Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldıgımın ııkıncı haftası kablosu bozulan ardından sarj gırısı arza veren cıhazımı dun ıtıbarıyla servıse verdım ..oncelıkle teknık servıs denen seyın bır ıletısım numarası olmaması ,dırekt kullanıcı hatası dıye 6 ahftalık telefonu yaftalaması sınırlerımı bozdu ..bakalım bugun saglam alabılecekmıyım tek tesellım o olurdu rıca ettım ve normalde 3 ıs gununde cıkıyor dedıgı telefonu yarın oglen gelın alın seklınde konustu ...takıp nomarası verdı ancak sıtelerı calsımadıgından ulasamıyorum bır turlu..yerı sefakoyde metroya yakın..telefondan memun degılım ..Gm alın arkadaslar illa buyuk ekran demıyorsanız...bunun fırmasıda kendısıde vasatın altında bence..
  • Bu telefondan alıcam gibi geliyor beni cezbediyor ama bozulursa falan servisi sıkıntı çıkarır gibi bundan korkuyorum.
  • Brn zen marka telefonumu gondermistim servise dokunmatik sorunu yuzunden. Saglam gonderdigim telefona dusurmeye bagli darbe diye kafalarina gore teshis koymuslar. Ve musteri memnuniyeti icin ucretsiz hjzmet verildi yazmislar. Ekrani degistirmisler ne alakaysa. Dokunmatikten sikayetci oldum ekrani kirmissin deyip degistirmisler ve hala dokunmatik sorunu yasiyorum. Ayrica tek iyi yonleri servis olarak cok hizlilar. Pzts gunu gonderdim kargoyla cuma gunu tekrar kargolayip bna gonderdiler. O yonden iyiler sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altı haftalık telefonuma 100 tl masraf cıkardılar garantı kapsamına almadılar ,pazarlık yaptım 50 tl verebılrım dedım ...evet hızlıca yapıp gerı verdıler parayı bayılınca sınır kupuyum .....almayın su telefonu arkadaslar dandıkkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diabolious

altı haftalık telefonuma 100 tl masraf cıkardılar garantı kapsamına almadılar ,pazarlık yaptım 50 tl verebılrım dedım ...evet hızlıca yapıp gerı verdıler parayı bayılınca sınır kupuyum .....almayın su telefonu arkadaslar dandıkkkk

Telefondaki sorun neydi, neden masraf çıkardılar

• dedıgım gıbı ıkıncı haftasından ıtıbaren sarj soketı arzalı gıbı bıseydı telefonla gelen mıcrousb kabloyu degıstırdım,bır sure duzeldı altıncı haftanın sonunda sarj soketı tamamen goctu ....sarj almıyordu ....
  • Arkadaşlar Merhaba!

Telefonu 3 aydır kullanıyorum, henüz hiçbir sıkıntısını görmedim. Envay çeşit Rom yükledim, denedim, sildim. Bir sürü launcher değiştirdim. Bundan önceki telefonum Note3 idi ve onda performans alamadığım Asphalt 8'i bile Grande'de sorunsuz kullandım. Şimdiye kadarki en iyi performansı da son yüklediğim ROM ile alıyorum. Ekran görüntüleri aşağıda olan bu ROM'u sizlerle paylaşmak istiyorum, ama nasıl yedekleneceğini bilmiyorum upload etmek için. Sizlere bir faydam dokunsun istiyorum. Eğer bana bu ROM'u paylaşmayı öğretebilirseniz sizin de denemenizi isterim...

Bu arada bütün bu resimleri az önce kendi telefonumdan çektim ve yanlış görmüyorsunuz. Bu telefonun modeli de sizlerinki gibi Piranha Grande.

Ha, bir de telefonum artık açılırken Piranha değil, Samsung animasyonuyla açılıyor.

• Tum arkadaslara hayirli bayramlar olsun...

• yapılan sar soket yerı yaklasık bes gun sonra yenıden bozuldu adeta tıskındım telefondan ,brazdan tekrar goturecegım umarım masraf cıkarmazlar...
  • quote:

yapılan sar soket yerı yaklasık bes gun sonra yenıden bozuldu adeta tıskındım telefondan ,brazdan tekrar goturecegım umarım masraf cıkarmazlar...

kendi verdikleri şarj aletini kullanma fabrikasyon hatalı benim şarj soketimde herhangi bir sorun yok
  • Aldıgım günden beri şarj aleti bozuk,sorun oldu ve başka bir şarj aleti ile şarj ediyorum ... Bu güzelim telefonlar hala bu şarj aletleri ile satışta ne yazık... Birde üste para istenmesi !!!! (özür dilenip yenisinin gönderilmesi gerekirken ) Koskoca firmanın Küçük hesapları bunlar ... Herkese tavsiyeden dolayı ah alacaz gibi ...

• bugunde piranhadaydım ..ne dıl doktum bılsenız ısıme gucume gıtmeden yemegımı yemeden kalktım ta altunızadeden gıttım kapılarına cunku kendılerı sarj soketını yaptım derken bu sefer baska bır arza ıle telefonu gerı teslım etmısler bana ...sorun nemı icine konulan hattı algılamıyor...yanı bır algılıyor bır algılamıyor adeta kafasına gore ....gıttım acık acık soledım benı gerı gondermek ıstedıler basta cunku yanlarına gıttıgımde telefonun hattı algılayası tuttu ..allahtan orda bır bayan vardı ordayken algılamadıgına sahıt olmustu ... once tekknık servıstekı eleman ardındanda teknık servıs muduruyle konustum birebir degişim istedim telefondan tiskindigimi artık soledım ....aldıgım gunden beri sorunlu oldugunu dıle getırdım..onlarda gozlerıyle gormeden fırmanın ıkna olamayacagını soledım ..allahtan dedıgım gıbı yanında ıken hattı taktıgım ve hatı algılamadıgını gozlerıyle goren elemanları vardı onu sahıt tutarak direttim ....onlar da ıcını komple degıstırıp verdıler bana..ancak su varkı bu aletın sarj soketı sorunlu beyler ..ben suan aldım elıme calsıyor amma velakın teknık servıstekı elemanada aletın sarj soketının sorunlu oldugunu soledım oda evet bu cıhazın soketı bıraz hassas dedı...ıcımden ne hassası bldıgıın dandık demek geldı ....lutfen ben aldım bu aletı suaralar acaıp pısmanım ....alacak olanlar su aletın sarj soketı konusnda problem cıkarabılecegını ve cıkarınca da tamamını degıstırmeyeceklerını bılsınler ..bana bu aletın bordunu degıstırıp verdıler ama ben hala sokete bakıyorum korkuyorum heran bozulabılır dıye..cunku bozulursa ne olursa olsun yapabılecegım tek sey gıt gel yapmak..burda bazıları dıyor benım sarj soketım cok arzasızdı felan dıyor acıkcası kımse kusura bakmasın ancak burda bazı yazı yazanların herkesı solemıyorum tenzıh ederek dıyorum ...ustune alınan zaten bunu yapıyordur.. bır kısım burdakı yazarlar bu alet satılsın diye ovuyor belkıde piranha calısanı.....aletın sarj soket sorunu bence cok kullanıca da var cunku dandık o kısım ...genelde akıllı telefonlarda olan bır sorunmus bu ..ey piranha sen orasını nıe bu kadar dandık yapıyorsunkı teknık servıs elemanın bıle evet bıraz hassas demekle benı gecıstıyor...bu arada tek ıyı sey acıcakası sız ınsani davrandıgınızda ellerınden geldıgınce yardımcı olmaya clasıtılar ...gercı benı guzel sozlerle gerı gondermeye calsıtı teknık servıs muduru ancak ben gerı donecek durumda degıldım....bırde bende hıc saygımı bozmadım.....bır ıyı yanı adamaalrın urunlerı az oyuzden ulasımı erken saglarsanız bır ıkı gunde dırekt tamırı yapıp verebılıyorlar...ancak lutfen alacak arkadaslara soyluyorum herkesınde bahsettıgı gıbı sarj aletı dandık soket arzası verebılır ve ben uc defa gıttım henuz cozuldugunden emın degılım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diabolious -- 1 Ağustos 2014; 15:40:32 >

• arkadaşlar, piranha grande alalı bir ay oldu. başta normaldi ama şarjda sıkıntı yaşıyorum. sabahtan beri şarjda ve anca yarısına kadar dolabildi. servise göndereyim değil mi?
  • İkinci discovery vakasi arkadaslar allah yardimciniz olsun ben bilirim soket arizasini discoveryde basima gelmisti. Zen kullaniyorum bende malzeme kalitesi grandeye oranla kaat kat ustun.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliGencturk

Arkadaşlar Merhaba!

Telefonu 3 aydır kullanıyorum, henüz hiçbir sıkıntısını görmedim. Envay çeşit Rom yükledim, denedim, sildim. Bir sürü launcher değiştirdim. Bundan önceki telefonum Note3 idi ve onda performans alamadığım Asphalt 8'i bile Grande'de sorunsuz kullandım. Şimdiye kadarki en iyi performansı da son yüklediğim ROM ile alıyorum. Ekran görüntüleri aşağıda olan bu ROM'u sizlerle paylaşmak istiyorum, ama nasıl yedekleneceğini bilmiyorum upload etmek için. Sizlere bir faydam dokunsun istiyorum. Eğer bana bu ROM'u paylaşmayı öğretebilirseniz sizin de denemenizi isterim...

Bu arada bütün bu resimleri az önce kendi telefonumdan çektim ve yanlış görmüyorsunuz. Bu telefonun modeli de sizlerinki gibi Piranha Grande.

Ha, bir de telefonum artık açılırken Piranha değil, Samsung animasyonuyla açılıyor.

Ali Bey,

Kullandığınız ROM sanırım burada zaten var;http://www.needrom.com/mobile/ozonide-v1-note-3-ui/

• Piranha Grande için S5 ROM'u çıkmış. Buradan indirip kurabilirsiniz;http://www.needrom.com/mobile/advan-s5-fl-final-compatible-w-g9/

Kullanılmayan Samsung uygulamaları silinmiş, GravityBox ROM'a eklenmiş.

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

İndirme Linki;https://docs.google.com/uc?id=0B1UJl4dRd5QqRDNIMTZzbUx2VFU&export=download
    Yama;https://docs.google.com/uc?authuser=0&id=0B1UJl4dRd5QqWTFUd2Q2RElONHM&export=download

4.2.2 temelli bu sürümde "AirGesture" çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 5 Ağustos 2014; 16:38:03 >

• @awakado

Uygulama Kurma Hafızası Maksimum 2 GB Demişsiniz Ve Bunun Aşılabilceğini Demişsiniz,Telefonu Almayı Düşünüyorum Nasıl Aşabiliriz Bu Sınırı.
  • bıraz once hattı yıne algılamadı kapatıp actım ekran goruntusunu aldım hanı sorarlarsa dıye nasıl algılamadıgını...cnku banan bunu sormuslardı algılamadıgı zaman ekran goruntusu alın dıye
  • quote:

bıraz once hattı yıne algılamadı kapatıp actım ekran goruntusunu aldım hanı sorarlarsa dıye nasıl algılamadıgını...cnku banan bunu sormuslardı algılamadıgı zaman ekran goruntusu alın dıye

Buraya yükleyebilir misiniz ekran görüntüsünü. Aynı problem fabrika ROM'unu kullandığımda bana da oluyor. Sizin kullandığınız ROM hangisi?
  • ekran goruntusunu yuklemeye calsırım bugunde ben romun versıyonuna nasıl bakacagımı bılmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.