Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kisa surede o kadar cok arastirma yaptim ki keske yapmasaydim diyorum. her telefonda tipki bu telefondaki durum var. Kimi cihazdan cok memnun kimi hic degil. Kimi servisten cok memnun kimi hic degil insan kime guvenecegini sasiriyor. cevap icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    türkiyede kurumsal olarak varlar iki yeni güncellem e aldı telefon her özelliği açıklanmış. biraz ön yargılı yaklaşım.son güncellemeyleyle istenmeyen programlarıda kaldırılabilir yapmışlar.
  • selamlar.kamera için maretden camera FV-5 VİDEO CİNEMA FV-5 video için gece iso ayarlarıda var çok daha iyi ve çıkış ayarları da var mp4 vb gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaş999 -- 11 Mayıs 2015; 10:37:08 >
  • selamlar, ben de telefonu aldım yalnız var olan launcher'e yeni temalar eklemek istiyorum nasıl ekleyebilirim?
  • toxa99-kalu T kullanıcısına yanıt
    Markette bir sürü tema var. İstediğin birini indirebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yıldırımbenim

ben telefonun launcherine uygun tema indirmek istiyorum, tema sayfasında diğer 6 taneyle birlikte gözüksün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: fenerium007

merhaba arkadaşlar bu telefonuhttp://www.mixreyon.com/asp/product/31304/Piranha-IQ-Siyah-Cep-Telefonu bu siteden almayı düşünüyorum.akakçe de en uygun fiyatlı olan bu.kargo dahil.sizce bu telefonu almalımıyım?

Bende senin gibi düşünmüştüm 15 lira fazla verip hızlıal.com 'dan almıştım mixreyondan alırsan görüşünü yazarsan en azından almak için bu siteye tereddüt edenlere bir fikir olur

Telefon çok güzel.Çok iyi paketlenmiş.Tereddüt etmeden alabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar bu telefonuhttp://www.mixreyon.com/asp/product/31304/Piranha-IQ-Siyah-Cep-Telefonu bu siteden almayı düşünüyorum.akakçe de en uygun fiyatlı olan bu.kargo dahil.sizce bu telefonu almalımıyım?

Bende senin gibi düşünmüştüm 15 lira fazla verip hızlıal.com 'dan almıştım mixreyondan alırsan görüşünü yazarsan en azından almak için bu siteye tereddüt edenlere bir fikir olur

Kargo süresi nasıldı? Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: toxa99-kalu

quote:

Orijinalden alıntı: yıldırımbenim

ben telefonun launcherine uygun tema indirmek istiyorum, tema sayfasında diğer 6 taneyle birlikte gözüksün.

Onu bilmiyorum kusura . Bu arada kandiliniz mübarek olsun arkdaslar.

• wp kullandığım için pek anlamam ama içindeki fazlalık uygulamalar siliniyor mu?eski inceleme videolarını izledim silinmiyor demişler.şuan için son durum ne?
  • yıne ıslerıne gelemdıgı ıcın sıldırteceklerdır ama sahsı fıkrımı paylasırım,benım gorusum bu vestel gmobıle dark pıranha casper tarzı cınden gelen bır kısmı montaj telefonlara para kaptırmayın sonrasın servıs ve yazılım sıkıntısı cekersınız.

katalogta sayısal belırtılen su megapıksel su cekırdek olayına kanmayıp olculemeyen kalte saglamlık gıbı etkenlerı pas gecmeyın.

pıranhanın yada casperın yada dark toplam bayı calısan memur patron toplamından fazlası sony htc lg samsung gıbı global markalarda arge ve yazılım muhendısı varkı bunları avantajını kullanıcısı ıken yasarsınız.

kısaca ucuz etın yahnısı hesabı 200lırdan kacıp 6 ay sonra pısman olmayın dıkkat edın.

eger paranız tıcarı sırketınız varsa cınden 5000 adet 3.sınıf bır cıhaz anlasıp ustune ısmınızı bastırıp sızde getırtıp satarsınız sonrada yazılım guncellme hak getıre.
  • Merhaba arkadaşlar

Akilliphone firmasının sattigi ekran koruyucu ve tamperli cam aldim. Ikiside uydurma urunler. Kenarlarda bosluklar kaliyor, kamera ve sensorlerin oldugu bolum acik kaliyor, cok sacma ve cirkin duruyor ekranda.
    Orjinal gelen ekran koruyucu gibi tam kenarlara oturmuyor.
    Kutudan cikan ekran koruyucuyu begenmezdim ama soktugume pisman oldum.

Ilk deneyen ben oldum herhalde 20 liram ve orjinal ekran koruyucu cope gitti. Uzuldum acikcasi.

N11 ve gg uzerindende satis yapiyor bu firma, urun kesinlikle uygun degil tavsiye etmem benim agzim yandi baskalarida ona gore dusunsun alsin.

• radyo yuklenebılıyormu buna
  • Bende piranha iq kullanicilari arasina yeni katildim. Cihaz daha yeni geldi ilk izlenim mukemmel cihaz kusursuz calisiyor fakat ekranda 1 tane olu piksel var. 14 gun icerisinde kosulsuz iade hakkimla iade edip yenisini gondermelerini isteyecegim. Umarim sorun cikarmazlar. Bunun gibi bir nedenle cihaz degisimi talep eden oldumu. Degisimle ilgili deneyimleri alabilirmiyiz.

• Telefonda çift ton led flaş mı var ? Yoksa normal led flaştan iki tanemi var ? Kullananlar cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşlar teli alıp kullanan arkadaşlara hayırlı olsun.Bende teli 1 ay önce aldım, genel anlamda memnunum şimdiye kadar tespit ettiğim olumsuzlukları yazacağım umarım pranha firma yetkilileri bu formu takip etmeye devam ederek bu tarz konularda çözüm üretimler! 1.Herkesinde bildiği gibi Kamerası vasat ve müşteriyi aldatmaya yönelik reklam oyunları yapılmış, ne 13mp nede ön tarafı 5mp alakası yok ben daha önce GM discoveri1 kullandım o daha kaliteliydi, 2.Ben hiç oyun oynamam ve hafızasıda dolu değil 2 defa kilit ekranındayken dondu ve açıp kapatmak gerekti,3.Şarjı %15e düşünce 3dk içinde hemen düşüp bitiyor, bu konuyu firmaya mail attım sitedeki gibi batarya kalibrasyonu yapmamı istediler ancak değişen birşey olmadı zannedersem sorun yazılımsal, 4.Çoğu alt menüdeki özellikler ayarlar Halen ingilizce, 5.En önemliside konuşma yaparken ön sensörlerin teli kapatmaması ve telin sapıtıp menülerde gezinmesi, aynı olay telefon ekran kilidindeykende oluyor aynı şekilde sapıtıp menülerde geziyor yani işin gerçeği ben sırf kamerası ve ses yüksekliği ile 2gb ram_8 çekirdek olması için almıştım ama pişman oldum discoveri1 telimi sattığıma.şimdilik tespit ettiğim sıkıntılar bunlar ilerleyen zamanlarda tespitlerimi tekrar yazacağım Umarım firma dediği gibi yazılım için çalışmalarını yapıyorlardır bu onların son şansı bunu iyi değerlendirirler yoksa pranha tr de bitmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiashuma -- 24 Mayıs 2015; 21:17:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

Telefonda çift ton led flaş mı var ? Yoksa normal led flaştan iki tanemi var ? Kullananlar cevaplarsa sevinirim.

Çift gibi görünüyor ancak tek flaş var. Maalesef etkisi de çok az. Yakın çekim harici karanlık ortamda sonuç çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökaydinho

quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

Telefonda çift ton led flaş mı var ? Yoksa normal led flaştan iki tanemi var ? Kullananlar cevaplarsa sevinirim.

Çift gibi görünüyor ancak tek flaş var. Maalesef etkisi de çok az. Yakın çekim harici karanlık ortamda sonuç çok kötü.

Harbi mi ? İncelemelerde Cift diye bahsediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 25 Mayıs 2015; 17:12:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AkselEsEs A kullanıcısına yanıt
    Hangi inceleme bilmiyorum ama görüntüsü çift gibi olmasına rağmen tek flaş var. Zaten cihazın en büyük sorunu kameraydı. Gündüz çekimleri sorunsuzdu ancak kapalı ortamlarda özellikle ön kameranın ışık sensörüyl uyumsuzluğu sözkonusuydu. Ekran sürekli kararıp aydınlanıyordu. Onun için evde falan özçekim yapmak sıkıntılıydı. Video da oldukça karıncalı çekiyordu. Aslında kusursuz olmasa da güncelleme ile ben %60-70 civarında iyileşme olur diye düşünüyordum. Zira farklı program ve ayar deneyen arkadaşlar daha net sonuçlar elde ettiklerini söylemişlerdi. Bana göre ikinci büyük sorunu ise yakınlık sensörüydü. Görüşme esnasında sürekli ekran açılıyordu, hatta güç tuşuna basıp ekranı kapatmama rağmen. Bunun dışında öyle ahım şahım sıkıntı diyebileceğim sorun benim için yok gibiydi. Onun dışında stabil çalışma, ekran hassasiyeti ve özellikle batarya performansı bana göre kusursuzdu. Eğer güncelleme verilir ve bu sorunlar çözülürse tereddüt etmeden tekrar alırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kargo süresi nasıldı? Hayırlı olsun.

Ertesi günü kargoya verdiler.

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.