Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2746658

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu bir haftadır kullanıyorum. gayet kaliteli belki biraz kalın gelebilir ama ben çok memnunum Marka saplantınız yoksa düşünmeden alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasuvari

telefonu bir haftadır kullanıyorum. gayet kaliteli belki biraz kalın gelebilir ama ben çok memnunum Marka saplantınız yoksa düşünmeden alabilirsiniz

Güle güle kullanın ,çok memnun kalacaksınız ,markaya servet vermeye gerek yok,sizinle aynı düşüncedeyim kalın degil aslında bir hafta sonra alışıyorsunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: samhey

Ben bunu kurdum gayet guzel calisiyor
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2746658

çalışmayan veya sıkıntı yaratan bir uygulama var mı ? kamera uygulaması falan sony için çünkü.
  • On kamerada sorun varmış sadece

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    mixsepet nokta kom da 530 tl taksitli 520 tl havale ... yanlız site güvenilir mi hepsi burada gittigidiyor kadar bilmiyorum.. adamın n11 de ve gittigidiyorda da satışı var .. 20-30 tl fazla ücret tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakankk

quote:

Orijinalden alıntı: rotsenz0NZ0

Garanti,teknik servis ilgileniyormu hocam

facebook sayfalarında yorumlara bakarsanız çoğu memnun bazıları memnun değil ama memnun olanların teşekkür yazısı baya uzun :D

atakan kardeş belki olumsuz yorumları siliyo olabilirler :) ben olsam öyle yaparım yani.. 1-2 olumsuz yorum hariç kalanını silerim müşterinin geneli memnun izlenimi veririm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Almış ve alacak arkadaşlar için tekrar uyarayım. telefon sorunsuz ama kutudan çıkan şarj kablosunu lg,nokia veya samsung şarj kablosuyla değiştirsinler. Kendi kablosunun ucu biraz kaba olduğu için şarj sorunu yaşayanlar oluyor. bilgilerinize...

awalado kardeşim, şimdi ben bu ürün fiyat performans ürünü diye , senin de güzel tanıtımınla bide havale yoluyla 520 tl ye gelmesi sebebiyle mixsepet . kom dan sipariş etmeyi düşünüyorum. bi abimiz şarj soketi yüzünden 5 kere uğraşmış. bende şuan lh optimus one ve onun orjinal şarj elti var... 1500 ma. lik bataryayı 2 saatte falan dolduruyo.. bu elimdeki orjinal lg ye güvenip bu görünüşte muhteşem Phableti alayımmı ne dersin ? bu arada öğrenciyim ,, bu 520 tl hemen bozulacak bi telefona giderse acaip canımı yakar. ne dersin?

• ben n11 kuponuyla 480 e aldim sonuna kadar hak ediyor tek sorunu kasa kalitesi asiri kotu bence.Bataryasi bana iki gun gidiyor sadece aksamlari wifi kullaniyorum mobil veri kapali otomatik parlaklikta.

• quote:

Orijinalden alıntı: MIDGARDSORMEN

ben n11 kuponuyla 480 e aldim sonuna kadar hak ediyor tek sorunu kasa kalitesi asiri kotu bence.Bataryasi bana iki gun gidiyor sadece aksamlari wifi kullaniyorum mobil veri kapali otomatik parlaklikta.

abi çok iyi fiyata almışsın hayırlı olsun. da yukarda yorumlarda görmüşsündür bu ürün bi abimizin canını çok sıkmış şarj soketi şarj aleti vesaire yüzünden.. sen alalı ne kadar oldu..? beni cezbeden özellikleri fiyat performans ürünü oluşu - fiyatı -- 5,7 inç ekran .. 13 arka 5 ön kamera .. 2 yıl garantiside var gerçi 3 yıl daha eklenip 5 yıl olabiliyomuş.. onu yaptırdınmı sen ? bu n11 kuponu nasıl bi şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin208

quote:

Orijinalden alıntı: MIDGARDSORMEN

ben n11 kuponuyla 480 e aldim sonuna kadar hak ediyor tek sorunu kasa kalitesi asiri kotu bence.Bataryasi bana iki gun gidiyor sadece aksamlari wifi kullaniyorum mobil veri kapali otomatik parlaklikta.

abi çok iyi fiyata almışsın hayırlı olsun. da yukarda yorumlarda görmüşsündür bu ürün bi abimizin canını çok sıkmış şarj soketi şarj aleti vesaire yüzünden.. sen alalı ne kadar oldu..? beni cezbeden özellikleri fiyat performans ürünü oluşu - fiyatı -- 5,7 inç ekran .. 13 arka 5 ön kamera .. 2 yıl garantiside var gerçi 3 yıl daha eklenip 5 yıl olabiliyomuş.. onu yaptırdınmı sen ? bu n11 kuponu nasıl bi şey?

Ben 450ye mal ettim n11 den :) n11 de garanti kredi kartına 500tl üstü için 55tl n11 bonus veriyor. Birde n11 de geçen hafta %11 indirim çeki vardı. Zaten 550tl ye alabiliyorsunuz iki indirimi combo yapınca yaklaşık 450ye geliyor. Ayrı bir alternatif olarak gittigidiyorda 550tl + 50tl bonus ile 500tl ye gelir

• abi gittigidiyor fazladan 20-30 tl komisyon kesiyomuş.. mixsepet diye bi kullanıcı 552 tl ye satıyodu kendi sitesini buldum mixsepet nokta kom diye.. 529 tl kredi kartıyla . 519 tl havale ile .. o siteyi bilen varmı ya bide burda başka sitelerin tam url adreslerini vermek yasakmı değilmi ? ürün linkini versem mesela o sitenin
  • quote:

abi gittigidiyor fazladan 20-30 tl komisyon kesiyomuş.. mixsepet diye bi kullanıcı 552 tl ye satıyodu kendi sitesini buldum mixsepet nokta kom diye.. 529 tl kredi kartıyla . 519 tl havale ile .. o siteyi bilen varmı ya bide burda başka sitelerin tam url adreslerini vermek yasakmı değilmi ? ürün linkini versem mesela o sitenin

büyük ihtimal n11 deki ve gittigidiyorda dükkanı olan satıcı. yinede emin olmak için gittigidiyor üzerinden msj at site sizin mi diye garanti kredi kartın varsa gittigidiyorda telefon sana 500tl ye gelir hem kafan rahat olur onayı geldikten sonra verirsin. Eğer maximum kredi kartını kullanacaksan bkmexpressin 20tl puan kampanyası var onu değerlendir derim sitesinde ayrıntısı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Fighter -- 25 Eylül 2014; 0:53:04 >

• adam gittigidiyor kurallarını bilmiyomuş kendi numarasını verdi aradım konuştuuk.. numara sitedeki numara.. adam sahibiymiş.. bende vakıfbank world kart var öğrenci kartı 500 tl limitli.. bi arkadaşımda boşver piranha grandeyi lg g2 al 2.ci el dedi 700 e falanmış.. işte grandeye lg samsung sony kadar güvenebilsem bide şu mixsepete gittigidiyordaki sıfır risk gibi güvenebilsem hemen alcam şeytan dürtüyo 2 gündür rüyama girecek full hd ekranı...
  • özelliklere baktım da arkadaşım da haklıymış yeağ .. oney öyle
  • quote:

özelliklere baktım da arkadaşım da haklıymış yeağ .. oney öyle

lg g2 tabiki çok iyi bir telefon kıyaslanamaz piranha grandeyle zaten paran varsa alacak telefon çok tabi birde parası olupta vermeyecekleri de unutmayalım Akıllı telefonlar 1 yıl geçmeden ya demode oluyor ya sıkılıyorsun yada bozuluyor genel olarak ekran kırılıyor düşürüyoruz vs. millete hava atacagım diye bi dünya para vermek bana aklıllıca gelmiyor daha çok ergen işi 2. el telefon olayına gelincede başkasının kırıgını almada sonradan o verdiğin paraya acırsın çünkü 2. el telefonda sahtekarlık çok oluyor bozuk telefonu birisine iteleme derdine düşmüş pek çok kişi Neyse para senin zevk senin

Satıcı aynı kişiyse büyük ihtimal birşey olmaz. Yıllar önce nokia x6 almıştım birnumar*m.com diye bir siteden ismi cismi duyulmamış bir siteydi hala da öyle kafan rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Fighter -- 25 Eylül 2014; 1:38:30 >

• abi benim aldığım herşey 2.ci eldi nasip hiçbirinde kazık yemedim.. masaüstü pc .. laptop ( teşhir ürünü sıfır) lg optimus one telefon 1 senedir kullanıyom .. bisiklet.. benim için işlemci ram ekrankartı kamera falan...
  • quote:

abi benim aldığım herşey 2.ci eldi nasip hiçbirinde kazık yemedim.. masaüstü pc .. laptop ( teşhir ürünü sıfır) lg optimus one telefon 1 senedir kullanıyom .. bisiklet.. benim için işlemci ram ekrankartı kamera falan...

bu konularda tecrübeliysen sorun yok
  • kazık yimek konusunda tecrübeliyim. işte bu ürün sıfır olduğu halde kazık yersem o zaman canım çok acır.. şimdilik fikrim lg g2ye kaydı... elimdede lg optimus one var .. bir güney kore atasözü derki : LG ye zeval olmaz
  • Ama bir çin atasözü de derki herzaman bir basamak yukarısı vardır nerde durman gerektiğini bileceksin piranha grande lg g2 dersen farkında olmadan bütçenin üzerinde bir model aldıgını farketme sonra
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.