Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bataryanın değiştirilebiliyor olması avantaj. Arka kapağı kolayca açtıktan sonra batarya,sd card ve iki büyük boy simcard girişleri ile içini tamamen açmak için 12 tane vida ile karşılaşılıyor
  • kimse yok mu
  • spectra007 S kullanıcısına yanıt
    Ölü piksel olayi pek rastlanan bişey değil.Bence almaya değer bi cihaz. Nihayetinde 1000. 2000 lira verecek durumda olmayanlara güzel alternatif.
    Yinede beklediğinizi alamazsaniz 7 gün koşulsuz ücretsiz iade seçeneği ile alın ben öyle yaptim. Pişman değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karanlıkta flaşsız resim çekip baktım ölü pixel yok. Kutusunu ilk ben açtım. Kasa sağlam. Bilgisayar gibi kullanıyorum.Tek eksisi şarjı dolarken takılıyor.Fişi çekip takınca bir anda şarj yüzdesi çok ilerliyor. Kullanırken de 12 saatte bitiyor. Belki zamanla ya da yazılımla düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

Piranha Ürünleriyle İlgili Güncelleme Cihaz Tanıtımları Uygulama ve Çeşitli Teknolojik Bilgileri Facebook, Twitter, Instagram Resmi Hesaplarımızdan Takip edebilirsiniz.

Piranha Resmi Facebook Hesabımıza buradan ulaşabilirsiniz.
    Piranha Resmi Twitter Hesabımıza buradan ulaşabilirsiniz.
    Piranha Resmi Instagram Hesabımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Sayın yetkili, telefon hiçbir mağazada satılmıyor; insanlar canlı canlı incelemek istiyor bulamıyor. Ürünü aldık kılıfları ve ve ekran koruyucu filmleri hiç hediye verilmiyor. Hediye verilmediği gibi ; kılıf, pil, ekran filmi hepsiburada vs. gibi sitelerde fahiş fiyatlara satılıyor. amaç nedir neden bu kadar pahalı anlamış değilim ?

Telefon ile ilgili yazılım güncellemeleri hakkında bilgi paylaşabilir misiniz, süreç nasıl ilerliyor ?

• tmm teşekür ederim ama bu telefonun bir süredir 4.4 gelceği söyleniyor. sizce güncelleme olcak mı
    teknik servisine sordum bu konuda çalışmalarımız devam ediyo dedi
  • ben 3 hafta içinde bu telefonu alıcağım son bir sorum var ekranı büyük olduğundan dolayı ekran soluk gösteriyormu çünkü 5.7inçe göre 294 dpı 1080p çözünürlük birde bazı oyunlar çok çekirdekli mimariyi desteklemiyor biri grandesinde clash of clansı deneyebilirmi
  • çünkü gmdde öyle bir sorun var oyunları kaldırıyo ama desteklemiyor işlemcilerin ikiside aynı güçte quad core 4çekirdekli
  • awakado kullanıcısına yanıt
    istanbulbilişimde var kardesm ama istanbuldaysan
  • quote:

Orijinalden alıntı: awakado

quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

Piranha Ürünleriyle İlgili Güncelleme Cihaz Tanıtımları Uygulama ve Çeşitli Teknolojik Bilgileri Facebook, Twitter, Instagram Resmi Hesaplarımızdan Takip edebilirsiniz.

Piranha Resmi Facebook Hesabımıza buradan ulaşabilirsiniz.
    Piranha Resmi Twitter Hesabımıza buradan ulaşabilirsiniz.
    Piranha Resmi Instagram Hesabımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Sayın yetkili, telefon hiçbir mağazada satılmıyor; insanlar canlı canlı incelemek istiyor bulamıyor. Ürünü aldık kılıfları ve ve ekran koruyucu filmleri hiç hediye verilmiyor. Hediye verilmediği gibi ; kılıf, pil, ekran filmi hepsiburada vs. gibi sitelerde fahiş fiyatlara satılıyor. amaç nedir neden bu kadar pahalı anlamış değilim ?

Telefon ile ilgili yazılım güncellemeleri hakkında bilgi paylaşabilir misiniz, süreç nasıl ilerliyor ?

Bence bir sürecin falan işlediği yok.
    Çinden alırız bir telefon getiririz dediler. Gittiler iki model getirdiler. Satarız, arıza olursa da bakarız sadeliğinde bir düşünceydi bu. Sonra android dünyasındaki güncelleme arzusunu-çılgınlığını görüp, Biz ne yaptık diye düşünmeye başladılar, halen de düşünüyorlar.
    Ben 4.4.2 manyaklığında değilim, olsa süper olur. Ama yazılımda eksiklikler, hatalar varsa en azından onlar düzeltilsin, birkaç tane de yeni özellik eklensin. Bu kadarı da yeter. Ama tamamiyle yetersiz düşünce, ileriyi görememe sorunlarıyla sonuçta bunlar oluyor.
    Çok açık söyleyeyim. Güncelleme vermelerine de gerek yok. Çin'de veya Hindistan'da çok satan bir modeli getirsinler. Zen Hindistan, Grande Çin'de satılan modeller zaten. Yazılım veremiyorlarsa şunu desinler: Biz yazılım veremiyoruz, siz internetten bu telefonların orijinal cihaz romlarını indirin kurun. Cihazın yazılım dışında bir sorunu olursa garantiyi işletiriz. Hatta cihaz komple garantilidir. Tepe tepe kullanın. Bu kadar. Ama firma yazılıma hem destek vermiyor, hem de sakın rom yüklemeyin, root atmayın, garanti dışı kalırsınız diyor. Bu eleştirim bütün Türk firmalarına. Ben cihazın yazılımı ile oynadım. Ama donanımsal bir arıza çıktı. Hem de hiç yazılımla ilgili olmayan bir arıza çıktı. Bana nasıl bu cihaz garanti dışıdır dersiniz? Bunu anlamıyorum. Bu nedenle de Türk firmalarının getirdiği telefonu almak isteyenlere: Alın ama romla uğraşan biriyseniz garantisiz olacağını düşünerek alın diyorum.

• telefonu yarim gundur kurcaliyorum.. genel anlamda bir sorun ile karsilasmadim. standart bir android tablet +telefon..

Tek bir seyi basaramadim.. simdilik(!)
    eski telefonumda klavye sag alt tarafinda "ses ile yazma" ozelligi vardi.

bunu aktif edebilmenin yolu varmidir acaba bu telefonda...? mesaj vs yaxarken cok hizli giris yapiliyordu..

Dil ve Giris te.,..sesli arama...google ses tanima ayarlari mevcut..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    Güzel bir Yorum ve Değerlendirme olmuş. Umarım Firma Yetkili birilerinin dikkatini Çeker.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.E kullanıcısına yanıt
    TouchPalX yükleyebilirsin, hem daha şık ve Türkçe bir klavye kullanabilir hem de sesli giriş özelliğinden faydalanabilirsin.

• karakartal_okan kullanıcısına yanıt
    google klavye /sesli yazma cok sade oldugundan seviyordum..

peki diger telefonlara nasıl yüklenmiş.. benim eski gio da.. eşimin GM de var.. bir çok telefonda var!!

Bir kaç gün sonra kullanım deneyimlerimi paylaşacağım...

şunu söylemeliyimki (daha önce ceşitli tablet kullandığımdan olsa gerek) hiç sıkıntı çekmedim.

ama hakikaten software olarak extra bir sey yok.. kimileri için iyi, kimileri için kötü olabilir. kısaca hazıra konma yok!!!

• cıhaz yüzde kırk dolu geldi..
    ilk şarjdan sonra %15 lerde telefonu kapatıp. şarja koydum. %100 olunca fişi çekip telefonu açınca doluluk %84 gösterdi.
    telefon kendi şarj aleti ile şarja takılı kullanırken pek dolmuyor gibi. kendini koruyor sadece.

hala ses ile yazma tuşunu google klavyeye ekleyemedim! sesle arama çalışıyor, konuşmayı algılıyor ama sadece arama motorlarına yönlendiriyor.
    kafam biraz karıştı... telefonu kurçalarken..sakin bir zamanda daha detaylı/rahat çözüme ulaşırım!!!!
    belki bu iş için root gerekli olanilir? şu an için root yapmak da istemiyorum..

• Acıkcası sıze onermek ısterdım bu telefonu ancak oneremıyorum ..buyuk bır sorunum var telefonu remen kullanamıyorum telefonu actıgım andan ıtıbaren ekran yok oluyor ve kranı hangı tusa basarsam basayım getıremıyorum yaklasım sensoruyle ılgılı oldugunu bılen bır arkadasım soyledı amam caresınıde bulamadık ..sadece telefonu sesı dısarı verecek sekılde acarsam kullanıyorum ..obur turlu acıp kulagıma goturdugum andan ıtıbaran bazende acar acmaz ekran kayboluyor ve karsı taraf kapatana kadar ona esır gıbıyım karsı taraf kapatmadan asla kapatamıyorum..acık kalıyor ..nasıl bır ıstır anlamadım acıkcası ve sarj problemınden sonra cıkan bu problemde benı yordu deneyımlerım daha ıyı olabılrdı tabıkı mukememle bır sey beklemıyordum amam bence bu komplıkasyonda bıraz fazla ..onermıyorum arkadaslar kusura bakmasın kımse....GM daha saglam bır telefon kullanan bır suru arkadasım var etrafımda amam onunda ekranı kucuk ...
  • Diabolious D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım direk telefonu değişim talebinde bulun, yenisini al. Ben telefonu kaç aydır kullandım şimdilik bir sıkıntı yok. Şarj problemi donanımsal olabilir, konuşurken telefonu kulağına götürdüğünde ekran kararması tüm telefonlarda olan bir özellik ;kulağın telefon ekranına deymesin diye.

Normalde konuşurken telefonu kulağından çekip göz hizasına getirdiğinde ekran otomatik açılıyor, tekrar kulağına gitmesiyle kapanıyor.hatta telefonu ilk arama yaptığında eğer masanın üstünde falansa ekran açık kalmaya devam ediyor. Eğer böyle olmuyorsa servise gönder.

• Diabolious D kullanıcısına yanıt
    sessör de arıza varsa servis çözüm bulacaktır!!

şu bir gerçekki... GM saf android üzerine birşyler ilave etmiş. kullanıcı dostu ufak seyler ama bir gayret/ çalişma ürünü.

GM de türkçe sesle yazma var ki çok rahatlık..

umarım 442 gelir ve bu ekskler tamamlanir.. şayet gelirse tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.E -- 23 Haziran 2014; 21:51:40 >
  • Arkadaşlar Firma güncellemenin geleceğini söylediğinden ve firmadan emin olduğumdan dolayı gönül rahatlığı ile aldım kullanıyorum ve güncellemeyi bekliyorum ... Güncelleme gelirse bir tanede oğluma alacağım ...
    Bu arada telefonu begenen ama hiçbir teknoloji marketlerde göremeyen almak isteyen birçok kişi olduğunu görüyorum ,neden satışta yok acaba ?...
    Bu telefona P60 taki gibi akıllı kapak varmı acaba ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansyorum

Arkadaşlar Firma güncellemenin geleceğini söylediğinden ve firmadan emin olduğumdan dolayı gönül rahatlığı ile aldım kullanıyorum ve güncellemeyi bekliyorum ... Güncelleme gelirse bir tanede oğluma alacağım ...
    Bu arada telefonu begenen ama hiçbir teknoloji marketlerde göremeyen almak isteyen birçok kişi olduğunu görüyorum ,neden satışta yok acaba ?...
    Bu telefona P60 taki gibi akıllı kapak varmı acaba ...

Akıllı kapak olması için telefonun kenarında mıknatıs olması gerek. Demekki Grande de böyle bir mıknatıs yok ki akıllı kapak çıkmamış. Bu link'den Çin'de Grande için satılan kapaklara bakabilirsiniz;http://www.aliexpress.com/w/wholesale-gfive-g9.html?SearchText=gfive%2Bg9&CatId=380230&shipCountry=tr&initiative_id=SB_20140625031916&isrefine=y

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.