Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayıpsız ürün denk geldiğinde tadından yenmiyor telefon, ayıplı oldumu da başa bela .. şans işi. ben çok çok memnunum. ayriyetten 13 mp kameraya bakma dediğin gündüz çekiminde İP6+ ve zen 2 den çok da bir farkı yok ben kendim denedim ayrıntılı onlaca fotograf çektim, özellikle 2000 liralık bir fark yok, o 2000 liraya canon 600d alırsın babalar gibi de mercek alırsın. gerisi ne ki zaten ? iosmuş samsung s6 note 4 falan fişman. onda da karıya kıza sarkıyosunuz bunda da sarkacaksınız. :)
  • sertac-73 kullanıcısına yanıt
    piyasada hicbir bilinen avm sitesi bu telefonu satmiyor sanki toplatildi piyasadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunnkaar kullanıcısına yanıt
    Evet birkaç ay öncesine kadar heryerde vardi. Sanirim getirtilen stoklar eridi tükendi. Ama şu bi gerçek telefon parasini hak ediyor. Bence tam bir fiyat performans ürünü.

Pişman olmadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar kullandığım en iyi telefon diyebilirim ve halen de kullanıyorum. ( parasının karşılığına göre tabi ki diğer 2000 tl lik cihazlarla karşılaştırmıyorum yanlış anlaşılma olmasın ) . Sağlamlığı gayet güzel, ekranı, akıcılığı iyi. Şimdiye kadar donma kasma vs. yaşamadım. Oyun sıkıntısı vs. yok gayet güzel çalıştırıyor. Bazı arkadaşlar kameradan şikayetçiydi ama abartıldığı kadar kötü bir kamerası yok, gayet güzel fotoğraf çekiyor. hatta bendeki diğer zenfone 6 dan daha iyi çekiyor, kim ne derse desin ben gördüğüme inanırım., yanyana koyduğum zaman aynı poz fotoğrafta renk ve keskinlik olarak Piranha nın çektiği fotolar daha gerçeğe yakın duruyor. Yine burada birkaç vatandaş çıkacaktır şikayet eden ama artık farketmez, okuyunca gülüp geçiyorum, kullanan benim ve karşığını fazlasıyla alıyorum bu cihazdan. Sadece Launcher olarak zenfone 6 ya ait launcher kullanıyorum, kendi orijnalinden daha iyi bir launcher. İndirim kodu, puan vs. derken bana baya uygun bir fiyata gelmişti, Parasının karşılığını fazlasıyla hak etti bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 13 Ağustos 2015; 11:48:59 >

• 2.el Alınık piranha ıq
  • Telefona CynogenMod filan yüklemeye çalışan oldu mu ? niyetliyim fakat çok ta kurcalamak istemiyorum, karışık ve riskli.
    Desteğe de güncelleme konusunda umutsuzca mesaj attım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pranis

Telefona CynogenMod filan yüklemeye çalışan oldu mu ? niyetliyim fakat çok ta kurcalamak istemiyorum, karışık ve riskli.

Ben elephone p2000 marka telefonun kini portlamaya çalıştım olmadı twrp ile şuan cwm kurdum ama daha başka rom portlamaya cesaret edemedim. Keşke iyi anlayan biri çıksada başka rom yükleyebilsek tellere eminim telwfon daha performanslı olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: shareware_cun

quote:

Telefona CynogenMod filan yüklemeye çalışan oldu mu ? niyetliyim fakat çok ta kurcalamak istemiyorum, karışık ve riskli.

Ben elephone p2000 marka telefonun kini portlamaya çalıştım olmadı twrp ile şuan cwm kurdum ama daha başka rom portlamaya cesaret edemedim. Keşke iyi anlayan biri çıksada başka rom yükleyebilsek tellere eminim telwfon daha performanslı olacaktır

Mtk romlar başka cihazlara kurulabiliyor. Xda da bununla ilgili ayrintili bilgi mevcut. Biraz araştirinca bilgi birikiminiz olur. Bende bi ara iocean x7 vardi 4.2.2 romlu. Ona zopo romu kurmustum bu yontemle.

Telefona gelirsek 749a bu telefonu almaktansa 799a p70 daha mantikli geliyor.
    Mtk6592nin 3d performansi çok iyi degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 21 Ağustos 2015; 13:19:10 >

• bu akşam 5.0 temalı cynogen atmayı deniyeceğim .. bakalım neler olucak..
  • Recovery modla atmayı denedim ama olmadı.. Sp tool la da yapmak istemedim.. Sanırım firmaya kaldık..
  • quote:

quote:

Cwm 5.0 temalımı kurdunuz hocam?
  • eşimin telefonunda önce ses tusları basmaz oldu 1 ay sonrada power turu basmadı içine çöktü resmen garantiye yolladık biz migrosa verdik onlar yolladı tam 25 günde geri geldi yapılmıs fakat servis formunda düsmeden kaynaklı kullanıcı hatasıdır diyor müsteri memnuniyeti için ücretsiz yapılmıstır telefon düştü ama tusla alaklı bi yeri değil düştügünde ses tusları bozuktu zaten böyle sıkıntı cıkarmak için fırsat kollayan servis görmedim telefon parasına göre güzel telefon hakkını yemek istemem ama arıza çıkarsa ozaman sorunlar başlıyor
  • Telefonla ilgilenen yok sanırım :/ anlayamadım durumu...
  • quote:

quote:

quote:

Cwm 5.0 temalımı kurdunuz hocam?

Yok miu romu nu indirip bizim roma portladım twrp recovery ile yükledim yüklüyor fakat bi acayip hata veriyor en sonunda.Sonra miu logosu geliyor açılıyormuş gibi oluyor fakat reset atıyor.Bende en son spflash ile temiz kurulum yaptım imei falan yükledim şuan orjinal romunda.

Daha sonra akilli.be diye bi site var oradan orjinal recovery dosyasını kullanarak CWM recovery yükledim fakat daha sonra başka bi rom denemeye cesaret edemedim.

ve şuan telefonumu ses tuşları ve pixxel bozulması yüzünden garantiye verdim bide hem rootlu telefon hem cwm recovery yüklü

ben bu işlerde yeniyim eğer sen tekrar bi şeyler yükleme taraftarıysan paslaşabiliriz.hazır telefonu kötüleyenlerin mesajları yokken

Şu güzelim telefona adam akıllı bi rom kursak uçucak resmen.

• shareware_cun kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok beğeniyorum ben telefonu, piranha arkasında dursa eminim ki rakibi olmayacak. maliyetinden dolayı imalatı durdurmuşlar zaten daha satılmıyor telefon.

cwm nin 5.0 ını mı yüklediniz ? miui veya cwm yüklemek istiyorum ben de 5.0 olsun diye. çok hevesliyim çünkü. eminim telefon tadından yenmez 5.0 ile mest olurum

siz nasıl buldunuz cwm yi ? güzel mi ? 5.0 yüklemedikten sonra rom atmanın bir anlamı yok zaten, telefonun stock romu gayet stabil ve hafif. temasını da beğeniyorum ios çakması ya :D
  • sız chaynagen mod dan bahsediyorsunuz her halde beni yanlış anladınız.custom rom yüklemek için bazı programlar var ya TWRP recovery gibi CWM (Clock Work Mod) recoveride var.şu an zaten kendi romunu kullanıyom telefonun
  • İşlemci hızı bu telefon için az.
  • shareware_cun kullanıcısına yanıt
    Telefona custom rom atmayı denediniz mi hiç ?
  • Nemaho kullanıcısına yanıt
    işlemci hizi 2.ghz değilmi donanimsal bir eksiği yok cihazin tamamen yazilimsal sorunlari bu cihazin

• Nemaho kullanıcısına yanıt
    İşlemci hızıyla belli olmaz ki neden az olsun 2.0ghz ?
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.