Şimdi Ara

PIRANHA VOYAGER 4.3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
10.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: metal67

teşekkür ederim 2 saatir kurcalıyorum makina gercekten güzel yalnız güncellemyi niye yapamadıgımızı tam anlamadım next dışında bütün igo yüklü cihazlar içinmi gecerli yoksa pirhanha içinmi

Hepsi için geçerli,özel bir anlaşma yapılmıştı daha önceden sanırım onun sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 6 Kasım 2008; 18:39:54 >
  • peki biz bu güncelemeyi ne zaman yapabiliriz bir tarih varmı milleti zorlan illegal yönlere itiyorlar ne bicim iş bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: metal67

peki biz bu güncelemeyi ne zaman yapabiliriz bir tarih varmı milleti zorlan illegal yönlere itiyorlar ne bicim iş bu

Bunun zorlanma ile alakası yokki,neticede aylar öncesinden yapılan anlaşmalar sonucu oluyor bunlar.Adam diyor ben önce almak isterim bedeli nedir,şudur,buyrun.....

Güncellemelerwww.naviextras.com sitesi aktif hale gelince Naviextras Toolbox ile yapılacak.Eğer orada marka ve cihazları görüyorsanız tabi.

Kolay gelsin
  • Bunun yanındaki battery on off tuşu ne işe yarıyor. O hep on konumundamı duracak. Sarj olurken falan...
  • Muhtemelen cihaz kapatınca soft-off oluyor,yani %100 kapanmıyor o nedenle kullanılmış.
  • Bu başarsoft 2008.4 haritada köydeki bakkalı koymuşlar ama Metro ve Praktiker Gibi büyük mağazalar yok. Acaba var da ben mi bulamadım?
  • yandaki on off tusu cold start icin ,eger ustteki tustan kapatırsanız acınca gps baglantı suresi hızlanır.fakat şarjı belli miktar harcamaya devam eder.uzun sure kullanmayacaksanız yandan off yapın.buarada sizler cihazı direkt ust tustan mı kapatıyorsunuz ben ekranda cıkış sekmesi goremedim.
    ayrıca birde sinem konusuyor zeynepi nasıl yuklerim bilgi verebilen varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 8 Kasım 2008; 9:15:27 >
  • Özelliklerde 2GB SD kart desteği diyor. Bendeki 8GB SDHC Class6 kartı sorunsuz olarak tanıdı ve çalıştırdı.
    Filimleri hangi çözünürlükte convert etmem gerekiyor yüksek çözünürlüklü filmi attığımda gösteriyor ancak hafif takılmalar oluyor.
    Birde bunun içindeki POi dosyasının daha güncel olanı ile nasıl yenileriz. POi klasörüne günceli atıyorum ancak mevcut olanı silemiyorum onu görüyor...
  • arkadaşlar bu cihazlara tam adresi nasıl yazıyoruz şehiri giriyon sonra cadde diyor mesela ben bunda mimar obayı yazıyom büyükçekmece diye mimaroba yok ama harita üzerinde arıyon var hedef olarak seçiyon gidiliyor ama ellen nasıl yazılıyor tam adres cözmüş degilim bir bilen varsa anlatsın
  • kardeş piranha voyager cihazdan bahsediyon demi 8 gb tanıdı diye şu kartın tam markasını verirmisin bende alayım
  • Piranha Voyager da 8GB A-DATA 150X Class6 SD Kartı sorunsuz çalışıyor. Carrefourdan almıştım hala satılıyor carrefourlarda.

Adres yazarken ilçeyi direk il olan yere yaz. İstanbul yazan yere büyükçekmece yaz yani. Başta bende bulamıyordum şimdi buluyorum.
  • kardes teşekkürler senin dedigin gibi yaptım hala mimaroba yok bir türlü bulamadım mimaroba mimarsinana baglı mimarsinan büyükcekmeceye vallahi bulamadım harita üzerinde buluyon gidiyosun adres girerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal67 -- 8 Kasım 2008; 20:01:32 >
  • il kısmında Büyükçekmece Mimarsinan var cadde kısmında mimaroba yok ama oradaki cadde ismi ile bulabilirsin. İl kısmına büyükçekmece yazıp boşluk bırakıp mimarsinan yazabiliyorsun daha sonra alta cadde ismi yaz orada bi cadde ismi olsun.

Birde bi sorum olacak cihaz çalışırken kulağına yaklaştırdığında ince bir ses geliyor mu?
  • hiç bir ses yok cihaz calışırken kardeş sen kaça aldın cihazı memnunmusun ben 299 aldım ben aldıktan hemen sonra 363 oldu bence cihaz süper özellikleri aynı olan cihazlara bakıyom müttiş pahalılar ayrıca ben cihazı kaba bişey bekliyodum gayet tasarım olarakda güzel ve cihazın kendi sitesine baktım cihazın bir sürü bebelirtilmeyen özelligi var mesela enbasiti harici anten girişi artı senin dedigin gibi 8gb kart destegi kutu içerigi de zengin vallahi nazar degmesin bu fiyata bence süper.
  • Ben yaklaşık bir aydır bu cihazı bekliyorum. Hepsiburadada stoğa soktukları an 298YTL ye aldım. 20YTL çekim vardı. 278e düştü. Birde playclub kartımla aldım %25i de puan olarak yüklenecek 210 a geldi bana.
    Yanlız kulağımı cihaza dayadığımda çok ince bir ses geliyor ıslık sesi gibi onu çözemedim.

Bunların ekran çözünürlüğ kaç acaba. Film convert etmek için hangi programı ve hangi çöznürlüğü seçmemiz gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 8 Kasım 2008; 20:59:17 >
  • POi lerde sorunum var daha güncel olanını bir türlü cihaza yükleyemedim. Mevcut olan klasöre atıyorum ama eskisi silinmiyor ve cihaz eskiyi görüyor. İçindeki dosyaları yedeklemeye çalıştım bunada izin vermiyor. Cihazda bir kilit var sanırım.
  • beyler bu cihazın pili ne kadar gidiyor usb den sarj oluyor mu ?
  • usb den şarj oluyor pili tamdolu 3 saat calıştırdım
  • arkadaşlar acaba bu ürüne diğer ülkelerin haritalarını yüklemek zor olur mu?? nasıl halledilir, yani doğu avrupanın haritaları veya uzak doğu????
    bir sorum daha var, acaba ürünün ağırlığını ve boyutlarını öğrenmem mümkün müdür???
  • Selam,arkadaşım pek çok dil seçeneği var ve bu dilleri konuştuğuna göre ayrıca satın alma durumunda sanırım başka ülke haritaları yüklenebilir.
    Ölçüleri ise;4,3" ekran,11,5X8X2 cm ölçülernde bir cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.