Şimdi Ara

Pipo M9 Aldım. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
5
Favori
14.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CooLStyLe

Bu tableti nasil telefona donusturebiliriz, arastiran bulan var mi ( 3g versiyonu icin )

Örneğin Huawei 3G modemler için yapılandırma dosyasında yapılacak değişiklikle arama özelliği aktif edilebiliyor. 3G tabletler için de ilgili config dosyası düzenlenip arama özelliği aktif edilebilir diye düşünüyorum

Huawei 3G modem arama fonksiyonunu aktif etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue7luck

benim siparişim'de NULL yazıyor acaba başına gelen var mı?ne demek?

sipariş eline geçti mi kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

benim siparişim'de NULL yazıyor acaba başına gelen var mı?ne demek?

sipariş eline geçti mi kardeş?

quote:

RB178567410CN Barkod Numarasna Ait İslem Listesi
    22/05/13 08:23 2013-05-22 08:23:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    29/05/13 04:43 2013-05-29 04:43:01 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

ne demek oluyor?

Pipo M9 Aldım.

• sipariş bana gelmedi ama dün itibariyle istanbulda torbaya eklendi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casual

quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

arkadaşlar oyunlarda kasma takılma oluyor mu modern combat 4 real racing most wanted gibi
    şarj kaç saat gidiyor?
    ekran kaliteli mi?
    wifi iyi çekiyor mu?
    browser sıkıntılı mı ? (sayfa kaydırma) bende almayı düşünüyorum cube le pipo nun arasında kaldım

bunu bende merak ediyorum.lütfen bir arkadaş bilgi verebilirmi

real racing 3 denedim.. şimdi tabi pc ile kıyaslarsak yanlış olur diye düşünüyorum.. real racing 3 te çok sayıda araba varken fps gerçekten düşüyor. fakat bu oyunun grafikleri bence çok çok iyi.. onun dışında oyun akıcı denilebilir. ben antutuda 17.780 puan aldım.. yani standart ayarlarda. bence real racing 3 te eğer oyun otomatik düşük çözünürlüğe geçmiyorsa cube gt2 daha bile kötüdür.. zaten bu oyun açılınca inanılmaz bir indirme yapıyor heralde en az 400-500mb vardır. ekran bence çok iyi , hani neden full hd bir ekran almadım diye kafamda bir soru olmadı. wifi böyle bir cihaz için bence mükemmel.. hı bu tabletlerin bana göre sıkıntısı, çok fazla yer değiştirilmesinden kaynaklanan 1-2 saniyelik kopmalar, yani diyelim birden başka bir yere gidip cihazı koltuğun üstüne koyarsanız belki bir anlık bir kopukluk olabiliyor. yalnız 250mb bir indirme yaptım en küçük bir kopma olmadı..

browser çok akıcı, onla ilgili bir sıkıntı yok. sarjı başka arkadaşlar yanıtlasın benim cihazda sorun olabilir. ama sadece download yaparak , ekran parlaklığı tamamen kapalı şekilde 8 saatten fazla gitti... oyunlarda filan çok değişebilir..

çok teşekkürler hocam.daha ufak boyutlu bir tablet çıkarsa ona bakabilirim derken bu ürün güzel duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• versiyon 4.2.2 ye güncelledim.
  • benim tablet bu sabah tr ye gelmiş pttnin sitesinde görünüyor. Gümrüğe girmezse iki günde elimde insaallah.

China post sitesinde yurtdışına gönderildi yazmadı güncellememişler. Paketi olan arkadaşlar iki taraftan da kontrol etsinler.

Benden bir gün sonra (21 inde) siparis veren arkadasımınki dün trye girmis gümruge girmemis bu sabah izmir de dagıtıma cıkmıs, ptt cok hızlı bu aralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarl@ -- 31 Mayıs 2013; 12:23:08 >
  • Pipo kendi satış sitesini oluşturmuş. Ama pahalı biraz. Pipo facebook sayfasından gördüm.

http://www.pipomall.com/

https://www.facebook.com/pipocn
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: casual

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

arkadaşlar oyunlarda kasma takılma oluyor mu modern combat 4 real racing most wanted gibi
    şarj kaç saat gidiyor?
    ekran kaliteli mi?
    wifi iyi çekiyor mu?
    browser sıkıntılı mı ? (sayfa kaydırma) bende almayı düşünüyorum cube le pipo nun arasında kaldım

bunu bende merak ediyorum.lütfen bir arkadaş bilgi verebilirmi

real racing 3 denedim.. şimdi tabi pc ile kıyaslarsak yanlış olur diye düşünüyorum.. real racing 3 te çok sayıda araba varken fps gerçekten düşüyor. fakat bu oyunun grafikleri bence çok çok iyi.. onun dışında oyun akıcı denilebilir. ben antutuda 17.780 puan aldım.. yani standart ayarlarda. bence real racing 3 te eğer oyun otomatik düşük çözünürlüğe geçmiyorsa cube gt2 daha bile kötüdür.. zaten bu oyun açılınca inanılmaz bir indirme yapıyor heralde en az 400-500mb vardır. ekran bence çok iyi , hani neden full hd bir ekran almadım diye kafamda bir soru olmadı. wifi böyle bir cihaz için bence mükemmel.. hı bu tabletlerin bana göre sıkıntısı, çok fazla yer değiştirilmesinden kaynaklanan 1-2 saniyelik kopmalar, yani diyelim birden başka bir yere gidip cihazı koltuğun üstüne koyarsanız belki bir anlık bir kopukluk olabiliyor. yalnız 250mb bir indirme yaptım en küçük bir kopma olmadı..

browser çok akıcı, onla ilgili bir sıkıntı yok. sarjı başka arkadaşlar yanıtlasın benim cihazda sorun olabilir. ama sadece download yaparak , ekran parlaklığı tamamen kapalı şekilde 8 saatten fazla gitti... oyunlarda filan çok değişebilir..

çok teşekkürler hocam.daha ufak boyutlu bir tablet çıkarsa ona bakabilirim derken bu ürün güzel duruyor.

tabi hangi marka alacağına kendin karar verebilirsinde fakat küçük ekran pek tavsiye etmem.. tabi benim gözler çok iyi değil fakat yinede küçük ekranda normal web sayfası görüntülemek işkence oluyor, tabi cepte taşımak farklı bir avantaj.. cepte taşımak gereklilik değilse kesinlikle büyük ekran öneririm..

• arkadaşım playsotre da aşırı takıldığını ve tableti kastırdığında gıcırdamalar olduğunı söyledi ve geldiğinde 4.2.2 imiş. sizde de bu sorunlar varmı ?
  • yeni geldi 4.2.2. playstore gayet seri, gıcırdama yok ama bu gıcırdama olayları bırakın çin işi tabletleri birinci sınıf markalı ürünlerde dahi olabiliyor çok takmamak lazım.
    play store işi ise cihazdan çok arkadaşın internet bağlantısyla alakalı olabilir @scarl@
  • Tablet azonce slime gectl, gayet hos cihaz, kullandikca tecrubelerimi paylasirim. ilk so rum ekrandaki jelatini sokmelimiyim kosede so kun yaziyor

Tamam altta big koruyucu days var is soktum ekrana can held I :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarl@ -- 3 Haziran 2013; 12:06:27 >
  • Özellikler iyi ama ne bileyim marka takintisi var bende hayirli olsun

• Arkadaslar youtube dan videolari izleyemiyorum, youtube remote kurmam gerekiyormus ama oda cihazinizla uyumlu degil diyor, ne yapmaliyim

• hayırlı olsun her tarafına bak bi yerinde bozukluk varmı test et makinanı ondan sonra kullan. benim mikrofon bozuk çıktı mesala.
  • Saol. Herhangi bi sorun yok cok sukur su ana kadar. youtube olayini cozemedim sadece

• Marketten dolfin browser yükle, sorunsuzca youtubeu çalıştırabilirsin arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: scarl@

Saol. Herhangi bi sorun yok cok sukur su ana kadar. youtube olayini cozemedim sadece

youtube uygulamasını denediniz mi?
  • Evet youtube uygulamasindan izliyorum. İlk defa android tablet kullaniyom ben direk normal youtubedan izlemek mumkun degil sanirim

• mesguldum biraz simdi bi daha denedim butun yontemleri ama sonuc vermedi bi turlu yesil yapamadim hala pembede ... simdi reset sonrasi yeni aygit bulundu diyor falan filan acaba sorun burdami?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.