Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yıldırımbenim

quote:

Orijinalden alıntı: caps1ock

quote:

Orijinalden alıntı: beyazsoy

quote:

quote:

quote:

Bu arada face grubunda Dalvikten ART a geçti arkadaşlar

Burada ART çalışmaz diyenler vardı(:

ART a geçen arkadaşların yorumu;

Özellikle İnternet hızlandı.dalvik'te bu kadar hızlı değildi. Tel zaten hızlıydı sanki biraz daha hızlandı. Ram'i önceden 650 mb ile 800 mb arası kullanıyordu şimdi 350 mb ile 650 mb arası bir değer alıyorum.

Uygulamalr jet hiziyla aciliyor ana ekran dahaa akici, internet sayfasinin yuklenmesi cok hizli ve son olarak sarj suresi uzadi.ama tek sikintisi alan kaplamasi 10 mb fazla yapiyor.uygulama yukleyince 10 mb fazla alan kapliyor

Ha eksileyeceksiniz fakat bunlar gerçekler beyler
    Grupta resimlerle anlatım dahi yapıldı

Bu arada 13.0 mp sony sensörlü yazılan ve burada sürekli bahsi geçen quatro m1453 ün çektiği fotoları gördünüz mü ?
    Biz karşılaştırdıgımızda piranha nın bi tık daha iyi oldugunu gördük
    Resimleri de bizzat burada yazan ve sürekli piranhayı kötüleyen ATU atmıştı gruba

GELSİN EKSİLER

nasıl geçiliyor art'a guruba baktım göremedim. hangi gurup linkini verebilirmisiniz

Abi Pİranha İq kullanıcıları adı 200 küsürlü bir grup
    Bir arkadaş paylaşmış hala güncel altında bol yorum var

Grupta güzel şeyler oluyor

baktım oraya milleti kakalamislar. roomun art desteği yok. her yolu denedim açılmadı. ordaki yönetem de geliştirici ayarlarından açmak zaten

Milleti kakalamışlar ne ya telefonu kullanan arkadaşlar yazmışlar

Ben art a geçtim ama ram dan başka bir farkını görmedim.(kurcalarken yanlışlıkla oldu) Geliştirici ayarlarından oldu. Ben bu dalvik ve art olayında aşina olamadığımdan nedirler ne işe yatarlar tam bilmem.

arta öyle geçilmiyor. roomun desteği yoksa geliştirici seçeneğinden geçsen de olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar silikon kilif ariyorum nerden bulabilirim saygilarimla....fiyati uygun olmak sartiyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futan5500 -- 17 Nisan 2015; 10:29:32 >
  • piranha servis ile yazışmalar :ürünü bugün aldım ve beni yalancı olmakla suçladığınız için teşekkür ederim.... ürünü 21 şubat 2015 tarihinde aldım 4 gün sonra kendiliğinden dokunmatiği bozuldu düşürme herhangi bir program yükleme virüs bulaştırma ihtimali yok... ailemle konuştum telefonu masaya bıraktım tekrar elime aldığımda dokunmatiği çalışmadı olay bu kadardı.....sonrası sizin yalanlarınızla dolu yazışmalarımızda bu sabit zaten müşteri memnuniyeti diyorsunuz ama müşterinizi yalancılıkla suçlayarak mı memnun ediyorsunuz..... 26 şubatta bimeks .. piranha servsine yani size yolladığında telefonu 20 iş günü sonra tamir edilip yollandı demiştiniz o servis raporunda şu yazılıydı kullandığınız programlardan kaynaklı virüs bulaşmış yeniden yazılım yüklenerek tamir edilmiştir dediniz elimde belgeniz duruyor tarih 18 mart 2015.. telefonu bmeksten almaya gittiğimde bimeks yetkilisi telefonun durumuna bakmak için açtığında dokunmatiği yine çalışmadı telefonu tekrar size yolladılar siz yine 20 iş günü beklediniz bu arada ben sizi telefonla aradım buradan yazıştık parçaya bekliyor dediniz sonra değişim olacak dediniz en son mesajınızda yenisini vereceğiz demiştiniz ama bugün gelen servis raporunda telefon düşürmeye bağlı olarak kullanım hatası olmuştur müşteri memnuniyeti adına ücretsiz tamir edilmiştir diyorsunuz ve eski telefonu geri yolladınız bu arada jelatinide çıkartılmış üstüne öylece konulmuştu. şimdi ben telefonu 50 gündür görmedim bile sizdeydi bugün elime ilk defa aldım 50 gündür kullanmadığım görmediğim bir telefonu nasıl düşürmüşüm yenisini yollayacağınız telefon nerede neden tamir edilip yollandı neden bana yalancı diyorsunuz asıl yalancının kim olduğu yukarıdaki yazışmalarımızda mevcuttur.zaten 13 megapiksel sony kamera var diyerek abartılı reklam yaparak sattığınız bu ürünün yalanlarla dolu olduğunu herkes biliyor sizi Alllah a havale ediyorum.....

• piranha yedek parçadan kazanıyor kim ne derse desin. zen telefon aldık arkadaşa iki gün sonra ekran dokunmatik basmamaya başladı sonra sert bastırınca ekran çatladı ölü pikselleri saymıyorum bile. tabi servis 200 lira istedi. bizde kendimiz alıp taktık 50liraya.ha bide garanti alma şansımız da vardı alalım dedik meğerse 300 tl imiş. telefon sıfırı 393 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: futan5500

Arkadaslar silikon kilif ariyorum nerden bulabilirim saygilarimla....fiyati uygun olmak sartiyla...

Henüz firma bunun için silikon kılıf üretmedi.Ama arkadaşım biri hemen önceki sayfalarda benzer bir telefonun kılıfını bulDuğunu yazmıştı.
    Bir de şahin beyden haberi olan var mı. Ne yaptı acaba

• http://piranha.com.tr/destek/client_services.php bu linkten kamera konusundaki şikayetimizi söyledim . hep beraber yüklenirsek firmayı eyleme zorlarız bence .açıklama yapmalılar.
  • Bugün İQ PLUS siparişimi veriyorum , kılıf konusunda bir gelişme varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

Bugün İQ PLUS siparişimi veriyorum , kılıf konusunda bir gelişme varmı ?

kılıf bulunuyor tabi ama yalnız piranha teknik servisi milleti oyalamak için)) bizler hâlâ bir kılıf bulamadık))

• quote:

quote:

kılıf bulunuyor tabi ama yalnız piranha teknik servisi milleti oyalamak için)) bizler hâlâ bir kılıf bulamadık))

Acaba Benzer bir slikon kılıf yokmu bir kaç delik açıp uyduramazmıyız Sonuçta Türk milletiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 21 Nisan 2015; 9:42:44 >
  • quote:

quote:

quote:

Acaba Benzer bir slikon kılıf yokmu bir kaç delik açıp uyduramazmıyız Sonuçta Türk milletiyiz

uyduranlar var diğer forumda ve facebook gurubunda konuşuyorlar ama net sonuç yok daha))

• quote:

quote:

quote:

Donanım çok farklı olmakla birlikte bu cihazın kasasına neredeyse milimetrik olarak birebir uyumlu cihaz OPPO find 7 dir. Teknik özelliklerini incelerseniz kendiniz görürsünüz, sadece sağ tarafta bulunan güç ve ses tuş yerlerini dikkatlice genişletmek lazım o kadar.
    Arka kamera yuvası tamamen uyumlu olup, parmak izi sensörünü kullanacaksanız, maket bıçağı ile bir pencere açabilirsiniz.
    Yurtdışından sipariş vermiştim ama henüz gelmedi, gelince resimleri paylaşırım.

OPPO find 7 boyutları;
    Dimensions/Weight
    Height 152.6 mm
    Width 75 mm
    Thickness 9.2 mm
    Weight 173 g

PIRANHA IQ+ Boyutları;
    Dimensions/Weight
    Height 152.4 mm
    Width 75 mm
    Thickness 9.3 mm
    Weight 162 g

• Arkadaşlar telefonda 3g de H+ işareti mı çıkıyor. Benim kinde 3g yazmıyor d

• Şöyle bir şey yazdılar. Doğru
     ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖
  • Doğru mu yazacaktım telefon da ancak bu kadar oluyor. Affola

• quote:

Orijinalden alıntı: yıldırımbenim

Arkadaşlar telefonda 3g de H+ işareti mı çıkıyor. Benim kinde 3g yazmıyor d

çevredeki şebekeye alakalı bu durum. h+ da internet hızı daha fazla oluyor ama baz istasyonun çeşidi ve uzakligina göre sadece g de görebilirsin. Merkezi bir yerde dene h+ işaretini görürsün muhtemelen

• bugün Erdoğan konuşma yapmış. geçen günde ASELSAN yetkilisi yapmıştı. biz 4g için geliştirme yapıyorduk BTK erkenden ihaleye girdi diye. Erdoğan da millet 5gyi konuşuyor. şunun şurasında 2yil kaldı 4g ye geçip ne yapacağız ülke çöplüğe döner dedi. büyük ihtimal Türkiye 4g yi atlayıp 5gye geçecek. 4g telefon alanlar şaka oturdu))))

donanım haber gibi teknoloji siteleri çinden haber cevireceklerine gündemi takip etse daha çok bilgilendirir milleti))

• :)
    İki yıl sonra 5G gelir biz o 5G ye de 3 yıl sınra geceriz olur 5Y :)
  • Telefon elime dün ulaştı İlk izlenimler :

- Şarjı mükemmel geldiğinde %50 şarj vardı wifi açık ekran en parlakta download + full kurcalama + proğram kurumu 8 saat sonunda zorla bitti.
    - Kamerası konusunda endişelerim vardı ama boşa kafaya takmışım yazılanları gayet güzel bir kamerası var kendi basic kamera proğramı gün ışığının az olduğu yerlerde biraz karanlık çekiyordu store dan farklı proğram yükledim canavar gibi hem video hem kalite bana yettide arttı.
    - antutu puan 33500 küsür
    - bir çok oyun yükledim 1-2 gb lık gram kasma donma yapmadı ısınmada hiç farketmedim

Şimdilik ilk izlenimler bunlar arkadaşlar benim gibi telefon ile ilgili endişesi olanlar 700 liraya bu telefon bir harika ihtiyacı olan yakınlarımada hiç düşünmeden tavsiye ederim.

tek sıkıntısı kapaklı kılıp 39 tl biraz pahalı silikon kılıf ise bulunmuyor ama 3-4 yorum yukarıda arkadaş sağolsun teknik detaylarıyla söylemiş farklı markanın slikon kılıfını uydurabilirler.

• Bende aldim telefonu 475e bana mal oldu iyi bi kampanya yi denk getirdim telefonun ekrani bizi özellikleri fiyatina göre bedava

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Bende aldim telefonu 475e bana mal oldu iyi bi kampanya yi denk getirdim telefonun ekrani bizi özellikleri fiyatina göre bedava

Hayırlı olsun dostum aynen öyle bu fiyata bedava :D
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.