Şimdi Ara

PIRANHA AQUA Z TYPE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar geçen gün yeni açılan electroworld den 49 ytl ye PIRANHA AQUA Z TYPE aldım. Alırken yanında Seagate Freeagent 500gb external hdd de aldım. Hdd direk ntfs formatında olduğundan divx player içindeki dosyaları göremedi. Başta aklıma gelmişti ntfs fat32 olayı. Sonradan flash disk ile denedim usb çalışıyor. Altayazılar da 86 ekran Tüplü televizyonda güzel görünüyor. Yani boyut olarak sorun yok. Ancak klasör olarak göstermiyor. Yani usb diske bi kaç klasör içinde farklı mp3ler attım. Hepsi tek bir listede toplandı. Klasör klasör bakamıyorum. Bu da biraz canımı sıktı. Acaba firmware ile klasörlere bakma gibi bir şansım var mı? Bir de dosya isimlerini kısa kısa gösteriyor. Altyazı seçme şansım yok. Bazı filmleri oynatmadı divx yazdığım dvdlerde. Hepsini kontrol edemedim çünkü 1gb flash disk ile uğraşamadım.

Şimdi external harddiskimi bölmeyi düşünüyorum ama şimdiden içi de doldu. Partition magic bir kısmını fat32 bir kısmını ntfs olarak bölmeyi düşünüyorum. Acaba bir sorun olur mu? Bu arada sanırım daha önce bir şekilde kullanılmış bir alet çünkü içinden Hesaplaşma 2 yazan bir vcd çıktı. Bir şekilde iade etmek istiyorum ama teknik problemi olmadan değiştirme şansım sanırım yok.

• bende z type var. yazıları küçük, font ayarı vs gibi kutusunda yazan hiç bir seyi yapmıyor. 350 mb lık dosyayı usb den yüklemesii 3-5 dakika sürüyor. 750 mb lık filmi yükleyemiyor. ucuz etin yahnisi çok yavan oluyor, alalı 2 ay oldu şimdi bemim aldığım fiata kart okuyuculu daha kaliteli cihazlar var. Destek hiç yok. site aylardır güncellenemedi. İlk aldıgımda aradım o sorunlar yeni programla gider,lecek demislerdi ama yok birsey.
  • Electroworld'den aldığım z type ı bu daha önce kullanılmış diye geri verdim. Ordaki elemana sordum akşam saatlerinde gelirsen kilitli olmayanlardan deneyebiliriz dedi. External hdd mi format atmadan ntfs den fat32 çevirdim. Gerçi öyle yapınca z type filmleri gördü ama hiçbirini oynatmadı. Bir ara gidip bi kaç tanesini orda deneyip almayı düşünüyorum.

Bu arada z type da altyazıların büyüklüğü ile bir sorun yaşamamıştım. 86 ekran tüplü televizyona taktım s-video dan gayet güzel boyutlarda gösterdi fena değildi.
  • Z type aldım ben de tipine ve fiyatına aldanıp ama altyazı konusunda elim kolum bağlı.firmware de yok sanırım yani ben bulamadım... X type'ın çok daha güzel olduğunu söylüyorlar.
  • Dün NT'den aldım geldim. 8 GB USB'den Kung Fu Panda izledim (700 MB DivX 700x320 civarı). Dublajlı olduğundan altyazı deneyememiş oldum.

Kumandada setup'a basınca gelen ayarlarda altyazı özellikleri ayarlama bölümü var.

Ayrıca makineyle çekilmiş resimler görüntüleyip mp3 dinledim.

Erişim süreleri saniyelerle ölçülüyordu.
  • merhaba herkese ; aynı modelden bende aldım ve bende sorun yaşıyorum , bende ki sorun ; 2 saat 10 dakikadan daha uzun boyutlu filmleri oynatırken , 2 saat 10. dakikadan itibaren dvd nin durup , tekrar süreyi sıfırdan başlatması yada bir sonraki filmi çalıştırmaya başlaması sorununu yaşıyorum , bunun bir çözümü var mı ? yoksa cihazı vatandan almıştım geri iade edeceğim.

mesela dün hobbit 2 yi izlerken ki film 2 saat 40 dakika son yarım saatini izleyemedim ve aynı sorun daha önce kullandığım hometech dvd 202 modelinde de vardı ama o 1 saat 45. dakika da aynı problemi yaşatıyordu.

bu arada aynı film bilgisayarda sorunsuz olarak çalışıyor. ister usb ister sd kart ister dvd medya olsun hep aynı problem tekrarlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 5 Şubat 2014; 13:03:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.