Şimdi Ara

Piranha PC 1211 Webcam Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar webcam'ı aldım. herkesin yorumları çok güzeldi bende bunu tercdih ettim. Ancak kurulum işlemini bir türlü yapamadım. Öncelikle kılavuzda denildiği gibi tüm yüklemeleri yaptım. Ondan sonra usb'den taktım.

USB Aygıtı tanımadı yazısı çıkıyor ve USB ROOT HUBB diye yazılar ve BİLİNMEYEN AYGIT diye gözüküyor. aynı zamanda Sistem/aygıt yöneticisindende baktığımda gene bilinmeyen aygıt diye gözüküyor.

Anladığım kadarı ile webcam'ın sürücü dosyalarını bilgisayar bir türlü tanımıyor.

Şöyle açıklim donanım ekle dediğim zaman kendim driver dosyalarını seçtiğimde açıklamalar kısmında en azından yükleyeceğiniz cihazaın adı falan bulunur değilmi. Burada oda yok...

Windows XP service pack 2 kullanıyorum...

Forumda araştırma yaptım. Birarkadaşımızada aynı sorun olmuş. Oradaki mesajları okudum ancak bir faydası olmadı.

Benim anladığım kadarı ile sürücü dosyalarını bilgisayar bir türlü tanımıyor. Yani sürücü dosyalarının USB'ye takılan aygıt için olduğunu anlayamıyorum..

Aramızda sorunun çözümüne dair yardımcı olabilecekler var mı ?

Bu arada piranha.web.tr'deki driverlerıdadenedim ancak onlar da olmadı...

hepinize teşkkürler...

• kardeş aynı şey benim başımada geldi eğer o webcamı yerine verebiliyorsan hiç durma hemen iade et ben böle yaptım. ikincisi orite rn 3300 webcam süper 55 ytlye aldım 8 adet ışığı, maksimum 1300k=1,3 mp oda demek oluyoki 1024x768 net çözünürlük.al sana çektiği resimler.hem yüklerken sorunla felanda karşılaşmadım.şiddetle bu webcamı almanı öneriyorum...

• Çok saolasın dostum.

Hepsiburada.com'dan aldım. Bakalım nasıl geri iade edicez ... İnşallah kabul ederler.
  • KARDEŞ SİTEDEN ALMASAYDIN İYİ OLURDU YAA BAKALIM İNŞALLAH ALIRLARRR...BEYENDN DEMİ WEBCAMI ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.