Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebook sayfasına attığım mesajda bu cevabı verdiler arkadaşlar 4.4 kullanabileceğiz

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakankk -- 13 Temmuz 2014; 20:25:08 >
  • OTG kablosu ile USB flash bellek bağlamayı denedim..TANIMADI!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Hangout (eski Gtalk)'da video konferans yaparken ekran döndürme fonksiyonu çalışmıyor, ekranı yan döndürsem de karşı tarafta benim video görüntüm telefon ekranı gibi dikey çıkıyor.

Videokonferans esnasında video görüntüsünü yatay hale getirebilmenin yolu nedir?
  • güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: barisg

Google Hangout (eski Gtalk)'da video konferans yaparken ekran döndürme fonksiyonu çalışmıyor, ekranı yan döndürsem de karşı tarafta benim video görüntüm telefon ekranı gibi dikey çıkıyor.

Videokonferans esnasında video görüntüsünü yatay hale getirebilmenin yolu nedir?

bazen uygulamalar döndürme işlemini bazı sebeblerden dolayı bilerek kapalı tutuyor , telefona ait bir sorun değil. skype veya tango da denedin mi ? Ya da yazılım olmadan kendi görüntülü görüşme özelliği ile ?
  • selam bende dün sipariş verdim ayrıca güncelleme için mesaj attım
  • Gelen cevap şöyle İyi günler grande telefon almayı düşünüyorum ama 4.4.2 ye güncelleme imkanı olacakmı? Olacaksa grande alacak kararsız olan çok arkadaş var.
    Salı 17:26

4.4 için çalışmalarımız var ancak güncelleme için kesinleşmiş bir tarih aralığı veremiyoruz.
  • Hayırlı olsun öncelikle ...
    Piranha'dan var diyorlarsa vardır,koskoca firma yani , rakiplerinden geri kalacaklarını sanmıyorum , olabilecek en kısa zamanda gelecektir .Bende gelecek diye aldım ve gelecegi kesinleşirse bir tanede ogluma almayı düşünüyorum bekliyoruz bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorum Ca -- 16 Temmuz 2014; 23:11:30 >
  • mehaba orjinal rom dönüş yapmak istiyorum. lakin tereddütlerim var. erangi bir problem cıkarmı diye. bir de batarya takıımı olacak sökülümü olacak orayı çözemedim. izleiğim videolarda ve anlatımlarda bazılarında takılı bazılarında değil. yardımcı olur musunuz.
  • merhabalar, telefonu dün aldım şarjı çok geç doluyor hatta eğer yuzde göstergesi doğru ise bi saatte yuzde iki şarj attı.

bir de camera çok donuyo bunun için ne yapılabılır?

teşekkürler...
  • bence ingilizce kullanırım diyorsan miui rom yükleyin. rahatınıza bakın. mükemmel bir rom. rom yükleme sayfasında rom ve yükleme anlatımı mevcut.
  • arkadaşlar şarj olması çok uzun sürüyor mu sizinkiler de? ona göre servise yollayacagım. orjinal kablosu bozuk çıktı herangi bi usb kablosuyla şarj etsem etkiler mi bu süreyi?
  • Grande telefonda ekran kalibrasyonu varmıdır?
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    Telefonun fiyatı 575 tl. N11den 55 tl indirim. Paraftan da %11 paraf para ve paraf günüm de eklenince 450 tl'ye geldi. Çokta memnunum. Kullanışlı ve şık bir telefon.

• cioder kullanıcısına yanıt
    Normal sürede yani 2 saat gibi bir zamanda şarj oluyor. Sen iade şansın varsa iade et. Yenisini al.

• cioder kullanıcısına yanıt
    Max 3 saatte doluyor batarya, kaliteli bir şarj cihazı kullan, telefonun hiçbir uygulamasında donma olmuyor

Telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırla eğer düzelme olmazsa değiştir veya iade edip yenisini al. Telefon güzel çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Max 3 saatte doluyor batarya, kaliteli bir şarj cihazı kullan, telefonun hiçbir uygulamasında donma olmuyor

Telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırla eğer düzelme olmazsa değiştir veya iade edip yenisini al. Telefon güzel çünkü

Üstad, sizin ROM anladığım kaarı ile kararlı bir halde çoktan gelmiş. Sizin Rom'un bir kopyası çok işimize yarardı, çok daha fazla sayıda kullanıcıya yardımınız olurdu :)
  • aydinkeskinkilic A kullanıcısına yanıt
    Teşekürler umarım en kısa zamanda güncelleme yapılır
  • eğer 500 liranın altına inerse mutlaka alırım.kart kampanyaları bekliyoruz.pusuya yattık.
  • bu arada ürünün siyah renki olanlar fotograf ekleyebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.