Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
947.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tequero

piranha tahoe navigasyonum mevcut. bu cihazı aynı zamanda geri görüş kamerası olarak da kullanabilir miyim?

Sayın tequero,

P353 serisi ile başlıyorsa geri görüş kamerası takabilirsiniz. Farklı bir seri numarasına sahipse AV/IN özelliği bulunmamaktadır.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan1992

rıdvan bey mail atıyorum ama cevap dönmediniz dun ttelefon kargo ile ulaşmıs size bir bilgi verebilirmisiniz veya benim ne yapmam gerekiyor firmanıza ait hiç bir tel nosu cevap vermiyor
     Piranha Destek Cevaplıyor

Sayın cihan1992,

Müşteri hizmetleri ayrıca kendi mail adresimden size geri dönüşler sağlanmaktadır.

Kolay gelsin.

• serisini bulamadım, nereden bakabilirim, ancak AV/IN girişine ilişkin bir işaret yok, dediğiniz seri ile başlıyor olsa, bu girişlerin üzerinde olması mı gerekirdi?
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    Serisini nereden ö?renebilirim, ancak üzerinde bu giri?leri gösterir bir i?aret yok, e?er bu özellik olsa idi, üzerindi bu giri?leri gösterir i?aret bulunmasy my gerekirdi?
  • Rıdvan bey piranha grande telefonlara güncelleme gelecek mi gelecekse ne zaman gelecek ... teşekkür ederim
  • Piranha charge t type oto teyp aldım, buna uyumlu bir direksiyon kumandası var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allopa

Piranha charge t type oto teyp aldım, buna uyumlu bir direksiyon kumandası var mı ?

Sayın allopa,

Malesef direksiyon kumandası yok.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORKUN///M

Rıdvan bey piranha grande telefonlara güncelleme gelecek mi gelecekse ne zaman gelecek ... teşekkür ederim

Sayın ORKUN///M,

Grande için Android 4.4 kodları dağıtılmadı bu nedenle kesin bir bilgi yada tarih veremiyorum. Konu ile ilgili gelişme olursa sizi bilgilendiririm.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequero

Serisini nereden ö?renebilirim, ancak üzerinde bu giri?leri gösterir bir i?aret yok, e?er bu özellik olsa idi, üzerindi bu giri?leri gösterir i?aret bulunmasy my gerekirdi?

Sayın tequero,

Cihazın arka kısmında P.... ile başlar. Hafıza kart girişinin üstünde 2.55mm giriş AV/IN özelliği için kullanılmıştır. Donanımsal olarak destekleyen serilerde bu girişle bağlantı sağlanabilir.

Kolay gelsin.
  • Merhabalar.
    Ben Piranha Cougar Duble-Din Navigasyon, TV'li Teyp daha takmadım ama takmadan önce sormak istiyorum.
    Açılıştaki piranha yazısı yerine aracımın amblemini yapmak istiyorum. Bu mümkünmüdür acaba?
    Eğer yapabiliyorsak bunun yapılışını gösteren bi bilgi belge video linki verebilirmisiniz acaba?
  • Merhabalar piranha zen 4.4.2 kitkat guncellemesini yaptim helal olsun super olmus stabilite kesinlikle artmis daha cok fps aliyorum ama 4:3 yapmama ragmen hala 8 mp gosteriyor kameram cozum nedir ? ( bizzat sizin videonuzdan yaptim o konuda ayri tesekkur ederim )

• Günaydın,

2007 model renault megane 2 aracım için piranha encore almayı düşünüyorum.
    1- Bu cihaz aracıma uygun mudur?
    2- Aracımdaki orjinal sistemi çalıştıran direksiyon kumandası encoreyi de çalıştırabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvy1905

Merhabalar.
    Ben Piranha Cougar Duble-Din Navigasyon, TV'li Teyp daha takmadım ama takmadan önce sormak istiyorum.
    Açılıştaki piranha yazısı yerine aracımın amblemini yapmak istiyorum. Bu mümkünmüdür acaba?
    Eğer yapabiliyorsak bunun yapılışını gösteren bi bilgi belge video linki verebilirmisiniz acaba?

Sayın cvy1905,

Evet yapabilirsiniz. Ekranın üst köşesinde resimler görünecektir. Bu resimlerin olduğu bölüme tıklayıp istediğiniz resmi seçebilirsiniz. Ayrıca ayarlar menüsündede yapabilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekin Bey

Merhabalar piranha zen 4.4.2 kitkat guncellemesini yaptim helal olsun super olmus stabilite kesinlikle artmis daha cok fps aliyorum ama 4:3 yapmama ragmen hala 8 mp gosteriyor kameram cozum nedir ? ( bizzat sizin videonuzdan yaptim o konuda ayri tesekkur ederim )

Sayın Ekin Bey,

İlginiz teşeküürler. Kamera pixel yoğunluğu arttırıldığından çözünürlük 8MP e düşürüldü. Bu konuda yazılım ekibi çalışıyor farklı sorunlarla berbaer düzeltilecektir. Bu konuda yazılım ekibinden bilgi bekliyoruz.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzetercan

Günaydın,

2007 model renault megane 2 aracım için piranha encore almayı düşünüyorum.
    1- Bu cihaz aracıma uygun mudur?
    2- Aracımdaki orjinal sistemi çalıştıran direksiyon kumandası encoreyi de çalıştırabilir mi?

Sayın izzetercan,

Standart double din ölçülerindedir.

En: 11.1
    Boy : 18.1
    Yükseklik : 13.2 ölçlerindedir

Aracınızdaki direksiyon kumandasına bağlıyabilirsiniz ancak elektronikte iyi bir ustaya yaptırmanız gerekmektedir.

Kolay gelsin.
  • merhabalar, piranha senator cihazını satın aldım, güncelleme işlemini nasıl yapabilirim? ayrıca bunun için ücret ödemem gerekecek mı? kullanma kılavuzu çıkmadı kutudan, nasıl ulaşabilirim? teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonusbirkafa

merhabalar, piranha senator cihazını satın aldım, güncelleme işlemini nasıl yapabilirim? ayrıca bunun için ücret ödemem gerekecek mı? kullanma kılavuzu çıkmadı kutudan, nasıl ulaşabilirim? teşekkürler.

Sayın bonusbirkafa,

adresinden yazılı açıklama ve videosunu izleyrek güncelleme yapabilirsiniz.

Kolay gelsin.

• Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    Selam rıdvan bey bazı sorularım olacaktı

1-) zen telefonun batarya sorunu var bazen %40 bazen %30 da hızlı bir boşalma yaşanıyor bo sorun bütün zen kullanıcılarda var ben hüseyin bey ile bu sorunu yönetim biriminize ilettim ama birde siz baksanız sevinirim

2-) zen telefonunu için yurt dışından yeni bir batarya gelecekmiş hüseyin bey bataryayı ben incelemem için bana bir tane yollayacak ama batarya batarya ile birebir aynı mı yoksa farklı yeni bir batarya mı ve bataryanın mah değeri nedir?

3-) son sorum olarak zen telefonun üretici firması nedir ? Forumdaki bazı kullanıcılar micromax a117 olduğunu söylüyorlar doğru mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 15 Ocak 2015; 7:12:33 >
  • Merhaba.

Piranha Infiniti (HD) White 5.0"Navigasyon Cihazım var.

En sonra 1 yıl önce harita güncellemesi yapmıştım. Şimdi kontrol ediyorum hâlen yeni harita güncellemesi yok.
    En son harita tarihi nedir.

Cihaza PiranhaExtra ile bağlanıyorum. Piranha haritası var üzerinde. Bu cihaza Naviextras haritası kurabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin_3335 -- 14 Ocak 2015; 19:58:46 >
  • Merhaba kulanmakta olduğum Piranha Encore 7,0 inç oto teybimin gps ve radyosunda sorun var. Gps hiç bir şekilde uydu bulmuyor açık alanda uzun zaman beklese bile bulamıyor. Diğer sorun ise radyo frekansını kendi kendine değiştiriyor. Ürünü direk servisemi göndermem gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.