Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 680 iyi abi bu özelliklere hemide 32 gb lik versiyon , sonra binicem üstüne vurucam kırbacı :D .. lg atasözüm nası ama ? arkadaşlar çok beğenmişti hatta kızlar bile güldü
  • atasözünü tuttum benim telefon pek uysal kırbaç filan kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Fighter -- 25 Eylül 2014; 2:18:18 >
  • atasözüm ün telifini nasıl alabilirim ? bu arada bu konu altında harici şeylerden konuşmak serbestmi
  • konu zaten mefta sayemizde üstte kalıyor
  • Bu arada bendeki grandeye 4.4.2 stock rom yükledim herşey iyi ama kamera da ön kameraya yok kendi başına böyle birşey gelen var mı? Birde usb driveri ben sorunsuz laptoba yükledim bende sıkıntı yok ama arkadaşın ne win 7 64 bit laptobunda ne xp masa üstünde tanıtamadık
  • Grandeyi alali 3 ay oldu. Diger oahali telefonlarin isini hemen hemen goruyor. Fakat;
    1) Bugun sarji 3 kez doldurdum.hattin teki acik. İnternet surekli kapali. Sadece 2 saat kullandim. Bu gece , oglen ve aksam şarj ettim . Biktiriyor. 1 gun bile kullanabilmeye raziyim ama yarim gun zor gidiyr.
    2) Sarj olurken %15 e gelene kadar surekli uyari verip otuyor. Uyutmuyor. Sesini kismak zorunda kaliyorum.
    3) Aksamlari fotograf kalitesi 5 mp ayarina dusuyor.
    4) Yakin(makro) cekim yapilamiyor.
    5) Telefon gorusmesinde karsi taraf sesimin gittigini soyluyor.
    Bendeki sorunlari yasayip halleden arkadaslardan yardim istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi oldugu için servise verseniz , özel bir durum sizinki.

• quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz38

Grandeyi alali 3 ay oldu. Diger oahali telefonlarin isini hemen hemen goruyor. Fakat;
    1) Bugun sarji 3 kez doldurdum.hattin teki acik. İnternet surekli kapali. Sadece 2 saat kullandim. Bu gece , oglen ve aksam şarj ettim . Biktiriyor. 1 gun bile kullanabilmeye raziyim ama yarim gun zor gidiyr.
    2) Sarj olurken %15 e gelene kadar surekli uyari verip otuyor. Uyutmuyor. Sesini kismak zorunda kaliyorum.
    3) Aksamlari fotograf kalitesi 5 mp ayarina dusuyor.
    4) Yakin(makro) cekim yapilamiyor.
    5) Telefon gorusmesinde karsi taraf sesimin gittigini soyluyor.
    Bendeki sorunlari yasayip halleden arkadaslardan yardim istiyorum.

Vallahi şarj sorununuza çok acayip şaşırdım bataryayı şarja süresiz mi koyuyorsunuz yeşil yanınca çekiyor musunuz? uzun süre şarjda kalması batarya ömrünü öldürür benim telefonum vallahi abartmadan söylüyorum 2 gün gidiyor sadece konuşmaya kullansam 3.günü geçer bile kitleyince hiç şarj emmiyor

Yakın çekimi kendi kamerasın da iyi olmuyor farklı programlar kullan

Telefon görüşmesinde hiç bir sorun yaşamıyorum ben karşı tarafı başka birisiyle değiştirerek dene :D

• Ankarada servisi olsa verirdim ama kargo ile istanbula gonder bekle geri al. Bazilari servisin aynen gonderdigini soyluyor. Hic guncelleme yapamadim.son zamanlarda yapildimi

• Bin pişman oldum bu markayı aldığıma. 3 kere arıza için servise gönderdim. Onarmadan geri yolladilar. Şimdi de kullanıcı hatası diyerek ürünü ücretli onarmak istiyorlar. Servisin hiç bir telefonu cevap vermiyor. Muhatap yok. Bu kadar rezil bir firma olur. Siz siz olun kullanıcı iseniz cihazı düzgün kullanın. Arıza yapar ise çöpe atın daha stressiz. Eğer almayi düşünüyor iseniz lütfen başka marka alın benim burnu yandı. Ama tüketici hakem heyetine gidip tüm haklarımı arayacağım.

• Arkadaslar merhaba bende piranha grande alali 2 ay falan oldu. Dun sabah telefonu actim.baktim.saglam. dedim sarja takayim. Teefonu kapattim ve sarja taktim. Birkac saat sonra cikardigimda ve telefonu actigimda. Telefonum sifirlanmis ve tum verilerim.silinmisti. neyse onu hallettim.bi sekilde fakat bugun de yine telefonu sarja taktim fakat acayip yavas sarj oldu. Ve %75te takildi. 3 saattir %12sarj etti ve %75te durdu. Sarj ediliyor gozukuyo fakat ilerleme yok %75te takili kaldi napabilirim,sorun nedir, bilen, anlayan varsa yardim edebilirmi lutfen cok acil!!!

• Bizde de sarj sorunu oluyor. Yazilimsal galiba. Ekranda %75 gozuksede aslinda %99 bile olmustur gercekte. Sarji soküp takinca hemen hizlanir ve asil geldigi yuzdeyi bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz38

Bizde de sarj sorunu oluyor. Yazilimsal galiba. Ekranda %75 gozuksede aslinda %99 bile olmustur gercekte. Sarji soküp takinca hemen hizlanir ve asil geldigi yuzdeyi bulur

bu gun bende de olmaya basladi.dun aksam root ve cwm attim telefona tek yaptigim buydu. Sabah kalktigimda %36 sarjla buldum bataryayi cikartip taktigimda %86 oldu ve 86dan yukari sarj etmiyor. Bir de ayarlar kismindan ekran ayarlarina dokununca maalesef ayarlar uygulamasi durdu. yaziyor rootladigima pisman oldum
  • bunun nedeni şarj cihazının uyduruk oluşundan kaliteli bir şarj cihazı ile bu sorun ortadan kalkar
  • 8. kez servıse goturdugum ve sarj soketı arzasını sekızıncı kez veren telefonu burda öven ınsanlar goruyorum..şaşırıyorum ...samimi bulmuyorum..piranha servis mudurude hala degiştirmiyor dandik telefonlarını..hepsinin de.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diabolious

8. kez servıse goturdugum ve sarj soketı arzasını sekızıncı kez veren telefonu burda öven ınsanlar goruyorum..şaşırıyorum ...samimi bulmuyorum..piranha servis mudurude hala degiştirmiyor dandik telefonlarını..hepsinin de.....

Dördüncüde direk iade hakkınız var zaten, boşuna uğraşıyorsunuz.
  • sız servıstekılere soyleyın bu hakkımı yada hepsı buradaya cektıgım ıhtarnagmeye karsılık gelmeyen cevaba ..benı tuketı mahkemesının altı ay sonra cıkacak kararı ıcın bır altı ay dahah bu telefona bagımlı kalmama soyleyın.... teorıde dedıgınız seyler malesef burda ıslemıyor beyfendı pratıkte hukmu yok ... pıranhanın muduru gıdıp tuketıcı mahkemesıne dava acmamı soyledı ...cunku bılıyorkı altı ay surecek davayla tuketıcı altı ay ugrassın dursun...nefret edıyorum bu telefondan burda bu dandık cın malı aslında replıka 200 tlık telefona benzeyen telefonu ovenlerıde hıc samımı bulmuyorum cogu pıranhada calısabılır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diabolious -- 1 Ekim 2014; 15:12:37 >
  • herkese merhaba ben forumda yeniyim 2 hafta önce grande aldım ( MİXSEPET gittigidiyor ) alış veriş ,şarj veya başka bir sıkıntı yoktu ve apus adında bir program ile batarya sarfiyatını minimum durumuna düşürüyordum herşey mükemmel derken ekran gitti ne yaptıysam bir dahada açılmadı servise gönderdim pazartesinden beri teknikere verildi yazısı var müşteri hizmetlerinde HASAN K isimli şahıs iyi niyetli olarak tekniker bakacak ve buna benzer müşteriyi rahatlatmak amacıyla mesajlar yazıyor fakat servis olarak bana göre sınıfta kaldılar tlf dan hala haber yok zaten bayram arefesi şu anda ya sabır çekmekten başka yapılacak birşey yok bayramdan sonra göreceğiz ama eğer istanbulda oturuyor olsaydım tlf daha çabuk alırdım diye düşünüyorum tlf görünüm olarak hız olarak fena değil ama servis ve tlf pek birbirlerine yakışmıyorlar
  • Grande ailesinin bayramını kutlar,saglık dolu nice bayramlar dilerim...Selamlar

• Bizim grande ile ozellik olarak birebir ayni olan telefonlar var, onlarin custom romlarini yuklersek bir problem cikar mi?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.