Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benımbıldıgım kadarıyla cep telefonu bende kalabılır bır ıkı ay boyunca uketıcı mahkemesıne verdıgım zaman ..elımde zaten dort defa aynı yerden bozuldugunu bızzat belırten makbuz var uzerındede aynen dorduncu defa aynı arza ıle geldı yazıyor bu besıncı bozulusu suan ıtıbarıyle dun on mıyon verıp dısardan sarj eden bır alet aldım ...gercı sabaha kadar pılı cıkarıp taksamda yuzde yuz sarj edemıyor ancak yuzde yetmıs sarj edıyor... tuketıcı mahkemesı kararına kadar ben sanırım ben boyle ıdare edecegım amam sınırlerım zıp zıp ..hepsı buaradaya ıkı gun once maıl atmıstım hıc cevap vermedıler bıle ..dogal olarak sallamıyorlar...eger becerebılırsem yarın tuketıcı mahkemesıne gıdecegım ve ıade ısteyecegım kesınlıkle bu marka ve telefondan kurtulmak ıstıyorum bu arada telefonu aldıgımın uc ayını doldurmadım henuz ..ne uzucu durumyaw....
  • Diabolious D kullanıcısına yanıt
    tüketici haklarına git durumu anlat para iadesi iste, 2-3 ay içerisinde sanırım karar verirler, verilen kararla mecbur kalırlar hesabına parayı yatırırlar
  • pazartesıden ıtıbaren tuketıcı hakem heyetıne basvuracagım..ıhtarnagmeden bır donus yok hepsı buradaya maıll bıle attım ıhtarnagme ornegıyle beraber ses soluk yok ...
  • Merhaba arkadaşlar cihaz alınırmı?
  • 500 TL civarında bulunabiliyor, büyük ekran için en iyi fiyat performans bu cihazda. Ama fiyatı yükseltirim diyorsan asus zenfone lara bakabilirsin.
  • alınmaz arkadasım gerı ıade ıcın uketıcı mahkemesıne basvurmus bırıyım ..arzası cıkarsa teknık servıs olayı cok zor ulasacagın bır tel numarası bıle yok ustelık kesınlıkle kullanıcı hatasını basacaklar sarj soketınden besıncı kez arzalandı hala ne ıade nede degısım almadılar..alırsan ...bunlarıda yasayabılecegını arzalı cıkması durumunda muhattap bulamayabılecegını hesaba kat ....
  • Otg özelligine acil vede çok ihtiyacım var , bu konuda bir bilgisi olan arkadaş varmı ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Zen ve Grande modeli için GPS Navigasyon uygulamasını paylaşıyorum. burayı tıklayarak navigasyon arayüzünü görebilir. Burayı tıklayarak navigasyon uyulaması full dosyasını indirebilir, yükleme konusunda gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Harita ve poi noktaları günceldir, internet üzerinden trafik yoğunluğunu görebilirsiniz, kırmızı ışık ve eds noktaları uyarıları içindosya ve görseller eklidir. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remiroğlu -- 13 Eylül 2014; 18:32:25 >

• Bu gun siparis ediyorum belli bir kronik sorunu yoktur umarim fazla arastirma firsatim olmadi almadan once. Ben de katiliyorum araniza
  • Telefon genel anlamda cok iyi ancak sarj soketide kronik bir sorun var sarj sirasinda kopmalar oluyor.

• samhey S kullanıcısına yanıt
    Almış ve alacak arkadaşlar için tekrar uyarayım. telefon sorunsuz ama kutudan çıkan şarj kablosunu lg,nokia veya samsung şarj kablosuyla değiştirsinler. Kendi kablosunun ucu biraz kaba olduğu için şarj sorunu yaşayanlar oluyor. bilgilerinize...
  • Piranha tüm Akıllı Cep Telefonu ve Tablet Modellerini Root'lama videosunu ve açıklamalarıhttp://fullteknikdestek.blogspot.com.tr/ adresinden inceleyebilirsiniz.
  • Piranha tüm Akıllı Cep Telefonu ve Tablet Modellerini Root'lama videosunu ve açıklamalarıhttp://fullteknikdestek.blogspot.com.tr/ adresinden inceleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remiroğlu

Piranha tüm Akıllı Cep Telefonu ve Tablet Modellerini Root'lama videosunu ve açıklamalarıhttp://fullteknikdestek.blogspot.com.tr/ adresinden inceleyebilirsiniz.

Derli toplu ve çok güzel çalışma. Ancak, root için framaroot uygulaması daha basit değil mi?
  • Ekran görüntüsü hangi tuş kombinasyonuyla alınıyor bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: MIDGARDSORMEN

Ekran görüntüsü hangi tuş kombinasyonuyla alınıyor bulamadım

Yandaki açma kapama ve ses kapama tuşuna aynı anda bastıgınızda ekran görüntüsünü alabilirsiniz...Görüntü galeriye kayıt oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: finansyorum

quote:

Orijinalden alıntı: MIDGARDSORMEN

Ekran görüntüsü hangi tuş kombinasyonuyla alınıyor bulamadım

Yandaki açma kapama ve ses kapama tuşuna aynı anda bastıgınızda ekran görüntüsünü alabilirsiniz...Görüntü galeriye kayıt oluyor...

Çok tesekkur ederim

• beyler rom yükleyen var mı ?http://www.needrom.com/category/gfive/gfive-g9/ buradaki romlar bizim grande için sorun yaratır mı ?
  • Ben kurdum sorun yok guzel calisiyor
  • = içerikli mesaj gelince telefon reset atıyor.Discoveryde bu sorun kitkkat ile çözülmüş. Bizim için güncelleme yok mu custom rom mu kurmalıyım illa

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.