Şimdi Ara

Pipo M9 Aldım. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
5
Favori
14.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aygik yoneticisinde m9 olarak gozukuyor ve surum gunceldir yazisi var ? dogrumu kapaliyken reset ve esc tusuna basinca bi ses gelmiyor diyer yontemde esc ve power tusu bi ses geldi ilk basta ama devami gelmedi
    reset tusu escle birlikte basili kalcakmiydi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 26 Mayıs 2013; 13:49:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

aygik yoneticisinde m9 olarak gozukuyor ve surum gunceldir yazisi var ? dogrumu kapaliyken reset ve esc tusuna basinca bi ses gelmiyor diyer yontemde esc ve power tusu bi ses geldi ilk basta ama devami gelmedi
    reset tusu escle birlikte basili kalcakmiydi???

Once resete bas hemen ardindan esc ye basili tut birde oyle dene.
  • arkadaşlar ben pil konusuna taktım kafay... 3 gündür onunla uğraştığımdan mesajda atamamadım.. bildiğiniz gibi pil le ilgili android markette bir sürü prg ram var. onlardan birini indirdim. hassasiyet olarak %1 lik düşüşleri gösteriyor. pil %100 doluyken sürekli olarak android marketten birşeyler indirdim ve ekran ışığı en düşük seviyede... bu şekilde pil seviyesi %100 den %90 a gelene kadar , her yüzde 1 lik dilimde değişmek kaydıyla 15dk - 6 dk arasında gidiyor yani %100 den %99 a 15 dk da düşebileceği gibi 6dk da da düşebiliyor. yani stabil değil.. bu süreler %80 %70 gibi oranlarda gittikçe düşüyor yani %1 lik dilimler 10dk ile 4 dakika gibi sürelerde düşüyor.. bu böyle git gide devam ediyor son %20 lik dilime geldiğinde %1 lik düşüşler 3dk ile 1dk da gerçekleşiyor.. yani sağlam bir oyun açsam 15 saniyede bir %1 düşecek.... telefondan tecrübemle düşündüğümde , yeni pillerde, pil tam doluyken hızlı düşüşler olurken, pil azaldıkça daha uzun süre giderdi.. ömrünü yarılamış piller tam dolu olarak uzun süre gözükür, fakat pili dolu diye düşünürken aniden pil biterdi... benim tabletin pilinde sanırım sorun var.. bu durumda pil istesem gönderirlermi, yada tableti gerimi göndereyim?

• Toplam pil suresi ne kadar peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikrofon bozuk, bluetooth kulaklık la eşleşirmi tablet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casual

arkadaşlar ben pil konusuna taktım kafay... 3 gündür onunla uğraştığımdan mesajda atamamadım.. bildiğiniz gibi pil le ilgili android markette bir sürü prg ram var. onlardan birini indirdim. hassasiyet olarak %1 lik düşüşleri gösteriyor. pil %100 doluyken sürekli olarak android marketten birşeyler indirdim ve ekran ışığı en düşük seviyede... bu şekilde pil seviyesi %100 den %90 a gelene kadar , her yüzde 1 lik dilimde değişmek kaydıyla 15dk - 6 dk arasında gidiyor yani %100 den %99 a 15 dk da düşebileceği gibi 6dk da da düşebiliyor. yani stabil değil.. bu süreler %80 %70 gibi oranlarda gittikçe düşüyor yani %1 lik dilimler 10dk ile 4 dakika gibi sürelerde düşüyor.. bu böyle git gide devam ediyor son %20 lik dilime geldiğinde %1 lik düşüşler 3dk ile 1dk da gerçekleşiyor.. yani sağlam bir oyun açsam 15 saniyede bir %1 düşecek.... telefondan tecrübemle düşündüğümde , yeni pillerde, pil tam doluyken hızlı düşüşler olurken, pil azaldıkça daha uzun süre giderdi.. ömrünü yarılamış piller tam dolu olarak uzun süre gözükür, fakat pili dolu diye düşünürken aniden pil biterdi... benim tabletin pilinde sanırım sorun var.. bu durumda pil istesem gönderirlermi, yada tableti gerimi göndereyim?

senin pilde sıkıntı var. sen yeni pil istemelisin. benim mikrofon bozuk adamlara mikrofon yollayın ben takacam diyorum. anlayışınız için teşekkürler. biz üzgünüz cart curt yazıyorlar.

• arkadaşlar oyunlarda kasma takılma oluyor mu modern combat 4 real racing most wanted gibi
    şarj kaç saat gidiyor?
    ekran kaliteli mi?
    wifi iyi çekiyor mu?
    browser sıkıntılı mı ? (sayfa kaydırma) bende almayı düşünüyorum cube le pipo nun arasında kaldım
  • Arkadaslar bu lınk uzerındekı en guncel olan firmware ıle upgrade ettım

http://www.pipo.cn/En/index.php?m=About&a=gujian
    M9 software_english version_20130525_Android4.2

cihazımın ozellıklerınde #54 yazıyordu.
    su anda android 4.2.2 ye yukseldı
    fakat su sekılde hosuma gıden bır degısıklık oldu, bılgınız olsun.
    bu versiyonu yukledıgımde ıcındekı herseyı sılıp, temız bır ıngılızce yukleme yaptı.
    ıcınde ıvır zıvır gerekmeyen ıngılızce ya da cınce hıcbır yazılım kurulmadı
    Pipo acılıs logosu ve yazıları gıttı, notification center degıstı, kamera ya bırkac ozellık eklendı.
    genel olarak yenı versıyon hızlı calısıyor, wifi eskı versıyona nazaran yenı versıyonun daha hızlı baglandıgını farkettım
    bılgınız olsun...

• arkadaşlar şu pil programlarından birini yükleyip oyunda ve download sırasında pildeki yüzde 1 lik düşmeler kaç dk aralıkta oluyor , bir denermisiniz?

ayrıca pil seviyesi düştükçe yüzde 1 lik düşmeler daha kısa zamanda mı oluyor? yani tam doluyken 8-12 dk da bir düşerken, %30 dolulukta 6-3 dk da mı düşüyor... bir denerseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

Toplam pil suresi ne kadar peki?

toplam pil süresi 8-9 saati buluyor.. fakat bunu android marketten hep birşeyler indirerek test ettim.. yani işlemciyi çok az kullanmış olabilir. birde ekran ışığı en az konumda..

asıl kafama takılan pil seviyesi düşdükçe %1 lik dilimlerin çok kısa zamanda düşmesi., pil full doluyken en kötü 5dk en iyi 20dk da %1 düşüyor , pil %25 ken en iyi 3dk en kötü 30saniye de %1 düşüyor.

not: buyinconis ürün iadelerinde kargo bedelini karşılamıyormu? bazıları 20-25 dolar masrafın olur diyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

arkadaşlar oyunlarda kasma takılma oluyor mu modern combat 4 real racing most wanted gibi
    şarj kaç saat gidiyor?
    ekran kaliteli mi?
    wifi iyi çekiyor mu?
    browser sıkıntılı mı ? (sayfa kaydırma) bende almayı düşünüyorum cube le pipo nun arasında kaldım

bunu bende merak ediyorum.lütfen bir arkadaş bilgi verebilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

quote:

arkadaşlar oyunlarda kasma takılma oluyor mu modern combat 4 real racing most wanted gibi
    şarj kaç saat gidiyor?
    ekran kaliteli mi?
    wifi iyi çekiyor mu?

real racing 3 denedim.. şimdi tabi pc ile kıyaslarsak yanlış olur diye düşünüyorum.. real racing 3 te çok sayıda araba varken fps gerçekten düşüyor. fakat bu oyunun grafikleri bence çok çok iyi.. onun dışında oyun akıcı denilebilir. ben antutuda 17.780 puan aldım.. yani standart ayarlarda. bence real racing 3 te eğer oyun otomatik düşük çözünürlüğe geçmiyorsa cube gt2 daha bile kötüdür.. zaten bu oyun açılınca inanılmaz bir indirme yapıyor heralde en az 400-500mb vardır. ekran bence çok iyi , hani neden full hd bir ekran almadım diye kafamda bir soru olmadı. wifi böyle bir cihaz için bence mükemmel.. hı bu tabletlerin bana göre sıkıntısı, çok fazla yer değiştirilmesinden kaynaklanan 1-2 saniyelik kopmalar, yani diyelim birden başka bir yere gidip cihazı koltuğun üstüne koyarsanız belki bir anlık bir kopukluk olabiliyor. yalnız 250mb bir indirme yaptım en küçük bir kopma olmadı..

browser çok akıcı, onla ilgili bir sıkıntı yok. sarjı başka arkadaşlar yanıtlasın benim cihazda sorun olabilir. ama sadece download yaparak , ekran parlaklığı tamamen kapalı şekilde 8 saatten fazla gitti... oyunlarda filan çok değişebilir..

• ıvır zıvır parçaları koydukları paket bu gün dağıtıma çıkmış şaşırdım 9 günde elimde. aynı hızla tabletin de öbürgün elimde olması lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: casual

quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

quote:

şarj kaç saat gidiyor?
    ekran kaliteli mi?
    wifi iyi çekiyor mu?

real racing 3 denedim.. şimdi tabi pc ile kıyaslarsak yanlış olur diye düşünüyorum.. real racing 3 te çok sayıda araba varken fps gerçekten düşüyor. fakat bu oyunun grafikleri bence çok çok iyi.. onun dışında oyun akıcı denilebilir. ben antutuda 17.780 puan aldım.. yani standart ayarlarda. bence real racing 3 te eğer oyun otomatik düşük çözünürlüğe geçmiyorsa cube gt2 daha bile kötüdür.. zaten bu oyun açılınca inanılmaz bir indirme yapıyor heralde en az 400-500mb vardır. ekran bence çok iyi , hani neden full hd bir ekran almadım diye kafamda bir soru olmadı. wifi böyle bir cihaz için bence mükemmel.. hı bu tabletlerin bana göre sıkıntısı, çok fazla yer değiştirilmesinden kaynaklanan 1-2 saniyelik kopmalar, yani diyelim birden başka bir yere gidip cihazı koltuğun üstüne koyarsanız belki bir anlık bir kopukluk olabiliyor. yalnız 250mb bir indirme yaptım en küçük bir kopma olmadı..

browser çok akıcı, onla ilgili bir sıkıntı yok. sarjı başka arkadaşlar yanıtlasın benim cihazda sorun olabilir. ama sadece download yaparak , ekran parlaklığı tamamen kapalı şekilde 8 saatten fazla gitti... oyunlarda filan çok değişebilir..

cevabınız için teşekkürler.Siz aldığınıza pişman oldunuz mu ? ben daha çok oyun oynamak için alıcam diğer 3d oyunlarda fps düşüyormu mostwanted dungeon hunter 4 falan benim için en önemlisi oyun

• benim siparişim'de NULL yazıyor acaba başına gelen var mı?ne demek?
  • bendede yazıyor. bazı aşamalarda öyle görünüyor ne demekse
  • beyler bu tablet 16:10 oranlı ben internetten sürekli film izlerim izlerken 4:3 gibi alttan üstten siyah bant oluyor mu ?
  • Bu tableti nasil telefona donusturebiliriz, arastiran bulan var mi ( 3g versiyonu icin )

• quote:

beyler bu tablet 16:10 oranlı ben internetten sürekli film izlerim izlerken 4:3 gibi alttan üstten siyah bant oluyor mu ?

M9 daki durum da U30GT2 ile aynı
    quote:

Orijinalden alıntı: hbsc

Altta üstte boşluk olması, filmin çözünürlüğüne bağlıdır. 1920*1080 gibi 16/9 oranında film izlerseniz altta ve üstte bant olur.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.