Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdiden geçmiş olsun. Şunu söylemeliyim ki telefonun servisten kullanıcı hatası olmamasına rağmen tamir edilmiştir ibaresi ile gelecek. Kargo ücretini sana kitlemeleri bile büyük bir suç bunu için dava bile açabilirsin. Yasa diyor. Kargo ücretini firma ödemeliydi. Ürünü iade etmek istiyorsan tüketici hakları mahkemesine gitmekten başka şansın yok. Yoksa kolay kolay para iadesi alamazsın. Piranha iq plus ilk çıktığından beridir buradan sizi uyarmıştım. Almayın diye. Ben buradan genellikle Quatro firmasını önermiştim. Alın diye. M1453 modelini aldım. Üründen memnun kalmadım bunu da yetkililere bildirdim. Ürünü yolla para iadesi yapalım diyorlar. Gördüğün gibi piranha gibi süründürmüyorlar. Bu yüzende hala önermeye devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 10 Haziran 2015; 22:06:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

Simdiden geçmiş olsun. Şunu söylemeliyim ki telefonun servisten kullanıcı hatası olmamasına rağmen tamir edilmiştir ibaresi ile gelecek. Kargo ücretini sana kitlemeleri bile büyük bir suç bunu için dava bile açabilirsin. Yasa diyor. Kargo ücretini firma ödemeliydi. Ürünü iade etmek istiyorsan tüketici hakları mahkemesine gitmekten başka şansın yok. Yoksa kolay kolay para iadesi alamazsın. Piranha iq plus ilk çıktığından beridir buradan sizi uyarmıştım. Almayın diye. Ben buradan genellikle Quatro firmasını önermiştim. Alın diye. M1453 modelini aldım. Üründen memnun kalmadım bunu da yetkililere bildirdim. Ürünü yolla para iadesi yapalım diyorlar. Gördüğün gibi piranha gibi süründürmüyorlar. Bu yüzende hala önermeye devam ediyorum.
    Dün tuş göçmesi sebebiyle garantiye yolladım cihazımı, kocaeliden istanbula, bakalım ne kadar zamanda gelecek ..

• quote:

Simdiden geçmiş olsun. Şunu söylemeliyim ki telefonun servisten kullanıcı hatası olmamasına rağmen tamir edilmiştir ibaresi ile gelecek. Kargo ücretini sana kitlemeleri bile büyük bir suç bunu için dava bile açabilirsin. Yasa diyor. Kargo ücretini firma ödemeliydi. Ürünü iade etmek istiyorsan tüketici hakları mahkemesine gitmekten başka şansın yok. Yoksa kolay kolay para iadesi alamazsın. Piranha iq plus ilk çıktığından beridir buradan sizi uyarmıştım. Almayın diye. Ben buradan genellikle Quatro firmasını önermiştim. Alın diye. M1453 modelini aldım. Üründen memnun kalmadım bunu da yetkililere bildirdim. Ürünü yolla para iadesi yapalım diyorlar. Gördüğün gibi piranha gibi süründürmüyorlar. Bu yüzende hala önermeye devam ediyorum.

sana kaç kez dedik quotro alma dandik telefo diye bizi dinlemedin geçmiş olsun ))) her telefonda kusur çıkar ama iq iyi telefon ben sorunsuz kullanıyorum

• Sende diyorsun işte her telefonda kusur olur diye iq plus tada olsa sen ne yapacaksın onu merak ediyorum )))
  • A.T.U. A kullanıcısına yanıt
    Üründen memnun kalmadım ama hala önermeye devam ediyorum diyorsun. Sen daha ne yaptığını bile bilmiyorsun piremusa!!! Memnun kalmadığını söyleme bari, insan sırf iade edip paramı geri alabiliyorum diye telefon tercih eder mi?
  • Her cihazda sorunar çıkabilir. önemli olan müşteriyi üzmeden sorunların çözülmesi gerekir. Problemin kaynağı firma ama cezasını bize çektiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinar64

Piranha zenden sonra dün ıq aldım. Sim kartı tanımadı. Aldığım yere iade etmek istediğimde kabul etmedi. Servise gönderdim. Bakalım ne zaman gelecek.

Telefonu yapıyorsunuzda neden kontrolden geçirmeden satışa sunuyorsunuz. Boşu boşuna 15 tl de kargo parası ödedim. Birde bunun dönüş ücreti var.telefon açılmış olacak birde

Ayıplı ürün olduğu için birebir değiştirmek zorundalar. Kargo ücretsiz normalde. Dönüşünde ödemezsiniz. İmkanı olanın servise kendi gitmesi daha antıklı. Ben aldıktan birkaç gün sonra ölü piksel farketmiştim. Yakın olduğu için kendim gittim ve yarım saat içinde yeni cihazı almıştım.

• İki gündür kullaniyorum. Genel anlamda iyi. Sadece kamera vasat gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökaydinho

Üründen memnun kalmadım ama hala önermeye devam ediyorum diyorsun. Sen daha ne yaptığını bile bilmiyorsun piremusa!!! Memnun kalmadığını söyleme bari, insan sırf iade edip paramı geri alabiliyorum diye telefon tercih eder mi?

Ürünü değil firmayı önermeye devam ediyorum.
  • quote:

Sende diyorsun işte her telefonda kusur olur diye iq plus tada olsa sen ne yapacaksın onu merak ediyorum )))

biz sana quotro da sorun çıkacak diye alma demedik dediğim telefonun özelikleri dandik iq bırakıp onu alma dedik ama sen burada trolluk yaptın o kadar firmanın beleş reklamını yaptın ama elinde kala kala fos kaldı))))
  • Telefonu ilk alanlardanim.. aylardir foruma girmiyordum..nakit ihtiyacim icin satmistim..cok memnundum.. su an samsung E7 kullaniyorum..avea dan 24 ay taahutle aldim.. E7 den son derece memnunum.. kalemsiz note 4..:)
    Fakat aklim hala piranha iq da.. cok ozluyorum keratayi. Ve pusudayim. Fiyati dussun piranha 4g li model dusunsun eger iq yu 450 500 tl civarinda gordugum an sorgusuz alirim.. ikinci hattimla kullanirim. Elimde samsung e7 oldugu halde alirim..en cok dokunmatik hissini fotolarla anlasilmayan elde durusu ve karizmasi.. o zil muzik ses cikis gucunu ( e7 nin iki kati rahat) pil omrunu ozluyorum..
  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    bu sözleri bir kadina şiir olarak uyarlasan gercekden ilgisini ceker ne özlemmiş birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydalibilgi

bu sözleri bir kadina şiir olarak uyarlasan gercekden ilgisini ceker ne özlemmiş birader

• quote:

Orijinalden alıntı: faydalibilgi

Tesekkurler..:)
  • Beyler bu cihazin çinde ki karlşiliği nedir acaba. Bilsek kilif batarya vs. Getirtiriz. Daha önce grande vardi ona batarya kilif getirtmiştim. Baya avantajli oluyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

Beyler bu cihazin çinde ki karlşiliği nedir acaba. Bilsek kilif batarya vs. Getirtiriz. Daha önce grande vardi ona batarya kilif getirtmiştim. Baya avantajli oluyordu..

Xolo Q2100
  • sertac-73 kullanıcısına yanıt
    zolo nun ekran camini taktim 1 milim dişa taşti heralde model olarak benzesedw kesim milimleri farkli şahsina münasir milim farklar var ekran camindan anladiğimkadar.
  • % 100 uyumlu pek bişey göremedim. Bakalim belki zamanla çikar. İlginize teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

% 100 uyumlu pek bişey göremedim. Bakalim belki zamanla çikar. İlginize teşekkürler.
    3 hafta kadar önce eşime aldık. İlk gelen üründe ölü piksel çıktı iade ettik paramızı alıp başka yerden sipariş verdik. 3 haftadır kullanıyoruz. Tek bir sorun yok, cihaz çok güzel kullanışlı ve hızlı. Tek sorunu kamera performansı ama bu sorun bana yazılımsal bir sorun gibi geldi çünkü kamerayı açıyoruz görüntü çok güzel ama çekime başlayınca ve kayıt sırasında görüntü hafif bozuluyor. Sonra kaydettiğimiz görüntüyü açıyoruz daha da kötü olduğunu görüyoruz. Yani kameranın ekrana yansıttığıyla çekim sonrası telefona kaydettiği çok farklı oluyor (düşük ışıkta çekilen fotoğraf ve videolar için durum bu, iyi ışıkta çekimde sorun yok). Ben bu sorunu kabul edilebilir olarak görüyorum ve bugün kendime de bir tane alıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: girdap7

3 hafta kadar önce eşime aldık. İlk gelen üründe ölü piksel çıktı iade ettik paramızı alıp başka yerden sipariş verdik. 3 haftadır kullanıyoruz. Tek bir sorun yok, cihaz çok güzel kullanışlı ve hızlı. Tek sorunu kamera performansı ama bu sorun bana yazılımsal bir sorun gibi geldi çünkü kamerayı açıyoruz görüntü çok güzel ama çekime başlayınca ve kayıt sırasında görüntü hafif bozuluyor. Sonra kaydettiğimiz görüntüyü açıyoruz daha da kötü olduğunu görüyoruz. Yani kameranın ekrana yansıttığıyla çekim sonrası telefona kaydettiği çok farklı oluyor (düşük ışıkta çekilen fotoğraf ve videolar için durum bu, iyi ışıkta çekimde sorun yok). Ben bu sorunu kabul edilebilir olarak görüyorum ve bugün kendime de bir tane alıyorum :)

Alıntıları Göster
    Garantiden bugün geldi, çarşıya gidip alıcam. geçen hafta salı günü verdim bugün kargo sayfasında teslim edildi yazıyor. güzel. umarım sadece tuşu tamir ettiler, başka bir şeye dokunup bozmadılar.
    benim ekranım daha güzel hatasız diye başka problemli bir telefona nakil de etmiş olabilirler. . burgerde çalışırken talebin arkasındaki hileleri çok iyi çözdüğümden güvenemiyorum

telefonu bıraktığım gibi aldım, muhtemelen hiç açmadılar bile batarya bile bıraktığım % deydi, ancak bir şey farkettim ki tuşların ilk aldığımdan daha sıkı olduğu.
    yani ilk aldığımda tuşlar gevşekti, garantiden geldikten sonra daha kararlı bir yapıda olmuş. sanırım fabrika çıkışından dandik bir yapısı var yenisini iyice takıp göndermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 20 Haziran 2015; 18:06:34 >

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.