Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu bir süredir takip ediyorum ama son zamanlarda troller gidince iyice sessizleşti. Durum ne arkadaşlar alanlar memnun mu? Kamerası kesin 8 mp mi? İşlemcisi gerçekten 6592T mi yoksa sadece 6592 mi? Birisi cevap verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Bende aldim telefonu 475e bana mal oldu iyi bi kampanya yi denk getirdim telefonun ekrani bizi özellikleri fiyatina göre bedava

Hayırlı olsun dostum aynen öyle bu fiyata bedava :D

Arkadaş general mobile aldi 900e bu kadar canli değil ekrani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

Konuyu bir süredir takip ediyorum ama son zamanlarda troller gidince iyice sessizleşti. Durum ne arkadaşlar alanlar memnun mu? Kamerası kesin 8 mp mi? İşlemcisi gerçekten 6592T mi yoksa sadece 6592 mi? Birisi cevap verebilir mi?

Hocam cihaz gerçekten çok stabil çalışıyor. Kasma donma yok. Ekran ve dokunmatik çok iyi. Oyun performansı sorunsuz. Ses çıkışı çok yüksek. Kamera ön ve arka dış ortam çok iyi ama kapalı ortamda sıkıntılı. Özellikle video çekimi çok karıncalı. Şarj süresi çok çok iyi.6 saat civarı ekran süresi veriyor. Bazı sıkıntıları var tabi. Öncelikle kamera sorununun düzeltilmesi lazım. Yakınlık sensörü sıkıntılı gibi çünkü telefon görüşmesi yaparken kulakta ekran açılıp duruyor. Işık sensörü de ön kamera çalışırken sıkıntılı. Sürekli aynı ışıkta durmadığı için görüntü karanlık çıkabiliyor. Sorunlar giderilse gerçekten süper bir cihaz olabilir. Tabi kılıf sorunu da ayrı bir muamma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sayın arkadaşlar telefonun hotspot özelliği var mi? .İnterneti Wi-Fi uzerinden başka cihazlara (tablet vs)paylastirabiliyor mu? Cevapla ya bilirseniz mutlu olurum. Tesekkurler. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartonkutu

sayın arkadaşlar telefonun hotspot özelliği var mi? .İnterneti Wi-Fi uzerinden başka cihazlara (tablet vs)paylastirabiliyor mu? Cevapla ya bilirseniz mutlu olurum. Tesekkurler. Saygılarımla.

akıllı telefonlarda bu ozeligi olmayan bir telefona rastlamadım. tabiki bunda da var

• Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• Kılıf alan arkadaşlarımızdan ses çıkmadı hiç. Dün telefonu masadan düşürdüm hafif zedeledi. Acil cevap bekliyorum

• Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    2 Ghzde çalışıyorsa 6592T,1.7 Ghzda 6592,1.4 Ghzda 6592M.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 24 Nisan 2015; 19:11:10 >
  • Bu telefonun işlemci hızı 2 Ghz olmasına rağmen CPU-Z gibi programlarda en yüksek 1.7 Ghze çıkıyormuş.Aranızda 2 Ghz hızında çalıştıran var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 24 Nisan 2015; 19:12:42 >
  • merhaba arkadaşlar bu telefonuhttp://www.mixreyon.com/asp/product/31304/Piranha-IQ-Siyah-Cep-Telefonu bu siteden almayı düşünüyorum.akakçe de en uygun fiyatlı olan bu.kargo dahil.sizce bu telefonu almalımıyım?
  • Dostum bu zamana kadar yazılan yorumlarda telefonun artıları da var eksileri de. Okusan çok rahat karar verirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerium007

merhaba arkadaşlar bu telefonuhttp://www.mixreyon.com/asp/product/31304/Piranha-IQ-Siyah-Cep-Telefonu bu siteden almayı düşünüyorum.akakçe de en uygun fiyatlı olan bu.kargo dahil.sizce bu telefonu almalımıyım?

Bende senin gibi düşünmüştüm 15 lira fazla verip hızlıal.com 'dan almıştım mixreyondan alırsan görüşünü yazarsan en azından almak için bu siteye tereddüt edenlere bir fikir olur

• quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

Bu telefonun işlemci hızı 2 Ghz olmasına rağmen CPU-Z gibi programlarda en yüksek 1.7 Ghze çıkıyormuş.Aranızda 2 Ghz hızında çalıştıran var mı ?

ya bu bizim milleti anlamıyorum hakkaten bisiklet alırken zinciri kaç dişli gibi arkadaşlar gerek yok bu kadarına her şeyi ortada telefonun.

Ben tavsiye ederim 4x4 lük telefon.
  • bu ürüne bence zam gelecek 799-829 TL civarı olacak dolar yüzünden. herkes fiyat arttırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazsoy

bugün Erdoğan konuşma yapmış. geçen günde ASELSAN yetkilisi yapmıştı. biz 4g için geliştirme yapıyorduk BTK erkenden ihaleye girdi diye. Erdoğan da millet 5gyi konuşuyor. şunun şurasında 2yil kaldı 4g ye geçip ne yapacağız ülke çöplüğe döner dedi. büyük ihtimal Türkiye 4g yi atlayıp 5gye geçecek. 4g telefon alanlar şaka oturdu))))

donanım haber gibi teknoloji siteleri çinden haber cevireceklerine gündemi takip etse daha çok bilgilendirir milleti))

akit kafası yorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozzy

bu ürüne bence zam gelecek 799-829 TL civarı olacak dolar yüzünden. herkes fiyat arttırdı.

Bir ara hızlıal da fiyatı yükseldi zaten şimdi yine indirmişler.

• 3 g açık ne kadar ekran süresi veriyor? Troller yüzünden faydalı mesajları anlayamıyoruz. Konuda mobilde 100 sayfa olmuş, 2000 mesajı nasıl okuyayım. Daha önce batarya performansıyla ilgili paylaşım yapılmışsa mesajların sayfasını söylerseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

quote:

bugün Erdoğan konuşma yapmış. geçen günde ASELSAN yetkilisi yapmıştı. biz 4g için geliştirme yapıyorduk BTK erkenden ihaleye girdi diye. Erdoğan da millet 5gyi konuşuyor. şunun şurasında 2yil kaldı 4g ye geçip ne yapacağız ülke çöplüğe döner dedi. büyük ihtimal Türkiye 4g yi atlayıp 5gye geçecek. 4g telefon alanlar şaka oturdu))))

donanım haber gibi teknoloji siteleri çinden haber cevireceklerine gündemi takip etse daha çok bilgilendirir milleti))

akit kafası yorum...

he he)) sözcü kafası işte herkes sakallıyı isidci sana yaftaci kafa ne olacak))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

quote:

akit kafası yorum...

he he)) sözcü kafası işte herkes sakallıyı isidci sana yaftaci kafa ne olacak))

Neyse, RTE'den teknoloji gündemini takip eden birine çok bile yazdıklarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: antitelpass

Akit kafası nedemek aydinlat bizi

Hemen aydınlatayım. RTE ne derse kanun kitap, onu eleştiren herkes paralelci, hain. Türkiye dünyaya lafını geçirir, en kral ülkedir. Haberler zaten ya okuyucusunu gazlayan ya da mahalle dedikodusu kıvamında araştırmadan verilen haberlerdir. Kritik bir durumda yalanı da boldur. (kabataş favorimdir)

Bizim telekominikasyon altyapısının ne durumda olduğu senelerdir ortada. Cumhurbaşkanı'ndan teknoloji gündemini takip ederek 2 sene sonra 5g ye geçeceğini zannedip, sonra da donanımhabere çevirmenlık yapmayın diyerek haddinden fazla kendine güvenen bir tavırla laf söyleyen bir kafaya verilebilecek en güzel cevap akit kafasıdır. Umarım açıklayıcı olmuştur.

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.