Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suan ıtıbarıyle sarj edıldıgı baglantı noktasıdada sorun almaktayım hadı hayırlısı ...dıyorum...bıde bu cıktı basıma...
  • İlk gunler sarj olurken dolmuyordu, takilio kaliyordu. Zamanla duzeldi. Batryayi sök tak yapmadan %100 e ulastiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gün kadar oldu kullanmaya başladığım...benim telefon da %99 da kaliyordu.. şimdi %100 oluyor.. Birde enteresan olan; %90 lardan sonra led dolmuş gibi yeşil oluyor... Pil beni rahat bir gün çıkartıyor (oyun oynamam)
    çift hat, 3G açık, Viber, skype, whatsapp, yahoo,outlook, gmail vs.. gün içinde kullanıyorum.
    Yalnız uzun kullanınca elim terliyor.. telefon kayacakmış gibi hissediyorum.. ilk firsatta bir kılıf almam lazım..
    şarj soketi biraz sert gibi.. GM gibi sorun çıkarmaz inşallah!!

• cpu spy da işlemci çalışma durumu:
     -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

• malesef sarj soketı bende dort gun once arza verdı..telefondan pek memmun degılım alır almaz besıncı gununde o dandık usb kablosu bozuldu ıkıncı haftanın sonralarına dogru yaklasım sensoruyle ılgılı sorun yasadım sanırım bır aya yenı gırecegım bu sferde sarj soketı sorun yaratıyor arada tutmuyor ..ve sımdıise cok zor sarj oldugunu gozlemlemekteyım.. bu telefonu tavsıye etmıyorum arkadaslar .ben sınırım bozulsada az cok sabredıyorum amam sız paranızla rezıl olmayın...gm belkıde daha ıyı ...
  • kesınlıkle piranhanın cimriligi verdigi sarj aleti kulaklık inanılmz dandik haberiniz olsun...alırken benım yasadıgım sorunları yasayabılecegınzı bılerek alın ..ben alırken tamam cok uzun sarjı gıtmeye bılır sonucta bu cok pahalı tel degıl dedım ...ama soket problemını bukdar cabuk beklemıyordum hele kablosunun besıncı gunde bozulmasını ...telefondakı yaklasım sensoru probelmını felan...beklemıyrodum agır calsırı sarjı cabuk bıter arada bazen donabılır sonucta cok para vermıyorsun dıyordum...
  • Kullandığımız telefon paketinde internet olmadığı zaman çift sim kartın 1.cisine telefon sim kartını 2.sine ise internet vınn sim kartını taksak telefonda internetten skype ile görüntülü konuşma yapabilirmiyiz.
  • osmanery O kullanıcısına yanıt
    Telefonun şu anki ayarlarında 1. sim 3g destekliyor, 2. sim desteklemiyor gözüküyor. Tabi bu yazılımsal bir şey, çeşitli ayarlar veya düzenleme ile bu özellik kazandırılabilir...
  • Telefonun kronik sorunu yok arkadaşlar. Bazı arkadaşlara donanımsal veya yazılımsal sorunlu cihazlar gelmiş olabilir; tavsiyem direk değiştirsinler yeni cihaz ile. Piranha'dan yazılımsal çözüm ve yardım beklemesinler, maalesef bu konuda yetersiz bir firma; güzel bir cihaz var ortada ama arkasında durmuyorlar...

İlk sayfadaki ilk mesajımda önerdiğim tavsiye ve programlara birkaç öneri daha ekliyorum;

Xposed Framework kurun; üzerine Gravity Box ( bir sürü programdan sadece bir tanesi ) yazılımını ekleyin. Telefonda eksin olan veya fazla gördüğünüz her görsel ve teknik özellik ile oynayabilirsiniz.

Birkaç ekran görüntüsü...

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 5 Temmuz 2014; 1:24:51 >

• OTG çalışıp çalışmadıgını bir bilenimiz yokmu , birkaç defa sordum ama hala cevap alamadım kimseden ...

• Yazılım testi yaptığımda otg desteği var gözüküyor , ama benim elimde bir otg kablo vardı; denediğimde usb bellek falan görmedi, sonuç alamadım. Muhtemelen android versiyonunda yazılımsal olarak kapatılmış olabilir. Başka arkadaşlar da test edip yorum yazsınlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 5 Temmuz 2014; 1:33:23 >
  • awakado kullanıcısına yanıt
    ben çift hat kullanıyorum. Her iki hattada sırası ile internet (3G veya 2G) kullanabiliyorum sorun olmuyor. Yalnız geçiş yaparken her defasında 10sn süre alıyor. sim lerde şifre varsa açıp kapatılmış gibi oluyor, şifre girilmesi gerekiyor..
    Birde görüntülü görüşme 3G açık olan hatta kullanılıyor.. skype gibi programlarda hangi hattın 3G açık olduğu önemli değil.

• Ben telefondan memnunum. Elimden dusurmuyorum. Ariza veya sorun yok simdilik.fotograflari da iyi. Yakin cekimde bulanik cekiyor.bunu cozemedim

• Yakin çekim net değil. Ve bazen gerekli oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın çekim derken ne kadar yakın mesela, aşağıdaki örnek resim kendi yazılımı ile çektim ;

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

Ama farklı bir yazılımile deneme yapmak isterseniz Camera FV-5 programını öneririm daha fazla detaylı fotoğraf çekim özellikleri var.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.lite&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 6 Temmuz 2014; 4:17:37 >

• Gece gece

• Şu anda OTG kablosu olmadığı için deneme fırsatım olmadı ama, ayarlar... Depolama .. (en altta)harici usb bellek le ilgili seçenek görüyorum. Harici takınca aktif olması lazım!

• pil yüzde 100 dolu konumda 3 g açık 1 saatlik aralıksız kullanım esnasında yaklaşık olarak %10-12 eksilme gösterdi.
    Kullanım; posta alma-verme, browser kullanımı, telefon ayarlarını karıştırma vs.. oyun yok, ekran otomatik aydınlatmada.. Viber , yahoo, outlook yüklü +3 posta.
    Bu vaziyette giderse; normal bir günü çıkartır gibime geliyor!?
    Bunun gibi test eden oldumu hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Telefonun kronik sorunu yok arkadaşlar. Bazı arkadaşlara donanımsal veya yazılımsal sorunlu cihazlar gelmiş olabilir; tavsiyem direk değiştirsinler yeni cihaz ile. Piranha'dan yazılımsal çözüm ve yardım beklemesinler, maalesef bu konuda yetersiz bir firma; güzel bir cihaz var ortada ama arkasında durmuyorlar...

İlk sayfadaki ilk mesajımda önerdiğim tavsiye ve programlara birkaç öneri daha ekliyorum;

Xposed Framework kurun; üzerine Gravity Box ( bir sürü programdan sadece bir tanesi ) yazılımını ekleyin. Telefonda eksin olan veya fazla gördüğünüz her görsel ve teknik özellik ile oynayabilirsiniz.

Birkaç ekran görüntüsü...

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

Üstad, siz bir ara uygun hale getirdiğiniz ROM'un yedeğini alsanız ve paylaşsanız, bizler de onu kullansak nasıl olur?

• benım bır sorum olacak uzun zamandır usb olarak tanıtamıyorum grandeyı ılk aldıgım zamanlar boyle bır sıkıntım yoktu ancak son zamanlarda oldu ..hata ayıklama secenegını bıle aktıf ettım ama sorun devam edıyor..bırde ıstedıgınız sarkıyı zıl sesı yapma secenegının nerde oldugu gosterebılrımısınız bana...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.