanmaları görmedim henüz. M9 Pro kullanıyorum şuan. Pek bir sıkıntıyla karşılaşmadım ancak tabi heran herşey olabilir.
  • Arkadaşlar cihaz şarj olmuyor. Açılmıyor. Ne yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.