Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 42 yaşındayım telefonu ABARTILI reklamlarına bakarak aldım kağıt üzerinde emsallerinden öndeydi fiyat olarak da iyidi bu forumda yazan iki kişi dokunmatik sorunu oldu ama firma bize yenisini verdiler yazmıştı bende almak için gaza geldim aldım 26 şubatta tamire gitti 20 gün sonra geri gönderdiklerinde yazılımsal hata vardı tamir edip gönderdik demişlerdi telefonu elime almadan bimeks yetkili açarken yine dokunmatiği bozuldu 18 martta tekrar servise gitti hala gelmedi 11 nisan olmuş telefonun durumu nedir diye servis ile yaptığım görüşmelerde yenisini vereceğiz demişlerdi sonra parça bekliyoruz dediler en son tamir edip yollayacağız dediler ben thh ne dilekçemi verdim sonuçta bir şey değişmeyecek ama yinede kurtulmak için umutla bekliyoruz Rıdvan bey yardımcı olmak için açtığı forumda bile insanlara cevap vermiyor altın musluğun başında oturan bir insan bile ara sıra başını kaldırıp etrafına bakar bence ortaya çıkan yalanlarından dolayı ne cevap vereceklerini bilmeyen bir firmayla karşı karşıya kaldık en son bir kişi daha kendiliğinden dokunmatiği bozuldu demişti servis 40 tl para istemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: sami-42

ayrıcaa şahın bey şu yalanı da iletin ilgili bırımlere umts modlarında B1 (IMT 2 100 MHz), B2 (PCS 1 900 MHz), B5 (US 850 MHz Cep Telefonu), B8 (GSM 900 MHz) bunlar var denmıs ama maalesef yok.sadece 2 band var 2000/900 başka da yok.yanii cıft tasıyıcılı anten yok.yani 42,2 mbhs desteklemıyor.mtk engıınerıng ındırın muhendıs modundan bakınız beyler.hız testlerınde 4 5 6 mb gecmıyor.yanı bunda da kandırıldık.rıdvan beye onca msj atmama ragmen cevap verılmedı.pıranha destek merkezıne resmlı olarak attıgım kanıta da cvp gelmedı!!!

Yoo gayette geçiyor
    Mesela ;

http://www.speedtest.net/my-result/a/1239130677

Edit :

Buyrun birde 10 mbps

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖

Edit:Bu mesajı dahi eksiliyorlar .

Arkadaşların amacının ne oldugunu herkes öğrendi artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caps1ock -- 12 Nisan 2015; 19:36:04 >

• Merhaba arkadaşlar bu cihaza savaş acanların iplikleri pazara çıktığına göre gelelim konunun esas amacına :)

Benim bu telefonda yaşadığım bi sorun var watsappta iletiler bazen gitmiyor ve dikkat ettimki wifi de oluyo sanki bu olay herhangi bi güç tasarufu modunuda aktif etmedim ama nedendir acaba bi bilgisi olan varmı . Yazıyorum gönderiyorum hemen watsabı kapatıyorum bazen iletilmeden baya bi süre sonra watsap a girdiğimde bakıyorumki iletilmemiş iletim ben watsap ı acınca yoluuyo hemen ama . Neddendir bi bilgisi olan varmıdır arkadaşlar ?
  • Ayrıca Mesu Çevik in de dediği gibi
    Türkiye'nin GSM alt yapısı 900 ve 1800 bu yüzden yazılım doğru göstermiyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcnytrs

Merhaba arkadaşlar bu cihaza savaş acanların iplikleri pazara çıktığına göre gelelim konunun esas amacına :)

Benim bu telefonda yaşadığım bi sorun var watsappta iletiler bazen gitmiyor ve dikkat ettimki wifi de oluyo sanki bu olay herhangi bi güç tasarufu modunuda aktif etmedim ama nedendir acaba bi bilgisi olan varmı . Yazıyorum gönderiyorum hemen watsabı kapatıyorum bazen iletilmeden baya bi süre sonra watsap a girdiğimde bakıyorumki iletilmemiş iletim ben watsap ı acınca yoluuyo hemen ama . Neddendir bi bilgisi olan varmıdır arkadaşlar ?

sen hala konuşuyor musun . esas ipliğin senin pazara çıktı ne adamsın yaa

seni parayla tuttu piranha malımızı kanının son damlasına kadar koru diye .

bildiğin sahtekar ve yalancı bir firma piranha

• Şikayetler başlamış, ilk 30 sayfada telefonun alınmayacağını uzun uzun anlattığımda laf söyleyenlere selam olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

Bende motorola g var android L ye birkere guncelledim dahada duzeltme hata guncellemesi gelmedi ayrica yağgibi akiyor lolipop hata kasma vs yok 499 tl ye mediamart dan aldiğim motorola g.

Sendeki Moto G 500 TL civarı, NEXUS ise 1300-1400 TL den satılıyor zannedersem. Her iki telefon arasında zaten donanım farkı var. Senin cihazındaki donanıma göre güncelleme, patch vs. yapılmış olarak son halini kullanıyorsun, başka güncelleme gelmemesi normal çünkü o donanıma göre ihtiyacı yok demekki, ne mutlu sana , fakat yüksek donanıma sahip birçok cihazda lolipop halihazırda tam randımanlı değil, yurtdışı forum sitelerini biraz araştırırsan farkedeceksin.
    Lolipop denen sürümün tüm cihazlarda aynı performansta çalışacak diye bir garantisi yok zaten, önceki sene kitkat ilk çıktığında pekçok kişi sorun yaşamıştı (özellikle LG cihazların bazı serilerinde) , bazı kişiler Jellybean'e geri dönmüştü hatta. Zamanla hatalar giderildi ve sorunsuz olarak kitkat kullanılır oldu, ama neredeyse 1" sene sürdü. Mesela GM elite sayfalarını biraz gezin millet hala kitkat'in gelmesini bekliyor, Jb güncellemelerinden de balataları sıyırmış durumda.
    Yani lolipop gelecek tüm dertler bitecek, yok böyle birşey, önemli olan cihazınızla uyumlu stabil bir sürümü kullanmak., Yoksa lolipop versiyona geçtiğinizde cihazınız takla atıp halı sahada maça çıkacak değil neticede. Lolipop gelipte sıksık hata verecekse, varsın gelmesin.

Yahu bu nasıl bir mantık zaten üst sürüm telefonlar daha hizli çalışsın diye yapılır. Şu an çok açık kendinizi kandırıyorsunuz MTK kodlari yayınlayınca üreticiler yine kitkatta yaptıklarının aynısını yapacak ve sadece base sürüm değişecek hatalar devam edecek. Üretici sorunu fixlemedigi sürece android buna bir şey yapamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sami-42

ayrıcaa şahın bey şu yalanı da iletin ilgili bırımlere umts modlarında B1 (IMT 2 100 MHz), B2 (PCS 1 900 MHz), B5 (US 850 MHz Cep Telefonu), B8 (GSM 900 MHz) bunlar var denmıs ama maalesef yok.sadece 2 band var 2000/900 başka da yok.yanii cıft tasıyıcılı anten yok.yani 42,2 mbhs desteklemıyor.mtk engıınerıng ındırın muhendıs modundan bakınız beyler.hız testlerınde 4 5 6 mb gecmıyor.yanı bunda da kandırıldık.rıdvan beye onca msj atmama ragmen cevap verılmedı.pıranha destek merkezıne resmlı olarak attıgım kanıta da cvp gelmedı!!!

Bende öyle bir sorun yok, biraz önce yaptığım hız testi aşağıda, şimdiye kadar aldığım en düşüğü bu, ortalama 16-19 mbps olarak değişiyor. Bazı bölgelerde daha düşük veya yüksek olabiliyor, ama bulunduğum bölgede durum bu. Operatörünüz kaynaklı olabilir mi acaba? İlginç geldi...
     ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

Bende motorola g var android L ye birkere guncelledim dahada duzeltme hata guncellemesi gelmedi ayrica yağgibi akiyor lolipop hata kasma vs yok 499 tl ye mediamart dan aldiğim motorola g.

Sendeki Moto G 500 TL civarı, NEXUS ise 1300-1400 TL den satılıyor zannedersem. Her iki telefon arasında zaten donanım farkı var. Senin cihazındaki donanıma göre güncelleme, patch vs. yapılmış olarak son halini kullanıyorsun, başka güncelleme gelmemesi normal çünkü o donanıma göre ihtiyacı yok demekki, ne mutlu sana , fakat yüksek donanıma sahip birçok cihazda lolipop halihazırda tam randımanlı değil, yurtdışı forum sitelerini biraz araştırırsan farkedeceksin.
    Lolipop denen sürümün tüm cihazlarda aynı performansta çalışacak diye bir garantisi yok zaten, önceki sene kitkat ilk çıktığında pekçok kişi sorun yaşamıştı (özellikle LG cihazların bazı serilerinde) , bazı kişiler Jellybean'e geri dönmüştü hatta. Zamanla hatalar giderildi ve sorunsuz olarak kitkat kullanılır oldu, ama neredeyse 1" sene sürdü. Mesela GM elite sayfalarını biraz gezin millet hala kitkat'in gelmesini bekliyor, Jb güncellemelerinden de balataları sıyırmış durumda.
    Yani lolipop gelecek tüm dertler bitecek, yok böyle birşey, önemli olan cihazınızla uyumlu stabil bir sürümü kullanmak., Yoksa lolipop versiyona geçtiğinizde cihazınız takla atıp halı sahada maça çıkacak değil neticede. Lolipop gelipte sıksık hata verecekse, varsın gelmesin.

Yahu bu nasıl bir mantık zaten üst sürüm telefonlar daha hizli çalışsın diye yapılır. Şu an çok açık kendinizi kandırıyorsunuz MTK kodlari yayınlayınca üreticiler yine kitkatta yaptıklarının aynısını yapacak ve sadece base sürüm değişecek hatalar devam edecek. Üretici sorunu fixlemedigi sürece android buna bir şey yapamaz.

Yukarıda donanımdan bahsetmişim, her cihazın aynı olmadığını belirtmişim, Anroid L nin her cihazda randımanlı çalışmadığını anlattım, bunları zaten google düzeltmez, sadece lollipopa ait kaynak kodları verir (tabiki öncelik kendi cihazlarına nexus v.s.) , hataları gidermesi cihazları ile uyumlu hale getirmesi üretici firmalara kalmış durumda, (Bunların bilinen konular olduğunu tahmin ettiğimden detaylara fazla girmedim, ama gerekliymiş demek ki...) ben de LG örneğini vermiştim. Farkındamısın bilmiyorum ama, zaten benim dediğimi ilk cümlen ile anlatıyorsun, sakin kafa ile yazdıklarımı tekrar oku istersen, senin deyiminle yine bunda başka bir "mantık "arıyorsan diyeceğim bu kadar...

• Stabil bir 4.4 olsunda opup başınızza koyun ben iki gun once windows 10 onizleme surumuNu yukledim şu anda telefon çopte. Guncellemede oncelik az yer kaplaması,stabilite ve birazda pil optimizasyonudur. Herkez sırf birz menuler değişecek siye lolipop istiyor. 4.4 u duzgun yamasınlar yeter arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda hiçmi moderatör yok Bilgiden çok kavgalar sataşmalar dolu topic 50 sayfa ama toplasan 5 sayfası adam akıllı bilgi ve tecrübe gerisi hep kavga sataşma çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

Forumda hiçmi moderatör yok Bilgiden çok kavgalar sataşmalar dolu topic 50 sayfa ama toplasan 5 sayfası adam akıllı bilgi ve tecrübe gerisi hep kavga sataşma çöp

topic topic değil ergenlerin kapışma ve piranha karalama ve aşağılama sayfası mübarek,adam internet hız testini paylaşıyor gelsin eksiler gitsin firmanın adamı etiketlemeleri,forum modatörleride bu sataşmalardan zevk alıyor sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelegivat

quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

Forumda hiçmi moderatör yok Bilgiden çok kavgalar sataşmalar dolu topic 50 sayfa ama toplasan 5 sayfası adam akıllı bilgi ve tecrübe gerisi hep kavga sataşma çöp

topic topic değil ergenlerin kapışma ve piranha karalama ve aşağılama sayfası mübarek,adam internet hız testini paylaşıyor gelsin eksiler gitsin firmanın adamı etiketlemeleri,forum modatörleride bu sataşmalardan zevk alıyor sanırım..

Evet haklısın şimdi dikkatimi çekti, hız testini bu sabah ben paylaşmıştım buna bile eksi veren zihniyet var malesef. Allah şifa versin ne diyelim...

• piranha zenimi sattım bunu almak istiyorum amaön kamera anlamında tereddütlerim var ne dersiniz ?
  • isokocak kullanıcısına yanıt
    cihaz iyi ama kamerası geçekten sıkıntı. genel olarak alınabilir ama "benim için bir telefonda illaki kamera şart" diyorsan senin bileceğin iş tabi. mesela benim cihazda 5 6 tane selfi fotosu var en fazlası 830 kb. arka kamerada da 5 mb olan yok şuanda onu da "camera 360" programı ile çektim.
  • yıldırımbenim Y kullanıcısına yanıt
    çok mu kötü ya zen kadar cekmıyor mu yani
  • merhaba arkadaşlar benim telefonda arka kamera en fazla 4 mb civarı çekiyor- o da bir programla-. bu düşük çekim bir tek bende mi var bir bakabilir misiniz, nasıl artttırabilrim bunu?
    ayrıca eski telefonum samsungdu onun çektiği fotoğrafları açoyor ama ayrıntısını göstermiyor ayrıntıya tıklayınca direk ana ekrana çıkyor bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi:)
    zeni hiç kullanmadım ama kalitesini az çok çektiğin fotoğrafların boyutuna bakarak anlayabilirsin. kaldı ki çok köyü sayılmaz olsa olsa kötü diyebirim ancak
  • yıldırımbenim Y kullanıcısına yanıt
    ön kamera örneği yükleyebilir misiniz rica etsem birtanede arka kamera
    şu anda telefonumda burada paylaşabileciğim bir foto yok ama yarın müsait olur da çekersem gönderirim. bu arada gündüz çekimleri geceye nazaran çok daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.