Şimdi Ara

Pipo M9 Aldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
5
Favori
14.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @mehmetortayayla hocam işlem 5. aşamaya hemen geliyorda , kargoya verilmesi epey sürecek sanırım :) bu arada satıcıya mesajıma joanna yang, isminde bir bayan yanıt vermiş "durumu biliyoruz, gerekeni yapıyoruz. umarız ürün elinise sorunsuz geçer" şeklinde., hadi hayırlısı bakalım .
  • Cihazdan 3 adet aldım, ucunu farklı ısımle sıparıs ettım, ıkısı adrese teslım geldı
    bır tanesı gumrukte takıldı, gıttım, 36TL vergi istedıler odedım onu da teslım aldım.
    bir tanesını actım, ayarlarını yaptım, program yukledım.
    Henuz negatif bir durum gormedım, pılı cok ıyı gıdıyor, cihaz cok hızlı.
    program kurulumu, calıstırılması, oyunlar, gayet sorunsuz gorunuyor.
    sadece, ds karttan apk yukleyemedım, her seferınde takıldı, fakat sd karttan muzik ve film sorunsuz seyrettım.
    sadece, tablet uzerınden, dlna server a baglanıp film seyredecek bir program bulamadım.
    yukledıklerımın hıcbırısı evdekı dlna server ları goremedı
    elımde dune hd ve egreat160s pro var
  • quote:

Orijinalden alıntı: varidat

Cihazdan 3 adet aldım, ucunu farklı ısımle sıparıs ettım, ıkısı adrese teslım geldı
    bır tanesı gumrukte takıldı, gıttım, 36TL vergi istedıler odedım onu da teslım aldım.
    sadece, ds karttan apk yukleyemedım, her seferınde takıldı, fakat sd karttan muzik ve film sorunsuz seyrettım.
    sadece, tablet uzerınden, dlna server a baglanıp film seyredecek bir program bulamadım.

hocam ekran nasıl sence? u30gt2 de ekran kötü filan diyorlar da.. ben ekranının cube kadar mükemmel olmasada oldukça iyi olduğunu düşünüyorum.. zaten çözünürlük cube den daha düşük olduğu için performas olarak cube ye göre daha iyidir.. program yüklemekte, tabiki programın android uyumlu olması gerekiyor. birde gümrükte takılan cihazın neden takıldığını düşünüyorsun? onun faturası daha yüksek yazılmış olabilirmi? diğerleri takılmadığına göre bir farkı olması lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: casual

quote:

Orijinalden alıntı: varidat

Cihazdan 3 adet aldım, ucunu farklı ısımle sıparıs ettım, ıkısı adrese teslım geldı

hocam ekran nasıl sence? u30gt2 de ekran kötü filan diyorlar da.. ben ekranının cube kadar mükemmel olmasada oldukça iyi olduğunu düşünüyorum.. zaten çözünürlük cube den daha düşük olduğu için performas olarak cube ye göre daha iyidir.. program yüklemekte, tabiki programın android uyumlu olması gerekiyor. birde gümrükte takılan cihazın neden takıldığını düşünüyorsun? onun faturası daha yüksek yazılmış olabilirmi? diğerleri takılmadığına göre bir farkı olması lazım..

cok uzman degılım, elımde aynı zamanda ipad3 var, onunla kıyaslıyorum.
    ekran bana gore gayet yeterlı, benım beklentımın uzerınde.
    bir kac oyun yukleyıp oynadım, bir sorun goremedım goruntulerde.
    gumruk konusuna gelınce, satıcı üçünün de uzerınde aynı seylerı yazmıs, fakat bence tesaduf olarak bu takılmıs
    baska bır sebep bulamadım.

• quote:

@mehmetortayayla hocam işlem 5. aşamaya hemen geliyorda , kargoya verilmesi epey sürecek sanırım :) bu arada satıcıya mesajıma joanna yang, isminde bir bayan yanıt vermiş "durumu biliyoruz, gerekeni yapıyoruz. umarız ürün elinise sorunsuz geçer" şeklinde., hadi hayırlısı bakalım .

problem yok. belirli günlerde gemi yada uçak kalkıyor. gemiler limanda sıra bekliyor, 5 gün zaten çinden çıkması sürüyor. 5 gün yol, 5günde bizim gümrükte ayıklanıyor. o yüzden 15 günü buluyor. sonunda herkes ürününü alıyor...
  • Benim tablet kargoya verilmiş
     Pipo M9 Aldım. Pipo M9 Aldım. Pipo M9 Aldım. Pipo M9 Aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetortayayla -- 13 Mayıs 2013; 22:59:52 >

• kargoda
     Pipo M9 Aldım.
  • deri kılıfla oto cam tutacağını yollamamış onları ayrı yolluyacak.
  • vayy hocam hayırlı olsun :) posta belgelerine nasıl ulaştın ?
  • quote:

vayy hocam hayırlı olsun :) posta belgelerine nasıl ulaştın ?

kendileri yolladılar. biraz kıl müşteri imajı verdim. uzunca yazılar yazdım.
  • çok iyi ya hesap kesim tarihini sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşa da alacagız 2 tanede indirm yaparlarmı acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetortayayla

quote:

Aslında birçok satıcı foto çekip yolluyor kendi insiyatifi ile..Umarım beklediğine değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

quote:

quote:

Aslında birçok satıcı foto çekip yolluyor kendi insiyatifi ile..Umarım beklediğine değer

ben yıllardır çinden alışveriş yapıyorum ilk defa bunlar yolladı

• quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

quote:

quote:

evet :) ben ilk defa yurtdışından alışveriş yaptığım için bilmiyordum. benimde us/eu dönüştürücüyü yollamışlar. diğerleri duruyor :) 0.75usd bişey fakat buna bile belgenin resmini çekip yollamışlar.

ayrıca " umarım beklediğine değer" derken gümrük açsından mı , yoksa cihazı pekte beğenmediğinden mi söyledin ?

allah kahrestin ya :( dönüştürücüyü Mehmet in verdiği linkten aldım yani karıştırmam imkansız ,ayrıca resmine ve koduna da baktım, fakat adamlar nasıl yaptılarsa farklı dönüştürücü yolluyorlar. bence kasıtlı yapıyorlar satılmayan ürünleri bilerek yanlış gönderiyorlar. önemli bir para değilde tekrar sipariş versem yine yanlış yollayacakaklarından korkuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 14 Mayıs 2013; 13:40:49 >

• pandawill'den 221$'a bugun bende siparisimi verdim.
    Yurt dışından ilk siparişim inşallah takılmadan gelir.
    kullanan arkadaşlar kıyaslama şansı buldunuz mu?çözünürlüğü yeterli mi sizce?En önemlisi wifi'de sıkıntı var mı?Sıkıntısız bir şekilde nete bağlanabiliyor musunuz? Çekimi nasıl?
  • Arkadaslar satici satici diye konusmussunuz. Buyincoins kendisi gondermiyor mu? Aliexpress gibi mi calisiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı olsun @mehmetortayayla bey.
    bende düşünüyorum lakin yurtdışından hiç alışveriş yapmadım, çekiniyorum.
  • teş ederim. ben sana yardımcı olurum düşünürsen onur bey
  • quote:

teş ederim. ben sana yardımcı olurum düşünürsen onur bey

tamam yakın zamanda görüşelim ayrıntıları
  • Merhaba Arkadaşlar
    Artes firması olarak 1 ay içinde Q1003 modeli gelecektir. Yurtdışında Pipo M9 olarak satılan üründür.
    Fiyatı henüz kesinleşmediği için net birşey söylemek istemiyorum. Fakat 300 USD giib bir şey olacağı tahmin ediliyor.
    Vakti olan ve garantili olarak ürün almak isteyen arkadaşlar için bilgi vermek isterim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.