Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda bahsettiğimiz telefon bu değil mi?
    http://www.hizlial.com/piranha-iq-55-sekiz-cekirdek-siyah/10585583

Konuda iq plus ama arıyorum iq 5.5 çıkıyor da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugaykavuk

Arkadaşlar bu konuda bahsettiğimiz telefon bu değil mi?
    http://www.hizlial.com/piranha-iq-55-sekiz-cekirdek-siyah/10585583

Konuda iq plus ama arıyorum iq 5.5 çıkıyor da?

IQ'nun yanındaki plus anlamı taşıyan artıyı görmediniz galiba. Yani linkteki bu konudaki telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 14 Nisan 2015; 3:29:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belliki çoğu kişi telefonun kamerasından mutlu değil. Keşke biri Zenin kamerasını IQ takıp bir denese bence sonuç muazzam olur.

Bunu en basit yoldan yapacak rıdvan bey dir ama oda artık ilgilenmiyor galiba bişeyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan198 -- 14 Nisan 2015; 10:05:22 >
  • Beyler fotoğraf boyutu sizi yanıltmasın bu makinede interpolasyon kullanıldığın için normalden buyuktur fotoğraflar. Zaten interpolasyonun negatif tarafıda budur fotoğrafın bellekte kapladığı boyutunu fazla buyutur. 8 megapiksel olarak çekip analiz etmek lazım. On kamerayı da 1 ve ya 2 mp olarak çekip bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grondan -- 14 Nisan 2015; 17:49:58 >
  • gokhan198 kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş bu konuda zen ve iq ile çekilmiş fotoğrafları paylaştı ilk sayfalarda var. Biraz inceleyince iq dan bir tık iyi gibi zenin kamerası ki ben 1 sene Zen kullandım kamerası beni baya bir tatmin etmişti.

• arkadaşlar peki güncellemeyle iyileştirme yapılabilr mı yoksa kameraların lensi merceği falan mı kötü
  • şu anda bilgisayarım yanımda olmadığı için çektiğim fotoyu atamıyorum. Ama camera 360 bayağı ise yarıyor. fotoğraflar iyileşti . zen kullanan bir arkadaşla konuştum fotoğrafları gönderdi. pek bir farkı yok iq biraz daha iyi gibi. Bir de mesut çevik yaşlılar için bir arayüz var demişti onu bulamadım. bilen var mı

• interpolasyon ne demek ? fotoğrafın boyutu kaliteyi belli eder benim bildiğim.

• yıldırımbenim Y kullanıcısına yanıt
    zenden iyiyse neden kameraya kötü diyorlar
    Kardesim pirana ıq nun kamerası kusura bakmada ayarlarini yaptiktan sonra zenfone 5 in yanindan bile geçemez yani heleki gece çekiminde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader ben zenfone u kastetmedim. Piranhanın da zen modeli var. Yorumları tam okumamışsın yukarıda arkadaş bahsediyor bak. Zaten telefonun kamerası herkesçe malûm

• quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

zenden iyiyse neden kameraya kötü diyorlar

Teknik özellikler bakımından iyi zaten. Bi tek kamerası yalan çıktı. O da zen inkinden kötü mü dersen zannetmiyorum

ama zenin kamerası kötü değil nedn bu kdr eleştiriliyor
  • Bu arada face grubunda Dalvikten ART a geçti arkadaşlar

Burada ART çalışmaz diyenler vardı(:

ART a geçen arkadaşların yorumu;

Özellikle İnternet hızlandı.dalvik'te bu kadar hızlı değildi. Tel zaten hızlıydı sanki biraz daha hızlandı. Ram'i önceden 650 mb ile 800 mb arası kullanıyordu şimdi 350 mb ile 650 mb arası bir değer alıyorum.

Uygulamalr jet hiziyla aciliyor ana ekran dahaa akici, internet sayfasinin yuklenmesi cok hizli ve son olarak sarj suresi uzadi.ama tek sikintisi alan kaplamasi 10 mb fazla yapiyor.uygulama yukleyince 10 mb fazla alan kapliyor

Ha eksileyeceksiniz fakat bunlar gerçekler beyler
    Grupta resimlerle anlatım dahi yapıldı

Bu arada 13.0 mp sony sensörlü yazılan ve burada sürekli bahsi geçen quatro m1453 ün çektiği fotoları gördünüz mü ?
    Biz karşılaştırdıgımızda piranha nın bi tık daha iyi oldugunu gördük
    Resimleri de bizzat burada yazan ve sürekli piranhayı kötüleyen ATU atmıştı gruba

GELSİN EKSİLER

• Gittigidiyor ve N11 üzerinden Oppo Find 7 aksesuarları var satışta. Tempered koruyucu ve silikon kılıf var. Kılıf üzerinde ufak modifikasyonla tuşlar için yer yapılabilir. İki cihazın boyutları ve önyüzleri aynı olduğu için cam koruyucu birebir uyar diye düşünüyorum. Ben sipariş vereceğim. Daha önce inceleyen oldu mu?
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=oppo%20find%207&sra=hpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

ama zenin kamerası kötü değil nedn bu kdr eleştiriliyor

zeni kastediyorsan bilmiyorum iq diyorsan şahin dağ ın yorumlarını okuman yetrli
  • camera360 ile çektiğim fotolardan bazılarıdır.

Birkaç Camera360 uyulaması çıkıyor. Linkini gönderebilir misiniz? Ön kamera, kapalı ortam ve video denediniz mi?
    telefonu 10 g¨¹n kullandım önce artıları:1- TASARIMI GERÇEKTEN İYİ PREMİUM MODEL HİSSİYATI VERİYOR 2-KENDİM HTC M7 İLE SES KALİTESİ KONUSUNDA YARIŞIR ( kendim m7 kullanıyorum)
    HB.COMDAN KAMPANYA İLE ALDIM ÇEKLER VE PARA PUAN İLE 550 TLYE GELDİ BU PARAYA İDDA EDİYORUM RAKİPSİZ 3 PİL PERFORMANSI GAYET İYİ 4- OYUN OYNAMA NETTE GEZİNTİ VE VİDEO İZLEME İÇİN İŞLEMCİ FAZLASI İLE YETERLİ-5 EKRAN ORTALAMANIN ÜZERİNDE AÇIÇASSI NEDEN FULL HD DİĞİL DEMEDİM eleştirileri anlamıyorum daire parasına villa alıp havuzu yok diye şikayet etmek gibi
    eksileri yada eksi değilde olsa daha iyi olacaklar diyelim...1 KAMERA BİRAZ VASAT 2-EZCAST (MİRACAST) DESTEĞİ YOK 3- EKRAN ÇOK PARMAK İZİ TUTUYOR 4-PARMAK İZİ TARAYICI STABİL COK ÇALIŞMIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: hturkan16

telefonu 10 g¨¹n kullandım önce artıları:1- TASARIMI GERÇEKTEN İYİ PREMİUM MODEL HİSSİYATI VERİYOR 2-KENDİM HTC M7 İLE SES KALİTESİ KONUSUNDA YARIŞIR ( kendim m7 kullanıyorum)
    HB.COMDAN KAMPANYA İLE ALDIM ÇEKLER VE PARA PUAN İLE 550 TLYE GELDİ BU PARAYA İDDA EDİYORUM RAKİPSİZ 3 PİL PERFORMANSI GAYET İYİ 4- OYUN OYNAMA NETTE GEZİNTİ VE VİDEO İZLEME İÇİN İŞLEMCİ FAZLASI İLE YETERLİ-5 EKRAN ORTALAMANIN ÜZERİNDE AÇIÇASSI NEDEN FULL HD DİĞİL DEMEDİM eleştirileri anlamıyorum daire parasına villa alıp havuzu yok diye şikayet etmek gibi
    eksileri yada eksi değilde olsa daha iyi olacaklar diyelim...1 KAMERA BİRAZ VASAT 2-EZCAST (MİRACAST) DESTEĞİ YOK 3- EKRAN ÇOK PARMAK İZİ TUTUYOR 4-PARMAK İZİ TARAYICI STABİL COK ÇALIŞMIYOR

Cihazı kamerası hariç kimse kötülemiyor zaten. Yazılıma noksanlık vardı birkaç güncelleme gelince de çoğu şey çözüldü. Bizi hayal kırıklığına uğratan firmanın kamera konusundaki davranışı. Ortada bir sahtekarlık var ve kimse de çıkıp bir açıklama yapmıyor. Kullanıcı enayi yerine koyuluyor gibi .
    Halbu ki başta kameranın ederini söyleseydiler ben yine alırdım bu cihazı.
    Tekrar söylüyorum kameranin (bize söylenen özelliklerine göre) kötü olmasından başka ben bir eksiğini görmedim.

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.