Merhaba arkadaşlar aşağıda ki ürünü dün teknosadan aldım... hdmi çıkışı ve usb özelliği yüzünden tercih ettim... full hd samsung televizyonum var ama ne uydudan bir tv izleme şansım oldu yüksek çözünürlükle nede laptopumla vga dan bağlanıp bluray filmleri izmek nasip oldu...
şimdi bu aleti avi leri daha kalileti izlemek için aldım ama .avi filmleri oynatamıyorum... sizce aşağıdaki özlelikteki bir dvix playerda hangi film formatlarını oynatabilirim konuyla bir haber bir insan olduğum için size sormaktayım...
PIRANHA AQUA-E-TYPE DVIX<(>&<)>DVD Player USB ,SD,HDMI Girişli HDMI KABLO HEDIYELİ
# HDMI Özelliği # SD/ MMC Kart okuyucu # USB Bellekten müzik dinleme ve film seyredebilme # DVD, DivX, VCD, SVCD, HDCD, CDDA, DVCD, Mp3, Mp4 ve CD Oynatıcı # DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.x, DivX Ultra ve XviD formatlarında sıkıştırılmış MPEG4 standartları desteği # MPEG4 dosyalarında Türkçe altyazı desteği # DivX alt yazılarında arka plan, çerçeve ve harf renklerini seçebilme # Resimleri slide modunda gösterebilme # Resim CD ve JPEG Resim CD görüntüleyebilme # CD, CD-R/ CD-RW ve DVD, DVD-R/ -RW, DVD +R/ +RW Destekleme # Tam fonksiyonlu uzaktan kumanda # Dolby Digital ve AC-3 dijital ses çözücüleri # Koaksiyel, Optik- S/ PDIF, 5+1 Kanal ve Stereo ses bağlantısı # Video Çözünürlükleri: Interlace/ Progressive # Progressive tarama (Y/Pb/Pr) # 4:3 Pan and Scan, 4:3 Letter Box and 16:9 Geniş Ekran formatları # Scart, kompozit, S-Video ve Component (YUV) Video bağlantısı # Pal, NTSC uyumlu # OSD (On Screen Display) ile ekran üzerinde bilgi gösterebilme # Türkçe ve İngilizce OSD seçenekleri # Ekran koruyucu # Çocuk kilidi ve ebeveyn kontrollü parola koruma # Çok açıdan izleyebilme # Başlık/ Bölüm/ Seslendirme/ Altyazı/ Açı seçimi # DVD Diskler için çoklu dil desteği # Kademeli ve 16X hızlı/ yavaş oynatma # Zoom özelliği # Süre gösterimi (Gösterilen/ Kalan/ Tümü) # Anti-parazit, anti-şok, hata düzeltme özellikleri # 2 Yıl garanti
Satış Garanti Süresi (ay): 24
eğer bu cihaz avi filmleri oynatmayacaksa gidip geri vereyim...
avi filmi atıyorum ama okuyamıyor :/
quote:
Orijinalden alıntı: apostle51
eğer bu cihaz avi filmleri oynatmayacaksa gidip geri vereyim...
avi filmi atıyorum ama okuyamıyor :/
Bin çaşit Avi var hangisini nereden bilecegiz dvix oynatması lazım ama onlarda codec codec değişir, mesela dvix 1-2-3-4-5-6- ultra gibi,
vede Aviler eger 720X576 büyükse gene oynatmaz, zaten marka marka değil, phlips yada lg alacaktınız, bence geri verin.
belki 10 tane avi film denedim çalıştırmadı... bu avi filmlerin sizin belirttiğiniz versiyon ve diğer özelliklerini nasıl öğrenebilirim ekran boyutu divx 1-2-3-4-5-6 olduğnu nasıl anlarım?
Avi videoları dosyasız atınca okuması lazım.. Bazı divx playerler dosya içinde ki küçük boyutlu avi videoları göremeyebiliyor.. Hometech 202 model divx player'ım da aynı sorunu bu şekilde çözmüştüm ama daha sonra iade edip, philips 3360 aldım. Şimdi tüm avi'leri dosya içine atsam da hemen okuyor..
isterseniz bir de usb belleği değerlendirin. 8 gb filansa tanımaz.. aynı sorun bende war. mebruen 12 tl daha verip bi tane okuma hızı yüksek usb aldık 4 gb..