Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef hepsini tek tek denedim.olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotsenz0NZ0

Garanti,teknik servis ilgileniyormu hocam

facebook sayfalarında yorumlara bakarsanız çoğu memnun bazıları memnun değil ama memnun olanların teşekkür yazısı baya uzun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

Malesef hepsini tek tek denedim.olmuyor.

xposed installerden gravity boxa yetki verdinizmi?
  • atakankk kullanıcısına yanıt
    Sanirim bunu kastettiniz.
     -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

• sertac-73 kullanıcısına yanıt
    allah allah :D olması gerekti
  • atakankk kullanıcısına yanıt
    Evet entersan. Pilide söküp taktim. Sistemi kaç kez yeniden başlattim. Olmadı.:(

• sertac-73 kullanıcısına yanıt
    ben hiç yeniden başlatmıyorum direk tıklayınca gidiyor orası modül indire girin hide no sim icon tarzında farklı programlar var birde onları deneyin
  • ama isimden kaybedıyor
  • Auto soft key programi var ingilizce. Sanal tuslari gizleyecegine fazladan tusla yapip onlari gizliyor. Yani ekran daha da kuculuyor. Ekranin kendi tuslarini nasil gizleriz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotsenz0NZ0

ama isimden kaybedıyor

isminden kaybedeceği birşeyi yok piranha grande ne olmuş bizim türk halkı işte herşeyi akla sokmuşlar marka marka marka gören java flash tvlerdeki telefonlardan sanıyor ama güzel bi soğutuyorum onları general mobile discovery ye para vereceğine bunu alsalar daha iyi
  • ben almam valla
  • almayın arkadas yarım saat once dorduncu soket arzasınıda verdı sevgılı telefonum alalı ıkı ayı anca gevıyor dort kez teknık servıse gıttı hatat yıne aynı yerden ...bu durumda nasıl brı hak talebınde bulunabılırım sevgılı piranha yetkilisi...
  • Diabolious D kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar piranhanın ne telefonları cevap veriyor nede sitesinden şikayet doldurabiliyorum. grande şarz etmemeye başladı. zaten ilk aldığımda da çok dandik gör¨¹nen şarj soketi sanırım arızalandı şarj etmiyor. servis ile nasıl irtibat kurabilirim yardımcı olabilirmisiniz. piranha yetkilisi yardımcı olunuz...
  • Abicim o sarj soketı arzalandıysa kusura bakmada hıc hayırlı degıl dun aldım ,dorduncu kez bozulmustu,senol bey dıye muduruyle tartıstım herseferınde kullanıcı hatası yazıyorsunuz dedım ,hatta bu sefer benden para ıstedılerde omaz dedım ,ıkı ayda dort kez bozuldu sızın cıhazlarınızn hepsı boyle ,boyle bır hatayla karsımıza geldıyse soyleyın dedım ..yok dedı...dortd defada kullanıcı hatası mı olur dedım sızde benım kaynaklı olmadıgını bılıyrosunuz dedım..ben herhalde ılk defa elektronık cıhaz kullanmıyorum hunharcamı davranacak burda sıze dıl dokecek kadar aptal degılım herhalde dedım..ipone touchda kullandım nıey o bır kez olsun servıse gıtmedı dedım..degıstırın su cıhazı ayıplı urun bellıkı dedım...olmaz dedı ...hatayı sanan yukleyecekler soyluyeyım ....bana dedıkı tuketıcı mahkemesıne gıt oda bılıyro tketıcı mahkemesının yaklasık olarak 3 ay surdugunu gıt gelle ugrasılmayacagını ..maksat caydırma polıtıkaları ..allah belasını......neyse arkadas,bu sabah aklıma bır fıkır geldı bu cıhaz bır kezdahah bozulursa aynı yerden dıye yedek batarya sordum yedek batarya alacak sonrada bunu dısardan bataryadan sarj aletı alacagım aradım yedek bataryası 45 tl ımıs bana 30 yapabılırlermı dıye rıca ettım yaparlarmı acep bılemedım,sonra on tl yede batarya sarj cıhazı alcagım yoksa bu telefon cop bıldıgınız cop ....Arkadasım METROBUS OLANAGIN VARSA SEFA KOY DURGINDA IN VE DUMDUZ YURU UST GECITTEN INIP DUMDUZ YURUYECEKSIN SAG TARAFTA YOL USTUNDE PİRANHA YAZIYOR KİME SORSANDA GOSTERIR ESKİ KUCUK CEKMECE BELEDIYESININ ORDAYMIS ACIKCASI....AMA SANAN MASRAF CIKARACAKLAR SOYLEYEYIM BURDAN BAR BAR BAGIRIYORUM ALMAYIN DIYE YAZIK OLMUS PARANA DIYEYIM SANMIYORUM DUZGUN YAPILABILECEGINI YAPABILSELER BENIM KINI YAPARLARDI SARJ SOKETI INANILMAZ SERT SIMDI YAPILMIS DIYE GERI ALDIM RESMEN TAKARKEN KUTUK GIBI...SANA DIYECEKLERI KULLANICI HATASINA BAGLI PORTU KIRDIN ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Diabolious

Abicim o sarj soketı arzalandıysa kusura bakmada hıc hayırlı degıl dun aldım ,dorduncu kez bozulmustu,senol bey dıye muduruyle tartıstım herseferınde kullanıcı hatası yazıyorsunuz dedım ,hatta bu sefer benden para ıstedılerde omaz dedım ,ıkı ayda dort kez bozuldu sızın cıhazlarınızn hepsı boyle ,boyle bır hatayla karsımıza geldıyse soyleyın dedım ..yok dedı...dortd defada kullanıcı hatası mı olur dedım sızde benım kaynaklı olmadıgını bılıyrosunuz dedım..ben herhalde ılk defa elektronık cıhaz kullanmıyorum hunharcamı davranacak burda sıze dıl dokecek kadar aptal degılım herhalde dedım..ipone touchda kullandım nıey o bır kez olsun servıse gıtmedı dedım..degıstırın su cıhazı ayıplı urun bellıkı dedım...olmaz dedı ...hatayı sanan yukleyecekler soyluyeyım ....bana dedıkı tuketıcı mahkemesıne gıt oda bılıyro tketıcı mahkemesının yaklasık olarak 3 ay surdugunu gıt gelle ugrasılmayacagını ..maksat caydırma polıtıkaları ..allah belasını......neyse arkadas,bu sabah aklıma bır fıkır geldı bu cıhaz bır kezdahah bozulursa aynı yerden dıye yedek batarya sordum yedek batarya alacak sonrada bunu dısardan bataryadan sarj aletı alacagım aradım yedek bataryası 45 tl ımıs bana 30 yapabılırlermı dıye rıca ettım yaparlarmı acep bılemedım,sonra on tl yede batarya sarj cıhazı alcagım yoksa bu telefon cop bıldıgınız cop ....Arkadasım METROBUS OLANAGIN VARSA SEFA KOY DURGINDA IN VE DUMDUZ YURU UST GECITTEN INIP DUMDUZ YURUYECEKSIN SAG TARAFTA YOL USTUNDE PİRANHA YAZIYOR KİME SORSANDA GOSTERIR ESKİ KUCUK CEKMECE BELEDIYESININ ORDAYMIS ACIKCASI....AMA SANAN MASRAF CIKARACAKLAR SOYLEYEYIM BURDAN BAR BAR BAGIRIYORUM ALMAYIN DIYE YAZIK OLMUS PARANA DIYEYIM SANMIYORUM DUZGUN YAPILABILECEGINI YAPABILSELER BENIM KINI YAPARLARDI SARJ SOKETI INANILMAZ SERT SIMDI YAPILMIS DIYE GERI ALDIM RESMEN TAKARKEN KUTUK GIBI...SANA DIYECEKLERI KULLANICI HATASINA BAGLI PORTU KIRDIN ....

Gatantili mal bir yil icinde 3 kez ayni arizadan islem gorurse yenisiyle degisim hakkin dogar. Bence bu konu ile ilgili satin aldigin yere yani magaza dukkan vs. ihtarnameyi iadei taahhutlu yolla. 10 gun icinde cevap gelmez ise tuketici mahkemesine ver. Sonuclanana kadar telefonun sende olacak zaten sikinti yok. Degistirmek zorundalar.

• ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 14 Ağustos 2014; 23:28:26 >
  • benmetin16 B kullanıcısına yanıt
    ıhtarname falan gıbı kelımeler bana cok yabancı nasıl bır ıslemden ve prosedurden bahsedıyorsunuz tam olarak ,mahkemeyemı gıtmem gerekıyor ..aldıgım yer ınternet uzerınden hepsı burada sıtesı ,tuketıcı mahkemesi kararları nekadar baglayıcı fıkrı olan varmı ?uskudarar baglıyım ve uskudarda kaymakamlık bınasında tuketıcı hakem heyetı var ,bu tuketıcı mahkemesıyle aynı seymı...aslını sorarsanız ben bu cıhazın ıadesını ıstıyorum ınanılmaz yordu benı yenı vereceklerınınde aynı sorunla canımı sıkacagından zıyadesıyle emınım...sadece ıslerım cok yogun su ara ızın alıp bunun pesınde kosturamıyorum...bunu bıldıklerı ıcın zaten ısrarla tuketıcı mahkemesıne gıt dıyorlar bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diabolious

ıhtarname falan gıbı kelımeler bana cok yabancı nasıl bır ıslemden ve prosedurden bahsedıyorsunuz tam olarak ,mahkemeyemı gıtmem gerekıyor ..aldıgım yer ınternet uzerınden hepsı burada sıtesı ,tuketıcı mahkemesi kararları nekadar baglayıcı fıkrı olan varmı ?uskudarar baglıyım ve uskudarda kaymakamlık bınasında tuketıcı hakem heyetı var ,bu tuketıcı mahkemesıyle aynı seymı...aslını sorarsanız ben bu cıhazın ıadesını ıstıyorum ınanılmaz yordu benı yenı vereceklerınınde aynı sorunla canımı sıkacagından zıyadesıyle emınım...sadece ıslerım cok yogun su ara ızın alıp bunun pesınde kosturamıyorum...bunu bıldıklerı ıcın zaten ısrarla tuketıcı mahkemesıne gıt dıyorlar bana...

Ben zen kullaniyorum. Cift dokunma sorunu yuzunden tam ihtar cekiyrdum ki guncelleme geldi. Guncelleme ile tamamen cozulmedi sorunum ancak ufakta olsa bi iyilesme oldu o yuzden vazgectim.
    Google den ayipli mal ihtarname yaz hazir ornekler var zaten kendine gore doldur o formu.

İhtari cekecegin yer cihazin faturasinda yazan yerdir. Yani nerden aldiysaniz oraya ihtar cekeceksiniz.

İhtari ptt yoluyla iadei taahhutlu gondereceksin. Ptt den verecekleri kagidi kaybetme sakin elinde durcak. Ve cekmis oldugun ihtarnameyi gondermeden once bi fotokoposi sende kalacak.

10 gun icinde ihtarina cevap gelmezse (posta yada tlfn ile) o evraklarla yuketici heyetine veriyorsun onlar gerekli davayi aciyorlar magdur olduguna dair.

Tum bunlar icin hicbir ucret odemiyorsun kanun senden yana.

Umarim degisim yaparlar gecmis olsun.

• benmetin16 B kullanıcısına yanıt
    tsk ederim dediginizi aklımın bır kosesınde bır alternatıf olarak tutacagım ...sımdılık durumu ıyı gozukuyor amam her an tetıkteyım.....vaktım olsa calısma hayatım ızın verse dırekt hıc beklemezdım bozuldugu an harici bir sarj aletı alıp pılı sarj edecek ve ben once dedıklerınızı yapacagım ardından ise muhtemelen ıhtarnamaden sonuc gelmeyecek ve tuketıcı mahkemesınde degısım degıl gerı ıade ısteyecegım boyle bır hakkım oldugunu duymustum cunku bır kere telefondan mıdem bulandı..
  • Diabolious D kullanıcısına yanıt
    teşekk¨¹r ederim verdiğin bilgiler için. Malesef İstanbul'da değilim. Yoksa aşındırırdım o yolları. Bu forumda gezinipte bu telofunu araştıran arkadaşlara bir uyarı olsun, AL MA YIN. Servise ulaşamazsınız zaten. Derdinizi anlatacak, anlayacak kimse yok. Şarj soketinin karta bağlandığı kaynak yeri kopmuş. Sanırım t¨¹m bu sorunu dile getiren arkadaşların sorunu budur. İyi bir telefon tamircisi çok basitce yapabilir diye d¨¹ş¨¹nd¨¹m. Araştıracağım. Aksi halde bunlarla uğraşmaya değecek telefon değil. Bu bana bir desr oldu. Aslında bir nebze böyle şeylerle karşılaşabileceğimi d¨¹ş¨¹nd¨¹m. İlk akıllı telefon deneyimim olduğu için ve diğer telefonlara göre ¨¹cret yön¨¹nden ucuz olması çokda d¨¹ş¨¹nd¨¹rmedi aslında. Neyse ALMAYIN arkadaşlar ALMAYIN, önemli olan servis hizmeti ne kadar iyi ve size ne kadar yakınınızda olduğu. Her cihaz arıza yapabilir.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.