Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: awakado

Yazılım testi yaptığımda otg desteği var gözüküyor , ama benim elimde bir otg kablo vardı; denediğimde usb bellek falan görmedi, sonuç alamadım. Muhtemelen android versiyonunda yazılımsal olarak kapatılmış olabilir. Başka arkadaşlar da test edip yorum yazsınlar...

Hocam bende de LG G2 için kullandığım OTG kablosu var, bunda da denedim ancak tanımadı..
  • Diabolious D kullanıcısına yanıt
    Müzik çalarken, seçenekler (3nokta) oradan yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran görüntüsü.. zil sesi için
     -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

• tsk ederım ring tone olarak ayarladım .. ancak en buyuk sorunum hala usb olarak tanıtamamaktayım..ne oldu bılmıyorum bır ara soket hatası verdı yanı soket ıyıce bastırmadan tutmuyordu bende baska bır kablo aldım nokıanın mıcro usb kablosunu bır tek onunla sarj edebılıyorum sıkıntı olmadan... fakat bu seferde artık hıc bır kabloyla usb bellek gıbı tanıtamıyorum... ..hata ayıkla secenegı secılı oldugu halde ..bu konuda fıkrı olan yardımcı olursa sevınırım
  • problemleri eleyerek bir sonuca varabiliriz;
    şarj yapabildiğin nokia kablosu ile telefonu bilgisayara bağlayınca, grande yi tanıyormu? tanıyorsa telefon soketinde bir sorun olacağını sanmıyorum.. Tanımıyorsa farklı bir kablo daha dene!! hala sorun devam ediyorsa telefon soketinde sorun olabilir, ayaklarındaki bir rehim atmış da olabilir..
    TABİİ bu arada telefonun pc tarafindan algılandığından ve ekteki resimdeki ayarların tam yapılmış olduğunu var sayıyoruz..
     -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

• oncelıkle grandeyı ılk aldıgımın besıncı gununde usb kablosu hata vermıstı ...bundan dolayı petrıx marka bır mıcro usb aldım ve onunla sarj etmeye basladım bu ıkı durumda rahatlıkla sarj edebılıyor ve usb olarakta kullanabılıyordum...sonra bırara sarj soketı arza verdı sanırım yenı usb kablomu aldıktan bır hafta sonra....elımle tutturmadan sarj almıyor ve usb baglantısı yapmıyordu bu durumdan ıyıce sıkıldım ..ve bır arada arkadasım elımden alıp gelıstırıcı secenekler menusunden hata ayıklamam secenegını kapadı her baglanısında bellek olarak kullanılıp kullanılmadıgını sormasın dıye ...sonrasında ıse arkadasın nokıa marka orjınal mıcro usbsı vardı onu kullanmaya basladım sasırtıcı bır sekılde sokete dırekt uydu ve hıc bır sorun cıkarmadı ama zaman ıcınde anlamadıgım bır sekılde usb olarak tanımamaya basladı ..acabab dedım kablodamı sorun var nokıa da..cıkarıp eskı elımle soketı desteklemek zorunda oldugum kabloyu taktım yıne bır fayda vermedı ..sarj alıyor amam depolamam bırımı olarak kullanamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: barisg

Orjinal ROM yüklü iken telefon görüşmesi sırasında karşıya giden ses çok düşük. Bunu yükseltmek için tavsiye edebileceğiniz, denenmiş, karşı tarafa giden konuşma sesini başarı ile arttırmış olan bir uygulama önerebilir misiniz?

Bu sorunla karşılaşan kimse yok mu? Telefonda konuşurken karşı taraf neredeyse beni hiç duyamıyor. Mikrofon sesini arttırmanın yolunu bilen var mı?
  • quote:

quote:

Telefonun kronik sorunu yok arkadaşlar. Bazı arkadaşlara donanımsal veya yazılımsal sorunlu cihazlar gelmiş olabilir; tavsiyem direk değiştirsinler yeni cihaz ile. Piranha'dan yazılımsal çözüm ve yardım beklemesinler, maalesef bu konuda yetersiz bir firma; güzel bir cihaz var ortada ama arkasında durmuyorlar...

İlk sayfadaki ilk mesajımda önerdiğim tavsiye ve programlara birkaç öneri daha ekliyorum;

Xposed Framework kurun; üzerine Gravity Box ( bir sürü programdan sadece bir tanesi ) yazılımını ekleyin. Telefonda eksin olan veya fazla gördüğünüz her görsel ve teknik özellik ile oynayabilirsiniz.

Birkaç ekran görüntüsü...

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

Üstad, siz bir ara uygun hale getirdiğiniz ROM'un yedeğini alsanız ve paylaşsanız, bizler de onu kullansak nasıl olur?

Üstad, birinci sayfaya eklediğiniz uygulamaları güncellemişsiniz, bunun için teşekkürler ama herkes için en rahatı, sizin kullandığınız ROM'un fabrika ayalarına dönüldükten sonra alınmış bir yedeğini kullanmak olacaktır. Bunu bir ara yapabilirseniz, çok kişi size minnettar kalır.

Mevcut ROM'un yedeğini aldıktan sonra Dalvik'i temizlerseniz, sanırım tüm kişisel bilgileriniz silinmiş oluyor. Bu halde yedeğini aldığınız ROM'u da biz kullanabiliriz, siz takiben yedeğini aldığınız ROM'u geri yükleyebilirsiniz.

Kolay gelsin,

• barisg B kullanıcısına yanıt
    Dostum ses gitmeme sorunu için eğer donanımsal bir arıza yok ise sana komik bir öneride bulunacağım.

Normalde benim telefonda hiçbir sorun yokken, Birgün video çektikten sonra videonun sessiz olduğu farkettim. Sonra hemen ses kaydı programı ile ses kaydettim baktım ondan da ses çıkmıyor.

Sonra mikrofon girişine bir bakayım dedim, biliyorsunuz mikrofon girişi altta ve biraz büyük, ışık tutup baktığımda deliğin içinde ufak bir parça gördüm, muhtemelen çantada taşırken içinden toz vs. Kaçmış. Bir şekilde o parçayı çıkardım ve ses kayıt normale döndü :)

Sen de Video ve ses kaydı yap mikrofona giden sesi bir test et bence.

• Arkadaşlar rootlamadan kulaklık sesini yükseltebileceğimiz bir yol varmıdır acaba ?
  • quote:

Dostum ses gitmeme sorunu için eğer donanımsal bir arıza yok ise sana komik bir öneride bulunacağım.

Normalde benim telefonda hiçbir sorun yokken, Birgün video çektikten sonra videonun sessiz olduğu farkettim. Sonra hemen ses kaydı programı ile ses kaydettim baktım ondan da ses çıkmıyor.

Sonra mikrofon girişine bir bakayım dedim, biliyorsunuz mikrofon girişi altta ve biraz büyük, ışık tutup baktığımda deliğin içinde ufak bir parça gördüm, muhtemelen çantada taşırken içinden toz vs. Kaçmış. Bir şekilde o parçayı çıkardım ve ses kayıt normale döndü :)

Üstad eyvallah, ancak telefonu alalı daha 2 hafta oldu zaten.

Bir başka sıkıntı da şu, belirsiz aralıklarda hat gidiyor ve telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bazen sabah uyandığımda yine hattın gittiğini görüyorum. Telefonda stock ROM yüklü ve Piranha'dan herhangi bir güncelleme daha geleceğini düşünmüyorum. Bu problem sizlerin kullandığı custom ROM'larda var mı? Veya sizler stock ROM'da bu sorunu yaşadınız mı?

Teşekkürler,

• quote:

quote:

Üstad eyvallah, ancak telefonu alalı daha 2 hafta oldu zaten.

Bir başka sıkıntı da şu, belirsiz aralıklarda hat gidiyor ve telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bazen sabah uyandığımda yine hattın gittiğini görüyorum. Telefonda stock ROM yüklü ve Piranha'dan herhangi bir güncelleme daha geleceğini düşünmüyorum. Bu problem sizlerin kullandığı custom ROM'larda var mı? Veya sizler stock ROM'da bu sorunu yaşadınız mı?

Teşekkürler,

Ben herhangi bir sorun yaşamadım, hatta bu konuda şanslıyım sanırım birçok arkadaş bazı sorunlardan bahsetmiş yukarıda şimdilik hiçbirini yaşamadım. Ama siz bence değişim talep edin çok fazla sorun varsa telefonda.

• Telefonun arkasındaki kameranın yanında bulunan flaş ışıgı gece el feneri gibi yakabilirmiyiz. Yakarsak nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanery -- 12 Temmuz 2014; 2:09:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanery

Telefonun arkasındaki kameranın yanında bulunan flaş ışıgı gece el feneri gibi yakabilirmiyiz. Yakarsak nasıl olur?

Google playden el feneri uygulaması yükleyebilirsin veya kameraya gir videoya geç flashı aktif yap video çekmesende yanacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanery

Telefonun arkasındaki kameranın yanında bulunan flaş ışıgı gece el feneri gibi yakabilirmiyiz. Yakarsak nasıl olur?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.surpax.ledflashlight.panel

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.flashlight

• Selam arkadaşlar.
    Ben de grandeci oldum.
    n11 den 450 tl'ye maletmiş bulunmaktayım.
    İlk olarak ne öneririsiniz. Proğram falan.
    Beyaz renkli, fiyat performans ürünü.
    Biraz kalın bunu sorun etmeyecekler için fiyat performans ürünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan-51

Selam arkadaşlar.
    Ben de grandeci oldum.
    n11 den 450 tl'ye maletmiş bulunmaktayım.
    İlk olarak ne öneririsiniz. Proğram falan.
    Beyaz renkli, fiyat performans ürünü.
    Biraz kalın bunu sorun etmeyecekler için fiyat performans ürünü.

Tebrikler ancak 600 TL'lik telefonu 450 TL'ye mal etmenin sırrı nedir?
  • @atakankk ve @barisg arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ederim.
  • erhan-51 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun , aramıza hoşgeldin .Bu konuyu açan arkadaşımız awakado herşeyi yazmış onları yüklemekle başlayabilirsin...

• Kitkat Güncellemesi gelecek diye bekliyoruz,bu konu hakkında yetkili bir açıklama yapsa da ögrensek... Varsa var yoksa yok bu kadar basit , sır degilse... Ogluma Grandenin İkincisini almak için karar veremiyorum ... Piranha sesimizi duyuyormusun , bizden başka gelmeyen marka kalmadı gibi hala tık yok ... Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda ...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.