Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hades.

quote:

Orijinalden alıntı: beyazsoy

quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

quote:

bugün Erdoğan konuşma yapmış. geçen günde ASELSAN yetkilisi yapmıştı. biz 4g için geliştirme yapıyorduk BTK erkenden ihaleye girdi diye. Erdoğan da millet 5gyi konuşuyor. şunun şurasında 2yil kaldı 4g ye geçip ne yapacağız ülke çöplüğe döner dedi. büyük ihtimal Türkiye 4g yi atlayıp 5gye geçecek. 4g telefon alanlar şaka oturdu))))

donanım haber gibi teknoloji siteleri çinden haber cevireceklerine gündemi takip etse daha çok bilgilendirir milleti))

akit kafası yorum...

he he)) sözcü kafası işte herkes sakallıyı isidci sana yaftaci kafa ne olacak))

Neyse, RTE'den teknoloji gündemini takip eden birine çok bile yazdıklarım.

diğer sayfaları okuyabilme yeteneğin olsaydı burada aylar önce 4g nin gereksiz olduğunu rakamlarla anlattığımı bu yüzden 3g li bir telefon iq aldığımı söylediğimi görürdün. ama rte düşmanlığı masalları ile uyutulduğunu için ne yapsam boş sana)))

zaten bez bebekten aldığın nikle zeka yaşını ve nefreti gösteriyorsun. senin için güzel nikmis nik yuvarlanmış sahibini bulmus))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazsoy -- 26 Nisan 2015; 2:48:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hades. H kullanıcısına yanıt
    Biri akit kafasi diğeri sözcü kacası doların carki dönüyor kutuplaşmanin verdiği enerjiyle döndürün döndürün carkı yazik nasil daha mutlu yaşamayi arayacağimiza nasil daha mutsuz bir birini yok edici yolu bulmuşlar yazik.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartonkutu

sayın arkadaşlar telefonun hotspot özelliği var mi? .İnterneti Wi-Fi uzerinden başka cihazlara (tablet vs)paylastirabiliyor mu? Cevapla ya bilirseniz mutlu olurum. Tesekkurler. Saygılarımla.

Hotspot özelliği var, "Ayarlar"/"Mobil Veri"/"tethering ve taşnblr hotspot".
    WiFi altında aradım bulamamıştım, 2 gün önce ihtiyacım olunca bir daha karıştırınca buldum :P
  • @hunnkaar

Çok güzel demişsiniz de akit kafasını neden söylediğimi anlattım. Bir de malesef doların başını alıp gitmesinin sebebi kutuplaşma değildir. En başlıca sebebi dışa bağımlılığın artmasıdır. İthalat ihracat farkının tırmanmasıdır, borçlardır, üretimsizliktir, halkın gidişatı görmemezlikten gelmesindendir... Bugünkü halimize baktığımızda yolsuzluklarla, şovlarla dönen bir ülkede doların artması kadar mantıklı bir şey olamaz. Senin paranın değerli olması için bir sebep yok ortada. Senin kağıt parçan sadece.

@antitelpass

Adama belgeleriyle anlatmaya çalıştığın bir şeyi sırf AKP'yi eleştiriyorsun diye dinlemiyorsa nasıl birlik beraberlik olabilir? Ülkenin durumu ortada diyerek açıklıyorsun dinlemiyor, abi sen konuş dinliyorum diyorsun, adam büyülenmiş gibi başka lider olabilecek kimse yok diyor, kaç seçim kazandı diyor. O videoyu daha önce izledim, her saniyesine katılıyorum da durum da bu.

Konu burada siyasete de kaymamalı da 2017 ye kadar ülke kaynaklarının yarısını bu işe yatırmazsa 2 seneye 5gnin hayalini bile kuramaz.

@genel

Cihaz da F/P ürünü yalnız piranha ürünlerinde saçma bir hata olursa (mesela araç sistemleri 50 mp3 ten fazlası bir klasörde olduğunda sadece ilk 50 sini çalıyordu, 1tb HDD bağlayabiliyorsunuz ancak 50 mp3 dinleyebiliyorsunuz) umursamaz, yama çıkarmaz, update etmez, bizim sistem böyle der (dediler de) . Ancak aldığınız üründe bir özellik kullanılamaz ya da çok sıkıntılı olursa müdahale eder. Onu da keyfi gelince yapar. Ürünleri fiyat olarak cazip gelse de çok mantıklı bir marka değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: yıldırımbenim

quote:

Orijinalden alıntı: tozzy

bu ürüne bence zam gelecek 799-829 TL civarı olacak dolar yüzünden. herkes fiyat arttırdı.

Bir ara hızlıal da fiyatı yükseldi zaten şimdi yine indirmişler.

bir telefonda n11 - GG'de bile hızlıal - hepsiburada-vatan gibi büyük firmaların altında , daha düşük fiyat yoksa bilin ki ürüne zam gelmiştir ve stoklarla sınırlı şekilde devam etmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

3 g açık ne kadar ekran süresi veriyor? Troller yüzünden faydalı mesajları anlayamıyoruz. Konuda mobilde 100 sayfa olmuş, 2000 mesajı nasıl okuyayım. Daha önce batarya performansıyla ilgili paylaşım yapılmışsa mesajların sayfasını söylerseniz sevinirim.

iri şu soruma cevap verebilir mi?

• quote:

quote:

3 g açık ne kadar ekran süresi veriyor? Troller yüzünden faydalı mesajları anlayamıyoruz. Konuda mobilde 100 sayfa olmuş, 2000 mesajı nasıl okuyayım. Daha önce batarya performansıyla ilgili paylaşım yapılmışsa mesajların sayfasını söylerseniz sevinirim.

iri şu soruma cevap verebilir mi?

ışık en düşüşte full işte dolaşan 6 saati buluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Bende aldim telefonu 475e bana mal oldu iyi bi kampanya yi denk getirdim telefonun ekrani bizi özellikleri fiyatina göre bedava

hocam nasıl o fiyata maal ettiniz nereden aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Bende aldim telefonu 475e bana mal oldu iyi bi kampanya yi denk getirdim telefonun ekrani bizi özellikleri fiyatina göre bedava

hocam nasıl o fiyata maal ettiniz nereden aldınız ?

hepsiburadan aldım 75tl çekim vardı 50tl bonus verdi birde 100tl çek verdi.
  • Telefon konusunda siyaset xD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefonla ilgili değil de bilgisayarla ilgili kısa bir soru soracağım vakti bilgisi olan dan yardım bekliyorum. 2 gb ram var ve onun da 900mb ini kullanıyor. Haliyle bilgisayarı kullanmak işkenceye dönüşüyor nasıl artırırım. 32 bit sistem i var.

• quote:

Beyler telefonla ilgili değil de bilgisayarla ilgili kısa bir soru soracağım vakti bilgisi olan dan yardım bekliyorum. 2 gb ram var ve onun da 900mb ini kullanıyor. Haliyle bilgisayarı kullanmak işkenceye dönüşüyor nasıl artırırım. 32 bit sistem i var.

ön board ekran kartından dolayı ise bu kullanım bios ayarlarında ekran kartı kullanımını 256mb ye düşebilirsin. yok ondan değilse zaten Windows 7 32bit sürümüne göre en faz 3.2 ram kullanıyor alt sürümlerde bu kullanım daha da düşük. böyle sorun varsa 64bitlik Windows 7 ideal olur

• quote:

quote:

Beyler telefonla ilgili değil de bilgisayarla ilgili kısa bir soru soracağım vakti bilgisi olan dan yardım bekliyorum. 2 gb ram var ve onun da 900mb ini kullanıyor. Haliyle bilgisayarı kullanmak işkenceye dönüşüyor nasıl artırırım. 32 bit sistem i var.

ön board ekran kartından dolayı ise bu kullanım bios ayarlarında ekran kartı kullanımını 256mb ye düşebilirsin. yok ondan değilse zaten Windows 7 32bit sürümüne göre en faz 3.2 ram kullanıyor alt sürümlerde bu kullanım daha da düşük. böyle sorun varsa 64bitlik Windows 7 ideal olur

Sağol deneyecegim.

• XOLO Q2100 den sonra, bazı donanım farklılıkları olmasına rağmen kasa ve yazılım açısından kardeş diyebileceğimiz bir cihaz daha çıktı; ALLVIEW E3 SIGN

http://allviewmobile.com/sign/
  • telefonun aynısı asdsdgs

• Telefondaki cep modu ne işe yapıyor kullanan var mı hiç???

• çift hatlı yalnız bu ?
  • hookman kullanıcısına yanıt
    Eşeği sağlam kazığa bağlamışlar. Kamera 8MP yazıyor.
  • ekran aydınlatması kısıkta 1.5 gün rahat kullanırsın abartmadığın sürece . (en azından ben 2 güne yaklaşıyorum) telefonu aldıktan sonrada 3 tane otomatik güncelleme geldi onlarıda yapmayı unutma
  • quote:

Telefondaki cep modu ne işe yapıyor kullanan var mı hiç???

Zil sesi kısıksa bile çep modunda iken en sonda çalıyormuş ama denemedim.
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.