Şimdi Ara

PIRANHA VOYAGER 4.3 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
10.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu cihazdan almak üzereyim mio C720 den döndürdü beni fiyat performans olarak iyi görünüyor. Benim bir sorum olacak kullanan arkadaşlara. Bu cihazda teleatlası kullanmak mümkün mü? Yani 2. bir harita için onay veriyor mu? ya da böyle bir seçenek var mı?

Tşk.
  • Selam arkadaşlar bende bu cihazdan alacağım ancak aracımdaki ses sistemine bu cihaz adapte olurmu.(Yani chazın sesini aracımın ses sisteminden gelmesini istiyorum) FM yada başka yolla, aracımda mp3/cd player var(citroen c4sedan)
  • Cihaz üzerinde kulaklık çıkışı mevcut.Arabadaki teybinde "cd" girişi varsa direkt buradan bağlayabilirsin.Veya fm transmitter cihazı ile fm bandından bağlanabilir.
  • Fm transmitter piranha voyagerda varmıdır.Ses kalitesi nasıldır.Teşekkürler
  • Fm transmitter piranha voyagerde yok kardeş
  • Fm transmitter cihazını ayrıyeten alıp kullanmalısın.Pek çok gps cihazında kulaklık çıkışı olmadığından,transmitteri zaten kullanamazsın.
  • Piranhada heralde kulaklık çıkışı var, 25-30 ytl'lik fm transmitter ile başarılı ses alınabilirmi?
  • Denemek lazım.Denemeden bir şey söylemek doğru olmaz
  • arkadaslar merhaba,

Piranha VOYAGER modelinin satın alanlara bir sorum olacak. iki adet ararat var deniyor. biri vantuzlu diğeri ise torpido üstüne montaj icin.
    ben sizlere sunu sormak istiyorum. acaba bu araratlardan biriyle bu cihazı bisiklet gidonuna baglayabilir miyiz?

ya da bu araratların sizlerde resimleri mevcut mu ?

cok teşekkürler
  • Bu linkte detaylı fotolar var belki yardımcı olur
    http://forum.donanimhaber.com/m_24267029/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: capturemind

arkadaslar merhaba,

Piranha VOYAGER modelinin satın alanlara bir sorum olacak. iki adet ararat var deniyor. biri vantuzlu diğeri ise torpido üstüne montaj icin.
    ben sizlere sunu sormak istiyorum. acaba bu araratlardan biriyle bu cihazı bisiklet gidonuna baglayabilir miyiz?

ya da bu araratların sizlerde resimleri mevcut mu ?

cok teşekkürler

• Merhaba,

Bende Pirhana FM transmiter var. İstanbulda boş frekans bulmak zor. Ben FM87.9 u kullanıyorum. GPS in sesini kısıp radyonun sesini çok açarsan bir problem yok. Fakat GPS in sesini sonuna kadar açıp radyodan az ses açayım derseniz çok parazit ve ses de bozulma meydana geliyor. İstanbul dışı için böyle bir problem söz konusu değil.

Ama daha önemlisi mutlaka otomobilinizin kullanma kılavuzunu okuyun radyonuzun aux girişi varsa hiç fm transmiter işine bulaşmayın. Mecbur kalırsanızda çok kaliteli bir FM tansmiter alın. ( cem yılmazın dediği gibi para-çokomel ilişkişi)
  • Maalesef kutudan çıkan standart aparatlarla bisiklete bağlayamazsın. Bisiklet bağlantı aparatının opsiyonel olduğu yazıyor.
  • quote:

Maalesef kutudan çıkan standart aparatlarla bisiklete bağlayamazsın. Bisiklet bağlantı aparatının opsiyonel olduğu yazıyor.

evet, haklisiniz, paket iceriği ile bisiklete baglantı yapılamıyor.

quote:

Bu linkte detaylı fotolar var belki yardımcı olur

cok teşekkür ederim. link cok isime yaradı..
  • bişey değil dostum yalnız dikkat ettiysen verdiğim linkteki pathfinder modeli yani 3.5 ekranlı küçük olanı...kimseyi yanıltmak istemem

quote:

Bu linkte detaylı fotolar var belki yardımcı olur

quote:

cok teşekkür ederim. link cok isime yaradı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 16 Aralık 2008; 17:34:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.