Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
947.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

piranha ultra tab 2 9" tabletimi. Cihaz için sitenizde yayınlanan son güncel sürüme sdcard aracılığıyla yükledim. Yanlız hafıza kartını (hafıza kartına tekrardan format atmama rağmen) tekrar yükleme başlıyor. Bunu nasıl aşarın ?

ikinci olarak tableti kapattığımda the system will boot in quick boot mode next time uyarısı alıyorum. Uyarının bitişinde seçim kutusunda tik işareti ile seçiyorum. Fakat tekrar başlatıp, kapattığımda yine aynı uyarıyı alıyorum. Bu uyarı sürekli çıkacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: camur_abi

Rdıvan bey selamlar

piranha ultra tab 2 9" tabletimi. Cihaz için sitenizde yayınlanan son güncel sürüme sdcard aracılığıyla yükledim. Yanlız hafıza kartını (hafıza kartına tekrardan format atmama rağmen) tekrar yükleme başlıyor. Bunu nasıl aşarın ?

ikinci olarak tableti kapattığımda the system will boot in quick boot mode next time uyarısı alıyorum. Uyarının bitişinde seçim kutusunda tik işareti ile seçiyorum. Fakat tekrar başlatıp, kapattığımda yine aynı uyarıyı alıyorum. Bu uyarı sürekli çıkacak mı?

Sayın camur_abi,

SD kartı bilgisayarınızın kart okuyucusuna takın, sd karta yazma programını açın, sd kartı seçin ve Format seçeneğine tıklayın. Bu işlemden sonra kartınızdaki tüm bilgiler tamamen silinecektir.

Bu uyarı yapılacak olan güncelleme ile düzeltilecektir.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankaacan

Merhaba kulanmakta olduğum Piranha Encore 7,0 inç oto teybimin gps ve radyosunda sorun var. Gps hiç bir şekilde uydu bulmuyor açık alanda uzun zaman beklese bile bulamıyor. Diğer sorun ise radyo frekansını kendi kendine değiştiriyor. Ürünü direk servisemi göndermem gerekiyor?

Sayın ankaacan,

Navigasyon menüsünden Yönet bölümüne girin, Ayarları sıfırlayın, bu işlemden sonra gps bağlantısı sağlanacaktır. SOrun devam ederse: GPS anteni arızalı olabilir. İlinizde bulunan yetkili teknik servisimize kontrol ettiriniz.

Radyo da AF ve TA özelliklerini katırsanız frekanslar değişmeyecektir.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_3335

Merhaba.

Piranha Infiniti (HD) White 5.0"Navigasyon Cihazım var.

En sonra 1 yıl önce harita güncellemesi yapmıştım. Şimdi kontrol ediyorum hâlen yeni harita güncellemesi yok.
    En son harita tarihi nedir.

Cihaza PiranhaExtra ile bağlanıyorum. Piranha haritası var üzerinde. Bu cihaza Naviextras haritası kurabilirmiyim.

Sayın huseyin_3335,

Cihazın P ile başlayan seri numrasını bana iletebilirmisiniz.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

Merhaba kulanmakta olduğum Piranha Encore 7,0 inç oto teybimin gps ve radyosunda sorun var. Gps hiç bir şekilde uydu bulmuyor açık alanda uzun zaman beklese bile bulamıyor. Diğer sorun ise radyo frekansını kendi kendine değiştiriyor. Ürünü direk servisemi göndermem gerekiyor?

Sayın ankaacan,

Navigasyon menüsünden Yönet bölümüne girin, Ayarları sıfırlayın, bu işlemden sonra gps bağlantısı sağlanacaktır. SOrun devam ederse: GPS anteni arızalı olabilir. İlinizde bulunan yetkili teknik servisimize kontrol ettiriniz.

Kolay gelsin.

Dediğiniz ayarları defalarca yaptım değişen birşey yok. Ayrıca radyo ile ilgili AF ve TA ayarını yapıyorum düzeliyor gibi fakat teybi kapatıp açtığımda yine aynı oluyor ayarlara girdiğimde yaptığım ayar duruyor gözüküyor fakat yine frekans değiştiriyor ancak ayarları tekrar yaparak düzeliyor aynı şey eq ayarındada oluyor ayarı yaptıktan sonra teyp kapanıp açıldığında standart ses veriyor eq ayarına girdiğimde seçtiğim ayarları uyguluyor.

• quote:

quote:

quote:

Sayın ankaacan,

Kolay gelsin.

Dediğiniz ayarları defalarca yaptım değişen birşey yok. Ayrıca radyo ile ilgili AF ve TA ayarını yapıyorum düzeliyor gibi fakat teybi kapatıp açtığımda yine aynı oluyor ayarlara girdiğimde yaptığım ayar duruyor gözüküyor fakat yine frekans değiştiriyor ancak ayarları tekrar yaparak düzeliyor aynı şey eq ayarındada oluyor ayarı yaptıktan sonra teyp kapanıp açıldığında standart ses veriyor eq ayarına girdiğimde seçtiğim ayarları uyguluyor.

Sayın ankaacan,

Bu durumda bağlantıda hata yapılmış. Güç bağlantı kablolarından bir tanesi bilgileri hafızada tutması için direk +12 V a bağlanı, diğeri ise kontak anahtarına bağlı +12 V bağlanır. Sizin cihazınızda sanırım ikisi birleştirilip kontak voltajına bağlanmış bu nedenle yaptığınız ayarlar sıfırlanıyor. Montajı yaptırdığınız kişiye lütfen bu durumu belirtin gerekli düzeltmeyi yapacaktır.

GPS ile igili GPS anteninde sorun olabilir. Kablusu ezilmiş veya arızalı olabilir.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_3335

Merhaba.

Piranha Infiniti (HD) White 5.0"Navigasyon Cihazım var.

En sonra 1 yıl önce harita güncellemesi yapmıştım. Şimdi kontrol ediyorum hâlen yeni harita güncellemesi yok.
    En son harita tarihi nedir.

Cihaza PiranhaExtra ile bağlanıyorum. Piranha haritası var üzerinde. Bu cihaza Naviextras haritası kurabilirmiyim.

Sayın huseyin_3335,

Cihazın P ile başlayan seri numrasını bana iletebilirmisiniz.

Kolay gelsin.

Merhaba.

İlgili Kod No: P38512202
  • IQ modeli akıllı telefon bu gün ön siparişe açılacaktır. 699 TL ye satışa sunulacak cihazın özellikleri tamamen piranha ve diğer kullanıcılar arasında yapılan araştırmalar sonucu tasarlanmıştır.

Ağ/Şebeke

Multi-SIM: Tekli SIM
    SIM Boyutu: Mini SIM
    2G GSM: B8 (GSM 850 MHz), B10 (E-GSM 900 MHz), B13 (DCS 1 800 MHz), B14 (PCS 1 900 MHz)
    3G UMTS: B1 (IMT 2 100 MHz), B2 (PCS 1 900 MHz), B5 (US 850 MHz Cep Telefonu), B8 (GSM 900 MHz)HSPA+ (850 / 900 / 1 900 / 2 100 MHz)

Bağlantı

USB: Micro USB
    GPS: Var, A-GPS
    Kulaklık Girişi: 3,5 mm Stereo
    Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ 2,4 GHz
    Wi-Fi Direct: Var
    Bluetooth Version: v4.0
    Bluetooth Profili: DI, MAP, PBAP, HOGP, PAN, A2DP, AVRCP, HFP, HSP, OPP, SAP, HID
    PC Sync: MyExplorer
    İfrared: Var

İşletimSistemi

Ekran

Ekran: HD IPS
    Boyutu: 5,5" (130,4 mm)
    Çözünürlük: 720 x 1280 (HD)
    Renk Derinliği:16 M
    Dokunmatik: Gorilla Glass III

İşlemci

İşlemci Hızı: 2 GHz
    İşlemci Tipi: Sekiz Çekirdek (MTK6592)

Genel Bilgi

Renk: Siyah

RAM ve Dahili Hafıza

RAM: 2GB
    ROM (Dahili hafıza): 16 GB
    Arttıralabilir Hafıza: Micro Sd Kart (Max. 64 GB)

Kamera

Arka Kamera Çözünürlüğü: 13 MP (Sony Lens)
    Ön Kamera Çözünürlüğü: 5 MP
    Flash: Var
    Auto Focus: Var

Sensör

Sensör: Hareket Sensörü, Parmak İzi Sensörü, Kalp Atışı Sensörü, Hall Sensörü, Hızlandırıcı, Jeomanyetik Sensör, Gyro Sensörü, Işık Sensörü, Barometre, Yakınlık Sensörü

Fiziksel Özellikler

Boyut: 152.4x75x9.3 mm

Batarya

Batarya Kapasitesi: 2800 mAh
    Çıkarılabilir Batarya: Var

Ses ve Video

Hoparlor Ses Zenginleltirici:Var (BesLoudness)
    Kulaklık Ses Zenginleltirici: Var (Audio Enchancer)
    Desteklediği Video Formatları: FLV, M4V, MKV, MP4, WEBM, WMV, 3G2, 3GP, ASF, AVI
    Video Çalma Çözünürlüğü: 30 fps'de UHD 4K (3840 x 2160)
    Desteklediği Ses Fotmatları: 3GA, AWB, FLAC, MID, MXMF, OGA, OTA, RTX, RTTTL, XMF, AAC, AMR, IMY, M4A, MIDI, MP3, OGG, WAV, WMA
    Geliştirilmiş ses deveresi ile kristal netliğinde müzik keyfi

Hizmetler ve Uygulamalar

PlayStore: Var
    Tema Marketi: Var
    S-Voice: Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 20 Ocak 2015; 9:38:32 >

• Merhaba piranha :) hepsiburada.com dan pirenha encore teyip almıştım şu an faturası kayıp ancak hepsiburadadan aldığım örnek var bununla garantiye gönderebilirmiyim?

birde öğrenmek istediğim birşey var daha öncede bu sorunu yaptı bu cihaz yine aynı sorunu yaptı. ilk başlarda arada bir ekran gidiyor ama müzik çalmaya devam ediyor herşey normal görüntü yok gelmiyor. garantiye gitti tamir oldu geldi.
    şimdi yine yaptı aynı sorunu ve ekran hiç gelmiyor ama müzik vs dinleyebiliyorum ekranda birşey görmesem de. bu sorunun kaynağı nedir acaba bunu öğrenebilirmiyim? garantisi bittikten sonrada en azından tamir ettirebileyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRaDoXPoYRaZ

Merhaba piranha :) hepsiburada.com dan pirenha encore teyip almıştım şu an faturası kayıp ancak hepsiburadadan aldığım örnek var bununla garantiye gönderebilirmiyim?

birde öğrenmek istediğim birşey var daha öncede bu sorunu yaptı bu cihaz yine aynı sorunu yaptı. ilk başlarda arada bir ekran gidiyor ama müzik çalmaya devam ediyor herşey normal görüntü yok gelmiyor. garantiye gitti tamir oldu geldi.
    şimdi yine yaptı aynı sorunu ve ekran hiç gelmiyor ama müzik vs dinleyebiliyorum ekranda birşey görmesem de. bu sorunun kaynağı nedir acaba bunu öğrenebilirmiyim? garantisi bittikten sonrada en azından tamir ettirebileyim :)

Sayın PaRaDoXPoYRaZ,

Fatura örneği ile gönderebilirsiniz. Sorun yazılımsal da olabilir donanımsalda (lcd ekran, veya ışıklandırma deveresinde). Bu nedenle cihazın arızası giderilmeden sorunun nerden kaynaklandığını net olarak size iletemem.

Kolay gelsin.

• Sayın Piranha Yetkilisi

Piranha Business III Tab 10.1 tabletimi
    23.10.2013 tarihinde BP 070230 fat no ile Gold Bilgisayardan almıştım.
    Barkod : P44940061

Orjinal ROM dosyasını ve Güncellemesini sitenizde bulamamaktayım.
    Tabletim sık sık kilitlenmekte olup, orjinal ROM dosyasına ihtiyacım vardır.
  • merhabalar, 2 hafta önce aristo q tab 7 (3g) tablet aldım. piranha destek sitesindeki yayınlanmış olan kitkat romu güncelledim tabbletime, fakat tbleti açtığımda sim lock ve imei numarası geçerli değil uyarısı veriyor, aynı işlemi tekrar yaptım, belki bir hata vardır diye ama aynı sorun devam ediyor, imei numarasını değiştiremiyorum, tableti alma sebebeim 3g li olmasıydı, bu özelliğinden yararlanamıyorum. bir çözümü varmı dır ? yardımcı olurmusunz, aksi takdirde site üzerinde verilen romla güncelleme yapan her kullanıcı benim durumuma düşecektir.
  • Piranha Business III Tab 10.1 Tabletime Hard Format nasıl atabilirim.
    reset tuşuna basarak yaptım fakat android yazısından öteye gitmiyor.
    sorunu nasıl düzeltebilirim.
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeonur

Sayın Piranha Yetkilisi

Piranha Business III Tab 10.1 tabletimi
    23.10.2013 tarihinde BP 070230 fat no ile Gold Bilgisayardan almıştım.
    Barkod : P44940061

Orjinal ROM dosyasını ve Güncellemesini sitenizde bulamamaktayım.
    Tabletim sık sık kilitlenmekte olup, orjinal ROM dosyasına ihtiyacım vardır.

Sayın aeonur,

Business Tab 10.1 yazılımını kullanabilirsiniz. Sadece açılış logo farkı var, bunun dışında bire bir aynıdır.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husenefe

merhabalar, 2 hafta önce aristo q tab 7 (3g) tablet aldım. piranha destek sitesindeki yayınlanmış olan kitkat romu güncelledim tabbletime, fakat tbleti açtığımda sim lock ve imei numarası geçerli değil uyarısı veriyor, aynı işlemi tekrar yaptım, belki bir hata vardır diye ama aynı sorun devam ediyor, imei numarasını değiştiremiyorum, tableti alma sebebeim 3g li olmasıydı, bu özelliğinden yararlanamıyorum. bir çözümü varmı dır ? yardımcı olurmusunz, aksi takdirde site üzerinde verilen romla güncelleme yapan her kullanıcı benim durumuma düşecektir.

Sayın husenefe,

https://www.youtube.com/watch?v=emo6sVHD-QE adresindeki videoyu izleyin. Video açıklamasında gerekli dosyaları indirebileceğiniz link yer almaktadır.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanthunder

Piranha Business III Tab 10.1 Tabletime Hard Format nasıl atabilirim.
    teşekkürler

Sayın erhanthunder,

Yazılım (ROM) yüklemeniz gerekmektedir. Yazılım (ROM) yükleme videosunuhttps://www.youtube.com/watch?v=wAPOlhz7l1E adresinden izleyebilirsiniz. Yazılım (ROM) dosyalarını destek.piranha.com.tr adresinden indirebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

teşekkürler

Sayın erhanthunder,

Yazılım (ROM) yüklemeniz gerekmektedir. Yazılım (ROM) yükleme videosunuhttps://www.youtube.com/watch?v=wAPOlhz7l1E adresinden izleyebilirsiniz. Yazılım (ROM) dosyalarını destek.piranha.com.tr adresinden indirebilirsiniz.

Kolay gelsin.

destek sayfasında bu modelin rom linki yok
    sadece sizin dediğiniz programın linki var
    rom nerden bulacağız.
    yardımcı olabilir misiniz
    teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler

Sayın erhanthunder,

Kolay gelsin.

destek sayfasında bu modelin rom linki yok
    sadece sizin dediğiniz programın linki var
    rom nerden bulacağız.
    yardımcı olabilir misiniz
    teşekkürler

Sayın erhanthunder,

Business Tab 10.1 yazılımını kullanabilirsiniz. Açılış logosu dışında yazılım bire bir aynıdır.
    yadi.sk
    Business Tab 10.1 P424-P426-P433-P440 (4.1.1).rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/F4gU_O3xHcSYB

• Rıdvan Bey merhaba,
    Yine ben :)
    Navigasyonun aydınlatması her zaman açık olarak ayarlı olmasına rağmen birkaç saniye sonra kendiliğinden aydınlatma azalıyor.
    Bir de varış zamanını ,tarih ve saat ayarlı olmasına rağmen, tam 1 saat erken gösteriyor.

No traffic S type.
  • merhaba piranha. arıza yapan encore cihazımı garantiye yolladım 6 gün sonra cihaza yetkisiz müdahele diye mesaj geldi.
    2 defa aynı arızayı yapan cihaza birde 180 tl ek ücretmi çıkarılıyor?
    yetkisiz müdahele yapılmış diyor zaten daha önce de garantiye gitti bu cihaz aynı arızadan dolayı.
    garantisi olan cihaza neden müdahale yapılsın mantıklımı sizce bu ?
    bu sorunumu en aciliyetinden nasıl giderebilirm?

gelen cevap bu;
    Y100-Ü:ÜRÜNÜNÜZE ÜCRET ÇIKMIŞTIR.180 TL YE KULLANIM KAYNAKLI HASAR GÖRMÜŞ EKRAN VE EKRAN PCB KART İÇİN; ÜCRET ONAYINIZ İLE SERVİS HİZMETİ VERİLECEKTİR.
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.