Şimdi Ara

Pipo M9 Aldım. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
5
Favori
14.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scarl@

Genel olarak ben de memnunum tabletten en çok sesi ve tasarımı hoşuma gidiyor. Yalnız sitesindeki son 4.2.2 versiyonunu kurdum pek memnun kalmadım bi sonraki güncellemede daha iyi olacaktır şimdilik tek probem bu.

Ayrıca kamera da gün ışığında çok güzel çekimler yapıyor.

bende bugün almayı düşünüyorum oyun performansı nasıl ? tavsiye edermisiniz ?
  • az önce buyincoins ten pipo m9 3gsiz aldım gelince izlenimlerimi paylaşırım
  • cihaza root atan varmı. ben root atmak istiyorum. nasıl yapılacak bilgisi olan v
  • Arkadaşlar 2 3 aydır pipo m9 kullanıyorum gayet memnunum türkiyede ilk eline geçenlerdenim şuana kadar tablet sıfır sorunsuz gidiyordu halada memnunum tabletten yalnız dün itibari ile kameraya giriyorum ama açmıyor malesef galeri durdu yazısı çıkıyor ne yaptım ettim açamadım kamerayı hatta o kadar oyun program video resim demeden tableti sıfırladım ama gene aynı kameraya girince galeri durdu yazısı iyice uyuz oldum nasıl halledicem bunu yardımcı olabilecek var mı? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatik92

Arkadaşlar 2 3 aydır pipo m9 kullanıyorum gayet memnunum türkiyede ilk eline geçenlerdenim şuana kadar tablet sıfır sorunsuz gidiyordu halada memnunum tabletten yalnız dün itibari ile kameraya giriyorum ama açmıyor malesef galeri durdu yazısı çıkıyor ne yaptım ettim açamadım kamerayı hatta o kadar oyun program video resim demeden tableti sıfırladım ama gene aynı kameraya girince galeri durdu yazısı iyice uyuz oldum nasıl halledicem bunu yardımcı olabilecek var mı? şimdiden teşekkürler

hocam bende dün aldım oyun performansı hakkında bilgi verir misin ? hangi sürümü kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

quote:

Arkadaşlar 2 3 aydır pipo m9 kullanıyorum gayet memnunum türkiyede ilk eline geçenlerdenim şuana kadar tablet sıfır sorunsuz gidiyordu halada memnunum tabletten yalnız dün itibari ile kameraya giriyorum ama açmıyor malesef galeri durdu yazısı çıkıyor ne yaptım ettim açamadım kamerayı hatta o kadar oyun program video resim demeden tableti sıfırladım ama gene aynı kameraya girince galeri durdu yazısı iyice uyuz oldum nasıl halledicem bunu yardımcı olabilecek var mı? şimdiden teşekkürler

hocam bende dün aldım oyun performansı hakkında bilgi verir misin ? hangi sürümü kullanıyorsunuz ?

oyun performansı çok iyi akıcı kasma yapmıyor spiderman mos wanted pes 2012 gibi yüksek çapda oyunları sorunsuz oynadım diğer basit oyunlar zaten kasma asla sürüm ilk çıktığı şekılde aynen elimde 4.1.1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

quote:

oyun performansı çok iyi akıcı kasma yapmıyor spiderman mos wanted pes 2012 gibi yüksek çapda oyunları sorunsuz oynadım diğer basit oyunlar zaten kasma asla sürüm ilk çıktığı şekılde aynen elimde 4.1.1

cevap için teşekkür ederim real racing 3 ve modern combat 4 nasıl akıcı mı ?

• Real racing 3 yarış başladiginda ekranda cok araba varken cok fazla kasiyor araclar gidince rahatliyor ben oynayamadim sildim. Most wanted oynuyorum gayet akıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Real racing 3 yarış başladiginda ekranda cok araba varken cok fazla kasiyor araclar gidince rahatliyor ben oynayamadim sildim. Most wanted oynuyorum gayet akıcı.

genel olarak memnun musunuz ? modern combat 4 nasıl ?
  • Arkadaşlar buyincoinsden m9 alacağım sorun teşkil eden bişey varmı?
  • Herkese merhaba ;

Uzun bir araştırma sonucunda taleplerimi M9 'un karşılayacağını düşündüğüm için almayı planlıyorum. Bu konuda sizden birkaç ricam olacak ;

1. Önerebileceğiniz satın alma için websitesi ; panda , aliexpress , buycoins vsvsvs.
    2. Kupon kullanımı ve kuponları nasıl bulabilirim. Alım işlemlerini yaparken ödeme sırasın nelere dikkat etmeliyim ve ne ile almalıyım ? ( Paypal , kredi kartı vs. )
    3. Kargo açıklamasında yazması gerekenler.
    4. Tahmini teslim süreleri.
    5. Kutu içeriğine ek olarak tavsiyeleriniz.

Bu konularda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepgumus

Herkese merhaba ;

Uzun bir araştırma sonucunda taleplerimi M9 'un karşılayacağını düşündüğüm için almayı planlıyorum. Bu konuda sizden birkaç ricam olacak ;

1. Önerebileceğiniz satın alma için websitesi ; panda , aliexpress , buycoins vsvsvs.
    2. Kupon kullanımı ve kuponları nasıl bulabilirim. Alım işlemlerini yaparken ödeme sırasın nelere dikkat etmeliyim ve ne ile almalıyım ? ( Paypal , kredi kartı vs. )
    3. Kargo açıklamasında yazması gerekenler.
    4. Tahmini teslim süreleri.
    5. Kutu içeriğine ek olarak tavsiyeleriniz.

Bu konularda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Cevaplayabilecek kimse yok mu acaba ?
  • 1- buyincoins her mesajına soruna cevap veriyor ben dün 3. Alışverişimi yaptım sorun yaşamadım. Aliexpress paypal kabul etmiyormuş uzak durulmalı.

2- buyincoins coupon code yazdiğinda google dan çok rahat %5 kupon bulunuyor örn. 5FeBay2013

3- kargo açıklaması için exstra birşey söykemek gerekmiyor. Ben 3 defa 60-70 dolar yazin dememe ragmen 17 dolar gibi bir rakam yaziyordu oradaki mevzuatla ilgili bir şey olabilir.

4- 4. Günde postaya verilip. arkadaşıminki 11 benimki 13. günde geldi, eğer ellerinde varsa 9-10 güne gelebilir.

5- us- eu dönüştürücü kutudan çıkıyor. Kılıfı kesınlikle al tr de bulman imkansız

Ayrıca arkadaşlar, arkadaşımın m9 u bozuldu gibi, epeyce hor kullanmasından kaynaklı olabilecegini düşündüğümden sizide işkillendirmek istemiyorum ama.
    İlk zamanlar açılmama sorunu yaşıyordu şimdi dokunmatiğin çalışmadığını soyluyor.
    Sistemi yeniden kursa düzelecek belki amabeceremiyor onuda,

• Memnunum. Modern combat oynamadım hiç.

Tek sıkan yanı çok tab açınca tarayıcının bazen kasması. Belkide kullandığım programlardan kaynaklıdır. Yoksa normalde nette gezinme hızı gayet tatminkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarl@ -- 26 Haziran 2013; 15:51:43 >
  • buyincointen aldığım 4. tablet oldu kesinlikle tavsiye ederim pipo m9'u. programları krdum antutudan 17000 puan aldı tablet, oldukça başarılı. 17 haziranda kargoya verdiler 24 haziranda Türkiyeye giriş yaptı, 25 Hazirandada teslim aldım. Elimde olan 32 gb micro sd card taktım direkt gördü. 4.2.2 geldi üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msakdogan -- 27 Haziran 2013; 1:43:02 >
  • quote:

1- buyincoins her mesajına soruna cevap veriyor ben dün 3. Alışverişimi yaptım sorun yaşamadım. Aliexpress paypal kabul etmiyormuş uzak durulmalı.

2- buyincoins coupon code yazdiğinda google dan çok rahat %5 kupon bulunuyor örn. 5FeBay2013

3- kargo açıklaması için exstra birşey söykemek gerekmiyor. Ben 3 defa 60-70 dolar yazin dememe ragmen 17 dolar gibi bir rakam yaziyordu oradaki mevzuatla ilgili bir şey olabilir.

4- 4. Günde postaya verilip. arkadaşıminki 11 benimki 13. günde geldi, eğer ellerinde varsa 9-10 güne gelebilir.

5- us- eu dönüştürücü kutudan çıkıyor. Kılıfı kesınlikle al tr de bulman imkansız

Ayrıca arkadaşlar, arkadaşımın m9 u bozuldu gibi, epeyce hor kullanmasından kaynaklı olabilecegini düşündüğümden sizide işkillendirmek istemiyorum ama.
    İlk zamanlar açılmama sorunu yaşıyordu şimdi dokunmatiğin çalışmadığını soyluyor.
    Sistemi yeniden kursa düzelecek belki amabeceremiyor onuda,

Bilgilendirme için teşekkürler. Peki kılıfı da aynı anda aldıgımda beraber mi gönderiyolrar , yoksa ayrı mı geliyor ? Yani bizim trendyol mantıgı mı var ?

• sa beyler bende almak istiyorum oyun oynayan biriyim inş oyunlarda kasmaya yapmaz youtubede izlediklerimde biraz var yazılımsal olduğunu düşünüyorum bu sitede Burda alınırmı acaba
  • aynı paket içinde geliyor.
    ama ben aldıktan sonra kılıfı değiştirmişler yeni koydukları hakkında yorum yapamayacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarl@ -- 27 Haziran 2013; 17:30:07 >
  • benim pipo m9 da pil sorunu vardı (7.800mah kapasiteye göre az gdiiyordu) birde ekranın sağ tarafı kapaktan ayrılıyordu, sürekli parmağımla bastırmam gerekiyordu.. daha sonra birgün açtığımda ekran simsiyah tı.. yani tablet açılmadı. çok sız olmasada yeni cihazda da sorun olabilir.. fakat wifi yi çok beğenmiştim, evin içinde modeme en uzak noktada 1diş çektiği halde çok rahat download ve surf yapılabiliyordu. zaman zaman kopma oluyor du fakat bu genelde tableti yer değiştirip aniden bir sandalye yada koltuğa koyduğumda oluyorud.. 2-3 saniye içinde tekrar bağlanıyordu.. oyun konusunda, arkadaşın söylediği gibi real racing 3 te oyun yeni başlarken arabaların çok olduğu bölümde bir kasma oluyor fakat yarış sırasında ciddi bir kasma olmuyordu.. (cube gt2 de daha kötü olduğunu tahmin ediyorum.. çözünürlük yüksek olduğu için) bence seçenek olabilecek tek konu "ekran" ekran illaki yüksek çözünürlük olmasa da olur diyorsanız kesinlikle pipo m9... cube de wifi sorunundan bahsedildi ayrıca çözünürlük 10inch tablete göre çok yüksek olduğu için oyunlarda daha fazla kasma olabileceğini düşünüyorum (donanım aynı) fiyat avantajı da göz önüne alınırsa m9 bence daha iyi bir tercih.. ben değişim istedim.. zaten kabul edeceklerdir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 27 Haziran 2013; 19:20:14 >

• casual kullanıcısına yanıt
    Senin wifi sinyalin modemin ve internet hızınlada alakalı olabilir modemin modeline göre çok farklılıklar oluyor ayrıca rom ile veya cpu master ile ufak bir hız aşırımıyla tabletin en ufak bir kasma yapmayacağına inanıyorum tablet elimde yok ama ideos x5 imle bile most wanted ı açtıysam ve sorunsuz oynadıysam m9 la dağları delerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolucana -- 28 Haziran 2013; 0:04:37 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.