Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hasan K.
    10.04.2015 17:32
    Merhaba;
    Servis süresi maksimum 20 iş günüdür. dolmadan ürününüzün tamiratı yapılarak gönderilecektir.
    Saygılarımızla,
    Hasan K.
    Piranha Destek Merkezi

10.04.2015 18:19
    zaten bimeks size telefonu 19 martta yollamış sizin elinize ne zaman ulaşmış bilmiyorum hala tamirat diyorsunuz yenisi ile değiştirilecek bilgisi verilmişti kendi aranızda bir karara varamadığınız içinde sorun devam etmekte ben zaten yasal süreci başlatttım dilekçemi verdim nasıl bir servis yapıyorsunuz ki elinizde yedek parça yok parça bekliyoruz demişsiniz sonra değişim olacak dediniz ne ise bu konu ile ilgili zaten mahkeme sonucu bekleyip göreceğiz en kısa sürede sizden ve ürünlerinizden kurtulmak istiyorum bu konuyu her yerde her forumda şikayet vara iletmeye devam edeceğim
  • Bu tele göre miui rom varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: gcnytrs

quote:

Orijinalden alıntı: Gökaydinho

quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: toxa99-kalu

hayırlı olsun sorunlu çıkmaz inşallah. bende alırım yakında bugün bimeksde inceledim.

Hocam aman ha diyorum, bakın gezin eskiden buraya kadar sayfaaları ve bir istatislik yapın her 2 telefondan 1 i bozuk çıkıyor.

Burada size bu telefonu sadece piranhanın adamları önerebilir, asla bir kullanıcı önermez. Önceden soranlarıda uyardık gerek ben gerek diğer arkadaşlar, bunladan çekenler olarak, bazıları dinledi bazıları dinlemedi. Dinlemeyenler haklıymışşınız kardeşim kusura bakmayın hakkınızı helal edin dedi.

Bakın 13mp kamera sony lens bilmem ne diye milleti dolandırıyorlar kamera 8mp çıktı sony lens falanda yok. Her şeyi geçtim, kamera önemli olmasa bile sizin için, böyle bir iş yapan adamdan telefon alınır mı?

Buda donanımhaberde bu konudan bahsedilmesi 9.12 den itibaren izleyin

http://www.donanimhaber...-Yasal-Duzenlemeler.htm

Servis tamamiyen rezalet ötesi, elamanlar teknolojinin t sinddden anlamayaan addamlar elemanlar dedıgıme bakmayınn 2 3 kısı var yok.

https://www.sikayetvar.com/piranha şuraya bakın, 533liralık telefona 500 lira servis ücreti istemişler (https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3031497/piranha-533-tlye-aldigim-telefona-ariza-bedeli-500-tl-istendi) daha ne rezaletler var bakın kendınız görün.

Burada bir arkadaşımız var adam parayı verdi telefonu kullanamış bile 1 gün kaç ay oldu hemde bayağıdır burada. Piranha süründüüyor adamı, parayı çöpe attı resmen.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104062524

Bakın bir arkdaşımız telefona oyun yükledim oyun oynayamıyorum diyor:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104149532

Ayrıca telefonla konuşurken ses kötü ve cızırtılı gidiyor karşı tarafa ve ses kısılmıyor görüşme esnasında.

Telefon 5 saate şarj oluyor.

Pil yuzde 5den sonra 4.3.2.1 sayarak saniyede batarya bitiyor

USBden PC bağlantısında Dahili hafızayı bilgisayar USB Disk olarak görmüyor.

Whatsapp tan falan mesaj gelince bildirim gelmiyor, ses falan bildirim ışından bahsetmiyorum o zaten hiç yok bu telefonda

Hatta Whatsapp tan mesajlar çok aşrıı geç geliyormuş bunuda yenı öğrendim neredeyse yarım saat geç geliyor, yuh!

GPS tam bir çöp

Buyrun, bizlere havadan atıyorsun diyenler görsün, heer şeyimi bir kanıta dayandırarak konuştum. Bu telefonu sadece piranhanın adamları över ve o adamlar nette çok var bu telefonu millete kakalamaya çalışıp duruyorlar, eleştrenlerede küfür ediyorlar.

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖

Gün geçtikçe komik duruma düşüyorsun. Söylediklerin kendinle çelişiyor. Bahsettiğin sorunlar herkeste yok. Bir çok kişi kendi gördüğü farklı sıkıntılardan bahsetmişler. Telefon 5 saatte şarj oluyormuş. Ben daha 3 saati bile görmedim şarj ederken.GPS bağlantı sorunu yaşayan olmuş, ben hiç yaşamadım.Sadece sinsic nickli arkadaş bu sorunundan bahsetti.Oyun oynanmıyor demişsin. Sadece bir kişi bu sıkıntıdan bahsetmiş. Dahili hafızası görünmüyor diyorsun,ama bağlantı türünü seçerek görebiliyorsun bilgisayarda. %5'ten sonra hızlı düşüyor diyorsun, bekletme o zaman o kadar. Farklı forumlarda yığınla insan söyledi bu tip bataryaları tamamen bitirmeden şarja takın diye.6 saat ekran süresi veriyor cihaz sana, %5'ten geri hızlı düşüyor diye mi eleştiri yapılır buna. Bildirim ışığı birçok cihazda yok. Hatta burada bir arkadaş paylaşmıştı sanırım, Samsun'un 1000 küsürlük A serisinde bile bildirim ışığı yok. Kanıtlara dayanarak konuşurum diyorsun, bu cihazı burada olan firma adamlar tavsiye eder diyorsun, eleştirince de küfür eder diyorsun. Size belki de en çok küfür eden benim, sizin firma adamı diye suçladığınız birkaç kişiden biri de benim, bu suçlamayı yapmış olmanıza rağmen cihazı abartılı övmeyip şuan tavsiye edemem diyen de benim. Bilmem farkında mısın ama paylaştığın görsellerde cihazın sorunlarından bahseden de benim. Nasıl bir iş oluyor ki bu hem firma elemanı olmakla, hem firmadan para almakla suçlanıp bu cihazın sorunların böyle açıkça insanlarla paylaşıyorum acaba? Bunları yazarken düşündün mü hiç? Aynı anda iki şeyi yapabilen herkes(!) yazarken de düşünebilir. Sonuçta 700 hatta indirim falan 600 civarı alınabilen bir cihazdan bahsediyoruz. İllaki kimsenin çöpe atacak parası yok orası ayrı. Sanki dünyanın en sorunlu telefonuymuş gibi bahsediyorsunuz cihazdan. İkide bir araya girip de copy+paste yapmanızın gereği yok. Forumu okuyan ya da şöyle söyleyeyim sizin bu kopyalanmış mesajlarınızı ayıklayıp okuyabilen cihaz hakkındaki olumlu olumsuz herşeyi görebilir zaten. İsteyen alır, istemeyen almaz. Senin hakkında da kanıtlara dayatıp paylaşım yapanlar vardı ama hemen profilini kapattın. Sen bu kafayla gidersen sadece burada değil tüm forumlarda küfür yersin.
    Hadi ergenler okuduktan sonra yüklenin bakalım eksilere rekor kırılabilecek mi?

Arkadaş telefonu öcü gibi göstermeye çalışıyo bende anlamadım amacı nedir ama her telefonda sorun cıkabiliyo bu telefonda herkesin ortak bi noktada buluştuğu bi kronik problem yok görünen o ki . Teknolojik cihaz fiyatı ucuz diye kesin bi problem çıkacak ön yargısındanda kurtulmalıyız bnce tamamen şans işi teknoloji işi .

Bu cihazın kamerasının hile yapılarak 13 mp çıkartıldığı doğru değil mi ? Daha hala neyi savunuyorsun be

Ben yukarda gayet acıklayıcı bi şekilde türkçe yazdım önce bi oku ondan sonra yaz kardeşim . Kamerayada gelince fena değil kamerası dslr makina kadar performansı olmasada iyi bence . Abartmanın alemi yok her cihazın eksik yönleri oluyo ben 5 gündür telefonu kullanıyorum on numara beş yıldız bu cihaz verdiğim parayı sonuna kadar hakediyo suana kadar . Benim işim gereği telefonum hiç susmuyo oyun oynuyorum nete takılıyorum akşam geldiğimde %50 - 60 şarjım oluyo ekran on numara dokunmatik süper , bi kaç arkadaş parmak izi için sorunlu demişti ama bende çok iyi çalışıyo . Yiğidi öldür hakkını ver kardeşim bide görmeden etmeden konuşma bu forumda çoğu kişi cihaz görmeden hakkında incelemeler yapıyo netteki videoları izleyerek . Ben örneğin piranha ıq+ dışında bi konuya yorum yapmıyorum diğer cihazları kullanmadığım bi bilgim olmadığı için o cihazlarla alakalı bişey demiyorum , sizde kullanmıyosanız görmediyseniz bile bu cihazı boş laf kalabalığı yapmayın burda bırakında biz ıq+ kullananlar aramızda paylaşımda bulunalım .

• quote:

rekabet kuruluna şikayet edeceğim piranhayı zaten ,milleti kandırdı biz dedik piranha kandırır diye ama dinlemediler. şimdi kim haklı çıktı BEN .

Ya kaç yaşındasın sen anlamadım kafan almıyomu ben kullanıyorum diyorum kaç gündür telefonun herhangi bi problemi yok milletide yanlış bilgilendirme 700 tl bütcesi olan birinin alabileceği en iyi telefonlardan biri ama sen diyosan ben herkese destek olurum ekle milletin parasının üstüne biraz daha alsınlar başka bi cihaz sırf senin bu markaya karşı boş laflarla açtığın bi karalama kampanyası yüzünden arkadaşları yanlış bilgilendirme
  • quote:

quote:

rekabet kuruluna şikayet edeceğim piranhayı zaten ,milleti kandırdı biz dedik piranha kandırır diye ama dinlemediler. şimdi kim haklı çıktı BEN .

Ya kaç yaşındasın sen anlamadım kafan almıyomu ben kullanıyorum diyorum kaç gündür telefonun herhangi bi problemi yok milletide yanlış bilgilendirme 700 tl bütcesi olan birinin alabileceği en iyi telefonlardan biri ama sen diyosan ben herkese destek olurum ekle milletin parasının üstüne biraz daha alsınlar başka bi cihaz sırf senin bu markaya karşı boş laflarla açtığın bi karalama kampanyası yüzünden arkadaşları yanlış bilgilendirme

haddini bil , esas sen kaç yaşındasın ? Kandırılmayı anlamayacak kadar mantığın çalışmıyor mu senin ,benim kafam alıyorda seninkinin bazı şeylerde duraksadığı belli .

belkide anlıyorsun ama kötü niyetlisin . Sizin gibi kötü niyetli art niyetli kişiler yüzünden insanlar yanlış yalan fikir ediniyor . O cihazın kamerası gerçek 13 mp değil enterpolasyonla 8 den 13e çıkartılmış ve insanlardan saklanmış .

Şu an senin söylediğin açık ve net YALAN ,yalan söyleyen kişilere ne derler herkes bilir . Şimdi bu forumdan çık git ve bir daha bu foruma girme bile . attığın mesajların tamamı bu konuda , anlamayacak kadar aciz mi millet senin piranha elemanı olduğun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 10 Nisan 2015; 21:38:39 >

• He gardas he sensinnn bizi kandirdilar seni dinleseydikkk basimiza bu kadar is gelmiyecektii varolll .. Bu telefon ocu arkadaslar sakin almayinn alirsiniz sonra iyi cikar burda arkadaslarlaa paylasimm dersinizz anindaa bu arkadas sizi piranha sirketinde masa basi bi ise baslatir . (bu aradaa seninn mesaj sayinn birden mi artti yadaa seninde 13- 14 mesajin varkenn sendemi hep yalan konusuyodun bos konusmaa lutfenn isine bak hadi)

• quote:

quote:

quote:

haddini bil , esas sen kaç yaşındasın ? Kandırılmayı anlamayacak kadar mantığın çalışmıyor mu senin ,benim kafam alıyorda seninkinin bazı şeylerde duraksadığı belli .

belkide anlıyorsun ama kötü niyetlisin . Sizin gibi kötü niyetli art niyetli kişiler yüzünden insanlar yanlış yalan fikir ediniyor . O cihazın kamerası gerçek 13 mp değil enterpolasyonla 8 den 13e çıkartılmış ve insanlardan saklanmış .

Şu an senin söylediğin açık ve net YALAN ,yalan söyleyen kişilere ne derler herkes bilir . Şimdi bu forumdan çık git ve bir daha bu foruma girme bile . attığın mesajların tamamı bu konuda , anlamayacak kadar aciz mi millet senin piranha elemanı olduğun .

Bu görüşünde sana katılıyorum. Piranha cihaza 8 mp kamera koydum yazılımla 13 mp yaptım deseydi sorun yoktu. Ama bundan hiç bassetmemesi ve 8mp kameranın olduğunu devamlı inkâr etmesi piranhanın düpedüz yalancı ve sahtekar olduğunu gösterir. Bu yüzden piranha büyük para cezalarına hazır olsun.

Ha son olarak sahin dağ ın davası ne oldu merak ettim.

• Şimdi ben piranhaya güvenilmez dediğimde beni eleştiren eksileyenler çıksın ortaya neredeler . Bu kamera muhabbeti çıktığından sustular oturdular .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 11 Nisan 2015; 3:30:46 >
  • Nicolai Tesla kullanıcısına yanıt

@Nicolai Tesla hocam biz burada basbas bağırmadık mı bunlara güvenilmez piranha tamamen sabıkalıdır diye ne oldu zaman bizi haklı çıkardı hemde 3 ay geçmeden
  • Hey bende varım.

• ürün yollamadı diye kötülemiyorum firmayı bunu kaç kez söyleyeceğim.

• A.T.U. A kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın , bir önceki mesajda da aynı konu işlenmiş (sayın hookman in yazısı).Kötüleme mesajlarını okumaktan gerçek kullanıcıların yazdıklarını okuyamaz olduk sayenizde ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pehlivan1 -- 11 Nisan 2015; 12:31:41 >
  • Burası IQ plus sayfasımı yoksa IQ plus'la kandavası olanların hesaplaşma ve telefonu,firmayı kötüleme sayfasımıdır anlayamadık,telefonla ilgili yapılan eleştiriler artık gına getirdi ,telefonla kandavası olanlar bir fırsat versede bizim gibi telefona ilgi duyanlar telefon hakkında gerçek bilgiye ulaşsa..
  • Merhaba Arkadaşlar,

herhangibir ilerleme sağlamadan arada yazmak istemiyorum, yoksa ortalığa saçılmış olumlu/olumsuz saçma yorumculardan farkım kalmayacağını düşünüyorum. (gerçekten yorum yapan arkadaşlarımdan affımı istiyorum; Kastettiklerimin toplam 6 - 8 kişiyi bile bulmayan ve hergün her koşulda olumlu veya olumsuz yorum yapıcam diye kasanlar olduğunu umarım belli edebilmişimdir.)

Şu ana kadar;

1- Sony Türkiye konuyu, tabir yerindeyse iplemedi bile.

2- Sony Corp.'a konuyu hem bu cihaz özelinde hemde markanın güvenilirliği kapsamında yazdım, ondan da henüz tatmin edici bir yanıt gelmiş değil ancak buradan yanıt geleceğini düşünüyorum.

3- Böyle Devleti Allah Bildiği gibi yapsın; Süreç'le ilgili bilgiler iletildi, artık ne kadar zamanda yanıt dönerlerse onu bekliyor olacağız. Bimer üzerinden THH'ne resmi olarak aktarıldı (herkesin koşulsuz 365 gün içerisinde iade hakkı buradan çıkacak. Bankalarla ilgili şahsi başvurularımın 10-15ay mertebesinde sonuçlanmasını baz alırsam, yaklaşık 9 - 15 ay içerisinde sonuca bağlanacaktır.)

4- Sanayi ve Ticeret bakanlığına şikayet açıldı, henüz işlem başlatıldı yanıtını alamadım ancak orada geç de olsa süreç işleyecektir. (ilk ceza buradan gelecek beklediğim süre 3 - 9 ay)

5- Firma yaptığı hileler konusunda bilgilendirildi doğrudan/dolaylı her ne kadar aslan savunucuları olsa da ne kamera için yalanlayabildiler, nede yazılı olan sensörlere var diyebildiler. Yalnızca ayrı ayrı sensörler var demedik, onla/bu çalışında şu oluyor dedik şeklinde aslan savunuculara şakşak için alan açtılar.

Şahıslarla ilgili yorum yapmak istemiyorum; Ama okudukça bazı savunucu ve yericilere ağız dolusu birşeyler söylemek geliyor içimden, en trajikomik olanı; Ben telefonu aldım aldımsa kimse laf söyleyemez mantığı ile telefondaki hata ve hileleri yok sayıp savunmaya çalışanlar. (telefonun iyi yönlerini tabiki savunun; işlemci hızını, ram'ini, ekranı'nı, rom'un elden geçinceki akışkanlığını ve özellikle batarya süresini ama yok olan sensörleri ve kameranın söylendiği gibi olmamasını değil)

Lütfen herkes konuşurken, atarken, tutarken seviyesini (kendi seviyesi düşük kalıyorsa asgari insani seviyeleri) korumaya çalışsın.

Olumlu yorum yapanlara örnek:Telefonumuzu yere düşürüp kırdık, sonra bir firma temsilcisine yakınlaştık ve firma ücretsiz kasasını değiştirdi diye, firmanın ticari ahlaksızlığını şahıs olarak savunmanın mantığı olabilirmi?

Olumsuz yorum yapanlara örnek: Firmadan tanıtım çekeyim ayağına beleşe telefon istedik ama alamadık diye (iddia ediliyor ve yazışmalar gösteriliyor), telefon güzel olduğu ve beyanda birkaç sıkıntısı var diye, telefonu hiç elimize almadan herşeyini karalamanın bir mantığı varmı?

Firmanın karşı hamleleri; Özellikle DonanımHaber üzerinde ipliği pazara serildikten sonra, TAA'a ve onun ekürisi teknolojiden anlamayan adam'a video çekritip insanlar nezdinde itibar düzeltmeye çalışmanın (ki maalesef insanlarımızda karşılık buluyor - arkadaşın biri TAA kamerası 13 dedi diye yazmış çıldırdım, ki TAA telefonu kırıp kameranın üzerindeki hiçbir bilgiye bakmadan yere attı video'da görününüyor) yaptığınız ticari ahlaksızlığa rağmen elle tutulur bir yanı olabilir mi?

Şahsi olarak ben iddialarımın da, tüm sözlerimin de arkasındayım, Allah herkese aynı durumu nasib etsin.

Ben kimim adamıyım;
    İsmim Şahin Dağ, 37 yaşımın içinde, evli iki kız çocuk babası, iki üniversite mezunu, İzmir'de ikamet eden, İzmir'de gıda sektöründe Türkiye'de pazar lideri %100 Alman sermayeli bir firmada Bilgi İşlem Sorumlusu olarak çalışmaktayım. Gerçekten yaşı ve konuşma şekli uygun her arkadaşımı ağırlamaktan memnuniyet duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin_dag -- 11 Nisan 2015; 14:36:25 >

• sahin_dag S kullanıcısına yanıt
    ayrıcaa şahın bey şu yalanı da iletin ilgili bırımlere umts modlarında B1 (IMT 2 100 MHz), B2 (PCS 1 900 MHz), B5 (US 850 MHz Cep Telefonu), B8 (GSM 900 MHz) bunlar var denmıs ama maalesef yok.sadece 2 band var 2000/900 başka da yok.yanii cıft tasıyıcılı anten yok.yani 42,2 mbhs desteklemıyor.mtk engıınerıng ındırın muhendıs modundan bakınız beyler.hız testlerınde 4 5 6 mb gecmıyor.yanı bunda da kandırıldık.rıdvan beye onca msj atmama ragmen cevap verılmedı.pıranha destek merkezıne resmlı olarak attıgım kanıta da cvp gelmedı!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin_dag

Merhaba Arkadaşlar,

herhangibir ilerleme sağlamadan arada yazmak istemiyorum, yoksa ortalığa saçılmış olumlu/olumsuz saçma yorumculardan farkım kalmayacağını düşünüyorum. (gerçekten yorum yapan arkadaşlarımdan affımı istiyorum; Kastettiklerimin toplam 6 - 8 kişiyi bile bulmayan ve hergün her koşulda olumlu veya olumsuz yorum yapıcam diye kasanlar olduğunu umarım belli edebilmişimdir.)

Şu ana kadar;

1- Sony Türkiye konuyu, tabir yerindeyse iplemedi bile.

2- Sony Corp.'a konuyu hem bu cihaz özelinde hemde markanın güvenilirliği kapsamında yazdım, ondan da henüz tatmin edici bir yanıt gelmiş değil ancak buradan yanıt geleceğini düşünüyorum.

3- Böyle Devleti Allah Bildiği gibi yapsın; Süreç'le ilgili bilgiler iletildi, artık ne kadar zamanda yanıt dönerlerse onu bekliyor olacağız. Bimer üzerinden THH'ne resmi olarak aktarıldı (herkesin koşulsuz 365 gün içerisinde iade hakkı buradan çıkacak. Bankalarla ilgili şahsi başvurularımın 10-15ay mertebesinde sonuçlanmasını baz alırsam, yaklaşık 9 - 15 ay içerisinde sonuca bağlanacaktır.)

4- Sanayi ve Ticeret bakanlığına şikayet açıldı, henüz işlem başlatıldı yanıtını alamadım ancak orada geç de olsa süreç işleyecektir. (ilk ceza buradan gelecek beklediğim süre 3 - 9 ay)

5- Firma yaptığı hileler konusunda bilgilendirildi doğrudan/dolaylı her ne kadar aslan savunucuları olsa da ne kamera için yalanlayabildiler, nede yazılı olan sensörlere var diyebildiler. Yalnızca ayrı ayrı sensörler var demedik, onla/bu çalışında şu oluyor dedik şeklinde aslan savunuculara şakşak için alan açtılar.

Şahıslarla ilgili yorum yapmak istemiyorum; Ama okudukça bazı savunucu ve yericilere ağız dolusu birşeyler söylemek geliyor içimden, en trajikomik olanı; Ben telefonu aldım aldımsa kimse laf söyleyemez mantığı ile telefondaki hata ve hileleri yok sayıp savunmaya çalışanlar. (telefonun iyi yönlerini tabiki savunun; işlemci hızını, ram'ini, ekranı'nı, rom'un elden geçinceki akışkanlığını ve özellikle batarya süresini ama yok olan sensörleri ve kameranın söylendiği gibi olmamasını değil)

Lütfen herkes konuşurken, atarken, tutarken seviyesini (kendi seviyesi düşük kalıyorsa asgari insani seviyeleri) korumaya çalışsın.

Olumlu yorum yapanlara örnek:Telefonumuzu yere düşürüp kırdık, sonra bir firma temsilcisine yakınlaştık ve firma ücretsiz kasasını değiştirdi diye, firmanın ticari ahlaksızlığını şahıs olarak savunmanın mantığı olabilirmi?

Olumsuz yorum yapanlara örnek: Firmadan tanıtım çekeyim ayağına beleşe telefon istedik ama alamadık diye (iddia ediliyor ve yazışmalar gösteriliyor), telefon güzel olduğu ve beyanda birkaç sıkıntısı var diye, telefonu hiç elimize almadan herşeyini karalamanın bir mantığı varmı?

Firmanın karşı hamleleri; Özellikle DonanımHaber üzerinde ipliği pazara serildikten sonra, TAA'a ve onun ekürisi teknolojiden anlamayan adam'a video çekritip insanlar nezdinde itibar düzeltmeye çalışmanın (ki maalesef insanlarımızda karşılık buluyor - arkadaşın biri TAA kamerası 13 dedi diye yazmış çıldırdım, ki TAA telefonu kırıp kameranın üzerindeki hiçbir bilgiye bakmadan yere attı video'da görününüyor) yaptığınız ticari ahlaksızlığa rağmen elle tutulur bir yanı olabilir mi?

Şahsi olarak ben iddialarımın da, tüm sözlerimin de arkasındayım, Allah herkese aynı durumu nasib etsin.

Ben kimim adamıyım;
    İsmim Şahin Dağ, 37 yaşımın içinde, evli iki kız çocuk babası, iki üniversite mezunu, İzmir'de ikamet eden, İzmir'de gıda sektöründe Türkiye'de pazar lideri %100 Alman sermayeli bir firmada Bilgi İşlem Sorumlusu olarak çalışmaktayım. Gerçekten yaşı ve konuşma şekli uygun her arkadaşımı ağırlamaktan memnuniyet duyarım.

sahin_dag bey,telefon hakkındaki eleştirileriniz biz kullanıcılar için yol gösterici,bu fıyata bu özelliklerde başka bir marka tavsiyeniz varmı,birde telefonlardaki kameraların mb' larının çoğunun yazılımla yükseltildiği ve telefon kameralarının,kullandığı materyallerin özelliğinden dolayı gece çekiminin en pahalı telefonlarda bile belli bir seviyeyi geçmediği konusunda söylentiler var, bizi bu konuda aydınlatablirmisiniz,piyasada bu fıyata veya buna yakın fiyat aralığında özellikleri ve kamera çekimi daha iyi olan telefon varsa onu tavsiye edebilirmisiniz,bizlerde ona yönelelim,herkesin telefon için ayrıdığı bütçe binlirayı geçmiyor ne yazık ki,telefonu fiyatına göre değerlendirmek en mantıklı değerlendirme olur sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: sami-42

ayrıcaa şahın bey şu yalanı da iletin ilgili bırımlere umts modlarında B1 (IMT 2 100 MHz), B2 (PCS 1 900 MHz), B5 (US 850 MHz Cep Telefonu), B8 (GSM 900 MHz) bunlar var denmıs ama maalesef yok.sadece 2 band var 2000/900 başka da yok.yanii cıft tasıyıcılı anten yok.yani 42,2 mbhs desteklemıyor.mtk engıınerıng ındırın muhendıs modundan bakınız beyler.hız testlerınde 4 5 6 mb gecmıyor.yanı bunda da kandırıldık.rıdvan beye onca msj atmama ragmen cevap verılmedı.pıranha destek merkezıne resmlı olarak attıgım kanıta da cvp gelmedı!!!

saniyede 1.5 mb indirdiigimi biliyorum yanlışın var

• Peki yanlisim varsa neden umts modlarinda sadece 200/900 modlari var muhendis modunda bakabilirsin

• Sn. pelegivat,

eğri oturup doğru konuşmak gerekirse; Bu işlemci, Ram / kullanımı, ekran boyutu ve fiyata sahip benzeyen telefonlar olmakla birlikte bu telefon halen alınabilecek en iyi alternatifler arasında yer alıyor. Sanıyorum ya 649Tl veya 620Tl gibi bir rakama denk getirmiştim.(indirim ve 50tl worldcard puan ile)

Bugün alacak olsaydım; muhtemel aynı şartlarda yine Pinaha IQ+ ı düşünrdüm yalnızca bir ihtimal boyut olarak bana biraz büyük geldiği için; Çift hatlı ve yanında kılıf verilmesini de göz önüne alıp, fiyatını kampanya kart 650 - 700 bandına denk getirip Escort Joye E8'i de inceleme listeme eklerdim. Ancak 2200 mAh bataryadan dolayı IQ+ ın yanında nal toplayacağını unutmazdım.

Bunların yanında daha fazla yazabileceğim birşey gelmiyor aklıma, temelde 3 yıl kullanım için aylık yaklaşık 20tl maliyet ile kullanabileceğim cihazlara maliyet/fayda gözü ile odaklanmıştım, sonuçta tüm arkadaşlarıma önce neye ihtiyaç duyduklarını ve ne bütçeye göre hareket edeceklerini düşünmelerini tavsiye ederim.

*Bu telefona neden bu kadar kızgınım soranlar olabiliyor; temelde yalan beyana ve sonrasındaki yalanlara çok kızdım. Aslanlar gibi çıkıp düzgün bir açıklama yapıp, bizde aldatılmışız, çinli firmaya toplatırken kriterlerimizi belirtmiştik o özellikler çerçevesinde geldiğini biliyorduk, kasasını açıp kontrol etmek de aklımıza gelmemişti. Yaşanan bunca olay ve tecrübeden sonra telefonu toplattığımız firma ile görüştük hem kameranın "değiştirilmesi veya yazılımla işini cidden layıkı ile yapması" konusunda mutabakata vardık, hemde (aslında 10tl'ye temin edebilecekleri) silikon kılıfları telefonu tüm almış olanlara iyi niyet çerçevesinde göndermeyi kabul ettirdik. Sizlere en kısa zamanda "yazılım / veya olacaksa donanım değişiklikleri" konusunda geri dönüyor olacağız (tarih belirterek).

*Şahsi postama mesaj atıp fikir soran arkadaşlarımız oluyor çok teşekkür ederim. Ancak cidden ben elimdeki ürünün durumunu ortaya koymaktan öte kimseyi başka bir ürüne yönlendirecek vebali alamam zaten üründen de genel olarak memnunnum.

*Bir sürü arkadaşım benim gibi tepki göstermiş görünüyor, tepkilerinizi forumdan ziyade, resmi kanallar üzerinden iletmeniz herkes için daha faydalı olacaktır. Diğer taraftan başkaca eksikler görüp/bulup benden bunları iletmemi isteyen arkadaşlarım oluyor, dilerlerseniz sizlerde bunlar zeriden resmi kanallardan iletimde bulunabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin_dag -- 11 Nisan 2015; 18:22:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin_dag

Sn. pelegivat,

eğri oturup doğru konuşmak gerekirse; Bu işlemci, Ram / kullanımı, ekran boyutu ve fiyata sahip benzeyen telefonlar olmakla birlikte bu telefon halen alınabilecek en iyi alternatifler arasında yer alıyor. Sanıyorum ya 649Tl veya 620Tl gibi bir rakama denk getirmiştim.(indirim ve 50tl worldcard puan ile)

Bugün alacak olsaydım; muhtemel aynı şartlarda yine Pinaha IQ+ ı düşünrdüm yalnızca bir ihtimal boyut olarak bana biraz büyük geldiği için; Çift hatlı ve yanında kılıf verilmesini de göz önüne alıp, fiyatını kampanya kart 650 - 700 bandına denk getirip Escort Joye E8'i de inceleme listeme eklerdim. Ancak 2200 mAh bataryadan dolayı IQ+ ın yanında nal toplayacağını unutmazdım.

Bunların yanında daha fazla yazabileceğim birşey gelmiyor aklıma, temelde 3 yıl kullanım için aylık yaklaşık 20tl maliyet ile kullanabileceğim cihazlara maliyet/fayda gözü ile odaklanmıştım, sonuçta tüm arkadaşlarıma önce neye ihtiyaç duyduklarını ve ne bütçeye göre hareket edeceklerini düşünmelerini tavsiye ederim.

*Bu telefona neden bu kadar kızgınım soranlar olabiliyor; temelde yalan beyana ve sonrasındaki yalanlara çok kızdım. Aslanlar gibi çıkıp düzgün bir açıklama yapıp, bizde aldatılmışız, çinli firmaya toplatırken kriterlerimizi belirtmiştik o özellikler çerçevesinde geldiğini biliyorduk, kasasını açıp kontrol etmek de aklımıza gelmemişti. Yaşanan bunca olay ve tecrübeden sonra telefonu toplattığımız firma ile görüştük hem kameranın "değiştirilmesi veya yazılımla işini cidden layıkı ile yapması" konusunda mutabakata vardık, hemde (aslında 10tl'ye temin edebilecekleri) silikon kılıfları telefonu tüm almış olanlara iyi niyet çerçevesinde göndermeyi kabul ettirdik. Sizlere en kısa zamanda "yazılım / veya olacaksa donanım değişiklikleri" konusunda geri dönüyor olacağız (tarih belirterek).

*Şahsi postama mesaj atıp fikir soran arkadaşlarımız oluyor çok teşekkür ederim. Ancak cidden ben elimdeki ürünün durumunu ortaya koymaktan öte kimseyi başka bir ürüne yönlendirecek vebali alamam zaten üründen de genel olarak memnunnum.

*Bir sürü arkadaşım benim gibi tepki göstermiş görünüyor, tepkilerinizi forumdan ziyade, resmi kanallar üzerinden iletmeniz herkes için daha faydalı olacaktır. Diğer taraftan başkaca eksikler görüp/bulup benden bunları iletmemi isteyen arkadaşlarım oluyor, dilerlerseniz sizlerde bunlar zeriden resmi kanallardan iletimde bulunabilirsiniz.

sahin_dag bey verdiğiniz cevabınız için teşekkür ederim,ben bu telefona ilgi duyanlardanım ve bu telefonla ilgili yorumları farklı sayfalardan takip ediyorum,3-5 marka fanatiği haricinde genel olarak kullananların büyük çoğunluğunda kamera gece çekimi haricinde pek olumsuz birözelliğini duymadım,genel olarak kullanıcılar memnun ha kamerası gerçek sony kamera değil,gerçek 13 mb değil bunları telefonun kalitesini belirlemede olmazsa olmaz kabul eden pek yok ve bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ikibin tl'lik telefonların kameralarının bile gece çekimlerikaliteli çekim isteyen kullanıcıları tatmin etmekten uzak, bu fıyata bu özellikleri sağlayan bu telefona bu fırmaya haksızlık ediliyor,kullanıcıların verdiği beyanlarda telefonun servisininde eskiye nazaran kendisini düzelttiği ve telefonuna sahip çıktığı yorumları ağırlıkta ayrıca biraz geç olsada güncelleme desteği var ki, seneler önce aldığım motorola atrix ve samsung markalı telefonlarımın bir kere bile güncelleme aldığını görmedim son olarak bu fıyata bu özellikleri bize sunan bu firmaya adeta hırsız ve sahtekar damgası vurmayı ,hakettiğini düşünmüyorum,insanımıza uygun fıyatla iyi sayılabilecek özellikli telefon imkanı sunan her marka övgüyü en azından tarafsız eleştiriyi hak eder düşüncesindeyim ama bu konu,bu telefon hakkında objektif bilgi verme,alma konusundan çıkıp Piranha IQ Plus -markasını aşağılama,birbiriyle atışma,kapışma sayfasına dönmüş bir vaziyette,cep telefonu hakkında iki bin TLlik telefonlar dahil sorun yaşanmayan telefon yok ama bu kadar eleştirinin hiçbir telefona yapıldığını sanmıyorum,bu sayfa bu haliyle insanların teknoloji alanında başvuru kaynağı olmaktan çıkmış,3- 5 teknoloji ergeninin kendini tatmin ettiği bir site şekline dönüşmüştür ...

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.