Bildirim
Pipo M9 Aldım. (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mehmet, hayırlı olsun. benim tableti biraz geç kargoya verdiler fakat yola çıkmış . ekran nasıl? en çok ekranı merak ediyorum. birde pil 7800mah mı yoksa 7600 mü?
bu arada mehmetin tablet v2 v1 olanların sonunda #664 ile biten bir sayı var. v1 gelme ihtimali çok düşük ama yinede söyleyeyim dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 22 Mayıs 2013; 5:31:08 > -
tabletin yanında aldığım 3 tane ufacık parçayı paketleyip postalamışlar tablet ve kılıf yok, şimdi iki paket olacak gümrükte sorun olmasa bare -
quote:
Orijinalden alıntı: scarl@
tabletin yanında aldığım 3 tane ufacık parçayı paketleyip postalamışlar tablet ve kılıf yok, şimdi iki paket olacak gümrükte sorun olmasa bare
senmi- benmi valla :) adamlar 0.75 dolarlık fiş dönüştürücüyü tek başına postaladılar, sonra ekran koruyucu , kılıf filan hep tek gönderdiler ve en son tableti yollamışlar. görünüşe göre 4-5 paket ayrı gelecek tabletin haricinde 30usd altında olduğu için kargo takip numarasıda yok.. ne oldu bilmiyorum... -
v1 ler v2 ye yükseltilemiyormu yani nedir bu versiyon takıntısı anlamadım. benimi versiyon1 çıktı. ha bu arada avrupa fiş aparatını paketin içinde yollamış. extradan 1 tane daha gelecek onuda başka yerde kullanacağım. antutu testini arka planda 10-15 işlem açıkken yaptım. normalde 18000 civarı çıkması gerekiyor. 16k küsür çıktı. birde programlar kapalıyken yapacağım. resimleri eklerim. birde bi arkadaş ekranı sormuş ekran çok güzel. parlaklık ayarını gündüz yarıda kullanıyorum, gece tamamen kısıyorum. 3d oyunlar hakikaten 3d gibi, oyunun içinde hissettiriyor. bağımlılık yapabilir. Ben gerekmedikçe versiyon 2 veya android 4.2.2 ye yükselmeyeceğim. konu dışı ama daha önce başıma led tvde geldi yazılımı güncelledim tv ayarları daha kötü olmuştu. tekrar geri yüklücem diye canım çıkmıştı. tv yi güncellemeye kapattım. benim kılıf ve diğer aparatlarım gelmedi. parça parça yollamışlar. sanırım elinde ne varsa yolluyor. tedarik edince tekrar yolluyor. ben bi arkadaşın tavsiyesi üzerine çinden mal alırken ilk önce adamla konuş sorun istemem şöyle olsun gift (hediye) yazsın 70 doları geçmesin. gibi sorular sorup okey cevabını aldıktan sonra siparişimi verdim. adam resmen 17,66 dolar gift yazmış. paket takılmadan geldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetortayayla
Pil cok iyi gidiyor. Wifi kopma olmadi.
Öncelikle teşekkürler wifiye abanın :) ağzını burnunu kırın wifinin :) artık önümüzdeki hafta içide ben sipariş vereyim, güle güle uzun yıllar kullanın -
Kardes benim tablettede #732 ile bitiyor versiyon 1 mi 2 mi? @casual -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetortayayla
v1 ler v2 ye yükseltilemiyormu yani nedir bu versiyon takıntısı anlamadım. benimi versiyon1 çıktı. ha bu arada avrupa fiş aparatını paketin içinde yollamış. extradan 1 tane daha gelecek onuda başka yerde kullanacağım. antutu testini arka planda 10-15 işlem açıkken yaptım. normalde 18000 civarı çıkması gerekiyor. 16k küsür çıktı. birde programlar kapalıyken yapacağım. resimleri eklerim. birde bi arkadaş ekranı sormuş ekran çok güzel. parlaklık ayarını gündüz yarıda kullanıyorum, gece tamamen kısıyorum. 3d oyunlar hakikaten 3d gibi, oyunun içinde hissettiriyor. bağımlılık yapabilir. Ben gerekmedikçe versiyon 2 veya android 4.2.2 ye yükselmeyeceğim. konu dışı ama daha önce başıma led tvde geldi yazılımı güncelledim tv ayarları daha kötü olmuştu. tekrar geri yüklücem diye canım çıkmıştı. tv yi güncellemeye kapattım. benim kılıf ve diğer aparatlarım gelmedi. parça parça yollamışlar. sanırım elinde ne varsa yolluyor. tedarik edince tekrar yolluyor. ben bi arkadaşın tavsiyesi üzerine çinden mal alırken ilk önce adamla konuş sorun istemem şöyle olsun gift (hediye) yazsın 70 doları geçmesin. gibi sorular sorup okey cevabını aldıktan sonra siparişimi verdim. adam resmen 17,66 dolar gift yazmış. paket takılmadan geldi.
Mehmet hocam, ben bu v1 v2 olayını olayını yabancı sitelerden araştırdım. bir kere senin tablet kesinlikle v2 v1 çekirdek sürümü 19mart ve daha önce olanlar, ve v1 de mutlaka "tablet hakkında" kısmında #664 rakamı olması lazım.. hı v1 de ne var dersen, v2 güncellemelerinin v1 e yüklenmediği gibi konular ve en önemlisi ips ekranın sadece v2 de olduğundan bahsediliyor bunu pipo nun sitesinde de görebilirsin.. zaten söylenenlere göre bizlere v1 gelme imkanı neredeyse yok gibi..
bu "gift ve düşük fatura gösterilsin" konusuna gelince, birçok kişi ödeme sırasında paypal ekranında müşteriye talimat butonu olduğunu söyledi ama ben bulamadım.. bunun dışında mesajla sipariş vermeden önce tabiki görüşülebilir fakat sipariş vermeden yada verdikten sonra görüşme yapılması çok şey değiştireceğini sanmıyorum.. ben sipariş verdikten sonra görüştüm ve "durumu biliyoruz , gerekeni yapıyoruz. umarım sorun çıkmaz" tarzında bir cevap aldım.. bence artık fiyatı düşük göstermek yada gift paketi yapıp göndermek onlar için standart bir şey olmuş, ama tabiki yinede uyarmakta fayda var.. asıl önemli olan konu, sanırım bizim gümrükte artık içindeki faturaya bakıyorlarmış (tabi bazı durumlarda) yani dıştan görünen belgeye düşük fiyat yazmalarının yanında aynı düşük fiyatı faturaya da yazmaları için onları uyarmak bence çok daha önemli yoksa gift yada kargo belgesine düşük fiyat yazmayı zaten ezberlemişler gibi...
-
quote:
Orijinalden alıntı: selcuk4735
Kardes benim tablettede #732 ile bitiyor versiyon 1 mi 2 mi? @casual
kesinlikle v2 birde çekirdek sürüm tarihine bak 19mart ve sonrası bir tarih olması lazım. -
-
benim tarih 19 nisan yazıyor birde #54 versiyon bir mi ikimi acaba? -
Mehmet casual yazmis ya senin ki versiyon 2 diye :D -
quote:
Mehmet casual yazmis ya senin ki versiyon 2 diye :D
ha tamam okey -
-
INSALLAH oyledir gardas tablete guncelleme yapmak istiyorum ama tam olarak ne yapilacagini bi videoda anlatsalar guzel olacak tabletin geldiginde guncelleme yaparsan haberim olsun. -
quote:
INSALLAH oyledir gardas tablete guncelleme yapmak istiyorum ama tam olarak ne yapilacagini bi videoda anlatsalar guzel olacak tabletin geldiginde guncelleme yaparsan haberim olsun.
burada pipo m9 v1-v2 firmware ve diğer tüm bilgilere ulaşabilirsin http://tabletrepublic.com/forum/cortex-a9-rockchip-3188/
firmware yüklemek için progrram http://www.pipo.cn/En/index.php?m=About&a=gujian_show&id=70
pipo m9 son firmware: android 4.2.2 http://www.pipo.cn/En/index.php?m=About&a=gujian_show&id=96
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 22 Mayıs 2013; 13:21:25 >
-
benim 5 dolarlık pakete takip no vermişler şanslıyım ozaman, tableti de ne zaman göndereceksiniz dedim, klişe cevap endişelenmeyin sizin icin en iyisini yapıyoruz vs vs.. Ellerinde yok belliki geldikçe gönderiorlar. -
Gardas android 4.2 pcb version 1.2 olani yazmissin birde android 4.2 olan var sorun su hangisini yukleyecez? -
quote:
Gardas android 4.2 pcb version 1.2 olani yazmissin birde android 4.2 olan var sorun su hangisini yukleyecez?
4.2 olanda da aynı yazı vardı sanırım.. ama 4.2 yüklenecek,.
Selçuk, 4.2 ye güncelleyebildin mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 22 Mayıs 2013; 16:44:49 > -
Yok daha yapmadim once bu sistemi yedeklemek lazim sonra deneyecegim ama tablete birsey olursa ne yapacam daha once hic boyle birsey denemedim. Hayirlisi bakalim...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X