Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne burda ne Rıdvan Bey'in forumda yaprak kıpırdamıyor. Sen arada Rıdvan Bey'le görüşüyordun. Ekran koruyucu ve silikon kılıfla ilgili haber var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

radyo yuklenebılıyormu buna

Evet fm radyo yazılımı var yüklenebiliyor 3 güncelleme geldi telefona benim gördüğüm yabancı menü dili giderildi hepsi türkçe oldu diye biliyorum....

Tahminen 1 aydır kullanıyorum çok çok çok memnunum İQ PLUS 'tan şarjı bir kere en sevdigim yanı elimden düşmediği halde Aşırı kullanımda 1 günü rahat deviriyor. Normal kullanımda 2 gün çıkartıyor vırt zırt şarjla uğraşmıyorum diğer kullanıcılarla kıyaslandığında.

Parmak izi okuyucusu işlerimi çok kolaylaştırıyor istediğim uygulamalara parmak izi okuyucuyla kilit koyuyorum bahsedildiği gibi bir çalışıp bir çalışmamazlık yapmıyor bende gayet stabil sıkıntısı olan arkadaşlar aşağıya videosunu ekledim aynısını yapsınlar sorun kalkar.

PARMAK İZİ TANITMA VİDEOSU farklı hızlarda aynı videodaki yapmıştım parmak izi tanımlamayı gayet iyi çalışıyor çok memnunum.

oyun performansı ve uygulama performanslarını söylemeye gerek bile duymuyorum süper sıfır sıkıntı.

Alırken çok düşündüm "KAMERASI KARANLIK ORTAMDA İYİ ÇEKMİYOR FELAN LAFLARINA ((gerçektende öyle karanlıkta kötü kabul ama gündüz çekimlerine kimse bişe diyemez zaten forumda bir ton resim paylaşan arkadaşlar var bakabilirsiniz))" sonra dedimki 3000 lira verip iphone almıyorsun varsın kamerasıda kötü olsun dedim zaten 680 tl lik telefondan donanım desen muıhteşem parmak izi felan ekran ram .. illaki biraz eksiği olması gerekti oda kamerada varsın olsun dedim ve aldım çok şükür memnunum bu fiyata türkiyede böyle cihaz görmedim bugüne kadar...

Yardım isteyen sorusu olan arkadaşlar olursa çekinmesin yaşadığım tecrübelerden iyisiyle kötüsüyle yardımcı olmaya çalışırım sonuçta paylaşmak güzeldir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 27 Mayıs 2015; 13:22:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: demonsrealm

ne burda ne Rıdvan Bey'in forumda yaprak kıpırdamıyor. Sen arada Rıdvan Bey'le görüşüyordun. Ekran koruyucu ve silikon kılıfla ilgili haber var mı?

Valla hocam en son birkaç gün önce whatsapp üzerinden görüştük. İşi bırakmış kendisi. Kişisel problemleri olduğunu söyledi. Firmadan tekrar çağırmışlar, geri dönme ihtimalim var dedi. Sorunları nedeniyle forumlara bakamadığını ancak firmaya dönmese bile sorunlarını çözdükten sonra foruma destek vereceğini söyledi. Güncelleme ve kılıf ile alakalı firmaya ben de mail attım ama verdikleri cevaplar sanki konudan bihaber olduklarını gösteriyor. Zaten ben yaklaşık bir ay kadar önce sattım cihazı istemeyerek de olsa. Kamera ve görüşme esnasında ekranın sürekli açılması biraz soğuttu cihazdan beni açıkçası. Ama sorunlar düzelirse düşünmeden tekrar alırım. Şimdi G7 aldım onu kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökaydinho -- 27 Mayıs 2015; 14:26:07 >

• Gökaydinho kullanıcısına yanıt
    öncelikle yeni telefonun hayırlı olsun. iyi gunlerde kullan. sana bile sattırdıysa piranha telefonu diyecek birşey yok. Sana bile derken normalde telefondan ne kadar memnun oldugunu bildigimi kastediyorum.

zen, grande, iq + tum forumları full okudugum için kim ne yazıyor ediyor biliyorum genel olarak. eşimde grande kardeşimde iq benim zen anneye gidecek bu hafta. ama bir daha piranha asla almayacağım. benzer urune de yanaşmayı dusunmuyorum. bunu piranhadan
    3 telefon almış biri olarak soyluyorum. deigisklik yapmasalar bile en azından kamera konusunda bir acıklama beklerdim piranhadan o da yok.

hep dusundugum birsey vardı. Rıdvan Bey ayrılırsa bir cacık olmaz piranhadan diye. Nitekim olmus bu. Altı ustu bir silikon kılıf ve koruyucu bekliyoruz o da yok piyasada. Neyse yapacak birsey yok. kendileri kaybeder. Telefondan memnun olan arkadaslar yanlıs anlamasın telefon guzel lafım yok ama kamera konusunda yalan soylendi, kılıf koruyucu halen yok, diğer telefonlarının forumlarında halen servis şikayetleri var.

iyi forumlar

• demonsrealm D kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben kolay kolay sıfır cihaz almam. Sık telefon değiştiririm. En fazla 2 ay kullanıyorum bir cihazı. Kesinlikle marka takıntım yok. Hatta Samsung hiç almadım, HTC,Sony ve LG'nin de eski modellerini kullandım sadece. Genelde f/p cihazları tercih ediyorum. En sevdiğim marka Huawei normalde. Piranha'yı şansa donanımhaberde bir modelin altındaki yorumlarda gördüm. Baktım cihaz özellik ve görsellik olarak çok iyi ben de hemen aldım. Kendime onun öncesinde aldığım son sıfır cihaz Discovery'ydi. Daha önce Grande modelini kullanmıştım. O cihazdaki olumsuz yönler bana göre tek kelimeyle berbat tasarımı ve çok düşük ses çıkışıydı. Hatta hoparlör patladı diye servise gidip yaklaşık 1-1,5 saat içinde işimi halletmiştim. Şimdi IQ+'a gelirsek destek süreci iyi gidiyordu bir nevi ama biranda kopukluk oldu. Ben hep söyledim, cihaz çok iyi ama sorunları çözülmeden kimseye tavsiye etmem diye. Zira yakınımdaki kimseye de aldırmadım. Açıkçası Piranha Genel Müdürü mayıs ayında 4G'li yeni cihaz çıkartacağız demişti ama hareket olmadı. Çıksa mesela hoşuma giderse onu da alırım. Çünkü önyardıyla yaklaşırsak sadece cebimizden fazla para çıkmasına neden oluruz bence. Misal Casper 3216 modelini aldım ama cihaz reset atıyordu arada. Adamların cep telefonu için bir servisi yok. Yakınındaki bir teknik servise vereceksin anca. Aradığımda adamlar yazılımı bile parayla yapacaklarını söylediler. Sattım gitti. Ama V5 modelini de almayı düşündüm buna rağmen. Dark Evo P60 da kullandım. Arka kapağın çok parmak izi bırakması, kaygan olması ve kılıf bulunmaması haricinde cihazdan çok memnun kaldım. Benim bugüne kadar en beğendiğim, kullanmaktan en çok zevk aldığım hatta birkaç defa aldığım cihaz Huawei G610'dur. Sadece ön kamerası düşük ve çerçeveleri kalındı. Bunun dışında performans, batarya süresi olarak harika bir telefondu. Sonra Discovery gerçekten mükemmeldi ancak her güncelleme cihazı geriye götürdü. Piranha IQ+ ise özellikle kasa olarak mükemmeldi diyebilirim. Çok dikkat çekici, elit bir tasarımı vardı. Batarya süresi olarak daha önce daha iyisini kullanmadım. Ses çıkışı olarak onun kadar yüksek ve iyi (bana göre) ses verenini görmedim. Ama gelgelelim kamera ve diğer ufak sorunlar cihazın sonunu hazırladı. Mesut Çevik ile twitter üzerinden birkaç soru cevap yaptığımda o bile cihaza yazık edildiğini söyledi. Kaldı ki incelemesinde de cihazın gerçekten işlemeye hazır bir hazine gibi olduğunu söylemişti. Firma bunu değerlendiremedi. Şuan G7'den gerçekten çok memnunum. Zaten istediğim bir cihazdı. Şuan performans, kamera ve batarya konusunda gerçekten çok iyi bir cihaz. Bu arada şu da dikkatimi çekmiyor değil. Sahibinden üzerinden ilanlara bakarım çoğunlukla, Piranha IQ+ satan kişi çok nadir gördüm. Cihazlar da ilanda kısa süreli kaldı zaten. Ne kadar eleştirilse de bana göre herkes kamera dışında çok iyi bir cihaza sahip olduğunun farkında.

• Gökaydinho kullanıcısına yanıt
    Dostum genel olarak piranha cihazları kötü değil ama destek konusunda sıkıntılı.

Piranha grande eve giren ilk telefondu. Halen JB yuklu. needrom'a bakıyorsun 15 den fazla kitkat rom var.ama hepsinde bir eksiklik var. istense cok guzel bir kitkat verilebilir. ses konusu aynen sıkıntılı. dun bir yama denedim işe yaramadı. muhendislik kodlarından ses yukselticem sanırım. cok az duyuyorum ordan arama geldiginde. 1 - 2 haftaya sanırım lollipop lu romlar cıkacak grande icin.

Piranha zen 2. aldığımdı. Grandenin kasa okuz gibi ve ses az ama kamerası oldukca basarılıydı. buna guvenerek daha kucuk diye zen alıp grandeyi esime verdim. sacma sapan bir ton problemi vardı. zen sayfası zaten 100 kusuru gecmis durumda bu forumda. sıkıntı genel olarak destek verilmemesi.

kardesime iq plus aldım. kamera mevzusu var biliyorsun en onemlisi. almadan once Rıdvan Bey'in zen'den daha iyi kamerası var demesine aldandım acıkcası. Ama kesinlikle zen ve grande kamera konusunda daha iyi. hicbirinde de 13 mp kamera yok bu arada. Sony konusuna hic girmiyorum.

Şimdi sevgili dostum eger urun cıkarıyorsan bunun arkasında olacaksın. eger urunun arkasında olmuyorsan bu isi yapmayacaksin. yapıyorsa da buradan kullanalar olumlu olumsuz yorum yapmalı.

Bir daha piranha vb. almam. Nedeni de su : cin mevzusunu yeni cozdum. 35 yasında isinde gucunde adamım bir ton kosusturmam gereken durum var. bunların arasında her gelismeyi yakalamak zor oluyor. cinden adı sanı belli olan bir cihazı almak tabiri yerindeyse bizimkilerin gidip anlasıp fason olarak aldıgı giydirdiği cin, hint, vs. telefondan iyidir. cunku adamlar kendi cihazlarına destek veriyor. biz ancak onların verdigi romların portlanmasindan ve maalesef eksiklikleriyle faydalanabiliyoruz.

pişman değilim. neticede bir note edge fiyatına su an elimde 4 telefon var. anne, kardes, es. hepsi calısıyor ve is goruyor. 3 piranha ve son telefonum jiayu. icinde 13 mp sony kamera var. 3 gb ram var 64 bit 8 cekirdek mtk işlemci var. kamera da tum piranhalardan iyi. su an kitkat yuklu. l yolda. iq plusla aynı fiyat hatta biraz daha ucuz. neden alayım bizimkilerin giydirme telefonlarını. ali expressden cam koruyucu istedim 3 gun icinde verildi kargoya. hemde bizimkiler gibi dandik kılıfı 40 liraya satmıyorlar. bizimkiler telefonları modifiye ettirip isteklerine gore ayarlatıp fason yaptırdıkları icin ne rom ne de aksesuar konusunda destek bulamıyoruz.

dediğim gibi telefonlar aktif kullanılıyor. hicbiri cop olmadı. sansıma hem grande hem zen defalarca yere dusurmeme rağmen halen sevise ihtiyacım olmadı. bir de rom root recovery vs. hakimim. ama tercih olarak bundan sonra benden para kazanamayacaklar.

Hep dedik iq son sanstı. değerlendiremediler. telefon guzeldir sudur budur. ok. ama yalan dolanla satılması gibi bir gercek var. butceli telefon sorana git cin al diyorum artık.

değerli yorumların icin tesekkur ederim.

gorusmek uzere.

• S.a arkadaslar piranha ıq sahıbıyım ama bu telefonu hıcbır turlu rootlayamadım denemedıgım program kalmadı yardım edebılecek var mı ?
  • Rootgenius ile oluyor. Biraz uzun sürebilir ,ama merak etme. Ben bu şekilde yaptım ve tam root yetkisi verdi. Bazı programlar tam anlamıyla root yapmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok kişinin sorunu ve soruları olabilir. Ben bu cihazı satın aldığımda samsung note 4 üm vardı servise gitmek zorunda kaldı ve lumia 1020-note 4,sony Z1 buna ek GM discovery I yedek telefonlarımdı. Öncelikle cihaz parasını hakk ediyor bu bir gerçek-pilide zony Z1 kadar ve hatta daha fazla dayandığı süreler var ve evet kamerası kötü -odak kaçırabiliyor-tamamen yazılımsal bir durum. Malzeme kalitesi çok iyi, kılıf ve ekran koruyucusunu piranha değil başka bir şirket getiriyor ve şu an kapaklı kılıf ve temperli cam mevcut piyasada. Bana firma kapaklı orjinal kılıfı göndermişti. Ekranı güneş ışığı altında görülebiliyor -z1 ve note 4 bu konuda çok başarısız en başarılısı nokia lumia 1020 ve eski Nokia N8 pureview 808...... cihaz rootlanabiliyor ve çok kolay -google da mtk root yazın ona göre türkçe den bulabilirsiniz. Rootsuz olarak bir çok şeyi değiştirebilirsiniz buna ahize-vs sesleri dahil engineering mode mtk diye aratın google da oda çıkar.

Bu arada tabiikide cihaz bir LG G3,NOKİA LUMİA 1020 41MP,SAMSUNG NOTE 4 ama tümü bu cihazın 4 katı fiyatında nerdeyse ve tümü işlem yaparken bu cihazın katları halinde ısınıyor ki mtk işlemciler diğer işlemcilere göre oldukca soğuk veya dışarıya ısıyı iletmiyor.

Piranhanın güven vermemesi doğaldır ben hala güvenmiyorum -güvendiğim şey ise cihazın kendisi işlemci-board ve gpu su zaten bilinen sağlam stabil bir ürün. Marka takıntınız yoksa alın gitsin. olaki illa süper kameram olsun 200-500 $ aralığında 20x zoomlu olympus ve sony nin harici kitleri var takarsın kameran olurdslr tadında Olympus Air A01,SONY qx10-qx1100 VS.

• quote:

Orijinalden alıntı: perperek

Malzeme kalitesi çok iyi, kılıf ve ekran koruyucusunu piranha değil başka bir şirket getiriyor ve şu an kapaklı kılıf ve temperli cam mevcut piyasada. Bana firma kapaklı orjinal kılıfı göndermişti.

Bu ekran koruyucu ve temperli cam nerede var acaba ? Ben N11 den sipariş ettim fakat ekranda açıklıklar kaldığı için iade ettim ...
  • Ya arkadaşlar bende çoktandır ne burdan nede piranhanın sayfasından takip etmiyordum ama şu iq ya güzel bi rom yapabilecek biri çıkmadımı ya
    aslında çoğu sorun romun stabil çalışmamasından kaynaklanıyor.
    beni en çok sıkıntıya sokan 3g internet çektiği halde nete bağlanamamam bunu çözebilen oldumu ya?
  • telefonu uzun süredir kullanıpda memnun olan var mı aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearmusa

telefonu uzun süredir kullanıpda memnun olan var mı aranızda?

3 aydan biraz daha fazla süredir kullanıyorum. şansıma ayıpsız problemsiz ürün denk geldi, donanımsal ve yazılımsal bir problem yok telefonumda.
    Çok memnunum, bir gün bile keşke demedim çünkü 700 liraya daha iyisi yok. gmd 4g diyorlar
    işlemcisi piranha kadar iyi değil
    şarjı bunun kadar gitmez,
    ekrana entegre tuşları var
    kamerası iyi tabi ona lafım yok
    o telefonun ederi en fazla 600.
    DDR2 belleği var iq+ ın DDR 3 buda demek oluyorki, bariz ram hızı farkı var.
    ülkemizde zaten 4g yok, 3g den ne kadar performans alıyoruz da 4g den ne bekliyorsunuz ?5g ihalelerinden söz ediliyor + 4g daha fazla pil yiyecek ve diyeceksiniz ki güncelleme var orada 1 sn daha düşünün;
    2 yıl güncelleme alıcak da benim ne işime yaricak ? ne katıcak kullanıcısına ? ben böyle düşünüyorum.
    3g testinde cihazın indirme hızı 3mb+. ön kamerası biraz problemli, yazılımdan kaynaklı bir karanlık var onu da gece modunda kabul edilebilir seviyeye çekiyorum. arka kamerası gün ışığında kendim denedim iphone 6+ tan çok ta bir farkı yok, özellikle üstüne 2100 lira daha fazla vereceğin bir fark yok.
    Oyun performansı kesinlikle çok iyi, antutuda 33-34000 arası alıyor. tabiki antutu her şey değil,
    asphalt, GTA SA, Minecraft, oyunlarında kasma yok. yarım saat civarında bir oyun pili aşırı indirmiyor
    kullanıcı olarak;
    telefonumu çok temiz kullanırım uygulama kirliliğim yoktur, görev yöneticisi programıyla arkadaki çalışan programları her zaman minimumda tutmaya çalışıyorum.
    swarm facebook instagram gibi işime yaramayan programları telefonumda tutmuyorum, facebook lite kullanıyorum 800 kb büyüklüğünde, ne zaman açarsam o zaman açılıyor arkada çalışmıyor.

buna bağlı olarak, sabah 8 de telefonu şarjdan çıkarttığımda full ışık +3g +veri, çok yoğun olmasada sürekli mesajlaşıyorum whatsappta. çok rahat yetiyor. sizi bir gün içinde yarı yolda bırakmaz.
    günü çıkartmayacaksa benim için 2g ye çekip ışığı tam kısıyorum, çok fazla taviz vermeden yine kullanmaya devam ediyorum.

parmak izi okuyucusu gerçekten stabil ama düzgün kayıt edip düzgün kullandığınızda.
    telefon gayet şık iphone vari bir teması var ki en sevdiğim özelliğinden biri :D
    hoparlör sesi gerçekten tatmin edici, kulaklık sesi kısık tı fakat MTK engineerle sadece kulaklık çıkışını yükselterek hallettim.
    dokunmatiği 5 nokta algılıyor bir şüpheniz olmasın, 3g çekimi gayet iyi, tarayıcı performansı gayet iyi.
    menüler akıcı şişme donma bekleme olmuyor, rehber de gayet hızlı, telefonu günlük hayatta kullanıyorken bekleme yapıp insanı sıkmıyor.
    ekran kalitesi kesinlikle çok çok iyi, 4.7 inç HD ekranda dikkatli baktığımda pikselleri seçebiliyorum, bu 5.5 inç HD ekranda zor seçiyorum.
    gün ışığında full parlaklıkla güneşi arkama aldığımda dahi ekranı görebiliyorum.
    benim kullanım seneryomda 3 aydır telefonda tek bir şişme dahi olmadı.
    zaten 16gb + microsd si var depolamada hiç sıkıntı yaşamazsınız.

bu telefonda keşke dediğim bir tek kamera performansı var.
    çok da öyle kötü bir yönü yok, biraz büyük, büyük olmasıyla birlikte bataryasıda büyük oluyo tabi.
    biraz kılıf çıksa iyi olur.
    1000-2000-3000 liralık telefonun yapabildiği bunun yapamadığı çok birşey yok benim gözümde. sd 800 e yakın performansı varken hiç pişman olmadım.

sormak istediğiniz başka bir soru varsa sorabilirsiniz.

telefonu fazla övdüm farkındayım kasten kötülemek için bir bakış açısı arıyırum varsa söyleyin

kamerası sony dendi değilmiş işte, forumda anlamsız yere çok tartışıldı ama kötü de değil tabi
    güncellemeyle kaldırılamayan uygulamalar kaldırılır hale geldi . menüler %90 türkçe, olmayan yerleri de çok önemli değil zaten
    kulakta bazen açılıyor konuşurken uçak moduna aldığım oluyor bazen, ama çok aşırı can sıkıcak düzeyde değil

-leyen arkadaşlar telefonu kullananlar değil, bunu alacağına kötüleyip başka telefon alanlar olsa gerek. pişmansınız dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 13 Haziran 2015; 11:45:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shareware_cun

Ya arkadaşlar bende çoktandır ne burdan nede piranhanın sayfasından takip etmiyordum ama şu iq ya güzel bi rom yapabilecek biri çıkmadımı ya
    beni en çok sıkıntıya sokan 3g internet çektiği halde nete bağlanamamam bunu çözebilen oldumu ya?

bu sorunu sim ayarinda hattı aaçıp kapatarak halledersin zaten genelde sadece ilk açılışta oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pranis

quote:

Orijinalden alıntı: fearmusa

telefonu uzun süredir kullanıpda memnun olan var mı aranızda?

3 aydan biraz daha fazla süredir kullanıyorum. şansıma ayıpsız problemsiz ürün denk geldi, donanımsal ve yazılımsal bir problem yok telefonumda.
    Çok memnunum, bir gün bile keşke demedim çünkü 700 liraya daha iyisi yok. gmd 4g diyorlar
    işlemcisi piranha kadar iyi değil
    şarjı bunun kadar gitmez,
    ekrana entegre tuşları var
    kamerası iyi tabi ona lafım yok
    o telefonun ederi en fazla 600.
    DDR2 belleği var iq+ ın DDR 3 buda demek oluyorki, bariz ram hızı farkı var.
    ülkemizde zaten 4g yok, 3g den ne kadar performans alıyoruz da 4g den ne bekliyorsunuz ?5g ihalelerinden söz ediliyor + 4g daha fazla pil yiyecek ve diyeceksiniz ki güncelleme var orada 1 sn daha düşünün;
    2 yıl güncelleme alıcak da benim ne işime yaricak ? ne katıcak kullanıcısına ? ben böyle düşünüyorum.
    3g testinde cihazın indirme hızı 3mb+. ön kamerası biraz problemli, yazılımdan kaynaklı bir karanlık var onu da gece modunda kabul edilebilir seviyeye çekiyorum. arka kamerası gün ışığında kendim denedim iphone 6+ tan çok ta bir farkı yok, özellikle üstüne 2100 lira daha fazla vereceğin bir fark yok.
    Oyun performansı kesinlikle çok iyi, antutuda 33-34000 arası alıyor. tabiki antutu her şey değil,
    asphalt, GTA SA, Minecraft, oyunlarında kasma yok. yarım saat civarında bir oyun pili aşırı indirmiyor
    kullanıcı olarak;
    telefonumu çok temiz kullanırım uygulama kirliliğim yoktur, görev yöneticisi programıyla arkadaki çalışan programları her zaman minimumda tutmaya çalışıyorum.
    swarm facebook instagram gibi işime yaramayan programları telefonumda tutmuyorum, facebook lite kullanıyorum 800 kb büyüklüğünde, ne zaman açarsam o zaman açılıyor arkada çalışmıyor.

buna bağlı olarak, sabah 8 de telefonu şarjdan çıkarttığımda full ışık +3g +veri, çok yoğun olmasada sürekli mesajlaşıyorum whatsappta. çok rahat yetiyor. sizi bir gün içinde yarı yolda bırakmaz.
    günü çıkartmayacaksa benim için 2g ye çekip ışığı tam kısıyorum, çok fazla taviz vermeden yine kullanmaya devam ediyorum.

parmak izi okuyucusu gerçekten stabil ama düzgün kayıt edip düzgün kullandığınızda.
    telefon gayet şık iphone vari bir teması var ki en sevdiğim özelliğinden biri :D
    hoparlör sesi gerçekten tatmin edici, kulaklık sesi kısık tı fakat MTK engineerle sadece kulaklık çıkışını yükselterek hallettim.
    dokunmatiği 5 nokta algılıyor bir şüpheniz olmasın, 3g çekimi gayet iyi, tarayıcı performansı gayet iyi.
    menüler akıcı şişme donma bekleme olmuyor, rehber de gayet hızlı, telefonu günlük hayatta kullanıyorken bekleme yapıp insanı sıkmıyor.
    ekran kalitesi kesinlikle çok çok iyi, 4.7 inç HD ekranda dikkatli baktığımda pikselleri seçebiliyorum, bu 5.5 inç HD ekranda zor seçiyorum.
    gün ışığında full parlaklıkla güneşi arkama aldığımda dahi ekranı görebiliyorum.
    benim kullanım seneryomda 3 aydır telefonda tek bir şişme dahi olmadı.
    zaten 16gb + microsd si var depolamada hiç sıkıntı yaşamazsınız.

bu telefonda keşke dediğim bir tek kamera performansı var.
    çok da öyle kötü bir yönü yok, biraz büyük, büyük olmasıyla birlikte bataryasıda büyük oluyo tabi.
    biraz kılıf çıksa iyi olur.
    1000-2000-3000 liralık telefonun yapabildiği bunun yapamadığı çok birşey yok benim gözümde. sd 800 e yakın performansı varken hiç pişman olmadım.

sormak istediğiniz başka bir soru varsa sorabilirsiniz.

telefonu fazla övdüm farkındayım kasten kötülemek için bir bakış açısı arıyırum varsa söyleyin

kamerası sony dendi değilmiş işte, forumda anlamsız yere çok tartışıldı ama kötü de değil tabi
    güncellemeyle kaldırılamayan uygulamalar kaldırılır hale geldi . menüler %90 türkçe, olmayan yerleri de çok önemli değil zaten
    kulakta bazen açılıyor konuşurken uçak moduna aldığım oluyor bazen, ama çok aşırı can sıkıcak düzeyde değil

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, yakında almayı düşünüyorum. Grande versiyonu vardı piranhanın, bu kadar acaip bir tel görmemiştim. Kamerası özellikle, odaklamıyor arada nadir odaklıyor 100 200 denemede 1 kez falan, o ara kaç tane foto çekersen iyidir, sonra odaklamıyor, güneşte falan istediğin yerde dene. Garantiye gönderdim sorun yok diyip gönderdiler, bunda da aynı sorun olur diye korkuyorum açıkcası.

• fearmusa kullanıcısına yanıt
    kamerası S4 ayarında bişey gece çekiminde, gündüzde iphone 6+ tan pek bi farkı yok, kendim denedim.
    odaklanma sorunu doğrudur fakat aşırı değil, en fazla kafası karıştığı zaman bile üçüncü dördüncü denemede odaklanıyor.
    dediğim gibi ön kamerası biraz yazılımdan kötü, memnun kalmayabilirsiniz. umarım düzeltirler güncellemeyle

unutmadan, cihazın romu temiz, yukarıda belirttiğim koşullarda boştayken max 500 mb ram yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 7 Haziran 2015; 19:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazsoy

quote:

Orijinalden alıntı: shareware_cun

Ya arkadaşlar bende çoktandır ne burdan nede piranhanın sayfasından takip etmiyordum ama şu iq ya güzel bi rom yapabilecek biri çıkmadımı ya

bu sorunu sim ayarinda hattı aaçıp kapatarak halledersin zaten genelde sadece ilk açılışta oluyor

Nasıl anlamadım ama her seferinde yapıyor bunu.
  • Piranha zenden sonra dün ıq aldım. Sim kartı tanımadı. Aldığım yere iade etmek istediğimde kabul etmedi. Servise gönderdim. Bakalım ne zaman gelecek.

Telefonu yapıyorsunuzda neden kontrolden geçirmeden satışa sunuyorsunuz. Boşu boşuna 15 tl de kargo parası ödedim. Birde bunun dönüş ücreti var.telefon açılmış olacak birde

• quote:

Orijinalden alıntı: cinar64

Piranha zenden sonra dün ıq aldım. Sim kartı tanımadı. Aldığım yere iade etmek istediğimde kabul etmedi. Servise gönderdim. Bakalım ne zaman gelecek.

Telefonu yapıyorsunuzda neden kontrolden geçirmeden satışa sunuyorsunuz. Boşu boşuna 15 tl de kargo parası ödedim. Birde bunun dönüş ücreti var.telefon açılmış olacak birde

hala bu telefonu alanlar için başlarına gelen sorunlar için çok mutluyum o kadar yazıldı cizildi alıpda sorun yaşayanlara mustehak diyorum tamamen çöp olan bu cihaz marka değeri bile olmayan piyasası tutulmayan sorunlarla başbaşa bırakan servis problemlerini anlatmama gerek bile olmayan donanım kandırmacası yaşatan bu firmayı satın alıp benimsemeniz takdire şayandır

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.