Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanım Haber Zen incelemesi yaptı aylar önce. Halen Grande için bir inceleme yok. Satın almak isteyenin gözünü kapatıp buradaki yorumlara göre alması gerekiyor.
    Piranha Zen'in satmasını istiyor galiba, Grande üvey evlat.
  • Hayır internetsiz, normal radyo olarak kullanıyorum çokta kullanışlı ve net...
  • teşekkürler
  • BU KONUYA GİREN ARKADAŞLAR NEDEN İLK MESAJI OKUMUYORLAR MERAK ETTİM ? BÜTÜN CEVAPLAR ORADA VAR, SÜREKLİ AYNI MESAJLARIN DÖNMESİNE GEREK YOK... BİRAZ DAHA GAYRET GÖSTERİP ARAŞTIRMACI OLALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 16 Haziran 2014; 23:08:43 >
  • telefon bugün geldi prodeppodan n11.com dan almıştım. 1 günde benim oldu.Batarya %45 idi. 2 saatte bitti.Şarjda şimdi.Hızlı doluyor sanki dakikada %1 i doluyor.Elim hemen alıştı çok büyük gelmemeye başladı.diğer telefonlarım oyuncak gibi kaldı yanında. video ve fotoğraf çektim.Bilgisayara atınca bakarım nasıllar diye
  • yılmaz38 Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Kullanım deneyimi ve yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, şarjı çok uzun sürdü.%41 de takıldı sonra %45 te. 4 saat civarı %100 e ulaşarak doldu.Belki ilk dolum olduğu için böyledir
  • Sd kartın bataryayı çıkarmadan takılmadığını söyleyen arkadaşlar yanılıyor, bataryaya dokunmadan rahatlıkla takılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakartal_okan -- 19 Haziran 2014; 12:34:07 >
  • Arkadaşlar bu telefonda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz birde hoparlörü nasıl

• Equexks E kullanıcısına yanıt
    Hoparlörün pek güçlü olduğu söylenemez, ses şiddeti yeterince tatminkar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakartal_okan -- 19 Haziran 2014; 13:45:35 >
  • karakartal_okan kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm ama teşekkürler

• Birde bu alttaki sanal tuşlar video izlerken gidiyormu rr3 te falan birde zendeki gibi bundada hareketler le kontrol varmı mesela arama geldiğinde ters çevirip sessize alma gibi ve kaç saat ekran süresi alıyorsunuz

• Konusurken karsi tarafin sesi az ve net degil. İkinci sarjim da uzun surdu. Belli yuzdelerde takiliyor. Kurcalayinca sarj alma ilerliyor.kullanimi hizli ve guzel. Ek programlarla ozelliklerini artirmaya calisiyorum. İki tane radyo yukledim radyo1 ve radyo2 diye. Biri net cekiyor digeri cizirtili fakat kayit da yapiyor

• GM DİSCOVERY telefonuma yüklediğim radyoyu buna da yükledim,yukarıdaki bir arkadaş söylemişti,gayet güzel çalışıyor(internetsiz) şarj süresi sıkıntılı bazen çoooooook yavaş doluyor vekabloyu çıkartıp tekrar takmak zorunda kalıyorum,o zaman biraz hızlanıyor ama 3-4 saat aralığında ful şarj oluyor,şarj çok çabuk bitiyor,telefonla kouşurken ekran kapalı olduğu halde çok şarj yiyor...şarjı dışında harika bir telefon,yedek batarya alacağım...
  • bugün şarj ederken %4 te takılı kaldı ilerlemedi.Bataryayı söküp takınca bir anda %37 doluluğa çıktı. Demekki şarj meselesi bizi yoracak ve üzecek.Zamanla düzelse bari. Bence yazılımsal, çünkü %37 ye bir anda çıkamaz.dolduğu halde dolmuyor gözükürken arka planda doluyormuş demekki
  • Selam arkadaşlar ;
    1-Bilgisayarla bluetooth eşleştirme işlemini tam olarak gerçekleştiremedim,birbirlerini algılıyorlar ama eşleşmiyorlar yada ben başaramadım,bilgisi olan varmı...
    2- Akıllı veya normal kapaklı Kılıf konusunda alabileceğimiz yeni bir yer varmı ...
    3-OTG deneyebilen varmı,çalışıyormu...
    4- Garantiyi 5 yıla çıkarmak hakkındaki düşünceleriniz nelerdir tavsiye edermisiniz ...
  • Bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim benim söyle bir sorunum var telefon calıyor bazen telefonu actıgım andan bazende kulagıma goturdugum andan ıtıbaren ekrarn tamamıyle kararıyor ve ekranda hıc bısey yapamaıyorum .ne guc tusu nede ses tusu hepsı devre dısıda kalıyor yanı resmen telefonu karsı taraf kapatana kadar esir gibiyim...bunun yaklaşım sensörüyle bir ilgisi varmı arkadaslar varsa ayarlar seceneklerınde boyle bır ayar mekanızması varmı baktım ıyıce ayarlara ama bulamadım acıkcası..bilgililerden yorum bekliyorum..şarj problemınden sonra bırde bu problem cıktı nedır bu yaw...
  • Piranha Ürünleriyle İlgili Güncelleme Cihaz Tanıtımları Uygulama ve Çeşitli Teknolojik Bilgileri Facebook, Twitter, Instagram Resmi Hesaplarımızdan Takip edebilirsiniz.

Piranha Resmi Facebook Hesabımıza buradan ulaşabilirsiniz.
    Piranha Resmi Twitter Hesabımıza buradan ulaşabilirsiniz.
    Piranha Resmi Instagram Hesabımıza buradan ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 20 Haziran 2014; 16:11:08 >

• Diabolious D kullanıcısına yanıt
    kulağa götürünce sensörler ekranı karartıyor.Dün sizin sorunu bende yaşadım.Karşı taraf kapatmayınca ben kapandı zannettim ekranda hiç bir belirti yok konuştuğumuza dair fakat konuşma devam ediyordu.ayarlardan kapatma tuşunu ayarladım.Güç düğmesi ile görüşmeyi sonlandırabiliyorum artık
  • YA BİSE DİYCEM BENDE BU TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA SAGLAM OLUP OLMADIĞI ÖLÜ PİXEL OLAYI BENİ KORKUTUYOR SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU TELEFON HAKKINDA
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.