Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de grande aldım da bu otg yi nasıl çalıştırabiliriz?(cihazım rootlu)
    Wifi bağlantı hızı gmd ye göre biraz yavaş çözümü var mı?
    Ses seviyesi yükseltilebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • awakado kullanıcısına yanıt
    Acaba aldığınız kılıfın linkini verebilir misiniz?Bİrde siz kaç dolara almıştınız acaba bu kılıfı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem ve can

Acaba aldığınız kılıfın linkini verebilir misiniz?Bİrde siz kaç dolara almıştınız acaba bu kılıfı?

Piranha kendi sitesinde veya n11 sitesinde falan kılıf ve ekran koruyucu satılıyor ama dışarıdan farklı bir şeyler almak isteyenler, aliexpress sitesinden alabilirler.

Gfive G9 diye aratınca çok kılıf çıkıyor ama tek parça satılan ile 50 -100 tane satanlar var , onlara dikkat edin. benim şansıma 7-8 günde elime ulaştı.

Ürün satışta yok şuan ama bu link de Türkiye'ye ücretsiz kargo ve tek parça ürün satan satıcılardaki ürünler;

http://www.aliexpress.com/w/wholesale-GFIVE-G9.html?g=y&isFreeShip=y&SearchText=GFIVE%2BG9&CatId=380230&shipCountry=tr&initiative_id=AS_20140503135031&isAtmOnline=n&isRtl=yes&SortType=price_asc&isrefine=y

aldığım ürün cüzdan tarzında böyle birşey, telefonu kalınlaştırıyor ama hem deri kapak hem içindeki silikon kap çok iyi koruma sağlıyor.

Açıkcası aliexpresste satılan şuanki kılıfları pek beğenmedim.Başka uyumlu modeller var mı acaba kılıf için?
  • Gunlerdir dusundugum ama karar veremedigim ilk akıllı telefon olayina Son 3 gun once bu sayfalarda oncelikle awakado arkadasımın yazdıklarından etkilenerek ve cesaret alarak kliksadan piranha grande black siparisimi verdim
    simdi gelmesini bekliyorum...Buradaki bu guzel samimi paylasimlariniz icin basta awakado arkadasimiz olmak uzere hepinize cok tesekkur ederim.Hepinize hayirli bir hafta diliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: finansyorum

Gunlerdir dusundugum ama karar veremedigim ilk akıllı telefon olayina Son 3 gun once bu sayfalarda oncelikle awakado arkadasımın yazdıklarından etkilenerek ve cesaret alarak kliksadan piranha grande black siparisimi verdim
    simdi gelmesini bekliyorum...Buradaki bu guzel samimi paylasimlariniz icin basta awakado arkadasimiz olmak uzere hepinize cok tesekkur ederim.Hepinize hayirli bir hafta diliyorum...

Hayırlı olsun.
    Telefon geldikten sonra ilk izlenimden başlayarak yorumlarınızı paylaşmanızı isterim.

Daha önce Android kullandınız mı?
  • arkadaslar benım yasadıgım sorun cıhazın sarj takımıyla ılgılı gercekten malesef cok kalıtesız bır sarj takımı var usb nın telefona gıren ucu tam oturmuyor arada belkıde telefonun kalınlıgından dolayı bosluk kalıyor ve alalı 10 gun oldu usb kablsou bozuldu ve arkadastan nokıanın androıd telefonlar ıcın kullanılan orjınal kablosunu aldım dırekt rahat bır sekılde oturdu ...cokta ıyı sarj edıyor ancak kendı usb sarjı cıdden calısmıyro dahah alalı 10 gun olmasına ragmen:(((((...Ben ınternet hızında bır sorun yasamadım bırde arkadasın dedıgı gıbı sarjı az gıdyor aktıf kullanıımda 9 saat kadar gıdıyor...
  • Slm.

Piranha sitesinden cihazı tekrar inceledim, satın almak istiyorum ama elim bir türlü varmadı. Piyasaya yeni çıkan cihazlar olduğundan biraz daha bekleyeyim dedim. Belki Hepsiburada yine çek kampanyası yapar daha ucuza alırım diye düşünüyordum.
    Sitede sık sorulan sorularda root atmanın cihazı garanti dışı bıraktığı yazıyordu

Piranha'nın değişmiş olmasını, cep telefonları satışı ile birlikte yeni bir anlayışa geçmiş olmasını dilerdim.
    Ama çinden telefon getirip üzerine kendine ait hiçbir yazılım eklemeyip standart arabirimle sunup sonra da ROOTLARSANIZ CİHAZINIZ GARANTİ DIŞI KALIR demesini hiç anlayamadım. Sanki Piranha samsung gibi özel bir yazılım geliştirmiş onu tüketiciye sunmuş ta root atmayın diyor.
    Bence root atın, ama yazılımla ilgili bir sorun olursa garanti dışı kalır demeliydi. şimdi ben cihaza root attım diye, cihazın camı kendi kendine çatlarsa, kasasının boyası dökülürse neden garanti dışı olsun ki? Çinden gelen bazı cihazlar hazır rootlu geliyorken, bazı türk firmaları rootlayın sorun olmaz diyorken bu burnundan kıl aldırmayan strateji beni bir adım geriye attı. Halen grande alabilirim. Ama arkasında garantisi olmadığını bilerek alırım sadece. Çünkü garanti süresi içinde mutlaka root atarım.

• acık cası canım acıp sıkkın bu kablosundakı usb kablosundakı dandıklık cok canımı sıkıyor..muhtemelen pranha kenı orjınal sarjını vermemeıs telefona aıt olan ..bılıyorusnuz bu telefon g9 dıye bır telefon ..sımdı 20 30 tl daha fazla odeyıp kalıtelı bır sarj kablaosu almak durumundayım bırde bu telefonda ekran buyuk oldugu halde kullanılan sarj aletı 1000mA yanı kucuck ıponeların bıle kullanılan sarj aletlerı 1200mA neden bu kadar uzun surede sarj oluyro anlasılıyor
    Başlangıçta Wi-fi'da, 3G açık olduğu halde Avea'nın interneti de yavaştı. Telefonun orjinal tarayıcısını kullanıyorum, sadece tarayıcıda değil internet bağlantısı gerektiren applerde de sorun yaşıyordum. İlgisi yok biliyorum ama Speed Test'i kurduktan sonra bağlantıda gözle görülür bir düzelme oldu :))
  • Cumartesi saat 16.00 da kliksaya siparis vermistim bugun oglende geldi. Artık bende aranıza katılmıs bulunmaktayım.Aksam eve gelince actım ve incelemeye devam ediyorum su an,ilk izlenimlerim gayet olumlu,sizlerin tavsiyeleri ile almaya karar verdim insallah guzelce kullanırız.

İlk artılarım: Ekran netligi parlakligi,dokunmatigi hassas,fotograf cekimleri super ,az once karanliktaki gece cekimlerinde bile beni cok sasırtti super net ve aydinlik,video cekimi super,ozellikle İnternet hızı harika cok hizli, ekran korumasi uzerinde geldi buda guzel....

İlk eksilerim: Siyah telefona kutudan tum aksesuarlarinin beyaz cikmasi beni sasirtti,yanlislikla konmus olamaz sanirim,jelatinli kapali ambalajliydi..
    Sizindemi beyaz cikti??

İlk sorum bluetooth acamadim pc. ile eslestiremedim ,bakıyorum henuz cozemedim.

Herkese iyi aksamlar....

• Acıkcası bende aynı sorunu yasıyorum ..kendı dız ustumde bluetoothla ıle eslestıremıyorum ...ıkı cıhaz arasında eslesemyı saglayan kodun hatalı oldugunu soyluyor dız ustum bana...ama ben baska cıhazlara ornegın baska bır androıd telefona veya bır tablete bluetootla dosya aktarımı yaptım ama senınde dedıgın gıbı bir diz ustune blue tootla aktarım yapamadım..acaba diz ustuleriyle ılgılı bır sorun mu var bilemedim ama cok fazla bluetooth kullanmadıgımdan uzerınde cok durmadım ....pili ve sarj takımı konusunda ızlenımlerın nelerdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansyorum

Cumartesi saat 16.00 da kliksaya siparis vermistim bugun oglende geldi. Artık bende aranıza katılmıs bulunmaktayım.Aksam eve gelince actım ve incelemeye devam ediyorum su an,ilk izlenimlerim gayet olumlu,sizlerin tavsiyeleri ile almaya karar verdim insallah guzelce kullanırız.

İlk artılarım: Ekran netligi parlakligi,dokunmatigi hassas,fotograf cekimleri super ,az once karanliktaki gece cekimlerinde bile beni cok sasırtti super net ve aydinlik,video cekimi super,ozellikle İnternet hızı harika cok hizli, ekran korumasi uzerinde geldi buda guzel....

İlk eksilerim: Siyah telefona kutudan tum aksesuarlarinin beyaz cikmasi beni sasirtti,yanlislikla konmus olamaz sanirim,jelatinli kapali ambalajliydi..
    Sizindemi beyaz cikti??

İlk sorum bluetooth acamadim pc. ile eslestiremedim ,bakıyorum henuz cozemedim.

Herkese iyi aksamlar....

Slm.

sormak istediğim bazı şeyler var:
    Daha önce ne büyüklükte telefon kullanıyordunuz? Ben 4" kullanıyorum, 5.7" günlük kullanımda nasıl hissettiriyor?
    Android daha önce kullandınız mı? Değerlendirmeleriniz ilk defa kullanın biri olarak mı, daha önce kullanmış olarak mı geçerli?

Bu sorulara cevap verirseniz ve kullanım deneyiminizle ilgili yeni ayrıntılar olursa paylaşırsanız çok sevinirim. Hayırlı olsun.

• merhaba cihaz normal sim kartlı mi yoksa mini sim mi acaba.teşekkürler

• Normal sim kart..

• teşekkürler

• Selam arkadaşlar :
    Radyo için google play'den ''Discovery FM radyo'' uygulamasını y¨¹kledim internetsiz s¨¹per çalışıyor...
    Şarjı 2.5 saatte fuul doluyor,bug¨¹n yarım şarjla t¨¹m g¨¹n¨¹ çıkardı...
    alarm tam saatinde d¨¹zg¨¹n çalışıyor...
    bluetooth çalışıyor dosya alışverişi yaptım...
    ''Isse youLıte '' uygulamasını gplay.den (göz takip) y¨¹kledim siz ekrana baktığınız s¨¹rece ekranı kapatmıyor gazete vs. okurken yararlı..
    ekranı çok parlak ve net..
    internet çok hızlı...sayfa geçişleri seri...
    Konuşma karşı tarafa giden ve gelen seste sıkıntı yok gayet net ...
    Oyunlarda akıcı ,şu ana kadar takılma ,donma gibi bir şey yaşamadım dilerim ,hiç yaşamam...
    ...Bir sorum var ; Akıllı kapak uygulaması ve kapak konusunda bir gelişme olma ihtimali varmı acaba ???
    Şimdilik bu kadar kullandıkça yorumları paylaşmaya devam ederim...

..... Bu arada yorumlarda bazı arkadaşların s¨¹rekli olarak bu telefonu kullanmadan ,başka pahalı markalarla ,kâğıt ¨¹zerinde karşılaştırma yoluna gidip , s¨¹rekli olumsuz eleştirilerini okumaktan gerçek paylaşımlar yapılamadığını görmekteyim... Bende araştırma yaptım tabiki ve en son bu sayfadaki başta awakado gibi s¨¹per ötesi detaylı incelemelerini burada gayet samimi bir şekilde paylaşmış bir arkadaşımızın önerilerine g¨¹venip aldım ve buradaki olumsuz eleştirilerin yanında , olumlu yorumları ciddiye almakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi iki g¨¹nd¨¹r kullanmaya başladığım Piranha Grande telefonun f/p daha iyi anladım... Herkese hayırlı bir g¨¹nler dilerim

• onerebılecegınız kalıtelı mıcro usb kablo varmı arkadasalr ..dark case4u prtrıx gıbı markalar var hangısı ıyısı bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diabolious

onerebılecegınız kalıtelı mıcro usb kablo varmı arkadasalr ..dark case4u prtrıx gıbı markalar var hangısı ıyısı bılmıyorum

Slm.

geçen yıl iki kablo almıştım. birisi dark, birisi flaxes markaydı.
    Dark ile bir arkadaşım telefonu şarj edebildiği halde bilgisayara tanıtamadı.
    Ama flaxes ile sorunsuz olarak bilgisayar gördü. Biz de standart diye tabir ettiğimiz kablolar arasında neden bu fark oluştuğunu anlamamıştık.
    Flaxes kabloyu halen kullanıyorum. Bence fiyatına göre çok iyi bir ürün.
    Ürün linki için tıklayın..

• Merhaba baştan itibaren incelemeleri ve yorumları okudum bikaç sorum var ;
    İphone 4s 16gb kullanıcısıym ama telefonumu bugün yüksekten düşürdm ve sonucunda ekran tamamen çatladı, bu telefonu bi arkadaşıma 650tl ye satıcam ve tesadüfen bu telefona rastladım fiyatıda uygun.
    Sizce 4s ten bu telefona geçilirmi herhangi bir sorun yaşatır mı ?
    Piranhanın teknik servisi yeterince iyi mi?
    Telefona kolay aksesuar bulunuyor mu yada başka modellerin aksesuarları uyuyor mu?
    cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.