Şimdi Ara

PIRANHA VOYAGER 4.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
10.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piranha Merkez Ofis ne telefon ettim cihazın üzerinde Win CE 6,0 var harita igo 8 bir yıl ücretsiz güncelleme cihazda Bluetooth desteği de var 4,3 ekran bence fiyatına bakarak cihaz mükemmel gözüküyor ben sipariş verecem cihazı tanıyan kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal67 -- 13 Ekim 2008; 11:45:12 >

• Bende sipariş vermeyi ciddi şekilde düşünüyorum. Kullanan arkadaşların yorum yapmaları bize çok yardımcı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Bende sipariş vermeyi ciddi şekilde düşünüyorum. Kullanan arkadaşların yorum yapmaları bize çok yardımcı olacak.
    kullanan arkadaş bulamazsınız çünkü yarın stoklara girecek , şuan kimsede yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Alıntıları Göster
    Ama cihaz olarak kullananlar var. İGO yüklü olanı yeni gelecek sanırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: barsoy

• quote:

Ama cihaz olarak kullananlar var. İGO yüklü olanı yeni gelecek sanırım.
    quote:

Alıntıları Göster
    Stoktan kaldırdı hepsiburada. Bu akşama alcaktım.

edit: Firmaya msj attım
    Linki değiştirmişler:http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=371052&Productid=telnavpirvoy (14/10/2008 saat:11 şuan gene stoğu yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 14 Ekim 2008; 11:24:18 >

• quote:

Stoktan kaldırdı hepsiburada. Bu akşama alcaktım.

edit: Firmaya msj attım
    Linki değiştirmişler:http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=371052&Productid=telnavpirvoy (14/10/2008 saat:11 şuan gene stoğu yok)

Alıntıları Göster
    ben dün akşam sipariş verdim bu gün baktım gecici olarak temin edilemiyor diyordu hepsi burda müşteri hizmetlerini aradım italatcı firmanın gümrükle ilgili problem olmuş dediler siparişi iptal ettim paramı anında hesabıma gecirmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: metal67

ben dün akşam sipariş verdim bu gün baktım gecici olarak temin edilemiyor diyordu hepsi burda müşteri hizmetlerini aradım italatcı firmanın gümrükle ilgili problem olmuş dediler siparişi iptal ettim paramı anında hesabıma gecirmişler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: metal67

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Orjinalden alıntı: metal67

Alıntıları Göster
    hiç merak etmeyin yakında 2010 güncellemeli cihazları satmaya başlarlar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

hiç merak etmeyin yakında 2010 güncellemeli cihazları satmaya başlarlar:)

Alıntıları Göster
    dün msj attım gümrük problemi nedeni ile ithalatçı firma cihazları teslim edememiş. 10 gün içerisince çözüleceğini söylüyorlar biraz daha bekliyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozyvet

dün msj attım gümrük problemi nedeni ile ithalatçı firma cihazları teslim edememiş. 10 gün içerisince çözüleceğini söylüyorlar biraz daha bekliyelim bakalım

Alıntıları Göster
    Dün firmaya mail attım;
    Hepsiburada.com sitesinde uzun süre reklamı dönen satın aldığımız haldetemin edilemediği ve gümrük problemi çıktığı söylenen gps cihazlarının sondurumu nedir? Muhtemel satışa çıkış tarihi nedir?

Firma Yetkilisi Serhat ÖZDEMİR (serhat@piranha.web.tr) verdiği cevap;
    Merhaba Mustafa bey, Ürünlerimizden pathfinder modeli stoklarımıza girmiştir. Ancak voyagermodeli için ise şuan bekleme sürecindeyiz. Ufak bir sıkıntı var. Ancakvoyager modeli de 10 gün içerisinde stoklardaki yerini alacaktır. Saygılarımızla

• quote:

Dün firmaya mail attım;
    Hepsiburada.com sitesinde uzun süre reklamı dönen satın aldığımız haldetemin edilemediği ve gümrük problemi çıktığı söylenen gps cihazlarının sondurumu nedir? Muhtemel satışa çıkış tarihi nedir?

Firma Yetkilisi Serhat ÖZDEMİR (serhat@piranha.web.tr) verdiği cevap;
    Merhaba Mustafa bey, Ürünlerimizden pathfinder modeli stoklarımıza girmiştir. Ancak voyagermodeli için ise şuan bekleme sürecindeyiz. Ufak bir sıkıntı var. Ancakvoyager modeli de 10 gün içerisinde stoklardaki yerini alacaktır. Saygılarımızla

Alıntıları Göster
    e hadi gelsin de görelim artık yorumları. Ne zamandır next alıcam, belki piranha yorumları iyi olur diye bekliyorum.

• quote:

e hadi gelsin de görelim artık yorumları. Ne zamandır next alıcam, belki piranha yorumları iyi olur diye bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Bu arada pathfinder modelini satmaya başladılar eğer alan kullanan arkadaşlar olursa veya herhangi bir yerde yorum gören olursa bu yorumları buraya yazarsa iyi olur sonuçta ikiside menüsü ve programı aynı olan cihazlar birinde ekstra btoot ve büyük ekran var. Pathfinder ile ilgili yorumlar olumlu olurssa voyager da iyidir.
  • quote:

Bu arada pathfinder modelini satmaya başladılar eğer alan kullanan arkadaşlar olursa veya herhangi bir yerde yorum gören olursa bu yorumları buraya yazarsa iyi olur sonuçta ikiside menüsü ve programı aynı olan cihazlar birinde ekstra btoot ve büyük ekran var. Pathfinder ile ilgili yorumlar olumlu olurssa voyager da iyidir.

Alıntıları Göster
    Ben vazgeçtim piranha'yı beklemekten, dolar yükseliyor, demin baktım hepsiburada'da next'lerin fiyatlarına 300 lira zam gelmiş.
  • quote:

Ben vazgeçtim piranha'yı beklemekten, dolar yükseliyor, demin baktım hepsiburada'da next'lerin fiyatlarına 300 lira zam gelmiş.

Alıntıları Göster
    Piranhanın fiyatı YTL üzerinden dikkat ettiysen pathfinder modeli önsatışta 270YTL idi şimdi hala 270YTL. Bunun voyager modeli içinde öyle kalmasını ümit ediyorum.
    quote:

• quote:

Piranhanın fiyatı YTL üzerinden dikkat ettiysen pathfinder modeli önsatışta 270YTL idi şimdi hala 270YTL. Bunun voyager modeli içinde öyle kalmasını ümit ediyorum.
    quote:

Alıntıları Göster
    valla dediğim gibi; voyager 299 lira iken bluetoothsuz ve küçük ekranlı pathfinder'a 270 lira vermem. Ama onun da stoklara girmesini ve kullanıcı yorumlarını bekleyemiycem, çünkü next'e gelen zam beni korkuttu. Ben de az evvel nebutv'de henüz zamlanmamış olduğu için next ye-g 708'in siparişini verdim. Umarım pişman olmam.

• quote:

valla dediğim gibi; voyager 299 lira iken bluetoothsuz ve küçük ekranlı pathfinder'a 270 lira vermem. Ama onun da stoklara girmesini ve kullanıcı yorumlarını bekleyemiycem, çünkü next'e gelen zam beni korkuttu. Ben de az evvel nebutv'de henüz zamlanmamış olduğu için next ye-g 708'in siparişini verdim. Umarım pişman olmam.

Alıntıları Göster
    Hepsiburada bir haftadır baya bi pathfinder sattı. Donanımhaber üyelerinden bu cihazı alıp kullanan yok mu hiç?(igo8 olan modeli kastediyorum) Bir inceleme yorum olsa çok güzel olacak.

• quote:

Hepsiburada bir haftadır baya bi pathfinder sattı. Donanımhaber üyelerinden bu cihazı alıp kullanan yok mu hiç?(igo8 olan modeli kastediyorum) Bir inceleme yorum olsa çok güzel olacak.

Alıntıları Göster
    O ilanla o cihazı alan varsa helal olsun valla...

Bende çok merak ediyorum alanlardan ricamız Başarsoft'un 2009 haritası nasıl acaba ? (Çünki orada öyle yazıyor hala,ve hala kimse neden kanuni yollara başvurmamış bu yazılar için o da ayrı konu) Ayrıca iGO8 denilipte Smart2Go (yani navturk olan bir yazılım) firma baya bir ilgili cidden bu tip sorunlarla ki günlerdir hala aynı şeyler

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 19 Ekim 2008; 14:20:54 >

• quote:

Bende çok merak ediyorum alanlardan ricamız Başarsoft'un 2009 haritası nasıl acaba ? (Çünki orada öyle yazıyor hala,ve hala kimse neden kanuni yollara başvurmamış bu yazılar için o da ayrı konu) Ayrıca iGO8 denilipte Smart2Go (yani navturk olan bir yazılım) firma baya bir ilgili cidden bu tip sorunlarla ki günlerdir hala aynı şeyler

Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    2009 haritasından kastedilen 2009 yılında ücretsiz 1 güncelleme olacağıymış. Daha önce Alim bey söylemişti.

hepsiburada'dan piranha navigasyon alınabilir, umduğunuz gibi çıkmazsa 8 gün içinde iade edersiniz. Ama next hepsiburada'dan alınmaz; çünkü diğer sitelere göre fahiş fiyattan satılıyor(828 fiyatına 708 modelini satıyorlar). Ha bir de Gpsturk de alınabilir, ama onu da otoaksesuar bölümünde değil, outdoor bölümünde bulabiliyorsunuz nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 19 Ekim 2008; 15:04:12 >

• quote:

2009 haritasından kastedilen 2009 yılında ücretsiz 1 güncelleme olacağıymış. Daha önce Alim bey söylemişti.

hepsiburada'dan piranha navigasyon alınabilir, umduğunuz gibi çıkmazsa 8 gün içinde iade edersiniz. Ama next hepsiburada'dan alınmaz; çünkü diğer sitelere göre fahiş fiyattan satılıyor(828 fiyatına 708 modelini satıyorlar). Ha bir de Gpsturk de alınabilir, ama onu da otoaksesuar bölümünde değil, outdoor bölümünde bulabiliyorsunuz nedense.

Alıntıları Göster
    Olsun....oradaki ilan yanıltıcı genede.

Sanal satış mağazaları bir garip.....halbuki o satış sıralamasını yanıltıyor.Bluetooth'lu diye bir bölüm var orada BT olan cihazlar yok,diğerine bakıyorsunuz olmayanda var görünüyor.Sıralamada satışta yanıltıcı,3.5'' ile 4.3'' ler aynı yerde olmamalı,ayırmalılar.Ayrı bakınca liste tahminen doğru görünüyor.Bazıları ise oto alanında bazılarıda başka yerlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 19 Ekim 2008; 16:51:05 >

• quote:

Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Smart2Go mu? Ben bu cihazdan aldım (3.5'). Igo 8 değil mi gelen anlamadım şimdi? Bir tane de ölü pixel geldi. Acaba iade mi etsem. Smart2Go mu bilmem ama benim çok hoşuma gitti. Harita 2008.04 haliyle. Bunda bir problem yok. 2008 yılı içince çıkan haritalar 2009 harita oluyor ben sordum Piranhaya.

Smart2Go veya Igo 8 olduğunu nasıl anlayabilirim? Veya çok farkı varmı?

quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctopaloglu -- 21 Ekim 2008; 0:28:06 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.