Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onemlı degıl ınsallah kalıcı bır sekılde yapırabılrsın ben dort defa servısıne gıttım on yada bes altı gun arayla dort defa arza yaptı sarj soketı cok sert ......temelli yaptırabılıyorsan yanı saglam banada haber ver:) bende garantısıne goturmektense bu yolumu deneyeyım dedım....aslını sorarsan tuketıcı mahkemesıne basvurup ıade almayı daha cok dusunuyorum sımdılerde ,ısten gucten tuketıcı hakem heyetıne basvurmaya zamanım olmuyor...yoksa coktan gıttımdı .....senı uzmek ıstemem ancak o sarj soketı problemının kronık oldugun ınanıyor ve cozulebılecegıne pekte ıtımat etmıyorum ama yaptırabılrısen kalıcı bır sekılde burda yazda umıt olsun benım gıbılere....aslını sorarsan teknık servıstekıler cok fena ınsanlar degılller..ama dedıgın gıbı uzakmıssın arkadasım kargoyla zor..zaten burdada sanan mınımum 50 tl masraf cıkaracaklar onuda esınen soyluyeyyım....BENIMDE BURDAN TAVSİYEM BU TELEFONU ALMAYIN ARKADASLAR YARAMAZ....
  • ben de almıştım hatalıydı geri gönderdim yenisi gelicek o telefon çok şarj yiyordu sizde de var mı aşırı şarj yeme
  • erzard kullanıcısına yanıt
    zannedıyorum on gun ıcınde gerı gonderdın kullanım sozlesmesı geregı..yok benım oyle cok sarj yeme durumum
  • birisi daha bahsetmişti arka kapağa hafif basınca çıtırtı geliyor sizler de de var mı bu sorun ve siyah modelin kapağı tam siyah mı
  • Çavuş sagol. Ugrasırım alırım dıyorsan sansını dene derim. Dedigim gibi bana uzak. Ben ugrasamam. Sansımı deneyıp tamır ettırmeyı deniycem. Sonucları paylasırım. Cihaz almadan once cok arastırdıgımı dusunmustum ancak yanılmısım. Bir sure daha beklesem bu problemlerle karsılasanlar bu tip forumlarda paylasıyormus, onu gordum. Tekrar ediyorum almayı dusunen varsa hic bulasmasın.
  • Ben bu cihazı alalı 3,5 ay oldu,ilk aldığımda 5-6 saatte şarj oluyordu,şimdi 3 saate düştü,sanırım pil zamanla kendine geldi...bunun dışında bir sorun yaşamadım,ekran jelatini çıktı,çıkarttım attım 2 aydır jelatinsiz kullanıyorum çizik falan oluşmadı,telefondan memnunum,üstelik 500 liraya aldığım bir cihaz olmuştu,kampanyalarla falan... tek problemim şarjı çabuk bitiyor,hani çok yoğun kullanmadığım halde 1 günü zor çıkarıyor...fotoğraf çekimi gündüz çok başarılı ama gece yada az ışıklı ortamlarda iyi değil..
  • 3 hafta içinde bozuldu arkadaşlar. servise gönderdim tamir ettik yazmışlar tamir falan yok hala aynı.
    iade istedim umarım bir sıkıntı yaşamam. telefon numaraları yok ama siteleri üzerinden zamanında cevap geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __placebo__ -- 21 Ağustos 2014; 17:38:40 >
  • Piranha müşteri hizmetleri =sinir harbi. Yıllardır ayni
    Durumda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fıyatları 699 du dun baktım 599' a dusmus...sarj pil problemleri veren bır telefon sanırım ..ama sızden rıcam ben hepsı burada yada n11 de hıc kotu yorum gormuyorum burda sorunyasayanlar orayada yazsa ınsanlar daha dogru secım yapar...
  • Piranha zen ve grande kullananlar herşey bu sayfada.:)
    Sizleri sayfamı begenmeye davet ediyorum.:)

https://m.facebook.com/profile.php?id=704643679608641

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon yaklaşık 10 gündür bende, şarj kablosunun soketinde problem yok, problem usb kablosunun telefonu giriş ucu, yani erkek ucun 1 milim uzun olması, elimde bulunan samsung marka kabloyla şarj etmeyi deneyince hiç sorunsuz yerine tam oturdu ve şarj oldu. Telefonun soketiyle oynayarak cihaza zarar vermeyin. Benim cihazla sorunum ben konuşurken karşı taraf benim sesimi çok az alıyor. Onun harici gayet memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aydir kullanmaktayim. Ne şarj nede soket sorunu görmedin. Birazda şans işi.
  • arkadasım bende samsung uc kullandım hatta ondan daha ıyısı oldugunu dusndugum noıa kablo bıle kullandım evt kendı kablsou zaten allahlık ...walla kusur abakmayın ancak bu telefonun sarj soketı cok sert hala bıle cıkarıp takarken bın bır dıkkatle takılıyorum cıarıp takrken semsert hala.....dort defa soket arzası vermıs bırısı olarak yazıyorum ben bunu ayrıca telefonun fıyatı yuz tl dustu neden sızce...
  • Arkadaşlar grande kılıfı ve ekran koruyucusu konusunda gelişme yenilik varmı başka birşeyler deneyen uygulayan oldumu ... Otg ile ilgili gelişme varmı kullanan oldumu ...

• Bir ay önce "aliexpress"ten ısmarladığım kılıf anca bug¨¹n gelebildi, toplam maliyet 10,40TL (yol parası kılıftan pahalı.
    Belki bir g¨¹n kapaklı kılıf ta ısmarlayabilirim..
    1 hafta gecikmenin bir nedeni de siyah ısmarlamıştım.. o kalmamış şeffaf siyah ile değiştirmek zorunda kaldım siparişi.
    Silikon kılıf fena sayılmaz ama çerçeveyi bir kaç milim daha içine alsaydı daha iyi olurdu diye d¨¹ş¨¹n¨¹yorum..
    kılıf terleyen elde telefonun kaymayı engelliyor, arkası hafif p¨¹r¨¹zl¨¹..
    Koruyucu film için forumda birisi note3 oluyor diye yazmıştı bende aldım..
    tam olmuyor bazı kısımlarını kesmek lazım (filim en den dar geliyor, boydan ise:
    orta tuş ve kamera deliği oturmuyor!!).. orijinal film biraz çizildi yeni almam lazım.
    telefonu 2 aydır kullanıyorum.. şimdilik bir sıkıntı yok, şarj soketi ne biraz dikkat etmek gerekebilir, çok sert!
    B¨¹y¨¹k ekrana alıştım diğer telefonlar bana k¨¹ç¨¹k göz¨¹k¨¹yor..

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

• Yukarıdaki kılıf ile birlikte birde, telefon kulaklık girişine konan bir aksesuar da koymuşlar!!
    tek taşlı bir şey, anlamsız bir aksesuar.. herhalde kılıf siyah olmadığı için bir jest yapmış olsalar gerek!! zarif bir d¨¹ş¨¹nce!?
    cinliler işi biliyor ;)
  • telefonu satan sitelerde artık yorum yapılmıyor sanırım son alanlar da biz olduk
  • B.E kullanıcısına yanıt
    Kılıf güzel görünúyor, bende bir kapaklı istiyorum ama arkası arka kapak yerine takılan modelden degil awakado arkadaşın aldıgíndan ( ilk sayfada resmi vardı). Sizin gibi arkadaşın yazdıgını okuyunca bende note3 koruyucu baktım milim farkla olmadi. Kapak isterken ekran koruyucuda isteyelim başka çare yok,üzerinde gelen çokta uzun ömürlü olmadı çizik çizik oldu benimde...

• benim Koruyucu (!) çok yıpranmıştı, yeni kılıf ile çok göz¨¹me batıyor du: note3 koruyucuyu resimdeki yerlerden kestim
    (tek kullanımlık eski jilet bıçağının dan faydalandım.. hem keskin hemde ince olduğu için tercih ettim)
    açıkta kalan yerler oluyor tabii ama şimdilik idare eder gibi!!

Aliexpress' de Gfive kılıfı satışında bir artış olmuş (T¨¹rkiye ye doğru) çoğu daha yeni..

Buradan siparişleri gelen arkadaşlar varsa, resimlerini ve yorumlarını paylaşırlarsa iyi olur..
     -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

• Cihazı 2 aydır kullanmaktayım. Fiyat performans iyi. Eksileri
    1gb ram yetersiz kalıyor
    Gece kamera Çekimi

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.