Şimdi Ara

Pipo M9 Aldım. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
5
Favori
14.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazartesi verdiğim siparisin hala postalanmadıgını gorunce bir saat önce, hafif sert bi mesaj attım, şimdi tablet postalanmış görünüyor takip no vermişler ama fotoları açılmıyor, fotoları görmek istediğimi söyledim.
    Açıklamada şu aynen "Due to the products you ordered will be sent
    from our different stocks"
    kıllandım bak :)
  • arkadaşlar benim tablet te yaklaşık 2 saat önce geldi.. önc güzel haberimi versem yoksa kötümü diye düşünüyorum... tablet iyide açtığımda %50 şarj vardı biraz kullandım %33 e düştü epeyce birkullandım hep %33 te kaldı. sonra cihaz bir ara kapandı. tekrar açtım 3-5 dk sonra yine kapandı.. sanırım cihaz pilin düzeyini kontrol edemiyor bu durumda ya cihazda yada pilde sorun var gibi en son daha sık kapanmaya başlayınca şarja taktım yeni cihazda bu tip şeyler olabilirmi? ayrıca geri gönderme prosedürleri konusunda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..

@mehnetortayayla sende buna benzer bir şey oldumu. ayrıca şarj dolduğunda bunu ikaz eden bir şey varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 24 Mayıs 2013; 12:20:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casual

arkadaşlar benim tablet te yaklaşık 2 saat önce geldi.. önc güzel haberimi versem yoksa kötümü diye düşünüyorum... tablet iyide açtığımda %50 şarj vardı biraz kullandım %33 e düştü epeyce birkullandım hep %33 te kaldı. sonra cihaz bir ara kapandı. tekrar açtım 3-5 dk sonra yine kapandı.. sanırım cihaz pilin düzeyini kontrol edemiyor bu durumda ya cihazda yada pilde sorun var gibi en son daha sık kapanmaya başlayınca şarja taktım yeni cihazda bu tip şeyler olabilirmi? ayrıca geri gönderme prosedürleri konusunda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..

@mehnetortayayla sende buna benzer bir şey oldumu. ayrıca şarj dolduğunda bunu ikaz eden bir şey varmı?

Bende sarj problemi yok. Wifi arada kopuyor.

• Telefonum 5800 nokia joikuspot ile pcye internet verebiliyorum fakat tablete veremedim. Tablet gormuyor. Joikuspot Adhoc baglantisi yapiyormus. Fikri olan varmi.nasil baglarim telimin netini tablete.
  • Resmen mikrofon bozuk cikti.goruntulu konusma yapamiyorum.
  • Tüm yorumları okudum ama son yorumlara doğru işler kötüleşti ve vazgeçtim.
  • chinna postla gonderilen hersey bataryalari azirali cikiyormus butun elektoronikleri ayni yeremine koyuyolarmis birbirleriyle etkilesimmi yapiyormus ne pandawill de boyle yazdigindan singapure postla gonderttim wi-fi kopmuyor sarzindada hicbir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

chinna postla gonderilen hersey bataryalari azirali cikiyormus butun elektoronikleri ayni yeremine koyuyolarmis birbirleriyle etkilesimmi yapiyormus ne pandawill de boyle yazdigindan singapure postla gonderttim wi-fi kopmuyor sarzindada hicbir sorun yok

Zamanında pandawillden cube u30gt aldım.China post ile geldi.Şu an cihaz şarj tutmuyor,şarj cihazı giriş yerinde temas sorunu var.Anlayacağınız bir köşede atıl vaziyette duruyor.Sizin teziniz benim durumumu net bir şekilde açıklıyor.
  • bu arada upgrade edemiyorum pipo m9 u rockchip tool bi yesil gostermiyor hep pembe hep pembe olmuyor ayni anda denedim reset ile esc yi kac sefer biri aciklayici sekilde yazabilirmi?????????
  • Benim tek sikintim mikrofon calismiyor.wifi kopuyor demistim. Kopma olmuyor su an. Belki modemdendir. Mikrofonun cozumu ne olabilir.yazilimla cozulurmu yoksa donanimla mi alakali acaba...
  • @Mehmet, driver cd si bende de çıkmadı. bende pc ye tanıtmayı deniycem.. benim pc de win8 yüklü.. wifi konusunda bu kadar iyi cihaz görmedim. evde en uzak yere gittim arada 3 duvar oldu ve kapıları kapattım.. sinyal 2 dişe düştü fakat bir defa olsun kopma olmadı benim internet hızı 1mbit , 1mbit in 2diş çekimde 1mbit in tamamını kullanıyor tabi internet 8mbit olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum..

sanırım pil olayı düzeldi , 1.5saat sarj yapıp şarjı çıkardım tableti açtığımda %73 şarj vardı baya uzun bi süre kullandım herhangi bir seviyede takılı kamladan sarj düşmeye devam etti. fakat bir şey dikkatimi çekti şarj %1 er değil de %4-%5 gibi aralıklarla düşüyor yada 4 yada 5 er puan diyelim mesela 67 den 64 e düşüyor .. sizlerde de durum böylemi? ayrıca pil kaç saatte tam olarak sarj oluyor, adaptörün üstünde ve cihazda şarj olurken kırmızı ışık yanıyor bu ışıkların yeşile mi dönmesi beklenecek yoksa değişen bir şey olmuyormu..

ayrıca mikrofonu bende deneyeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 25 Mayıs 2013; 6:02:59 >

• vay arkadaş iyice iyice kıllandım ya kendimi geçtim bi arkadaşa daha aldırdım onunkinde problem olmasa bare kanser eder beni vallahi.
  • Tek sikinti microfon cihaz super agir bi araba yarisi yukledim sorunsuz oynuyorum.
  • hangi oyun. merak ettiğim tableti saga sola çevirince arabanın tepkisi gecikmelimi oyundan oyuna farkediyormu.

izlediğim videolarda diğer tabletlerden daha iyi izlenim bıraktı bende bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarl@

pazartesi verdiğim siparisin hala postalanmadıgını gorunce bir saat önce, hafif sert bi mesaj attım, şimdi tablet postalanmış görünüyor takip no vermişler ama fotoları açılmıyor, fotoları görmek istediğimi söyledim.
    Açıklamada şu aynen "Due to the products you ordered will be sent
    from our different stocks"
    kıllandım bak :)

Bic'den mi aldınız ?
  • evet. ama attığım mesajla ilgisi yok sanırım çünki mesajım ertesi gün cevaplandı ve benden bir gün sonra alan arkadaşımın da tableti bu gün verilmiş postaya
    ve o yazı arkadaşımda da yazıyor anormal durum yok gibi
  • quote:

evet. ama attığım mesajla ilgisi yok sanırım çünki mesajım ertesi gün cevaplandı ve benden bir gün sonra alan arkadaşımın da tableti bu gün verilmiş postaya
    ve o yazı arkadaşımda da yazıyor anormal durum yok gibi

Fotoları tekrar paylaşmalarını iste ben başka marka tablet aldım 10 günde kargoladı bic fotolar acılmıyor özelden bana link ulaştırdı orda acıldı ama yinede takip sayfasına eklememişler.
    Takip kodu kaç günde aktif hale geliyor ?
  • evet bic deki fotolar açılmıyor genelde. takip no postaya verildikten 2-4 gün sonra görülür oluyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

bu arada upgrade edemiyorum pipo m9 u rockchip tool bi yesil gostermiyor hep pembe hep pembe olmuyor ayni anda denedim reset ile esc yi kac sefer biri aciklayici sekilde yazabilirmi?????????

Kardes tablet kapali iken resete bas resete basarken ayni anda esc tusuna basacaksin. Esc tusuna basarken pc den ses gelecek yalniz esc den elini cekme resetten cekebilirsin. Ilk basta rockchip usb driverini yukle aygit yoneticisinde ? isareti olan aygita gelip sag tiklayip driver guncelle diyeceksin. Driveri guncelledikten sonra tablet kapali iken resetle beraber esc ye bas tamamdir. Artik tuslara surekli basmana gerek yok. Daha sonra pembe olan kismin yesil oldugunu gorursun. Bende bu sekilde oldu. INSALLAH sizde de olur.
  • quote:

hangi oyun. merak ettiğim tableti saga sola çevirince arabanın tepkisi gecikmelimi oyundan oyuna farkediyormu.

izlediğim videolarda diğer tabletlerden daha iyi izlenim bıraktı bende bu konuda.

Real racing 3 tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.