Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Qplas in genel performansindan memnunum ama programsal donmalar kasmalar mevcut mesela üst üste 7 tane mesela program calissa ve ben opera beta mobil kullaniyorum taryici bazen oluyorki 100 sayfanin uzerine cikiyor web gezinmem tuş kilidini kapadimmi uyanmasi zor oluyor kamera gerektiren barkod okuma programida sapitiyor bazen okumuyor genel anlamda kamera haric guzel cihaz stabilize sorunlari tüm iyi yanlarini eksiltiyor kamerasida kisaca cihaz donanim olarak guzel yazilim olarak zayif sorun yazilimsal kanahatim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazilimi ve servis hizmetleri düzeltilse bence en iyi fiyat performans cihazlarindan biri olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertac-73 kullanıcısına yanıt
    aynen piyasadaki fiyat ayni cihazlara gm4 örnek verirsem 2 kati daha güçlü donanimsal ve dolu ammavelakin yazilim stabilizesi cok zayif ve serbisleri telpa ile yarişiyor kullanici hatasi söyleminde.

• Burada iq plus için silikon kılıf yapmışlar fakat 500 üs altında sipariş verilmiyor. Allwiew E3 modeliyle bire bir aynı olduğu için uyum sağlar gibi gözüküyor.

http://tr.aliexpress.com/store/product/New-Matte-Pudding-Soft-TPU-Gel-Skin-Cover-Case-For-Allview-E3-sign/503423_32341153417.html
  • gorbagor99999 G kullanıcısına yanıt
    Bunun tuşları sola gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yıldırımbenim

Bunun tuşları sola gözüküyor

yanlış görmüşsünüz, kulaklık kızılötesi ve usb girişlerine dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 20 Haziran 2015; 18:05:36 >
  • yıldırımbenim Y kullanıcısına yanıt
    solda değil sağında tuşlar
  • Dandik grande nin bile zibilyon tane parça ve aksesuari bulunuyorken bu cihazinki yok gibi bişey. Koskoca aliexpres te.

• Arkadaşlar launcher seçme ekranını bulamadım, bilen var mı acaba ?
  • pranis kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=co.uk.captainstu72.homeswitch bunu veya benzeri bir programı kullanman lazım.

programla değiştirebilirsin. Sanırım 4. secenek en klasik android olandı.
  • Yanlış görmüşüm o zaman

• İmkanın olacak getirticeksin 500 adet slikon kılıf 10 liradan satıcan peynir ekmek gibi gider iyi kar edersin

Piranha 'nın sitesinde İPHONE için bile kılıf satıyorlar kendi ürününün kılıfı nedense yok facebook sayfasına yazıyor direk yorumu siliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 24 Haziran 2015; 17:36:30 >
  • Su an telefonum ile ilgili bir deneyimimi paylasiyorum:
    Bugun OTG kablosu aldim, eve donunce kablosuz klavye ve fareyi calistirdigini gordum. flash diski de calistiriyordu.
    Ve sonra neden olmasin`dedim. USB cogalticiyi takip uc tanesini birden taktim ve CALISTI !!
    su an kablosuz klavyem kablolu mausumla yaziyorum :D cok hosuma gitti.
    su an telefonuma OTG kablosuyla 4 lu USB cogalticiya 1 klavye 1 fare 1 flash disk takili ve sorunsuz kullaniyorum.
    4 unude doldurmak isteyip 2. flash diski taktim fakat kafasi karisti, 1. yi gormeye devam etti. cok guzel bir deneyim :))
    cok hos laann

Az önce akıllı tv yede bağlayıp klavye fare ile gta sa oynadım.. Çok işsizim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 25 Haziran 2015; 2:03:54 >

• Arkadaşlar merhaba. Bir şey soracağım, telefona bir şeyler indirirken her zaman hafıza kartını kullanmak zorunda kalıyorum. Yani indirirken ilk önceliği ona veriyor. Telefonun hafızasına indirmiyor. Mesela bugün 1gb lik bir oyun indirdim ama hafıza kartında yer olmadığı için mecbur hafıza kartının bağlantısını kestim ve indirdim.
    Şimdi de oyunu açacağım ama hafıza kartının bağlantısını yaptığım için yer yok diyor hafıza da. Bunun ayarını bulamadım. Bilen varsa lütfen yazsın

• yıldırımbenim Y kullanıcısına yanıt
    Ayarlar->depolama->hafıza detayları->ön tanımlı disk
    buradan ayarlanıyor sanırım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 26 Haziran 2015; 1:57:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pranis

Ayarlar->depolama->hafıza detayları->ön tanımlı disk
    buradan ayarlanıyor sanırım ..

Onu zaten öyle ayarlanmıştım. Ama olmuyor. Ben de onu merak ediyorum niye olmuyor.

• Bu telefonu almayı düşünüyorum bir kaç sorum var

1-Firma garanti konusunda nasıl?

2-Bimekste inceleme fırsatı buldum malzeme kalitesi olarak begendim, yazılımı uzun vadede kasma falan yapıyormu?

3-Firma yazılım güncellemesi verecekmi veya verdimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frdbyrm

Bu telefonu almayı düşünüyorum bir kaç sorum var

1-Firma garanti konusunda nasıl?

2-Bimekste inceleme fırsatı buldum malzeme kalitesi olarak begendim, yazılımı uzun vadede kasma falan yapıyormu?

3-Firma yazılım güncellemesi verecekmi veya verdimi?

1.garanti konusu diğer firmalar gibi kullanıci hatası ile karşılaşabilirsi

2. zaman zaman kasma yapıyor her android gibi
    3. güncelleme verdi ama uzun zamandır güncelleme gelmedi

• frdbyrm F kullanıcısına yanıt
    Garanti konusunda telpa gibi .

4 aydır kullanıyorum, hafif seneryona herhangi bir kasma-şişme-reset-kafa karışıklığı yok. HAFİF KULLANIMDA yağ gibi akıyor.öyle instagram facebook gibi çer çöpleri barındırmıyorum, zaten her telefonu kastıran eskiten sosyal ağ uygulaması saçmalıkları. telefon boşta 400 mb oyun oynarken 600 mb ram kullanımı yapıyor, güçlü oyunlarda ısınıyor 40 dereceyi biraz geçiyor. gün içinde 3g ile en az 5.5 saat ekran süresi alıyorum whatsapp-internet te.

firma yazılım konusunda pek bir şey vaad etmiyor, ben android 5.0 kesin istiyorum dersen piranha bile cevaplayamıyor bunu. üstünde 4.4.2 mi ne var o da zaten yeterince akıcı.

kamerasından da çok müthiş bir şey bekleme, kendini gece görüşü için optimize edemioyr gece modunu açman gerekiyor, 3g de gece modunu açamadığın için karanlık oluyor oda ışığında, tamamen yazılımsal.

bana ayıpsız problemsiz ürün denk geldi, bir gün bile keşke almasaydım demedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 27 Haziran 2015; 14:06:45 >

• Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi cihazlardan biri bana göre.

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.