Şimdi Ara

Pipo M9 Aldım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
5
Favori
14.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyincoins den siparişi verdim bende hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarl@

Buyincoins den siparişi verdim bende hadi hayırlısı.

%8 indirimle en iyi fiyat buyincoins gibi :) biraz araştırdım da version1 ve version 2 varmış.. umarız v2 yollarlar.
  • umarım öyle olur. mesaj atayım v2 gönderin diye şansımı deneyeyim :)
  • v1 ile v2 farkı nedir?
  • v2 ye 4.2.2 kurulabiliyormuş anladığım kadarıyla
  • O zaman v1 gönderme ihtimalleri varsa ben sipariş vermiyorum.
  • hicbir sitede v1 yada v2 diye satılmıyor. Tamamen şans işi, elinizdekiler v1 mi v2 mi diye sordum cevap bekliyorum.
  • Buyincoins'ten 13 Nisan'da sipariş etmiş birisi. V2 geldi diyor.

http://www.slatedroid.com/topic/68402-pipo-m9-max-v1-vs-v2/

Bu arada aklıma geldi. Usb üzerinden şarj oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 20 Mayıs 2013; 19:26:41 >
  • pipo m9 in your stock. is it v1 or v2 ?
    please send me v2, if you have. 2013-05-21: Polly Yuan Dear mrtsayn,
    Thank you for your message and sorry for the delaying response.
    Could you please offer the full name or the item code ?
    Thank you for your understanding on this matter. Please feel free to contact us if any need. Thanks & Best regards :)
    Polly,

V1 ve v2 nin ayrı ayrı seri noları yok galiba zaten benim paket yapılmış proccessing -5 diyor artık mujtemelen v2 dir.

Şarz konusunu bilmiyorum dikkat etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

Buyincoins'ten 13 Nisan'da sipariş etmiş birisi. V2 geldi diyor.

http://www.slatedroid.com/topic/68402-pipo-m9-max-v1-vs-v2/

Bu arada aklıma geldi. Usb üzerinden şarj oluyor mu?

USB üzerinden şarj desteklemiyor.
  • buyincoins den sipariş veren arkadaşlar bende geçen cuma vedim sipariş iş yerinde ürün tanıtımında kullanacğım için acelesi vardı bir mail attım mümkünse acil yollayındiye cevap stokta yok vs vs.
    stoklarında var gözüküyor ama aslen yok biraz fırçaladım ne zaman stoğa girecek diye bizde bilmiyoruz diyorlar.pandawill den sırf bu stokta olmayan ürünü stokta gösteriyor diye yazı okuyup almadım bunlarda aynı şeyi yaptı bilginiz olsun.
    v1 konusuna gelince v1 ürünü ön siparişten ilk alanlara gitmiş yeni alan arkadaşların isteseler bile piyasada v1 bulma şansı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 21 Mayıs 2013; 12:24:02 >
  • Bu konuyu açan arkadaşın tabletini 3 günde postaya vermişler ona güvenerek verdim bende sipariş bakalım ne olacak.
  • selam arkadaşlar ben buyincoinsten şu ana kadar 3 tablet ve bir sürü şey getirdim, hiç biri gümrüğe takılmadı ve hepsi sorunsuzca geldi. bi soru sorduğunuzda en geç 24 saat içersinde zaten size hemen cevap veriyorlar.
  • Alıpta eline geçen varsa inceleme yapmasa bile Cube'de yaşanan wriless sorunu bu alette de varmı diye bir iki satır bişiler yazabilir mi acaba?
  • Arkadaslar tam 11 gun sonra tabletime kavustum. İlk izlenimlerim gorunum cok guzel, wifi cekimi cok iyi,( modem baska odada) kamera ile bi kac poz cektim idare eder. Buyicons cok iyi paket yapmis. 11 gunde gelecegini beklemiyordum. Normalde 15 ile 20 gun arasinda geliyordu. Simdilik bu kadar bakabildim,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu konuyu açan arkadaşın tabletini 3 günde postaya vermişler ona güvenerek verdim bende sipariş bakalım ne olacak.

Senin tablette en kisa zamanda gelir merak etme.

• çok çabuk gelmiş sevindim senin adına hayırlı olsun, bakalım benimki kaç günde gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarl@ -- 21 Mayıs 2013; 22:54:41 >
  • quote:

çok çabuk gelmiş sevindim senin adına hayırlı olsun, bakalım benimki kaç günde gelecek.

Tesekkur ederim.

• Pil cok iyi gidiyor. Wifi kopma olmadi.

• Antutu 16762

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.