Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yıldırımbenim

Arkadaşlar merhaba. Bir şey soracağım, telefona bir şeyler indirirken her zaman hafıza kartını kullanmak zorunda kalıyorum. Yani indirirken ilk önceliği ona veriyor. Telefonun hafızasına indirmiyor. Mesela bugün 1gb lik bir oyun indirdim ama hafıza kartında yer olmadığı için mecbur hafıza kartının bağlantısını kestim ve indirdim.
    Şimdi de oyunu açacağım ama hafıza kartının bağlantısını yaptığım için yer yok diyor hafıza da. Bunun ayarını bulamadım. Bilen varsa lütfen yazsın

+1

Arkadaşım aynı sorundan bende muzdaribim.
    ne dankgalak iş yapmışlar arkadaş telefon hafızası seçiyorsun gidiyo hafiza kartına kuruyo gene.
    bunu çözebilen yokmu acaba ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shareware_cun -- 27 Haziran 2015; 10:04:27 >

• Evet forumu takip edenlere cihazım elimde LG G3 ve G4 yüzünden boşa çıkmıştır, ürünüm satılıktır-sahibinden sitesine GET ilanıda verilmiştir. Vuruk-kırık-çizik-darbe yoktur hatta şarj cihazı hiç kullanılmamıştır çünkü evimde 3amper+ LG lerin orjinal şarj adaptörleri kullanıldığından bu cihazda onlarla şarj edilmiştir-batarya süresi ve ekran süresi LG den daha uzun süredir merak edenlere. Üzerinde temperli cam takılı ve orjinal kapaklı kılıfı ile kullanılmıştır kutusundaki kapak hiç takılmamıştır. sahibinden deki tek GET olan piranha iq+ ilanıdır isteyene gittigidiyor, sanalpazar vesaireden ilan açılabilir.
  • Bu telefondan ablamda var. İnceledim kadarıyla gayet güzel bir telefon.
    Ben de General Mobile 4G'ye bakıyordum almak için ama bu da özellikle pil performansıyla aklımı çelmiyor değil :/ Bence bu telefonun en büyük albenisi bu. Malum akıllı telefonların pil durumu belli.
    En yaygın şikayet kamerası o da benim için pek mühim değil zaten. Akıcılığı hızı neredeyse her şeyi hoşuma gitti. Ekranı da önemsiyorum o da çok güzel lakin telefonun boyutu benim için sorun. Cebimde rahat taşıyamayacağım veya tek elle kullanamayacağım kadar büyük olmasını istemiyorum ( Benim ellerim küçük ).
    Okuduğum ve incelediğim kadarıyla fiyatını sonuna kadar hak eden bir telefon, alacaklara tavsiye ederim. Umarım güncelleme alır ve şu ufak tefek sorunları ve kamerası düzelir.
    Şuan güncelleme durumu nedir? Güzel bir güncelleme gelirse belki boyuttan taviz verip almayı düşünebilirim.

Bu arada okuduğum kadarıyla kimse yazmamış sanırım:
    Tamam telefonun hoparlörü güzel bangır bangır ama ses çok açık olmasa bile hoparlör telefonu (bilhassa arka kapağı) çok titreştiriyor gibi geldi bana. Kulaklıksız video izlerken bu rahatsız etti beni biraz.
    Bir de henüz denemedim ama kulaklık performansıyla ilgili birkaç olumsuz yorum vardı. Alacaklar bu konularda test etsin derim.

• nht.ctn kullanıcısına yanıt
    Kulaklık sesi hakkında;
    Telefonuma MTK engineer yükleyip kulaklık çıkış gücünü el ile arttırdım, %20 lik bir artık söz konusu ve tatmin oldum açıkçası.
    ilk aldığımda kulaklıkla müzik dinleyince içim burkuluyodu, en azından şimdi daha iyi..
    Güncelleme konusunda ben de kararsızım.. ama kamera dışında bir - si yok benim için. güncelleme kamerayı düzelticekse gelsin, düzeltmicekse çok da umursamıyorum.
  • pranis kullanıcısına yanıt
    Nasıl arttirdiniz hangi değeri değistirerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagolun.

• arkadaşlar telefonu hızlıaldan almıştım . ilk kullanmaya başladığım gün ölü piksel farkettim ama elimde başka telefon olmadığı için değişime yollamadım. zamanla güç tuşu hissi de gitti ama son 1 aydır ekranda beyaz parlak lekeler de var. acaba garanti bunun için ne yapar. çok bekler miyim. şimdiden sağolun
  • turktacettin T kullanıcısına yanıt
    Keyiflerine göre değişir, beyaz lekeleri kullanıma bağlı sayabilirler, güç tuşu belki. Muhtemelen darbeye bağlı diyecekler.
    Garanti dahilinde de olsa o şekilde arızalar 2 hafta sürer sanırım.. basit birses açma kapama tuşu 9 gün sürüyor çünkü..
    şikayetin varsa hepsini yaz kağida gönder servise elden verebileceksen imkan varsa ver kargo ile gondereceksen kargo firmasinda teslim etmeden önce masaya dök telefonun tüm parcalarinin resmini cek yakindan videoda cek ver kargoya gonder eğer kullanici hatasi derlerse herşeye yazili aciklamalarini al cihazi yaptirtma geri iste ve para istedikleri belgelerle faturanla thh ye başvuracaksin öncesi bimer den başvuru yaparsan daha hizli işlemlerini yaparlar başvur thh ye 20 günde kararcikar bilirkişiye götürürsün cihazi zaten 13 kamera olmadiğndan ve diğer eksikleri ve arizalari yüzünden imalat hatali olduğu ve tüketiciyi aldatma sebeplerinden thh para iadesi karari verecek hepsi 2 ay surmez 699 tl ni alirsin bu tüketiciyi aldattiğini sananlardan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunnkaar -- 9 Temmuz 2015; 2:06:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

şikayetin varsa hepsini yaz kağida gönder servise elden verebileceksen imkan varsa ver kargo ile gondereceksen kargo firmasinda teslim etmeden önce masaya dök telefonun tüm parcalarinin resmini cek yakindan videoda cek ver kargoya gonder eğer kullanici hatasi derlerse herşeye yazili aciklamalarini al cihazi yaptirtma geri iste ve para istedikleri belgelerle faturanla thh ye başvuracaksin öncesi bimer den başvuru yaparsan daha hizli işlemlerini yaparlar başvur thh ye 20 günde kararcikar bilirkişiye götürürsün cihazi zaten 13 kamera olmadiğndan ve diğer eksikleri ve arizalari yüzünden imalat hatali olduğu ve tüketiciyi aldatma sebeplerinden thh para iadesi karari verecek hepsi 2 ay surmez 699 tl ni alirsin bu tüketiciyi aldattiğini sananlardan .

eyvallah kardeşim. hızlıal.com ile hiç muhattap olmuyorum o zaman. bide yetkili servisi arayıp anlaşmalı kargoları varmıymış sorup garantiye girer mi diye bilgi alsam iyi olur gibime geliyor

bende hizlial.com dan aldım kardeş tertemiz cihaz geldi elime piranha iq+ yani diyeceğim o ki hizlial.com la alakası yok piranha üreticileri piyasaya böyle sorunlu cihazlar sürdü şansına nasıl denk gelirse artık
    fatura kim kestiyse parayi ondan tahsil ediyorsun karardan sonra 15 gün süresi var hizlial 15 gün icinde itiraz etmezse 15 gun bekle karardan sonra irtibata gecme hizlial la 15 gün gectikden sonra irtibata gec kararin resmini hizlial a gönder mail at sonrada ara onlar teknik departmana aktaracak 1 hafta sürer iade etme süreci cok uzatirlarsa telefonda thh ye sordum dersin para iadesi yapilmiyorsa haciz yoluyla parami alabilecehimi söylediler dersin bunu söyledikden sonra işlemlerin hizlanir parani alirsin hangi kartla ve nasil aldiysan o karta yatar peşin. cihazi tam aksesuarlariyla hizli ala gönder bu sürec içinde.

• 5.0 hakkında bilgisi olan var mı ? bildirim çubuğu ilk aldığımda uygulamanın rengiyle aynı oluyordu, şimdi olmuyor nedendir ?
  • Rıdvan bey bu bu aralar ortalıkta görünmüyor bu konuyla ilgileniyor olsa gerek.
  • arkadaşlar ıq plus almayı düşünüyorum... Fakat telefonun satıldığı hiçbir internet sitesi veya teknoloji marketi bulamadım... eım....telefonu nerden satın alabilirim...cvplarsanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskalibur

arkadaşlar ıq plus almayı düşünüyorum... Fakat telefonun satıldığı hiçbir internet sitesi veya teknoloji marketi bulamadım... eım....telefonu nerden satın alabilirim...cvplarsanız çok sevinirim

bimeks mağazalarında olabilir ama almanı pek tavsiye etmem

• beyazsoy B kullanıcısına yanıt
    neden tavsiye etmezssin hocam...herşeyi yerli yerinde bir telefon...bimekse baktımda ellerinde sadece teşhir ürünü varmış...üretimimi dureuruldu acaba :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskalibur

neden tavsiye etmezssin hocam...herşeyi yerli yerinde bir telefon...bimekse baktımda ellerinde sadece teşhir ürünü varmış...üretimimi dureuruldu acaba :S

üretici firma arkasında durmuyor güncelleme vermiyor. camerasi çamur gibi 13mb denmesine bakma. telefon zaman zaman reset atıyor( yazılım desteği olmamasından kaynaklı) o fiyata yeni teknolojisi telefonlar var. meizu m1 note yada lenovo p70 e bak tek eksikleri parmak okuyuculari yok

• Servis hizmeti zayif. Güncelleme desteği belirsiz yok gibi. Bence yinede güzel cihaz . alacak olsam yine alirdim. Bulunmamasi ilginç. Kendi sitesinde var.http://piranha.com.tr/microsite/?product_id=665

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 11 Ağustos 2015; 23:15:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.