Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.needrom.com/category/gfive/gfive-g9/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okadar sinirim bozuk ki anlatamıyorum inanınkı size allah bın turlu belalarını versın piranhanın..sekız kere aynı yerden bozulan telefonu sekız defa goturdugun gıbı suan artık yapamayacaklarını yuz mılyon vermemı sıtıyorlar...dort kereden sonra degısım hakkım olmasına ragmen degısmedıler nasıl ıs bu anlamıyorum....allah belalarını versın ınanaınkı ..nefret edıyorum nerden bulastım bu telefona ..arkadaslar sız sız olun sakın almayın canım cok yandı sınırım cok bozuldu anlatamıyorum sıze cıdden gercekten almayın ..allah belalarını versın ...
  • Diabolious D kullanıcısına yanıt
    abi Allah sabır versin.. inşallah bi daha böyle dandik ürünler denk gelmez sana ve hiçbirimize.. iyiki bu konuyu baştan sona okumuşum ve müdahil olmuşum.. nerdeyse eşşek kadar 5,7 inç ekranının hatrına bende alacaktım hemde biriktirebildiğim tüm parayı vererek... şükür ucuz yırttım gidip asus zenfone 4 aldım.. inşallah hakkınızı alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin208

abi Allah sabır versin.. inşallah bi daha böyle dandik ürünler denk gelmez sana ve hiçbirimize.. iyiki bu konuyu baştan sona okumuşum ve müdahil olmuşum.. nerdeyse eşşek kadar 5,7 inç ekranının hatrına bende alacaktım hemde biriktirebildiğim tüm parayı vererek... şükür ucuz yırttım gidip asus zenfone 4 aldım.. inşallah hakkınızı alırsınız

Maalesef teknoloji şans işi, konuyu açan ve telefonu ilk alanlardan biri olarak maşallah benim telefon daha tık demedi. Üstelik telefonda denemediğim değişiklik kalmadı. Piyasada büyük ekran ve ucuz telefon sıkıntı olduğu için bu telefonları almak zorunda kalıyoruz. Örneğin şimdi asus zen 6 çıktı , ama 800 TL gidip direk veremem ama alacak olan için büyük ekran marka telefon şu an için asus zen 6 dır. bütçe sıkıntısı yaşayanlar piranha grande, quatro s1453 vs. gibi telefonlara yönelmelidir.

• eger telefon alırsam bırdaha az para vermeyecegım benım ıcın ekranı 5.7 ve uzerı olsun ..on kamerası ıyı fotograf ceksın ...1gb ram yeter oyun felan oynamıyorum ...xperıa moellerını begendım amam hepsının on kamerası 2mps sastım kaldım koskoca sony nasıl 2mps on kamera koyar samsungda aynı note3 bıle 2.2 mps piranha bıle on kamerada 5mps dı yada bızı kandırıyordu anlayamadım on kamerasının 5mps olmasını ıstıyorum en azından
  • awakado kullanıcısına yanıt
    abi şans işi olduğuna bende katılıyorum ve etrafımdakilere de öyle söylüyorum zaten. ha bi de bu antutu skorları gerçek hayatta bi işe yarıyosa zenfone4 18463 puan aldı benimki bu iyi bi puanmıdır ? 424 tl ye almıştım telefonu n11.com dan
  • hepsi burada benımde sasırdıgım bır sekılde cok yardımcı oldu musterı hızmetlerını aradım cok magdur edıldıgımı soyledım ...benden ıade raporu ıstedıler servısten alınması gereken..servısın boyle bır rapor vermeyecegını adamların bogazına mı yapısmam gerektıgını soyledım...rıca ettım ...bana hepsiburadaya maıl atmamı kendılerının ısmımı not alıp en kısa zamanda donecegını soyledı musterı hızmetlerı ertesı gun maıl attım derıdmı anlattım onlarda yarım saat sonra aradılar..gokhan c... isimli bir yetkılı derdımı dınledı benden sekız defa goturdugumun ıspatını ve ıhtarnagmeyı ıstedı ...bende elımde bese kadar sakladıgımı ve bes defa gonderıldıgının net bır sekılde ustunde yazdıgını aynı sorundan gonderıldıgının cıktısının oldugunu soyledım gonderın dedıler ıhtarnagmeyıde maılle yolladım..saolsunlar yarım saatt sonra donus yapıp ıade alacaklarını bıldırdıler cok sasırdım beklemıyordum....hepsıburada cok yardımcı oldu..telefonu kargoladım bu olayın uzrınden bes gun gectı suan ıtıbarıyla para gerı yuklendı ...bu beladan kurtuldum ve ınanın mucıze gıbı gelıyor bana bu olay ..tuketıcı mahkemesını uc ıle bes ay arasında beklememe gerek kalmadı ...son sozum bu fırmaya bulasmayın arkadaslar ...sorun cıkarsa duzelte bılme sansınız yok ....ve sorun cıkma ıhtımalı buyuk ...sarj soketı cok sert cıhazın en buyuk sorunu buyuzden verdıkları sarz takımı zaten dandık kalıtelı bısey alsanız dahı o sarz soketının dusumundan sankı mıcro usb ıcın yapılmamaıs gıbı daha mı kucuk yapılmıs okadar sert kavrıyor bu yuzden sarj soketı arzası muhtemel ......arza dahılınde sızden yana bır polıtıka yok kesın kullanıcı hatası damgası altındasınız ıstersenız urununuz ıkı haftalık olsun ...ben bunların hepsını sekız defa yasadım yıne sabırlıymısım ....sımdı on kamerası 5mps olan ve ekranı 6 inc veya ustu cıvarı bır telefon bakıyorum ve kesınlıkle 1000 tl ustu maxımıumum 1500 tl olacak ucuz bısey almak ıstemıyroum artık bır onerınız varsa beklerım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Diabolious

hepsi burada benımde sasırdıgım bır sekılde cok yardımcı oldu musterı hızmetlerını aradım cok magdur edıldıgımı soyledım ...benden ıade raporu ıstedıler servısten alınması gereken..servısın boyle bır rapor vermeyecegını adamların bogazına mı yapısmam gerektıgını soyledım...rıca ettım ...bana hepsiburadaya maıl atmamı kendılerının ısmımı not alıp en kısa zamanda donecegını soyledı musterı hızmetlerı ertesı gun maıl attım derıdmı anlattım onlarda yarım saat sonra aradılar..gokhan c... isimli bir yetkılı derdımı dınledı benden sekız defa goturdugumun ıspatını ve ıhtarnagmeyı ıstedı ...bende elımde bese kadar sakladıgımı ve bes defa gonderıldıgının net bır sekılde ustunde yazdıgını aynı sorundan gonderıldıgının cıktısının oldugunu soyledım gonderın dedıler ıhtarnagmeyıde maılle yolladım..saolsunlar yarım saatt sonra donus yapıp ıade alacaklarını bıldırdıler cok sasırdım beklemıyordum....hepsıburada cok yardımcı oldu..telefonu kargoladım bu olayın uzrınden bes gun gectı suan ıtıbarıyla para gerı yuklendı ...bu beladan kurtuldum ve ınanın mucıze gıbı gelıyor bana bu olay ..tuketıcı mahkemesını uc ıle bes ay arasında beklememe gerek kalmadı ...son sozum bu fırmaya bulasmayın arkadaslar ...sorun cıkarsa duzelte bılme sansınız yok ....ve sorun cıkma ıhtımalı buyuk ...sarj soketı cok sert cıhazın en buyuk sorunu buyuzden verdıkları sarz takımı zaten dandık kalıtelı bısey alsanız dahı o sarz soketının dusumundan sankı mıcro usb ıcın yapılmamaıs gıbı daha mı kucuk yapılmıs okadar sert kavrıyor bu yuzden sarj soketı arzası muhtemel ......arza dahılınde sızden yana bır polıtıka yok kesın kullanıcı hatası damgası altındasınız ıstersenız urununuz ıkı haftalık olsun ...ben bunların hepsını sekız defa yasadım yıne sabırlıymısım ....sımdı on kamerası 5mps olan ve ekranı 6 inc veya ustu cıvarı bır telefon bakıyorum ve kesınlıkle 1000 tl ustu maxımıumum 1500 tl olacak ucuz bısey almak ıstemıyroum artık bır onerınız varsa beklerım...

hepsiburada firmasından beklenmeyecek bir hareket olmuş :) iyi günlerine denk gelmişsiniz. paranızı geri aldığınıza sevindim. ben sizin yerinizde olsam 1000 lira üzerine çıkmazdım. Asus zenfone 6 işinizi görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin208

abi şans işi olduğuna bende katılıyorum ve etrafımdakilere de öyle söylüyorum zaten. ha bi de bu antutu skorları gerçek hayatta bi işe yarıyosa zenfone4 18463 puan aldı benimki bu iyi bi puanmıdır ? 424 tl ye almıştım telefonu n11.com dan

antutu skorlarına çok takılmayın. 1500 liralık samsunglar kendi arayüzü yüzünden kasım kasım kasılıyor çalışıyorken. sözde iyi puan alıyorlar. önemli olan menüde gezerken, telefon ederken, facebook da gezerken vs. işlemlerde nasıl tepki veriyor. keşke zen 5 veya 6 alsaymışsın. ben büyük ekrana alıştıktan sonra küçük ekrana dönmezdim :)
  • asus zen 6 yı hıc bır yerde bulamıyorum..sankı kaldırılmıs gıbı satıstan ..nexus 6 alayım dedım bayagı pahalıya gelecek tr ye 1800 gıbı bır fıyata hemde on camerası sadece 2 mps ..ben selfıe ve skype gorusmesı cok yapan bırıyım,on camerası guzel olsun ıstıyorum ıllakı ..bırde telefonu ıkıncı elden satarken azda olsa degerlı olsun ıstıyorum .samsung sony bu manada degerlıler gercı ıkıncı elde hersey olu parasına ancak ne bıleyım kalıtesız telefonun okadar sorununu cektım kı korkuyorum duyulmamaıs bır marka almaya ...
  • Merabalar..
    Ben de katıldım aranıza... Telefonumu dün teslim aldım..
    Öncelikle telefoncu elektronikci vs değil..bilişime meraklı bir abinizim.. 45 yaşındayım.. Devlet memuruyum.. Onlarca telefon kullandım.. iphone, note 3, değişik samsung modelleri, çinden bizzat telefon satın aldım kullandım, yine önceki telefonlarımdan biri de piranha zen idi.. zen den önce ise general mobile discovery 1 kullandım. 10 gün önce asus fonepad 7 me372cg satın aldım. şu anda asus satışta ve ben yine bir piranha modeline dönüş yaptım.. bu sefer GRANDE yi satın alarak.. daha önce elime almadım, kullanmadım.. sizin yorumlarınız, incelemeler ve videolar ve tabiki bir önceki zen modelinin bende bıraktığı olumlu izlenim ile satın aldım diyebilirim..
    Bunları yazmamdaki amaç, telefon konusunda nacizane tecrübeli oluşum ve bu telefonu satın alacaklar için bir fikir verebilmektir..
    n11.com üzerinden kampanyalı fiyatı ve ücretsiz kargosu ile 525 tl ye satın aldım ürünü. satıcıyla açılmamış kutu ve piranha garantisini konuştum.. olumlu olunca siparişi geçtim..
    telefon 15 ekim 2014 çarşamba günü elime ulaştı. aşağıda sayacağım maddeler sadece benim görüşlerimdir.. ve beni bağlar..size de bir fikir verir..
    1- telefon çok kaliteli bir görünüme sahip..
    2- ekran beklediğimden biraz daha büyük çıktı.. veya söyle söyliyeyim, hayal ettiğimden daha büyük.. güzel
    3-ekran parlaklığı, menülerin geçiş hızı, ayarlar vs çok çok iyi. samsung discovery gibi yani fark varsa da fark edilecek önemsenecek şeyler değil.. yağ gibi hd ips dokunmatik ekran.
    4- okulumdaki genç bir öğretmen arkadaş, öğretmenler odasında gördü, kendisi s3 mini kullanıyordu.. hem telefonu kullandı, hem fiyatını öğrendi.. çok beğendi, satıp almayı düşünüyor.. gerisi kendisine kalmış..
    5- temple run gibi bir iki ufak oyun kurdum.. tık takılma yok..sorunsuz.. oyun hiç sevmem ama benim kurduğum kullandığım bütün uygulamalar süper çalışıyor.. daha ne olsun....takılmadan donmadan..
    6- kulaklık ahize sesi gayet iyi, kısık değil.. net ve anlaşılır seviyede
    7- ekrandaki üzerinde şekiller simgeler özellikler olan jelatini hala çıkarmadım, belki şarjda sorun yaşarım diye hayır yaşamadım.. çok güzel şarj oldu... koruyucu dursun bir gün daha bakalım
    8- hangi telefonlara bakmadım ki, buna gelene kadar.. g.mobile discovery 2 düşündüm,pili çıkmıyor.. galaksi note 2 alayım dedim, tek hatlı, fiyatlar 900 tl civarında ikinci el.. bazi hesaplı garantili diye satılan ürünlere baktım.. hiç denenmemiş tr de servisi olmayan ürünler 600 tl civarınnda..asus zenfone 6 demiştim, 799 tl verecektim telefonu satan yok... vs vs vs
    9- bu telefon, çift hatlı.., şebeke üzerinden görüntülü görüşme en önemlisiydi benim için o var, ekranı büyük olsun diyordum, 5.7 inç en büyüğe çok yakın... ve fiyat 525 TL... piranha garantisi, muhatab var.. fatura var..

şu an yanımda, masamın üzerinde mis gibi kullanıyorum...

eksileri demiyeceğim, ama yine de size fikir versin diye söylüyorum.. benim için sorun hiç olmadı olmaz da..

1- fotoğraf çekimi kesinlikle kardeşi zen gibi değil.. normal idare eder.. yeterli..
    2- zil sesi, evet zil sesi ne bileyim kullandığım bir galaksi note2 gibi değil.. biraz daha az.. sorun değil.. hiç sorun değil hem de.. sesi yüksek bir zil koydum.. bangır bangır çıkıyor..

benim düşüncelerim bunlar.. telefon bu fiyata başka memlekette bulunmaz bence, bir nimet.. ben çok ama çok mutlu oldum..sorunsuz kullanıyorum şükürler olsun.. elektronik biraz da şans işi tabiki...

asıl sorum şu sizlere.. zen de de vardı bu huy...:)))
    ben birisini aradığım zaman, karşı taraf telefonu açınca, telefon bir kere açıldığına dair bir kere titreşiyor.. titremeye allerjim var:))..bunu engellemenin yolu varsa çok memnun olurum yazın lütfen.. selamlar saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestnewyorker -- 17 Ekim 2014; 20:41:49 >

• Bende yaptığınız yorumlara katılıyorum
    Titreşim için ayarlar_ses-çalarken titret kaldır birde klavye kısmında aynı sekme var

• öncelikle hayırlı olsun. Fakat piranha markasını 450 tl veripte tabletten ders edindim evimin yanından geçemez. Kurumsallık anlamında oturmuş bir firma değil servis olayı yok gibi. Markası fark etmez her teknolojik cihaz bozulabilir bu normal bir durum fakat bozulma sonrasındaki tedarikçi yada servis desteği çok önemli piranha da öle birşey yok. Sözte teknik servis var ama her şeye para istiyor ve onarmadan geri yolluyor.
    Telefona gelirsek abartılı bir kamera iel ön plana çekmeye çalışmışlar fakat sizde bilirsinizki megapiksel değerinin yüksek olması önemli değil kullandığı teknoloji önemli. Bende htc one var 3 mp , note 3 çekimlerinden daha kaliteli fotolar veriyor.
    Ayrıca telefonu zorlayın yüksek grafikli oyunlarla kasmaya çalışın donma olaark mı bakın . sözde tablet 4 çekirdekli işlemciye sahipti antutu testi yapayım dedim dondu :)

Hani hocam 500 t lik telefon daha ne bekliyorsunuz diyebilirsiniz fakat ben 500 tl mi çöpe atmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSeckin -- 18 Ekim 2014; 11:12:37 >

• samhey S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, fakat benim dediğim telefonun çalması durumunda titremesi değil.. siz de olmuyor mu yoksa? birisini telefonla ben arıyorum.. karşı tarafın telefonu çalmaya başlıyor, sonra karşı taraf telefonu açınca, telefon bir kere titriyor.. sadece bir kere.. bunu önlemenin yolu yokmu demiştim? saygılar
  • Huawei g610 ile grande takas etmek isteyen varmi İst beylikduzu. Telefonu istediğiniz servise gosteriniz. Hicbir sorunu yok garantisi devam ediyor.

• bir sorum daha olacaktı.. grande için silikon kılıf var mı acaba? link verirseniz sevinirim..
  • piranha kunde zannediyordum hep ismini telin.
  • cevaptaki titreşim nasıl kapatılır bilmiyorum ama bu titreme çok isime yarıyor.. telefon çalarken kulakta dayalı tutmaya gerek olmuyor ;)

silikon kılıf ben bulamamıştım .. simdi varmı bilemiyorum! aliexpressten aldiydim.. geçmiş sayfalarda resmi var..

• quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

teşekkür ederim, fakat benim dediğim telefonun çalması durumunda titremesi değil.. siz de olmuyor mu yoksa? birisini telefonla ben arıyorum.. karşı tarafın telefonu çalmaya başlıyor, sonra karşı taraf telefonu açınca, telefon bir kere titriyor.. sadece bir kere.. bunu önlemenin yolu yokmu demiştim? saygılar

Sözünü ettiginiz titreşimi kapatıp açmak için ;
    Ayarlar-erişilebilirlik-connected to vibration (secenegi kaldırın) hepsi bu kadar ...Güle güle kullanın...

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.